Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 29, 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ, ΓΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Η κυρία Μανωλιά [κόκκινο ταγέρ] δίπλα στον ΓΑΠ Η ευθύνη ασφαλώς και δεν είναι οικογενειακή αλλά δεν μπορεί να παραλειφθεί η λεπτομέρεια της συγγενικής σχέσης με πρώην έστω μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου.
Μια 39χρονη κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής ότι, μετέβη στη ΔΟΥ Κομοτηνής για την έκδοση βεβαίωσης μη υποβολής φορολογικής δήλωσης και ο υπάλληλος, γιος της πρώην βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ, Χρύσας Μανωλιά, προφασιζόμενος υποτιθέμενα χρέη της, απαίτησε από αυτήν την καταβολή του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ.
Η γυναίκα ήξερε ότι.....

Συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη: "Θέλουμε να γίνουμε η Εθνική Ήγεσία του τόπου"

Συνέντευξη στην attikipress.gr

Η Χρυσή Αυγή, βάσει και συγκεκριμένων δημοσκοπήσεων, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως αποκτά μια δυναμική ανόδου, η οποία εν πολλοίς της προσδίδει και τον χαρακτήρα ενός κόμματος εξουσίας ή τουλάχιστον ισότιμου διαπραγματευτή, όσον αφορά στη διαμόρφωση του πολιτικού μέλλοντος της χώρας. Υπ’ αυτή την έννοια, θα θέλαμε τις θέσεις σας για την εξωτερική πολιτική-εθνική άμυνα της χώρας και τον γενικότερο προσανατολισμό, που νομίζετε ότι πρέπει αυτή να λάβει.
«Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκα και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στην Ολομέλεια της Βουλής. Ότι πρέπει να θωρακιστεί η εθνική άμυνα είναι εκ των ων ουκ άνευ. Το ότι οποιαδήποτε περικοπή στην εθνική μας άμυνα είναι εθνικό έγκλημα, είναι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής. Από εκεί  και πέρα μιλάμε για άμεση ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, ούτως ώστε να....

Οι εβραίοι της Ελλάδας και το ΚΙΣ θα πληρώσουν τη νέα φοροεπιδρομή...;

  • Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο
  • Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!
Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!!
Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι.....

Ναπολέων: "Ζήσε με δόξα"



"Το να ζεις κάθε μέρα άδοξα είναι.....

Προβοκατόρικο δημοσίευμα-πρωτοσέλιδο από το ΒΗΜΑ...

Δείτε με τη πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί αύριο η εφημερίδα...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ... ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΩΝ ΚΥΡΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ......

Ο ίδιος δε ο Σουλεϊμάν επανήλθε στο θέμα το εξισλαμισμού και ζήτησε να κατασχεθούν όλες οι ορθόδοξες εκκλησίες της Κωνσταντινούπολης, κάτι που τελικά αποφεύχθηκε από τον Σεΐχουλισλάμ, (θρησκευτικό ηγέτη), με το αιτιολογικό ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει αφού ο ίδιος ο Πορθητής δεν το έκανε.

Ο Σουλεϊμάν υπήρξε ένας από τους σκληρούς και αδίστακτους,διώκτες του Eλληνισμού, κατέλαβε την Ρόδο σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με ....

Η πρόβλεψη του Σαμαρά για τη Χρυσή Αυγή...

Σε ερώτηση δημοσιογράφου των NY Times για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα, ο Πρωθυπουργός δηλώνει ότι η χώρα δέχεται μεγάλο αριθμό παράνομων μεταναστών, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην ελληνική κοινωνία και ειδικά στο κέντρο .
«Πολλοί πολίτες που δεν είναι ιδεολογικά σύμφωνοι με την Χρυσή Αυγή, καταλήγουν να την ψηφίζουν αλλά αυτό φαινόμενο είναι μία φούσκα που θα σπάσει»..

Σ.Σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ
Ας ενημερώσει κάποιος τον Αντώνη ότι......

Ρωσική κίνηση "ματ" στο Αιγαίο υπέρ Ελλάδος - Απέρριψε τις τουρκικές NOTAM για τα νησιά!!

Με μία απλή αλλά πολύ έξυπνη κίνηση η Ρωσία έστειλε σαφές προειδοποιητικό μήνυμα στην Τουρκία σε ότι αφορά τις συνεχείς ΝΟΤΑΜ και NAVTEX που εκδίδει η Άγκυρα περί δήθεν παραβιάσεων των Συνθηκών του 1914 και του 1923, από την Ελλάδα με την στρατικοποίηση των νησιών του Α.Αιγαίου.
 
Η Ρωσία εμμέσως πλην σαφώς, αναγνώρισε το δικαίωμα της Ελλάδας να διατηρεί δυνάμεις αυτοάμυνας στα νησιά και ότι οι δυνάμεις αυτές δεν αποτελούν παραβίαση των συνθηκών.
Συγκεκριμένα,

Ο Νίτσε για τους εβραίους

«Οι κίνδυνοι της εβραϊκής ψυχής είναι, πρώτον ότι....

Τραγικό και όμως αληθινό....Δίνουν στον πάγκαλο ραδιφωνική εκπομπή με τίτλο...

..."Μαζί τα φάγαμε"..
Ποιός σταθμός...Ε, δεν είναι και πολύ δύσκολο να σκεφτείτε...
Μα φυσικά το....