Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 14, 2012

Αυτό τον πολυπολιτισμό ευαγγελίζονται οι "προοδευτικοί"..Πακιστανοί λαθρομετανάστες είχαν γεμάτο το ψυγείο τους με γάτες!!!!!!!

Πριν λίγο διάστημα σε έφοδο της Αστυνομίας στην Παροικιά της Πάρου σε σπίτι που διέμενε άγνωστος αριθμός Πακιστανών, οι Αστυνομικοί σοκαρίστηκαν όταν ανοίγοντας το ψυγείο των κακόμοιρων και δυστυχισμένων "αιτούντων άσυλο" αντίκρυσαν τη συντήρηση γεμάτη γάτες. Τόσο ασφυκτικά, όπως όταν παστώνουμε εμείς τις σαρδέλες (όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά)!

Τα δίποδα κτήνη δεν σεβάστηκαν ούτε τα δεσποζόμενα ζώα που ζούσαν σε αυλές και ήταν εξημερωμένα. Τα αδέσποτα τα έπιαναν στήνοντας καρτέρι θανάτου στους....

Καινούργια αφορμή βρήκαν οι μογγόλοι για να επιτεθούν στη Χρυσή Αυγή...Αυτή τη φορά αιτία είναι τα...μογγολικά σήριαλ!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ξυδάκι "αγάδες"...Ξυδάκι μπόλικο και πάνω στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ μπακλαβά για να...ηρεμήσετε
 
Επίθεση κάνει για άλλη μια φορά κατά του εθνικιστικού κόμματος η εφημερίδα Vatan. Αφορμή: Το ότι το πέμπτο σε δύναμη κόμμα του ελληνικού Κοινοβουλίου ζητεί την απαγόρευση των τουρκικών σίριαλ-σκουπιδιών που προβάλλονται στα ελληνικά ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα.
 
"Να απαγορευθούν οι τούρκικες σειρές" είναι ο τίτλος της Vatan που γράφει "Η οργάνωση (σ.σ.: ακόμα δεν έχουν μάθει οι Τούρκοι ότι πρόκειται περί κόμματος) που έχει ιδρύσει ένοπλες συμμορίες(σιγά μην έχει ξαναιδρύσει και τα τα SS) και πραγματοποιεί επιθέσεις εναντίων των μεταναστών(σ.σ.το δελτίο τύπου του ΚΚΕ πήραν τα μόγγολα) τώρα αποφάσισε να ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον των τουρκικων σειρών".
Η ίδια εφημερίδα γράφει πως....

2 νέες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν την άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών..

Στη δημοσκόπηση της Kapa Research για το "ΒΗΜΑ" η Χρυσή Αυγή έρχεται 4ο κόμμα με μεγάλη άνοδο των ποσοστών της, χωρίς την αναγωγή..
Με αναγωγή τα ποσοστά της εκτινάσσονται στο 8,2%!!!!
Ενώ σε δημοσκόπηση για την.....

Άρχισαν τα… καρναβάλια στα Σκόπια...!! ''Στρατιώτες του Αλεξάνδρου θα φρουρούν το αγαλμα''!!

Η «τουριστική φρουρά» η οποία δημιουργήθηκε στην πρωτεύουσα του σλαβικού κράτους, Σκόπια, είναι ένα σλαβικό‘εφεύρημα’ για την προώθηση της περιοχής του κέντρου της πόλης και την ‘τουριστικοποίησή’της.
 
Το μέτρο προβλέπει φύλακες του αγάλματος της πλατείας ντυμένοι ως αρχαίοι Μακεδόνες θα περιφέρονται και θα περιφρουρούν την περιοχή των πρόσφατων μνημείων.
«Τα μνημεία στο κέντρο των Σκοπίων θα έχoυν μια ζωντανή συνοδεία» γράφει το....

Ελεγκτές του ΗΛΠΑΠ δεν ελέγχουν τους λαθρομετανάστες και τσακίζουν τους ανέργους στα πρόστιμα!!



Σοβαρή καταγγελία για ελεγκτές του ΗΛΠΑΠ που δεν ελέγχουν τους λαθρομετανάστες και τσακίζουν τους ανέργους στα πρόστιμα.
 
Ήμουν σήμερα το πρωί στο τρόλεϊ. Μπαίνει ένας ελεγκτής από μπροστά και ένας από την πίσω πόρτα και αρχίζουν τους ελέγχους στα εισιτήρια αφού πρώτα ο οδηγός έκλεισε τα ακυρωτικά μηχανήματα. Εγώ βρίσκομαι στη μεσαία πόρτα και βλέπω και τους δύο ελεγκτές. Ο πρώτος ελεγκτής βλέπει τρεις μελαχρινούληδες λάθρο να κάθονται στις πρώτες θέσεις και τους προσπερνάει χωρίς καν να τους ζητήσει εισιτήρια αλλά ζητάει το εισιτήριο μιας γιαγιάς που... κάθεται λίγο πιο πίσω.

Ο δεύτερος ελεγκτής από την πίσω πόρτα πιάνει έναν.....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ…

Ο «πατριωτισμός» των αστών είναι το άλλοθι της προδοτικής αδράνειάς τους, μια πρόσκαιρη μόδα που περιστασιακά εξυπηρετεί το ατομικό τους συμφέρον. Ο αστός «πατριώτης» είναι ο «καλός νοικοκύρης», που δε διστάζει να ψηφίσει τα εθνοπροδοτικά κόμματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, αρκεί να του αποφέρουν κάποιο όφελος• κάποιον διορισμό, κάποιο βόλεμα σ’ αυτόν ή στο παιδάκι του. Ο αστός δεν θα ψηφίσει καν κάποιο κόμμα της Αριστεράς, όχι για κανέναν άλλο λόγο, παρά για το ότι δεν θέλει με τίποτα να χάσει την πολυπόθητη ησυχία του και την ψευδαίσθηση «ασφάλειας» που του προσφέρουν υποσχετικά τα δύο μεγάλα αστικά κόμματα.
Ως Εθνικιστές Επαναστάτες είμαστε......

334 δισ. ευρώ η περιουσία της ΔΕΗ μόνο σε λιγνίτη!! Και όμως πωλείται!!

Επειδή ζούμε σε μία εποχή που οι αριθμοί είναι πάνω από όλα, κατευθύνουν τις ζωές μας και προφανώς κατευθύνουν και κυβερνήσεις, καλό είναι να κοιτάξουμε με προσοχή την επιστολή που ακολουθεί…και την οποία απέστειλε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και προς όλους τους βουλευτές ο κ. Ευριπίδης Μπίλλης, τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ.

Τα στοιχεία που παραθέτει φυσιολογικά θα έριχναν άμεσα την οποιαδήποτε κυβέρνηση δεν θέλει να τα δει και προσπαθεί να πουλήσει την ΔΕΗ. Εμείς, να σημειώσουμε πως η ΔΕΗ στο σύνολό της είναι περιουσία του Ελληνικού λαού και κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει στην πώλησή της χωρίς να ρωτηθεί ο φυσικός ιδιοκτήτης (δηλαδή ο λαός) μέσω δημοψηφίσματος.Κάποιοι, αν επιμείνουν στο ξεπούλημα – χάρισμα του πλούτου της χώρας, πολύ σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την φυλακή. Και μην θυμώνετε κύριε Σαμαρά. Ο καιρός που οι πολιτικοί θα αντιμετωπίσουν τις ποινικές τους ευθύνες, είναι πολύ κοντά, αφού τα “πολιτικά κόστη” δεν σας κοστίζουν τίποτε, πέρα από την εναλλαγή σας στην εξουσία…

Η επιστολή του κ. Μπίλλη..

Μα πόσο ανθέλληνες και γραικύλοι είναι τα "ορφανά του Στάλιν"..;Η Παπαρήγα καλεί σε εξέγερση τα λαθρο-ΟΡΚΣ


Τελικά όντως τους....μαύρισαν τους κομμουνιστές!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το καλύτερο όλων όσων είπε η μπολσεβίκα, σταλινοφρουρός Παπαρήγα, ήταν ότι θα πρέπει να κάνει άμεσα κινήσεις η Κυβέρνηση για τη "λεκτική βία" που ασκεί η Χρυσή Αυγή και οι "κακοί ρατσιστές" Έλληνες εναντίον των μεταναστών... 
Σε αυτή την περίπτωση επιτρέπεται για τους προλετάριους να ασκηθεί κατασταλτική βία από το "ιμπεριαλιστικό καθεστώς" και τις "δυνάμεις καταστολής=Αστυνομίας"..;
Στις επόμενες εκλογές σας βλέπουμε στο 2%...Και θα έχετε τόσο μόνο και μόνο γιατί πολύ απλά στην περίπτωσή σας ισχύει ο νόμος της "κληρονομιάς" της...μαλάκυνσης!(90 χρόνια προπαγάνδα είναι αυτή)

Προφανώς τους πείραξε η ζέστη εκεί στον Περισσό αλλιώς δεν εξηγείται τα όσα είπε η γ.γ. του ΚΚ Ελλάδας σε κάποιο φεστιβάλ μεταναστών που πραγματοποιήθηκε στα Πατήσια. Την ώρα που άλλα κόμματα δείχνουν την αλληλεγγύη τους στους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες το ΚΚ Ελλάδας επέλεξε να δείξει την αλληλεγγύη του στους… ξένους, που πρακτικά έχουν εισβάλει στη χώρα.
Μεταξύ άλλων η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στο φεστιβάλ, εξέφρασε την αλληλεγγύη της προς τους μετανάστες που οδηγήθηκαν με «τον πιο βίαιο τρόπο στην προσφυγιά, στην ξενιτιά, εξαιτίας πολέμων, πείνας, φασιστικών δικτατορικών καθεστώτων και διωγμών» υπογραμμίζοντας παράλληλα την αντίθεσή της στον ρατσισμό, τον εθνικισμό και την ξενοφοβία.
Δηλαδή κατά την γ.γ. του ΚΚ Ελλάδας, οι....

Η ράτσα σου γεννήθηκε να πολεμάει το αδύνατο και να το νικάει

Δείτε πως έχει το πράμα.
Στην αρχή σε αγνοούν.
Στη συνέχεια σε κοροϊδεύουν.
Μετά σε πολεμούν.
Στο τέλος νικάς.

Ελάχιστη πολιτική παιδεία να είχατε εσείς οι «ταγοί», θα ξέρατε ότι ο Γκάντι από την ημέρα που είπε αυτή τη φράση δεν έχει διαψευστεί ποτέ. Κι όσο ηλίθιοι, πανίβλακες και πουλημένοι και να είστε, ξέρετε ότι ήδη είμαστε στο "μετά σε πολεμούν".
Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους…

Να παλεύεις το αδύνατο αδερφέ μου. Κι όσο εσύ το παλεύεις, τόσο και θα....

Νέα απίστευτη πρόκληση των μογγόλων..Οριοθετούν ΑΟΖ στα κατεχόμενα..Εκκωφαντική σιωπή από το ελληνόφωνο κράτος!!

Η συμφωνία είχε υπογραφεί το 2011

Ο τούρκος Πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιούλ ενέκρινε σε νόμο τη συμφωνία που είχαν υπογράψει το Σεπτέμβριο του 2011 ο Ντερβίς 'Ερογλου και ο Ταγίπ Ερντογάν για την οριοθέτηση της «υφαλοκρηπίδας» του ψευδοκράτους στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

Όπως μεταδίδεται στα Κατεχόμενα, τη «συμφωνία» ενέκρινε σε νόμο ο....