Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2016

Σε απόγνωση τα συστημικά «Νέα»: Η Χρυσή Αυγή δεν πέφτει με τίποτα!

Η ναυαρχίδα του ΔΟΛ, «Τα Νέα», στο κύριο άρθρο τους, προσπαθούν να κάνουν μία σύνδεση του ζητήματος της ανεργίας με τα διάφορα θεσμικά παιχνίδια.

Αφού αναφέρονται στις αντιδράσεις γύρω από το θέμα της ανεργίας, του Τσίπρα, του Γιούνκερ και του Μητσοτάκη, αναφέρουν  στην συνέχεια τα εξής: «Όσο αυτή χτυπάει εικοσάρια και βάλε, αλλά και συνδυάζεται με οικονομική αναιμία, τροφοδοτεί μια παράμετρο αστάθειας. Ας το πούμε διαφορετικά: ο Αντώνης Σαμαράς, συνδαιτυμόνας του Γιούνκερ στο Λαγονήσι, πίστευε ως Πρωθυπουργός – και πάντως πριν από τη δολοφονία στο Πέραμα- ότι η Χρυσή Αυγή θα πέσει μόνο όταν μειωθεί η ανεργία.

Το ότι μία τέτοια εξέλιξη δεν έχει επέλθει...

Ο MISTER TSIPRAS ΚΑΙ Η «ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΟ»

Γράφει ο Αντίοχος

Πίσω στα… παλιά γύρισε ο mister Tsipras, αμερικανοκομμουνιστής και αγαπημένο παιδί της φράου Μέρκελ. Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου: «Εκπρόσωπο του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας υποδέχτηκε ο Τσίπρας

«Το ταξίδι μας στην Κίνα θα είναι μια σημαντική ευκαιρία ώστε να αναδείξουμε τα όσα ενώνουν τους δυο λαούς» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρας, έπειτα από συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Γκουό Τζινλόνγκ, μέλος του Πoλιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, γραμματέα της Οργάνωσης Πεκίνου του Κόμματος και πρώην δήμαρχο Πεκίνου».

Εδώ βεβαίως πρέπει να θυμίσουμε, ότι εκτός από σταλινικός (την εποχή που ήτανε στην… λεβεντογέννα ΚΝΕ), o mister Tsipras έχει περάσει...

Παρούσα η Χρυσή Αυγή στο συνέδριο των Εθνικιστών της Σλοβακίας

Σε συνέδριο προχώρησε το εθνικιστικό κόμμα της Σλοβακίας «Λαϊκό κόμμα - Η Δική μας Σλοβακία» στις 18/06/2016 μετά την μεγάλη εκλογική του νίκη στις εθνικές εκλογές του Μαρτίου, καθώς αυτό όχι μόνο κατάφερε να επιβεβαιώσει το ποσοστό των δημοσκοπήσεων, που μετά βίας άγγιζε το 2%, αλλά να αποσπάσει το 8% και να εκλέξει 14 από τις 150 έδρες.

Ο Μαριάν Κοτλέμπα, ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος, είναι εκλεγμένος κυβερνήτης της περιοχής της Κεντρικής Σλοβακίας και κατόπιν προσκλήσεως του το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι εθνικιστικών κινημάτων από την Ιταλία, την Γερμανία, την Τσεχία και την Χρυσή Αυγή, που όπως τονίστηκε από πολλούς παρευρισκομένους, αποτελεί παράδειγμα και πρότυπο για όλη την Ευρώπη και τους Ευρωπαίους εθνικιστές.



Στο συνέδριο συζητήθηκαν πολλά θέματα τοπικού και διεθνούς ενδιαφέροντος, όπως η αύξηση της ανεργίας, η λαθρομετανάστευση και οι οικονομικές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Γραικός Φώτης, ανέπτυξε της θέσεις του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών για την Ευρώπη, την παγκοσμιοποίηση και την λαθρομετανάστευση, όμως αυτό το οποίο αποτέλεσε ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός ήταν η ενημέρωση για τις πολιτικές διώξεις και τις δολοφονίες των Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, στοιχεία που αποδεικνύουν τον τρόμο του εγχώριου κατεστημένου απέναντι στη φωνή της Αλήθειας και τη δυναμική της Χρυσής Αυγής.

Μετά το πέρας του συνεδρίου ακολούθησε ξενάγηση στην πόλη και γεύμα με τον κ. Κοτλέμπα και η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή δώρων και ευχών για μελλοντικές συναντήσεις και συνεργασία μεταξύ των εθνικιστικών κινημάτων των χωρών μας.

πηγή

ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΡΗΣ: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ EURO 2016, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

NICE-VIEW-Η-Εθνική-Ελλάδος-στο-Μουντιάλ-της-Βραζιλίας-GREECE-National-Football-Team-UEFA-Mundial-2014-BRAZIL-2000-Φίλαθλοι-στο-Πλευρό-της-Εθνικής-620x365

Γράφει ο Αντίοχος

Το βαθύτατο μίσος τους για οτιδήποτε ελληνικό, δείχνουν τα κομμούνια, με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να αποτελεί εξαίρεση και ο πρώιμος αποκλεισμός της Εθνικής ποδοσφαιρικής μας ομάδας από το Euro 2016, που είναι σε εξέλιξη.
Έτσι, σταλινοκομμουνιστής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε περισπούδαστο άρθρο στον διαδικτυακό οχετό της συγκυβέρνησης των… τουρλοκώληδων της Μέρκελ (στα τέσσερα, στα τέσσερα!), με τίτλο «Το αυγό έσπασε, το φίδι έρπει στη Γαλλία» και θέμα «το ναζιστικό φαινόμενο που κάνει δυναμική παρουσία στα γήπεδα της Γαλλίας».
Κι αφού ψευδολογεί ασύστολα, χρεώνοντας τους....

Νέα χυδαία πρόκληση Σαμαρά: Θυμήθηκε την Ορθοδοξία ο θαμώνας των στοών


Νέα χυδαία πρόκληση Σαμαρά: Θυμήθηκε την Ορθοδοξία ο θαμώνας των στοών

Ο σχολιασμός των δηλώσεων του πρώην πρωθυπουργού και αρχισκευωρού Σαμαρά είναι, ομολογουμένως, μια άχαρη δουλειά. Δεδομένου όμως ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που επί 3 περίπου χρόνια διετέλεσε πρωθυπουργός της χώρας και εκπροσωπεί μέχρι σήμερα την παράταξη της ΝΔ, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι επί ημερών του έδωσε τις εξετάσεις του και απέδειξε την ποιότητα του χαρακτήρα του, οι δηλώσεις του έχουν ιδιαίτερη σημασία αφού αποτελούν ένα ακόμα τεκμήριο του απύθμενου θράσους και του πολιτικαντισμού που χαρακτηρίζει τον ίδιο και το κόμμα του.
Με αφορμή λοιπόν τη ....

Ο ΠΑΝΟΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

kammenos_kis
Καταστάσεις που θυμίζουν μεθόδους της σικελικής μαφίας, έζησαν όσοι ήταν στο ΕΒΕΑ την ημέρα που έκανε επίσκεψη ο συνοδοιπόρος των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοπάνος Καμμένος.
Όπως, λοιπόν, κατήγγειλε το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Πάτροκλος Κουδούνης, είχε στείλει  επιστολή προς τη διοίκηση του ΕΒΕΑ, τασσόμενος κατά της συγκεκριμένης πρόσκλησης. Από κει και πέρα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγιναν τα εξής:
«Ο Καμμένος έκτοτε με έβαλε στο μάτι. Αμέσως μετά την είσοδό του στον χώρο της εκδήλωσης με πλησίασε» λέει ο Κουδούνης. Και ακολουθεί ο εξής διάλογος:
Καμμένος: «Σε άκουσα το πρωί στην τηλεόραση και διάβασα τις επιστολές σου».
Κουδούνης: «Γνωριζόμαστε;».
Καμμένος: «Γνωριζόμαστε από....

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΤΗΣ ΗΜΈΡΑΣ

filis-735x459__article

Μεγάλος πολιτικός ανήρ σε φιλοσοφικό κρεσέντο: «Μένουμε στην εξουσία γιατί μας θέλει ο λαός»