Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 18, 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΓΑΖΩΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

Πριν από δύο ώρες περίπου, άγνωστοι που επέβαιναν σε όχημα με κλεμμένη πινακίδα άνοιξαν πυρ με αυτόματα καλάσνικοφ εναντίον ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ που...

Προκαλούν οι αλβανοκατσαπλιάδες...Δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν στις ελληνικές εκλογές με το όνομα "Τσαμουριά"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για κοπιάστε......ή απλά ανοίξτε γραφεία κάπου σκιπιτάρια!

«Εκατοντάδες νέοι πατριώτες της Αλβανίας  κατάφεραν  μετά από αρκετές εβδομάδες  προσπάθειας για τη δημιουργία δομών  στην  “Τσαμουριά”και  την  ίδρυση κόμματος   για την προστασία των δικαιωμάτων, των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας των περισσότερων από ενός  εκατομμύριου συμπολίτες Αλβανούς που ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν στη γειτονική χώρα την Ελλάδα. Ερυθρομαυρη  Συμμαχία  “Τσαμουριά», μετά την ίδρυση των πρώτων δομών στην Ηγουμενίτσα, αναμένεται να.....

Εμετική ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ...Ζητά οι τραυματισθέντες λαθρομετανάστες στη Μανωλάδα να πάρουν άδεια παραμονής/άσυλο και στη συνέχεια...."ιθαγένεια";!

Σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δυστυχώς το κόμμα του νόμου-εκτρώματος της απόδοσης ιθαγένειας του (ΣΑ)-Ραγκούση έχει πατήματα πάνω σε αυτά που λέει καθώς η θλιβερή ελαφροδεξία του Κ. Καραμανλή και του τότε υπουργού Παυλόπουλου ("Ευχαριστούμε τους λαθρομετανάστες που επιλέγουυν την Ελλάδα...") έχει ψηφίσει το νόμο 3386/05 (στο άρθρο 44 παρ 1 στ. β και ε) που δίνει το δικαίωμα σε άδεια διαμονής σε αυτούς που είναι θύματα εργατικών ατυχημάτων και θύματα εγκληματικών πράξεων ακόμα και αν πριν δεν είχαν χαρτιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κλεπτο-ΠΑΣΟΚ:
Το περιστατικό  ακραίας βίας στη Νέα Μανωλάδα πρέπει να.....

Θλιβερός Πάνος (κατα)Καμμένος συνδέει το "φασισμό" με τα τραγικά γεγονότα στη Μανωλάδα...Η απάντηση της Χρυσής Αυγής

"Ακραίους" και όχι δουλέμπορους βλέπει ο Καμμένος ως υπεύθυνους για τα γεγονότα στη Μανωλάδα. Συγκεκριμένα, ο Πάνος (που παρακολουθεί το κόμμα του να έχει πάρει κατήφορο ανάλογο με αυτόν της γνωστής ελληνικής ταινίας) για τα θλιβερά γεγονότα στην Μανωλάδα, που είναι αποτέλεσμα της ασύδοτης μαύρης εργασίας των δουλεμπόρων και των επαγγελματιών αντιρατσιστών, θεωρεί υπευθύνους τους... "ακραίους". Μάλιστα, με αντιρατσιστικό οίστρο ανάλογο του πολιτικού του συνεταίρου Σύριζα, καταγγέλλει την δημοσιοποίηση των θέσεων των... "ακραίων", αναφερόμενος ευθέως στην μηδαμινή εμφάνιση εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στα ΜΜΕ.

Ο Πάνος Καμμένος θα έπρεπε να είναι......

Αυτοί είναι οι "επαναστάτες" του κ@λου και "αντισυστημικοί" αριστεροί δημοσιογράφοι - γελωτοποιοί που υβρίζουν τη Χρυσή Αυγή (περίπτωση Κανάκης)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ Σήμερα που κλήθηκε να καταθέσει εναντίον των μπράβων - τοκογλύφων - εκβιαστών - δολοφόνων της Θεσσαλονίκης ο Αντώνης Κανάκης δεν έκανε απλώς την "πάπια" αλλά ουσιαστικά τους δικαιολόγησε ενώπιον του ανακριτή...!!!!

Ρεπορτάζ από το taxalia
Σε πλήρη αντίθεση με τους υπόλοιπους μάρτυρες, επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων- καφέ - μπιτς μπαρ, εμφανίστηκε σήμερα στην καταθέσή του στο δικαστήριο ο Αντώνης Κανάκης.

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστης και μέτοχος σε νυχτερινά μαγαζιά σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική υποστήριξε ότι.....

Εκλιπαρεί την Ε.Ε. ο Σαμαράς για ανακήρυξη της ΑΟΖ...Σφοδρή αντίδραση από τη Χρυσή Αυγή..

Για την ανάγκη ανακήρυξης της ελληνικής ΟΑΖ με την συνδρομή όμως της ΕΕ μίλησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια του 12ου Συνεδρίου του Μηχανισμού Ευρωμεσογειακής Συνεργασίας και Επενδύσεων. Στην ομιλία του ο Αντών ης Σαμαράς τόνισε για πρώτη φορά το ενδεχόμενο σύνδεσης των ΑΟΖ Ελλάδας Κύπρου και Μάλτας στο πλαίσιο μιας κοινής προσπάθειας.
Στην ομιλία του με την οποία άνοιξε τις εργασίες του Συνεδρίου, ο κ. Σαμαράς σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως τα ενεργειακά αποθέματα στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται στη δικαιοδοσία, κατά κύριο λόγο, ευρωπαϊκών κρατών.
Η Μεσόγειος, εκτίμησε ο κ. Σαμαράς, είναι.....

Νέα προπαγανδιστική αθλιότητα από το καθεστώς....Ανθελληνική καμπάνια στο διαδίκτυο συνδέει τη δολοφονική απόπειρα στη Μανωλάδα με τη Χρυσή Αυγή..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο εχθρός είναι ο ίδιος που κάνει την προβοκάτσια για να την χρησιμοποιήσει σε βάρος του αντιπάλου του...

Καταγγελία - Αποκάλυψη...“ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ”, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ (παρ’ ολίγον) ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.


Νέο trend σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έγινε το moto "Boycott Manolada's #bloodstrawberries" (μετ. Μποϋκοτάζ στις ματωμένες φράουλες της Μανωλάδας) στο twitter και στη συνέχει επεκτάθηκε και στο υπόλοιπο διαδίκτυο.

Τα όσα άθλια διαδραματίστηκαν στη Μανωλάδα, με τους πυροβολισμούς εναντίον των λαθρομεταναστών και που η Χρυσή Αυγή τα καταδίκασε, έδωσαν την ευκαιρία στους γνωστούς-άγνωστους ρουφιάνους - κομισάριους του διαδικτυακού να επιβάλλουν την αέναη ψευδολογία και προπαγάνδα τους στους πνευματικά ανεπαρκείς προλετάριούς τους...

Κυκλοφορεί λοιπόν μια αφίσα στα αγγλικά τις τελευταίες 12 ώρες και......

Καταγγελία - Αποκάλυψη...“ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ”, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ (παρ’ ολίγον) ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

 Τεράστια καταγγελία-αποκάλυψη από το Οlympia για την πολιτική ταυτότητα του παρ' ολίγον δολοφόνου - δουλέμπορου της Μανωλάδας..
 Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πώς είναι γνωστή η τακτική των υπηκόων του Σιωνισμού να γίνονται ταυτόχρονα και θύτες σε ότι διώκουν (π.χ. δουλεμπόριο, πορνεία κτλ) καθώς έχει άφθονο χρήμα..
Ο μαζάνθρωπος θα συνεχίσει να πιστεύει όμως στης ρητορεία της "ουμανιστικής αριστεράς"

ΜΑΝΩΛΑΔΑ 2013.
Η Ελλάδα ρινγκ του δουλεμπορίου, θέατρο μίας απίστευτης ανθρωπιστικής καταστροφής την οποία ανέχονται σαν χάνοι οι πολιτικοί ταγοί αφού το χρήμα από το δουλεμπόριο και την εκμετάλλευση μεταναστών είναι άφθονο.
Χιλιάδες δολοφονημένοι μετανάστες με τους πιό φρικτούς τρόπους, δισεκατομμύρια ο τζίρος από το εμπόριο ανθρώπων, σκλάβων, ναρκωτικών, παρεμπορίου αλλά ο κύριος Ρουπακιώτης περιμένει καμμία φάπα με “άρωμα ρατσισμού” για να σηκώσει Γη και Ουρανό. Όχι όμως θάλασσα γιατί εκεί επιπλέουν πτώματα παιδιών που δεν συμφέρει κανέναν να “βγουν παραέξω”. Γιατί αυτόματα θα.....

Πόσοι Εβραίοι πέθαναν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης "Τρεμπλίνκα"; Βίντεο

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν και αναζητήστε την αλήθεια.....αν αντέχετε!

Αλλιώς μείνετε κοιμισμένοι και συνεργοί, όπως θε έλεγε και ο Ηράκλειτος, στη Νέα Τάξη Πραγμάτων...

Μαύροι στην Αμερική έκαψαν ζωντανή νεαρή κοπέλα επειδή ήταν...λευκή! ΜΟΥΓΓΑ από τα εγχώρια και ξένα ΜΜΕ

Την ποινή του θανάτου ενδέχεται να ζητήσει ο Εισαγγελέας εναντίον των τριών νεαρών Αφρο-Αμερικανών που κατηγορούνται ότι αφού έδειραν με απίστευτη μανία μια λευκή γυναίκα, στη συνέχεια την έκαψαν ζωντανή.

Ο Anthony Lamar Pressley, 26 ετών, η Kiesha LeShay Pugh, 28ετών και ο Gregory Edward Williams, 21 ετών, κατηγορούνται γιαανθρωποκτονία και ληστεία της Melinda McCormick στις 31Μαρτίου. Και οι τρεις έχουν ομολογήσει.

Η αυτοψία έδειξε ότι.....

ΣΥΡΙΖΑ, Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

SYRIZA5235
Ξεθάρρεψαν τα αναρχοκομμουνιστικά θρασίμια του ΣΥΡΙΖΑ από την έκθεση αυτού του ανεκδιήγητου τύπου, του Επιτρόπου για τα (δήθεν) Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Μιούζνιεκς, η οποία όντως μοιάζει σα δύο σταγόνες… χολής με ανάλογες «εκθέσεις» του συνονθυλεύματος, και ζητούν επιτακτικά τη συμμόρφωση της κατοχικής κυβέρνησης σ’ αυτήν:
 
«Η έκθεση του Επιτρόπου για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, κ. Νιλς Μούιζνιεκς, επισημαίνει όσα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει.....