Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 27, 2014

Θερμοπύλες 2014... Ο ιερός όρκος των Εθνικιστών για απελευθέρωση της πατρίδας ανανεώθηκε - Βίντεο

Δείτε το βίντεο....

ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΜΑΖΙΩΤΗ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΤΖΑΜ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟ’ ΡΙΞΕ ΣΤΗΝ… ΚΛΑΨΑ;

CACHE_650X650_1_199182
Γράφει ο Αντίοχος.

Εντελώς ξαφνικά κι απρόσμενα, αμέσως μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, ο κόκκινος ληστοτρομοκράτης Μαζιώτης μετήχθη στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης. 
«Στόχος των αρχών», σύμφωνα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ, «ήταν να μην αφήσουν τον Μαζιώτη να έχει καμία επικοινωνία με καταδικασμένα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς ή άλλους τρομοκράτες που είναι φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό».
Μπούρδες! Γιατί κατέληξε στα Διαβατά ο προστατευόμενος; Προφανώς, πήρε πολύ αέρα κι έκανε μαγκίτσες στους.....

ΦΤΟΥ σας ξεφτίλες όσοι ψηφίσατε Βενιζέλο-Ελιά-ΠΑΣΟΚ... Ο Βενιζέλος ενέκρινε 20.575 € για καναπέδες στο γραφείο του!


Λεφτά υπάρχουν: Ο Βενιζέλος ενέκρινε 20.575 € για καναπέδες στο γραφείο του!

Προκαλεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με τις αλόγιστες σπατάλες από τα λεφτά των φορολογουμένων. Πρόκληση για το κοινό περί δικαίου αίσθημα αποτελεί η «αποκάλυψη» που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας και αποτυπώνει με ξεκάθαρο τρόπο πως οι αλόγιστες και προκλητικές σπατάλες στο δημόσιο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
Την ώρα που μεγάλη μερίδα των Ελλήνων στερούνται ακόμα και τα βασικά και σύσσωμη η κυβέρνηση ζητά υπομονή και κατανόηση προκειμένου η Ελλάδα να βγει από την κρίση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος φαίνεται πως παρεκτρέπεται από την «στενή οικονομική πολιτική» της χώρας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας», ο κ. Βενιζέλος εκτός του ότι......

ΣΤΑΘΑΚΗΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ… ΠΑΡΑΘΥΡΟ!

1
Πριν από λίγες μέρες, το πάντα καλά πληροφορημένο «Βήμα», έγραψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, εάν βγει πρώτο αλλά όχι αυτοδύναμο κόμμα στις εκλογές που έρχονται τον Οκτώβριο (κι ας λέει ο φον Αντωνάκης ότι δε θα γίνουν εκλογές γιατί τους έχει στο… τσεπάκι τους 180) και δε μπορέσει να κάνει συγκυβέρνηση, δε θα εκβιάσει την αυτοδυναμία με δεύτερες εκλογές στο καπάκι, αλλά θα σχηματίσει κυβέρνηση μειοψηφίας, ελπίζοντας σε ψήφο ανοχής άλλων πολιτικών δυνάμεων, εκτός βεβαίως της Χρυσής Αυγής. Δεδομένου ότι το ΚΚΕ αρνείται ρητά και κατηγορηματικά οποιασδήποτε μορφής στήριξης σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ότι για να φτάσει σε τέτοιο σημείο σημαίνει ότι δε θα φτάνουν για συγκυβέρνηση οι βουλευτές που θα βγάλει το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, είναι προφανές ότι....

Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην τελετή Μνήμης των Θερμοπυλών - Βίντεο

Δείτε το βίντεο....

Η ΝΔ γλεντοκοπάει, οι Έλληνες πεθαίνουν από εξαθλίωση


Η ΝΔ γλεντοκοπάει, οι Έλληνες πεθαίνουν από εξαθλίωση

Οι υπηρέτες των ξένων εντολέων που διοικούν την Ελλάδα συνεχίζουν τα πάρτι και τις φιέστες την ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται και αυτοκτονεί από τις τραγικές συνέπειες του μνημονίου.
Σε πάρτι στο Μαρούσι βρέθηκαν ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης,  ο Μάριος Σαλμάς και η Άννα Καραμανλή για να γιορτάσουν μαζί με.....

ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ, Η ΑΠΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ “ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ;” ΗΡΘΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ… ΝΟΙΚΑΡΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ – ΔΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ

wpid-20140726081911

Ως φιλάνθρωπο λύση παρουσιάζουν το ελεεινό σχέδιο των τραπεζιτών, οι εφημερίδες των βαρόνων. Εκχώρησε με το καλό το σπιτι σου στην τραπεζα, για να γλιτώσεις, χωρίς να προσφύγεις στην δικαιοσύνη, και θα σου επιτρέψουν… να γίνεις νοικάρης! Μέχρις ότου κάποιο κοράκι βάλει στο μάτι το σπιτι σου και τότε, με συνοπτικές διαδικασίες θα σε πετάξουν έξω. Μόνος σου, εθελόδουλος, θα γίνεις μουσαφίρης στο βιος σου. Δούλος στην....

ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΤΟΥΣ

syntagma

Ήταν και φέτος όλοι τους εκεί, αγκαλιασμένοι, χαμογελαστοί, χαρούμενοι. Ήταν συνεπέστατοι στο ραντεβού τους, δεν έλειψε κανένας τους. Γιόρτασαν. Γιόρτασαν την επιστροφή της “Δημοκρατίας” ΤΟΥΣ, την επιστροφή της διαφθοράς, της προδοσίας, της ρουφιανιάς, της κλεπτοκρατίας ΤΟΥΣ. Οι άθλιες παρουσίες τους προκάλεσαν για άλλη μια φορά αηδία και σιχασιά. Τα τρισάθλια και ελεεινά τους πρόσωπα προκάλεσαν αναγούλα και ναυτία.
Ήταν όλοι τους εκεί: Τα αχόρταγα αρπαχτικά με τις γαμψές μύτες και τα κοφτερά νύχια. Τα βουλιμικά ερπετά που στο διάβα τους αφήνουν γλίτσα και δυσωδία. Τα κουστουμαρισμένα και γραβατοφορεμένα υποκείμενα της μεταπολίτευσης.
Ήπιαν, έφαγαν και γλέντησαν. Γλέντησαν πάνω στο....

Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΤΟ… ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 180

Photo_00004
Γράφει ο Αντίοχος
Στον καφενέ της βουλής, λοιπόν, και ευρισκόμενος εν μέσω βουλευτών του που έμαθαν τον ερχομό του κι έσπευσαν να τον… γλύψουν, ο φον Αντωνάκης δήλωσε όλο χάρη και καμάρι: “Δεν θα γίνουν εκλογές, φαίνεται πως πιάνουμε το όριο των 180 βουλευτών”.
Η δήλωση αυτή μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως. Ας αναφέρουμε κάποιες πιθανές εκδοχές:
1η) Ο Αντωνάκης έφυγε βιαστικά από το σπίτι και ξέχασε να πάρει τα… χάπια του. Κι όσες φορές συμβαίνει αυτό, δεν ξέρει τι λέει…
2η) Οι.....

Αποκάλυψη για την παράνομη κράτηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα «Ακρόπολις» που κυκλοφορεί


Αποκάλυψη για την παράνομη κράτηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα «Ακρόπολις» που κυκλοφορεί

Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος στην ιστορική εφημερίδα «Ακρόπολις» του Σαββατοκύριακου αποκαλύπτει τους λόγους που ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος παραμένει παράνομα προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδάλλου, όπως προκύπτει από την πολυσέλιδη αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε πρόσφατα.
"Το Σάββατο, της 28ης Σεπτεμβρίου 2013, έχει πλέον χαραχθεί ως την ημέρα που τραυματίστηκε η Δημοκρατία στη χώρα μας.
Συνελήφθησαν χωρίς άρση ασυλίας βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου γιατί σύμφωνα με.....

Γράμμα από ένα φυλακισμένο αμετανόητο Εθνικιστή!


Γράμμα από ένα φυλακισμένο αμετανόητο χεβιμεταλά!

Βάζοντας στο κελί μου σε ικανοποιητική ένταση να παίζει στο mp3 το τραγούδι “People of the Lie” από τους Kreator είπα να απαντήσω για όσα  μας είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Παπούλιας στην επέτειο για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Πιστέψτε με δεν θα μπορούσα να βάλω καλύτερο κομμάτι να παίζει για να του απαντήσω. Βλέποντας στις ειδήσεις το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος έμεινα έκπληκτος όταν διαπίστωσα ότι το μόνο που είχε να μας πει ήταν γιατί το δημοκρατικό πολίτευμα και τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού, «αντισυνταγματικού» λέω εγώ, τόξου που έδωσαν πολιτικό χώρο στο "Ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής"!
Το πρόβλημα της χώρας, το πρόβλημα του Παπούλια, είναι η Χρυσή Αυγή, όλα τα άλλα στο....