Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 09, 2016

Ξεφτιλίζει τους τούρκους ο Άσαντ: Αλλάζει τα σχολικά βιβλία και διαγράφει την “Ινστανμπούλ”, επαναφέροντας την Κωνσταντινούπολη!

Την έντονη τουρκική οργή προκαλεί η είδηση ότι ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασέρ Αλ Άσαντ, από την νέα σχολική χρονιά 2016-2017, στα βιβλία θα καταργηθεί το όνομα "Ιστανμπούλ" και θα αντικατασταθεί με το Κωνσταντινούπολη.

Εκτός όμως από την κατάργηση της "Ιστανμπούλ", ο Σύριος πρόεδρος προχωρεί...

Η νεολαία του ΕΛΑΜ σε πορεία Μνήμης και Τιμής των Ηρώων Ισαάκ και Σολωμού ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Εκατοντάδες Εθνικιστές, εκατοντάδες ΕΛΑΜίτες παρέμειναν για ακόμα μια χρονιά πιστοί στο ραντεβού τους με την ιστορική Μνήμη, αρνούμενοι να ξεχάσουν την θυσία των δύο ηρωομαρτύρων Ισαάκ και Σολώμου.

Από τα γραφεία τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) πορεύτηκαν δια μέσω των κεντρικών δρόμων του Παραλιμνίου στο κοιμητήριο όπου τελέστηκαν τα μνημόσυνα, για να αποτίσουν τον ελάχιστο φόρο τιμής, στους δύο νέους που αψήφησαν τον θάνατο, κοροΐδεψαν τους τούρκους και του έδειξαν πως η ανδρειωμένη Ελληνική ψυχή δεν δειλιάζει.

Στεφάνι εκ μέρους του Κινήματος μας κατέθεσαν οι....

Λύσσαξαν τα φερέφωνα του Σύριζα και των νταβατζήδων με την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Τήνο


Λύσσαξαν τα φερέφωνα του Σύριζα και των νταβατζήδων με την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Τήνο

Εφημερίδα των Συντακτών: Να μην τους ανοίξουν την πόρτα!
Μ. Πυργιώτη στα "Παραπολιτικά Fm": Να μην τους επιτρέψουν να σηκώσουν την εικόνα!

Βλέπουν εφιάλτες ακόμα και στον ξύπνιο τους τα φερέφωνα των αποκομμάτων του "δημοκρατικού τόξου" και των νταβατζήδων αναφορικά με την δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής εντός και εκτός βουλής.
Σήμερα η "Εφημερίδα των συντακτών", το κατ΄ εξοχήν φερέφωνο του Σύριζα που έχει πάρει εργολαβία την συστηματική συκοφάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών με ένα ολοσέλιδο παραλήρημα καλεί τους πάντες να προχωρήσουν σε έναν αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό αποκλεισμό των εκπροσώπων της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Χώρα.
Συγκεκριμένα, ο...

Το ομολογεί και η “Καθημερινή”: Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος είναι συνεπής σε όσα λέει και πράττει!

Την αδυναμία τους να καλύψουν από την μια τις κωλοτούμπες του Καμμένου και από την άλλη να αποκρύψουν την σταθερή και συνεπής στάση της Χρυσής Αυγής ομολογούν ακόμα και οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, όπως ο Στάμος Ζούλας.

Σε ένα οδυρμό για τον θίασο - συμπαραστάτη του Σύριζα, τους Ανέλ που καταρρέουν και δεν βλέπουν την βουλή ούτε με το κιάλι, ο γνωστός δημοσιογράφος αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι είναι τεράστια και ειδοποιός η διαφορά μεταξύ Ανέλ και Χρυσής Αυγής.

Με αφορμή την ψήφιση από το "συνταγματικό τόξο" του νομοσχεδίου για το τζαμί στην Αθήνα σημειώνει: "Η ​​ καταψήφιση του νομοθετήματος για τη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους μόνον από τους ΑΝΕΛ και τη Χρυσή Αυγή προκαλεί σοβαρό πολιτικό ζήτημα στη .....

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΑΦΓΑΝΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ 6ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΕ 55ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΙΑ… ΚΑΤΣΙΚΑ

katsika
Προ ολίγων ημερών, αναφερθήκαμε στην απαγωγή με σκοπό τον γάμο μιας 6χρονης από έναν 60χρονο, στο… πολυπολιτισμικό Αφγανιστάν. Ίσως κάποιοι νόμισαν πως πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό, απ’ αυτά που χαρακτηρίζονται «περίεργα» και συμβαίνουν σ’ όλο τον κόσμο.

Φαίνεται όμως πως δεν ήταν τέτοιο και πως οι 6χρονες έχουν… μεγάλο σουξέ στο Αφγανιστάν! Όπως πληροφορούμεθα, λοιπόν, ένας πατέρας από το Αφγανιστάν, πούλησε την κόρη του ηλικίας μόλις 6 ετών σε έναν 55χρονο ιμάμη, με αντάλλαγμα μια… κατσίκα, μια σακούλα ρύζι, τσάι, ζάχαρη και λάδι.

Ο ιμάμης την…

Σενάρια στο Μαξίμου για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες: Ας το τολμήσουν! Μόνοι κερδισμένοι οι Έλληνες Εθνικιστές


Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του! Η εν λόγω λαϊκή ρήση δεν απευθύνεται μόνο στους κυβερνώντες του Σύριζα που καταρρέουν, αλλά συλλήβδην στο "συνταγματικό τόξο" που σε μια πιθανή πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα αντιμετωπίσει την αμείλικτη λαϊκή ετυμηγορία.

Ο Ελληνικός Λαός έχει καταλάβει για τα καλά το θέατρο που παίζουν οι "δημοκρατικές δυνάμεις" της χώρας που μοναδικό σκοπό έχουν την διατήρηση ή την κατάληψη της εξουσίας με μέσο την άμεση και υποτακτική εξυπηρέτηση των μνημονιακών επιταγών.

Εδώ και λίγες μέρες τα καθεστωτικά μέσα διακινούν για ακόμη μια φορά σενάρια πρόωρων εκλογών ως την μόνη διέξοδο διαφυγής για τον Τσίπρα. Μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου και οι υπουργοί του Σύριζα να....

ΤΑ «ΕΥΑΓΗ» ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Η… «ΚΑΚΗ» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

xrysh_aygh_enantion -olon
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Το 2004 αναλάμβανε τις τύχες της Χώρας ο Κ. Καραμανλής με σημαία της παράταξής του, την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος από τους μεγαλοεργολάβους και καναλάρχες, τους γνωστούς νταβατζήδες. Μπορεί να ήταν αγαθές οι προθέσεις του τότε πρωθυπουργού, αλλά όπως στη συνέχεια αποδείχτηκε, δεν φθάνουν μόνο οι προθέσεις για να επιτύχει κάποιος το σκοπό του, χρειάζεται και πολιτικό σθένος, πράγμα που δεν υπήρχε. Σύσσωμη τότε η παράταξη της ψευτοδεξιάς καταφέρονταν εναντίων των νταβατζήδων. Τι άλλαξε μέσα σε λίγα χρόνια και οι τότε κατήγοροι των μεγαλοεργολάβων μεταλλάχτηκαν σε....