Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 27, 2011

Μια εικόνα...Χίλιες λέξεις....

Από το σημερινό συμβούλιο αρχηγών....Ποιός χαζογελούσε λες και πήγαινε στην παιδική χαρά;

Η πλεκτάνη ξεσκεπάζεται...και όποιος δεν καταλάβε ας..βελάξει!!

Ο Παπακωνσταντίνου δηλώνει πως αισιοδοξεί ότι θα πάρουμε την 5η δόση... Για την ακρίβεια είναι σίγουρος.
Ο Τρισέ λέει πως αν εφαρμοστεί το πρόγραμαμ του Μνημονίου δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τη δανειοδότηση.
Ο Ομπάμα δίνει τα συγχαρητήρια για την διαχείριση της Ελληνικής κρίσης.
Και ο Παπανδρέου στο διάγγελμα του μας τονίζει την ευθύνη που έχει αναλάβει για να σώσει τη χώρα..

Αν μετά από όλα αυτά δεν πειστήκατε ότι το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ήταν ένα τέχνασμα για να οδηγήσουν τον Σαμαρά, υπό το βάρος μιας ενδεχόμενης χρεοκοπίας, στο να πει "ΝΑΙ" στο ξεπούλημα της πατρίδας μας, τότε μάλλον πρέπει να είστε.....

Ανιστόρητος ο Καρατζαφέρης ή απλά προβοκάτορας... Έφτιαξε όπως ήθελε την Ιστορία για να κάνει την προπαγάνδα του

 Καλά ο Άδωνις που ήταν δίπλα του, δεν φρόντισε να τον διορθώσει ως...ειδικός;
Ο Καρατζαφέρης που είπε ότι ο Ευρυβιάδης και ο Θεμιστοκλής τα «βρήκαν» μάλλον αγνοεί τον Ηρόδοτο και το περιστατικό με τον Σίκιννο (Ουρανία, 75, 1-20). Κάνα βιβλίο που και που δεν βλάπτει κύριε Γιώργο.

Ἐνθαῦτα Θεμιστοκλέης ὡς ἑσσοῦτο τῇ γνώμῃ ὑπὸ τῶν Πελοποννησίων, λαθὼν ἐξέρχεται ἐκ τοῦ συνεδρίου, ἐξελθὼν δὲ πέμπει ἐς τὸ στρατόπεδον τὸ Μήδων ἄνδρα πλοίῳ, ἐντειλάμενος...

Το ελληνικό σχέδιο Ανάν

Του Μενέλαου Τασιόπουλου
Πριν από ελάχιστα χρόνια ο αείμνηστος πρόεδρος της Κύπρου Τάσσος Παπαδόπουλος σε δημόσιο διάγγελμα προς το Έθνος συγκινημένος είχε δηλώσει: «Παρέλαβα κράτος. Δεν θα παραδώσω περιοχή». Στη συνέχεια οι Κύπριοι στο δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν, το καταψήφισαν, με το μισό νησί υπό κατοχή και υπό καθεστώς ασφυκτικών διεθνών πιέσεων, ότι αν κάνουν κάτι τέτοιο θα καταστραφούν, σχεδόν θα βομβαρδισθούν , όπως οι Σέρβοι. Άντεξαν στις πιέσεις και κράτησαν την χώρα τους.
Σήμερα και με σύμμαχο το Ισραήλ, το Κυπριακό βαίνει προς λύση και η Κύπρος...

“Ελλάδα, το κεφάλι ψηλά!”

Αρχίζοντας να γράφω αυτό το άρθρο, αντιλαμβάνομαι ότι είναι από τις λίγες εκείνες φορές που νιώθω τη συγκίνηση να κατευθύνει τις σκέψεις μου και το συναίσθημα να οπλίζει το χέρι μου, καθώς τα δάχτυλα πληκτρολογούν βιαστικά τα γράμματα ένα –ένα, με την ταχύτητα εκείνη που μας κυριεύει όταν είμαστε φορτισμένοι συναισθηματικά και θέλουμε να βγάλουμε από μέσα μας το βάρος, όσο το δυνατόν νωρίτερα.
Πράγματι,

Καρατζαφέρη και κάποιοι άλλοι ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Θυμήσου μαζί μας....

Τέλος στο Πολιτικό Συμβούλιο Αρχηγών

“Κάποιοι έβαλαν την καρέκλα πάνω από την Ελλάδα” είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου

ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΤΕΧΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ

Dust of Road

Απίστευτη πρόκληση: Ολλανδική εφημερίδα με πρωτοσέλιδο μια τουρκική σημαία επάνω σε Ελληνική Εκκλησία στην Σαντορίνη

Οι τούρκοι αγοράζουν την Ελλάδα σύμφωνα με δημοσίευμα. ΠΑΝΤΑ φιλότουρκοι και ανθέλληνες οι Ολλανδοί
Σ.Σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να σημειώσουμε ότι οι Ολλανδοί πρόσφατα μας προειδοποίησαν ότι δεν μας ξαναδανείζουν αν όλοι οι πολιτικοί δεν συμμορφωθούν με τους νεοταξίτες του ΠΑΣΟΚ 
Με ένα προκλητικό εξώφυλλο, στο οποίο δείχνει σε μια μονταρισμένη φυσικά πλαστή φωτογραφία μια Εκκλησία της Σαντορίνης να έχει στην κορυφή του τρούλου της αναρτημένη… μία τουρκική σημαία(!), η εφημερίδα De Pers, αναφέρει ότι «εν όψει πτώχευσης Τούρκοι επενδυτές βρίσκουν ελκυστικές επενδύσεις στην Ελλάδα».
Στο ίδιο δημοσίευμα,

Τι κοινά έχουν ο Μητσοτάκης με τον Dr.Ozon Φικιώρη?


Ο Μητσοτάκης  θεωρούσε μαγκιά  του, που κορόιδευε τους Έλληνες της Κατοχής, και έτρωγε σε  3 συσσίτια ,όταν γύρω του πέθαιναν από την πείνα. Απλά "εκμεταλευόταν" τις ιδιότητες του ξεχωριστά  ως δικηγόρος ,ως φαντάρος και ως φοιτητής (αργότερα έγινε κι Εθνοπατέρας) κι έτρωγε με πολλά κουτάλια.
Ο οζονοθεραπευτής Φικιώρης επίσης θωρεί μαγκιά του, να κοροιδεύει τους Έλληνες της Ευρω-Κατοχής, και να ...

Να και το ''Πανευρωπαϊκό κάλεσμα "Αγανακτισμένων" - Κάτι πολυ χοντρό ετοιμάζεται


Δείτε τι γράφει ο ''επαναστάτης'' ταρζάν...

Ακόμα μαζικότερη φαίνεται πως γίνεται μέρα με τη μέρα η αφύπνιση των πολιτών μέσω της μεθόδου… «click με click». Σε νέο group της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, Ευρωπαίοι πολίτες καλούν σε ειρηνική διαμαρτυρία συμπολίτες τους με κεντρικό σύνθημα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ».

Δίνοντας ραντεβού σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, για τις 29 Μαΐου, ζητούν από τους πολίτες να βγουν στους δρόμους και να ζητήσουν- τι άλλο- να ανακτήσουν το αγαθό της Δημοκρατίας.

και αλλού...

Στο Facebook έκανε την εμφάνιση ένα γκρουπ που καλεί σε κινητοποίηση πολιτών σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης, για την προσεχή Κυριακή (29/5).

Το πρόταγμα των διοργανωτών στο διαδικτυακό κάλεσμα αναφέρει:

Τον λυπόμαστε τον Στρος Καν... Σε "φυλακή" τον έβαλαν να ζει...

Δείτε που αναγκάζεται να ζει ο καημένος - ανώμαλος - βιαστής Στρος Καν....

Αντρέας Παπανδρέου: Εγώ εκτιμώ τον Νίκο, ετούτον (τον Γιώργο) δεν τον εκτιμώ καθόλου !!!

Δείτε το βίντεο...

Δεν μασάμε κ. Πρόεδρε, ΟΧΙ!

Γράφει ο Δευκαλίων
Εκεί φθάσαμε λοιπόν. Ο Γιώργος Παπανδρέου και η ηγετική του ομάδα αφού πρώτα με τις αποφάσεις τους έφεραν την κατάσταση στο χείλος της καταστροφής, τώρα και προκειμένου να αποφευχθεί η άμεση καταστροφή ζητάνε πρώτα άφεση αμαρτιών για όλα όσα έκαναν μέχρι σήμερα. Κατόπιν, την άδεια να συνεχίσουν την ίδια ανάλγητη πολιτική με πιο έντονους και εξοντωτικούς ρυθμούς.
Και από πού ζητάνε άφεση αμαρτιών και άδεια να συνεχίσουν την ίδια πολιτική; Από αυτούς τους οποίους μέχρι πρόσφατα κατηγορούσαν περίπου σαν ανθέλληνες και προδότες. Εκεί κατάντησαν…
Όταν πριν από ακριβώς ένα χρόνο...

Ο καλύτερος τρόπος για να αποδομήσεις ένα κίνημα(λέμε τώρα....)


...είναι να εμφανιστείς σε αυτούς που φυσιολογικά πρέπει να είναι αποδέκτες της "αγανάκτισης", δηλαδή στα παπαγαλάκια του MEGA! Στους ανθρώπους που υμνούσαν την τρόικα, που μάλωναν τους αγανακτισμένους φορτηγατζήδες, όταν ξεσηκώνονταν, τους φαρμακοποιούς όταν ξεσηκώνονταν, όλες τις τάξεις που ξεσηκώνονταν. Και κάποιοι φίτσουλες βγήκαν στο καθεστωτικό κανάλι, να κάνουν χαζοκουβεντούλα επιπέδου κολεγίου, με τους Καμπουράκηδες (!!!!), που είναι τα φερέφωνα της σκληρής αντιλαϊκής πολιτικής!
Ποιός σας εξουσιοδότησε ρε φίτσουλες να...

"ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ!ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ",ΛΕΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΕΣΕΛ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ"!

Μας σπρώχνουν απροκάλυπτα ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ κι εμείς σαν πρόβατα ακολουθούμε!
Μετά την χθεσινή μίνι «εξέγερση» -από τον ύπνο- των Ελλήνων, όλοι μιλούν σήμερα για μια αντίδραση σε κάποια υποτιθέμενη Ισπανική πρόκληση, και για αυθόρμητη λαϊκή πρωτοβουλία, χωρίς κομματική, συνδικαλιστική ή άλλου είδους υποκίνηση. Μιλούν επίσης για «ελληνική πλατεία Ταχρίρ» ή «πλατεία del Sol», πιστεύοντας πως πρόκειται απλά για την ελληνική εκδοχή κάποιας λαϊκής αντίδρασης που προέκυψε ξαφνικά.

Αυτό που αγνοούν όμως οι περισσότεροι στον τόπο μας, είναι, πως η κίνηση αυτή έχει τον εμπνευστή της, ο οποίος δεν είναι βέβαια ο …Σόρος, αλλά έχει κι αυτός κάποιο συγκενικό ιδεολογικό υπόβαθρο και κάπου στοχεύει, παροτρύνοντας τους νέους ανθρώπους να αγανακτήσουν. Αυτός ακριβώς είναι ο τίτλος του βιβλίου του 93χρονου, πρώην διπλωμάτη, Στεφάν Εσέλ: «Αγανακτήστε!» («Ιndignez-vous!») και γι'αυτό οι Ισπανοί έδωσαν το όνομα «Los Indignados» (Οι Αγανακτισμένοι) στη γνωστή κίνηση που μεταλαμπαδεύτηκε τώρα και την Ελλάδα.

Είναι γεγονός πως...