Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 05, 2014

Μ. Αρβανίτης: Μετατρέπετε τους Έλληνες σε υποχείρια των αλλοδαπών - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης στηλίτευσε από βήματος της Βουλής την ανθελληνική κυβέρνηση Σαμαρά, η οποία με τον αντιρατσιστικό εκτρωματικό νόμο δίδει δικαιώματα στους αλλοφύλους εισβολείς και τους ντόπιους γραικύλους προστάτες τους και αφαιρεί Συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα από τους Έλληνες.

Το εν λόγω «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο αποτελεί κατ΄ ουσίαν ένα ανοιχτό προσκλητήριο σε χιλιάδες λαθρομετανάστες να έρθουν στην χώρα μας. Πρόκειται για μια σταδιακή γενοκτονία των Ελλήνων!
Τέλος, το εν λόγω νομοσχέδιο είναι άκρως ρατσιστικό κατά των Ελλήνων, καθώς...

Απολαυστικός Δημήτρης Κουκούτσης ξεφτιλίζει μέσα στη Βυολή τους "αριστερούς" διαβάζοντας την άποψη του Ένγκελς που τους χαρακτηρίζει "σιχαμένους" και "υπανθρώπους"

Δείτε το βίντεο.....

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Η Χούντα Σαμαρά απαγορεύει συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη κι επιτρέπει τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις!


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η συγκέντρωση θα γίνει τελικά έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης. Οι αντισυγκεντρώσεις θα γίνουν κανονικά εκεί που εξαγγέλθηκαν!

  Απέναντι στη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου κι ενάντια στο νέα επικοινωνιακό πανηγύρι που θα στήσει στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο μνημονιακός πρωθυπουργός, η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε σήμερα το πρωί την διενέργεια ανοιχτής συγκέντρωσης στο κέντρο της πόλης για την οποία ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει ο νόμος. Το γεγονός ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης απαγορεύει ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ μία νόμιμη πολιτική εκδήλωση της τρίτης τη τάξει δύναμης της χώρας...

ΕΙ, ΨΙΤ, ΚΟΡΟΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ… Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΚΓ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Στη… μαγευτική λίμνη του Κόμο και στο φημισμένο θέρετρο «Βίλα Ντ’ Εστε», το οποίο το 2009 ανακηρύχθηκε από το Αμερικανικό περιοδικό «Forbes» το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο, κατόπιν προσκλήσεως του ιδρύματος European House – Ambrosetti (της ιταλικής Λέσχης Μπίλντενμπεργκ…), θα βρίσκεται από σήμερα ο… κομαντάντε Τσίπρας, στα πλαίσια της… ρεαλιστικής στροφής του παρδαλού αμερικανοκομμουνιστικού συνονθυλεύματος.

Έτσι, ο… κομαντάντε δεν θα δώσει το παρών στο… καθιερωμένο ραντεβού του με τους διαδηλωτές και τα… κινήματα στα εγκαίνια της ΔΕΘ, καθώς...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΘΑΨΙΜΟ (ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ) ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ - που τυχαίως είναι όλοι...Σιωνιστές!!

ftiaria-upex-hpa
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ερώτηση προς.... γκόιμ:
"Λέτε να έχουν όλοι μα όλοι οι εικονιζόμενοι....κοινή 'περιούσια' φυλετική καταγωγή;!"

 
Όταν τους βλέπεις με τα φτυάρια στα χέρια, και τους έξι υπουργούς Εξωτερικών των ΗΠΑ – τον σημερινό Τζ. Κέρι και Χ. Κλίντον, την Μ. Ολμπράιτ, τον Χ. Κίσινγκερ, τον Τζ. Μπέικερ και τον Κ. Πάουελ– στη συμβολική θεμελίωση του νέου Κέντρου Διπλωματίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USDC) δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς σκεπτόμενος την ιστορία του καθενός… Πόσε χώρες, πόσους λαούς έχουν.....

Ο αποφυλακισμένος Γραμματέας της Χρυσής Αυγής του Πειραιά σε συνέντευξή του στο "ΣΤΟΧΟ" δηλώνει: "Να έχετε Πίστη στη Χρυσή Αυγή και τον Αγώνα της.... Στο τέλος θα νικήσουμε"


Μάκης Μπαρέκας στον «Στόχο»: Έστησαν μια σκευωρία, την οποία δεν κατάφεραν να την στήσουν και καλά!

Την Παρασκευή 29 Αυγούστου, το συμβούλιο Εφετών έκανε δεκτή την προσφυγή του Γραμματέα της Τοπικής οργάνωσης Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Μάκη Μπαρέκα κατά της απορριφθείσας αίτησης αποφυλάκισής του (είχε προφυλακιστεί τον Απρίλιο) και τον άφησε ελεύθερο με τους περιοριστικούς όρους της εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ και την απαγόρευση εξόδου από την χώρα. «Θελήσαμε να φωτίσουμε το σκοτάδι στον άρρωστο κόσμο που ζούμε και απ΄ότι φαίνεται αυτό ήταν το έγκλημά μας» ήταν το μήνυμα που έστειλε λίγους μήνες πριν, από τα κελιά της τιμής. Και σήμερα, έχοντας πλέον αποφυλακιστεί, ο Μάκης Μπαρέκας μίλησε στον «Στόχο» και την Δήμητρα Μυλωνά στην πρώτη του «ελεύθερη» συνέντευξη.
 - Αποφυλακίστηκες πριν λίγες ημέρες και θέλουμε να μας πεις για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία, αφού σε «μάζεψαν» κυριολεκτικά λόγω της ιδιότητάς σου, ως Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιά της Χρυσής Αυγής.
Ακριβώς. Ουσιαστικά ο λόγος που.......

ΜΠΙΡ ΑΛΛΑΧ! ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

18558075_IMG_6368.limghandler
Γράφει ο Αντίοχος.

Έχουμε αναφερθεί κι άλλη φορά στην προσπάθεια κάποιων εγκάθετων του αόμματου και του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (που τώρα έχουν πηδήξει από το βυθιζόμενο καράβι του στο… παραπλέων του ΣΥΡΙΖΑ…) στην Αυστραλία, να εμποδίσουν την επίσκεψη των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής και την επαφή με την ομογένεια.
Στα πλαίσια αυτά, κάποιος ονόματι Θοδωρής Μάρκου, ο οποίος δηλώνει μέλος της.....