Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28, 2015

Εντυπωσιακή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Λακωνία με τους Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγό...Φωτορεπορτάζ

Εκατοντάδες Λάκωνες Εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν απόψε στους Μολάους στη μεγάλη εκδήλωση του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας.

Κεντρικοί ομιλητές οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης και ο....

Ο Lapouge για την "αφομοίωση" των αλλόφυλων


"Η ίδια η ιδέα της αφομοίωσης είναι ενάντια στην βιολογία. Έχω ήδη αντιπαραβάλλει την εκ φύσεως έννοια του έθνους με την νομικίστικη φαντασίωση. Είναι εξάλλου πάντα η ίδια λογική του οικονομολόγου, που δεν ξέρει τίποτα άλλο εκτός από το χρήμα. Αντιθέτως, θεωρώ ότι ....

Στην Κορσική ξεσηκώθηκαν κατά των (πρώην) Λαθρομεταναστών...Στην Ελλάδα πότε;!

Corsica-735x459
Στην απαγόρευση των συνεχών διαδηλώσεων διαμαρτυρίας των Κορσικανών κατά των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών, προχώρησε ο νομάρχης Κριστόφ Μιρμάν, μια απαγόρευση που θα ισχύει «τουλάχιστον μέχρι τις 4 Ιανουαρίου» και «αφορά όλες τις διαδηλώσεις και τις συγκεντρώσεις». Αλλά, παρά την απαγόρευση, ομάδες πολιτών συνεχίζουν τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, με συνθήματα όπως «Έξω οι Άραβες» και «Είμαστε στο σπίτι μας».
Τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά....

ΞΥΠΝΑ από το λήθαργο ο Έλληνας...Αναγνωρίζει ως τα μεγαλύτερα προβλήμα "Λαθρομετανάστες" και "το μελλον των νέων Ελλήνων"...


Σε απόγνωση οι Έλληνες: Φτώχεια, λαθρομετανάστευση και το ζοφερό μέλλον της νέας γενιάς τα μεγαλύτερα προβλήματα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μετά την αναγνώριση των προβλημάτων ακολουθεί η δράση για την αντιμετώπιση και την εξάλειψή τους. Και η μόνη πολιτική Δύναμη που μπορεί να το κάνει αυτό είναι η Χρυσή Αυγή.

Το μέγεθος της απελπισίας των Ελλήνων για την τρέχουσα ζοφερή κοινωνική πραγματικότητα, καθώς και την βαθιά ανησυχία τους για τα μείζονα ζητήματα της διαλυμένης εθνικής οικονομίας και της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης αποτυπώνεται στο "Βαρόμετρο Ανησυχιών και Φόβου 2016" της εταιρείας δημοσκοπήσεων "Interview".
Όπως προκύπτει από το Βαρόμετρο οι Έλληνες είναι εξαιρετικά ανασφαλείς για....

Παραλύει η οικονομία...Τεράστια μείωση της κατανάλωσης λόγω φορομπηχτικών μέτρων της Αριστεράς και των Μνημονίων...Πτώση 42% του τζίρου των καταστημάτων!!!

a955a3de9afa2794fbaf8cc2473586cb_XL
Η εικόνα της οικονομίας μιας χώρας, φαίνεται βεβαίως από την κίνηση της αγοράς της. Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα που διενήργησε το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝ.ΕΜ.Υ) της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, ο τζίρος των καταστημάτων τον φετινό Δεκέμβριο ήταν μειωμένος κατά 8,3% σε σχέση με πέρυσι. Ήτοι, σε αριθμούς, φέτος κινήθηκε στα 3,22 δισ. ευρώ έναντι 3,51 δισ. το 2014. Και για να πάμε ακόμα πιο πίσω, ο τζίρος τον τελευταίο Δεκέμβριο πριν από την κρίση (του 2009) ήταν 5,6 δισ. ευρώ. Άρα, ο φετινός τζίρος είναι μειωμένος κατά 42%, σε σχέση με το 2009!!! Είναι η επιβεβαίωση αυτού που λέμε «κάθε πέρυσι και καλύτερα»!
Αναλυτικά, η....

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

PAIDEIA
Άρθρο της Κορίνας Πενέση στην εφημερίδα «Εμπρός»

Το παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζεται τελικά… Τη μία ο Φίλης που απαρνιέται τη Γενοκτονία των Ποντίων, την άλλη η νέο(λέρα) ΣΥΡΙΖΑ που εισηγείται την κατάργηση της προσευχής στα σχολεία, και τώρα η γνωστή και μη εξαιρετέα αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία, αφού αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της προέβη σε προκλητικές δηλώσεις περί απαλλαγής από το μάθημα των Θρησκευτικών, είπε να βάλει στο μάτι και το μάθημα της Ιστορίας.
Πιο συγκεκριμένα, η Αναγνωστοπούλου ζήτησε να....

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ

Christmas-in-Communism
Προσέξτε τα «χριστουγεννιάτικα δώρα»: Άπαντα Στάλιν, Λένιν, και Ρακόσι (του Εβραίου κομμουνιστή ηγέτη της σταλινικής Ουγγαρίας). Όλα σε πανομοιότυπη κόκκινη βιβλιοδεσία

Οι εορτές των Χριστουγέννων στην Ουγγαρία, κατάφεραν με κάποιο τρόπο να επιβιώσουν από την καταπίεση του κομμουνισμού, παρ’ όλες τις προσπάθειες των κομμουνιστών να μετατρέψουν την χριστιανική γιορτή σε «Γιορτή του Έλατου» (Fenyounnep) και του «Πατέρα του Χειμώνα» (Telapo, χωρίς καμία αναφορά στον Αγ. Βασίλειο / St. Nikolaus για τους καθολικούς ).
Κατά τη διάρκεια της....

Λαθροέποικοι αλλάθρησκοι καταλαμβάνουν τη στολισμένη "Χριστουγεννιάτικα" Πλ.Βικτωρίας... Εικόνες

Θυμόμαστε όλοι τις εικόνες ντροπής με χιλιάδες λαθρομεταναστών να κατακλύζουν την πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο των Αθηνών. Η κατάσταση εκεί είχε φτάσει στο απροχώρητο με αποτέλεσμα από τη μία να διαδηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής και από την άλλη οι λαθρομετανάστες μαζί με παρακρατικούς των βορείων προαστίων να πραγματοποιούν ολιγάριθμες και γραφικές αντισυγκεντρώσεις.
Εν τέλει, η κυβέρνηση αποφάσισε την μεταφορά των λαθρομεταναστών σε άλλους χώρους, προκειμένου να μοιραστεί το πρόβλημα. Σήμερα, με τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν αποσυρθεί από την περιοχή, η πλατεία Βικτωρίας έχει γίνει και πάλι ένα....