Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2012

Βίντεο κωμωδία: Οι "δημοκρατικές" δυνάμεις ενωμένες κάνουν δηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής και ο Τσατσόπουλος κλαίγεται για τη μήνυση που του έκανε ο Παππάς!!!

Δείτε το βίντεο....

Ο Νταβούτογλου προωθεί το όνομα "μακεδονία" για τα Σκόπια σε όλο τον κόσμο και ο Αβραμόπουλος παρακαλά να τον συναντήσει!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την επόμενη φορά που θα έρθει στην Ελλάδα αυτός ο....."φίλος" φροντίστε να του έχετε ετοιμάσει και τζαμί για να προσευχηθεί!

Ο Τούρκος υπουργός  Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτωρ της επιστήμης, στον τομέα των διεθνών σχέσεων, στο Πανεπιστήμιο «Κύριλλος και Μεθόδιος» στα Σκόπια,  ο τίτλος του δόθηκε σε πανηγυρική συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου.

Ο καθηγητής Μπόρτσε Νταβιτκόβσκι, κοσμήτωρ της Νομικής Σχολής, διακοίνωσε τα.....

Βίοι Παράλληλοι για τους ολετήρες του Έθνους Σαμαρά και Jeffrey...

Πόσα και πόσα ρεπορτάζ δεν έχουμε διαβάσει για την...παράλληλη πορεία των δύο φίλων και συμφοιτητών Σαμαρά και Παπανδρέου...

Σήμερα έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα επεισόδιο σε αυτή την....ανθελληνική μεταπολιτευτική σειρά, με θεατές τον ανήμπορο;! ελληνικό λαό.

Ανακηρύχθηκε λοιπόν από το γερμανικό, οικονομικό, περιοδικό Handelsblatt ο Σαμαράς ως ο Ευρωπαίος πολιτικός της χρονιάς για το 2012, καθώς κατόρθωσε να διασώσει;! την Ελλάδα από τη χρεωκοπία.

Οι "δεξιόστροφες" φυλλάδες και οι όψιμοι "αριστεροπροοδευτικοί" νταβατζήδες υποστηρικές του και γραφιάδες των ΜΜΕ ξεκίνησαν ήδη την υμνολογία για το νέο Σωτήρα.

Μήπως όμως δεν έχουμε ξαναζήσει κάτι ανάλογο και στο παρελθόν από τον έτερο καταστροφέα του Έθνους, Jeffrey Παπανδρέου;
 Δεν είχε βραβευτεί και αυτός από τον.....

Πλήρης ασυδοσία των αναρχοαριστερών υπό την σκέπη του ΣΥΡΙΖΑ

Προκλητικότατη ανακοίνωση εξέδωσαν οι αναρχικοί για το θέμα της Βίλας Αμαλίας που αναφέρουν τα εξής κωμοκοτραγικά:

"Απο το πρωι μπατσοι εχουν ξεσφραγισει την πορτα της villas επι της οδου χευδεν χωρις την παρουσια καποιου κατοικου. Προφανως ειναι μεσα παρανομα κ αυθαιρετουν στο χωρο. Προειδοποιουμε πως οποιαδηποτε ζημια ή παρεμβαση στο χωρο της καταληψης θα απαντηθει αμεσα. Να υπενθυμισουμε οτι δεν εχει δικαιωμα να βρισκεται κανεις εντος του κτιριου χωρις την παρουσια μας. Villa amalias"

Αρωγός στην προσπάθειά φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ που με ανακοίνωσή του ανάφερει:

«Το σκιάχτρο του....

Έρευνα λέει ότι οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται την TV ωστόσο ακόμη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η παρακάτω έρευνα αποδεικνύει πόσο δέσμιοι είναι οι Έλληνες πνευματικά και ¨σωματικά" στην προπαγάνδα των ΜΜΕ
 
Την δυσπιστία των πολιτών της χώρας απέναντι στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης και κυρίως την τηλεόραση καταγράφει η τακτική εξαμηνιαία δημοσκόπηση «Ευρωβαρόμετρο».

Σύμφωνα με την έρευνα το 84% των Ελλήνων στην ερώτησγη «τείνετε να εμπιστεύεστε την τηλεόραση» απαντάει «μάλλον όχι» ενώ.....

Βρέθηκαν οι αναρχοαριστεροί που βεβήλωσαν την ελληνική σημαία στη Λαμία...

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, άγνωστοι δράστες κατέβασαν και έκαψαν την Ελληνική σημαία στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα αυτή της Εθνικής τράπεζας . Μάλιστα πριν απομακρυνθούν από το σημείο έσπασαν και την κάμερα της τράπεζας.
 
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζοντας όμως το υλικό που......

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ

MAIANDROS1
Λίγους μήνες μετά την τελευταία εκλογική διαδικασία και ενώ τα πάντα στη δημόσια ζωή εξακολουθούν να κινούνται γύρω από την οικονομία, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι τίποτε δεν άλλαξε στην χώρα. Κάποιοι μίλησαν για το «τέλος της μεταπολίτευσης», όμως δεν είναι έτσι και αλλοίμονο αν πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Ο πολιτικός χάρτης άλλαξε σίγουρα όμως οι αμετανόητοι «μεταπολιτευτές», κινούν ακόμα τα νήματα. Η μεταπολίτευση επίσης, δεν είναι μια συγκεκριμένη πολιτική περίοδος, αλλά μία ολόκληρη νοοτροπία που για να ξεριζωθεί από την Ελλάδα θα χρειαστεί επίμονη προσπάθεια.
Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν, παρακολουθούμε μία.....

Ψέμα θα είναι..Ο στρατός των Σκοπίων είναι επιχορηγούμενος από Τούρκους και Σιωνιστές...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για εμάς όμως οι "σύμμαχοι" και οι Τούρκοι είναι.....φίλοι και υποστήριζουν τα συμφέροντά μας..

 Ο στρατός των Σκοπίων είναι επιχορηγούμενος, και μάλλιστα από τους Τούρκους, ενώ εξακολουθεί να εξαρτάται από τις δωρεές από τους συμμάχους.
Σύμφωνα με.....

Εντυπωσιακά στοιχεία από δημοσκόπηση της ALCO...Καλπάζει το Εθνικιστικό Κίνημα...

Δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό του NewsIt του Ευαγγελάτου παρουσιάζεται σήμερα με τα στοιχεία της έρευνας να δείχνουν τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής αλλά και την ποιοτική ανωτερότητά της σε όλα τα επίπεδα έναντι των άλλων κομμάτων.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε απόσπασμα από το πως δημοσιεύει το θέμα το NewsIt(Μόνο η Χρυσή Αυγή εμφανίζει δυναμική)

Όσο αναφορά την πρόθεση ψήφου καταδεικνύεται καθαρά ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα δίπολο εξουσίας (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ), μικρότερα κόμματα και η νέα ανερχόμενη δύναμη (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)

Μεγαλύτερη αξία όμως από όλες τις κάρτες έχει αυτή με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων και τις συσπειρώσεις των κομμάτων...

Στις συσπειρώσεις η.....

Πρώην Υπουργός του Μπερίσα παραδέχεται: "Παραποιήθηκαν τα στοιχεία της απογραφής της Ελληνικής μειονότητας στην Αλαβανία.."

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το Υπ. Εξ. κοιμάται ή στην ακόμη χειρότερη περίπτωση επιβάλλει λογοκρισία στους υπαλλήλους που αναφέρουν τη λέξη Βόρεια Ήπειρος
 
Πρίφτι: Στην Αλβανία υπάρχει μια αντι-Ορθόδοξη ατζέντα!
 
 Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Μπερίσα, Ντριτάν Πρίφτι, επιστρέφει στην πολιτική σκηνή με δηλώσεις κατά της απογραφής «φιάσκο» στην Αλβανία, εξαπολύοντας κατηγορίες για την διάκριση του ορθόδοξου πληθυσμού στην χώρα.
Όντας βουλευτής της ορθόδοξης περιοχής της Μουζεκιάς, ο.....

Απίστευτο...Μέχρι και τυπογραφείο είχαν οι αναρχικοί στη Βίλα Αμαλίας..

Δείτε και τις υπόλοιπες εικόνες από το "στρατηγείο"..

Αίδως αργείοι..Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποδέχεται στον Στουρνάρα ως.....θεό!

Διαβάστε την είδηση χωρίς περαιτέρω σχολιασμό από εμάς...