Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015

Bankingnews: Μισό εκατομμύριο και παραπάνω Έλληνες θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή!

Ενισχύονται οι ενδείξεις που θέλουν την Χρυσή Αυγή να προσεγγίζει ή ακόμη και υπερβαίνει το ποσοστό που κατέλαβε στις ευρωεκλογές του 2014.

Το 2014 η Χρυσή Αυγή είχε συγκεντρώσει 9,39% ή 536.913 ψήφους. Στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2014 η Χρυσή Αυγή κατέλαβε 6,28% και 388.387 ψήφους.

Πώς προκύπτει αυτή η αισιόδοξη εκτίμηση για το ποσοστό της Χρυσής Αυγής;
1) Δημοσκόπος συνομιλώντας με το bankingnews.gr αναφέρει ότι το μεταναστευτικό καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις ως ένα διογκούμενο πρόβλημα της κοινωνίας και οι θέσεις των περισσοτέρων πολιτών είναι κοντά στην Χρυσή Αυγή και ας μην ψηφίζουν Χρυσή Αυγή. Μεγάλο μέρος των ελλήνων δεν διάκειται θετικά η Ελλάδα να μετατραπεί σε χώρα στάθμευσης ή διέλευσης μεταναστών. Περίπου το 44% των ελλήνων θέλουν οι μετανάστες να φύγουν από την Ελλάδα.
2) Η Χρυσή Αυγή εμφανίζει πολύ υψηλά ποσοστά...

O Ηλίας Κασιδιάρης στον Βελόπουλο για εθνική οικονομία, λαθρομετανάστευση και ελληνορωσική προσέγγιση - ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του τηλεοπτικού σταθμού Extra και στον δημοσιογράφο Κυριάκο Βελόπουλο όπου ανέλυσε το εθνικό σχέδιο του Λαϊκού Συνδέσμου για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο...

Εταιρείες στοιχημάτων: Σίγουρα τρίτο κόμμα με ποσοστό πάνω από 7,5% η Χρυσή Αυγή

Κόντρα στην φίμωση των διεφθαρμένων καναλιών και τις στημένες δημοσκοπήσεις των νταβατζήδων, κόντρα στην συνομωσιολογία της “δημοκρατικής σιωπής” των πολιτικάντηδων της διαφθοράς, η Χρυσή Αυγή περιοδεύει απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδας και κοιτά κατάματα τον ελληνικό λαό.

Αυτό κανένα κανάλι δεν πρόκειται να το προβάλει, ούτε κανένας δημοσκόπος  θα το αποτυπώσει στις στημένες δημοσκοπήσεις τους. Όλοι αυτοί οι εντεταλμένοι υπαλληλίσκοι όμως, προδίδονται από κάποιους άλλους οι οποίοι αναγκαστικά εξοικονομούν χρήματα βάσει της λογικής και της δυναμικής.

Τι δίνουν οι εταιρίες στοιχημάτων για την τρίτη θέση και το ποσοστό της Χρυσής Αυγής; Δείτε τους πίνακες...

Ο Πειραιάς ανήκει στους Εθνικιστές! - ΒΙΝΤΕΟ


Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς (Πειραιάς, Πέραμα, Σαλαμίνα), σε διάφορες περιοχές της Α' και Β' Πειραιώς (κέντρο Πειραιά, Κορυδαλλός, Νίκαια, Κερατσίνι).

Οι δρόμοι αυτών των άλλοτε κατακόκκινων δήμων, έγιναν για ακόμα μία φορά γαλανόλευκοι, με τους Έλληνες Εθνικιστές να αποδεικνύουν εμπράκτως πως βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του Εθνικού Αγώνα.

Παρά τον συστηματικό αποκλεισμό από τα προδοτικά μέσα μαζικής εξαπάτησης, οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, αναμφισβήτητα αποτελούν την νούμερο ένα δύναμη στην μεγάλη μάχη του πεζοδρομίου.

Την στιγμή που οι πολιτικάντηδες έχουν χάσει το δικαίωμα να κυκλοφορούν δημοσίως λόγω των εξαγριωμένων πολιτών όπου με κάθε ευκαιρία σπεύδουν να τους εξευτελίσουν, οι Έλληνες Εθνικιστές οργώνουν δρόμους και πλατείες από άκρη σ' άκρη σε ολόκληρη την επικράτεια, υπερήφανοι, κρατώντας πάντα τα λάβαρα του Έθνους και της Τιμής ψηλά.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ - βίντεο:...

Στημένη τηλεμαχία φοβισμένων πολιτικάντηδων απόψε, γιατί τρέμουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής


Στημένη τηλεμαχία φοβισμένων πολιτικάντηδων απόψε, γιατί τρέμουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής

Σήμερα το βράδυ θα διεξαχθεί η πολυθρύλητη τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών. Ως συνήθως, οι πολιτικάντηδες του μνημονίου τρέμουν την φωνή της Αλήθειας και σπεύδουν στον αποκλεισμό της.
Σήμερα το βράδυ θα παρευρεθεί στην τηλεμαχία ακόμα και ο «πρόεδρος» του κόμματος της μίας ημέρας, για το οποίο ακόμα δεν είναι σίγουρο αν έχει καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά παρόλα αυτά έλαβε διερευνητική εντολή!
Αυτός ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής δεν είναι κάτι νέο, ούτε γίνεται υπό την πρόφαση της δικαστικής διερεύνησης της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Γίνεται σταθερά εδώ και χρόνια, ξεκινώντας μάλιστα πολύ πριν την είδοσο της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Η πραγματικότητα είναι ότι...

Το Προεκλογικό σποτ της Χρυσής Αυγής - Ψήφος στην Ελλάδα..

300.000 λαθρομετανάστες στην Ελλάδα επί κυβέρνησης "Πρώτης φοράς Αριστερά"... Θα το επιτρέψετε Έλληνες;!

8_statistics_all_2015_all&dia_apo2006
Γράφει ο Αντίοχος

Βγήκαν τα νέα στοιχεία του οκταμήνου για την λαθρομετανάστευση από την Αστυνομία και σπάνε κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Τα στοιχεία αυτά αφορούν τον συνολικό αριθμό των λαθρομεταναστών που… προτίμησαν την Ελλάδα, και από τα θαλάσσια αλλά και από τα χερσαία σύνορα – μην ξεχνάμε πως από τις πρώτες ημέρες της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων ο φράχτης του Έβρου «κατέρρευσε λόγω της κακοκαιρίας» σε κάποιο σημείο του και έκτοτε παραμένει ανοιχτή η Κερκόπορτα…  Έτσι, από την πρώτη του έτους μέχρι το τέλος Αυγούστου, μας… προτίμησαν 271.156, έναντι...

Η Μυτιλήνη είναι η Ελλάδα του μέλλοντος... Κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα κατοίκου της

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στη Μυτιλήνη και τη Λέσβο βλέπετε μια μικρογραφία της Ελλάδος και του εγκλήματος που συντελείται σε βάρος του Έθνους μας από τους εγχώριους και ξένους δυνάστες. Βιολογική εξόντωση με αποδήμηση των Ελλήνων και αλλοίωσή τους, οικονομική εξουθένωση μέσω των λαθρομεταναστών και της μαύρης εργασίας τους και κοινωνική διάλυση μέσω της εγκληματικότητας, διάλυσης των δημόσιων υποδομών και των φορέων. ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να σώσει την Ελλάδα από την σταδιακή διάλυση. Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή, είναι ψήφος στην Ελλάδα.

LathroLesvos-700x360

 
Παρατηρώ με ιδιαίτερη ανησυχία όσα διαδραματίζονται στο όμορφο νησί μου…
Δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος…
Δεν θέλω να πυροδοτήσω τα πάθη… 
Αλλά είναι πολλοί μήνες τώρα, που εμείς οι κάτοικοι της Μυτιλήνης και γενικά της Λέσβου, βιώνουμε μια απερίγραπτη κατάσταση ανεπάρκειας του κράτους στο θέμα των λαθρομεταναστών, που εισβάλλουν στο νησί μας από διάφορα σημεία των παραλιών, χρησιμοποιούν κάθε μέσο και κάθε τρόπο, ακόμη και τον δόλο, υποκρινόμενοι συχνά τους δήθεν ναυαγούς, κατασκηνώνουν όπου θέλουν σε πάρκα, σε πλατείες, παιδικές χαρές, εκκλησίες, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. 
Και μπορεί σήμερα να....

ΣΕΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ! Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Σείστηκαν τα Νότια Προάστια! Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή είναι η Ελλάδα που έρχεται!

Τα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων πλημμύρισαν εκατοντάδες φίλοι της Χρυσής Αυγής για την ομιλία του Αρχηγού, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου. Ο Αρχηγός εισήλθε στα γραφεία καταχειροκροτούμενος και ξεκίνησε η....

Οι... φιλήσυχοι λαθρομετανάστες: 47χρονος επιχείρησε να βιάσει με την απειλή ροπάλου ανήλικη στην Νέα Φιλαδέλφεια!



Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από δικυκλιστές της ομάδας Ζ της Άμεσης Δράσης, ένας 47χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει έφηβη.
Ο "φιλήσυχος" οικονομικός μετανάστης ήταν επί της οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, στη Νέα Φιλαδέλφεια, οπλισμένος με ξύλινο ρόπαλο και είχε ακινητοποιήσει μια 16χρονη, την οποία προσπαθούσε να βιάσει.
Ευτυχώς, τον αντιλήφθηκαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν την...

Ο MISTER TSIPRAS ΤΗΣ… ΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

efim
Γράφει ο Αντίοχος

Να, λοιπόν, που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω και η «πρώτη φορά αριστερά», να παραθερίζει σε βιλάρα στο Σούνιο και να αρμενίζει στα πέλαγα με κότερο. Στο οποίο, μέχρι και τιμόνι έπιασε ο… μεγάλος τιμονιέρης (όπως αποκαλούσαν οι Κινέζοι τον σύντροφο Μάο…) Alexis! Την ίδια ώρα που αυτός δροσιζόταν, οι Έλληνες συνωστίζονταν στις ουρές των ΑΤΜ και λιποθυμούσαν από τον καυτό αυγουστιάτικο ήλιο.
Θα μου πείτε, ο…

20 Σεπτεμβρίου 2015: Μία μάχη ανάμεσα στον Ήλιο και το Έρεβος


20 Σεπτεμβρίου 2015: Μία μάχη ανάμεσα στον Ήλιο και το Έρεβος

Όσα χρόνια κι αν πέρασαν, δεν υπήρξε ποτέ Ύβρις χωρίς τις συνέπειες της Νέμεσις, και οι Ύβρις που έχουν διαπράξει ορισμένοι νεκροζώντανοι εις βάρος της Ελλάδας, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Το Ορθό, το Ιερό και το Δίκαιο, σύντομα θα θριαμβεύσουν και πάλι στους απελπιστικούς και γεμάτους σκοτάδι χρόνους που διανύουμε, ακόμη κι αν εμείς δεν βρισκόμαστε επί Γης εκείνη την ημέρα. 

Αν πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, διακρίνουμε πως περάσαμε από πολλά στάδια για να φτάσουμε σε αυτό το μαύρο σημείο της ιστορίας μας. Αυτή η θλιβερή παρένθεση που άνοιξε στην ιστορία του πάλε ποτέ ένδοξου έθνους μας από την μεταπολίτευση κι έπειτα, βασίστηκε στην πνευματική παρακμή, στον εκμαυλισμό του ωραίου, στην αποχαύνωση της νεολαίας, στην θεοποίηση της ύλης, και προπαντός στον θάνατο της εθνικής συνείδησης. Στο "εγώ", πάνω απ' το "εμείς". Ήρθε η ώρα άπαντες να κάνουμε την αυτοκριτική μας, χωρίς υπεκφυγές και εκλογικεύσεις. Να αναλάβουμε το μερίδιο ευθήνης που μας....