Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 07, 2014

Έτσι απαντάμε στην ισλαμοποίηση της χώρας από τους πολιτικάντηδες... Με δυναμικές παρεμβάσεις μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια...!!

Δυναμική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο Μεγάρων ενάντια στην Ισλαμοποίηση της περιοχής
Κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Δυτικής Αττικής και την Τ.Ο. Μεγάρων μαζί με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλη Γιαννόγκωνα πραγματοποίησε δυναμική παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μεγάρων.
Μοιράστηκε ενημερωτικό φυλλάδιο και αναρτήθηκε πανό διαμαρτυρίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για την απαράδεκτη απόφαση να.....

Μητροπολίτης Σεραφείμ Πειραιώς: "Θεωρήστε οι ψηφοφόροι ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Δημαρ ως πολιτικά πτώματα...Μαυρίστε τους για το 'αντιρατσιστικό' στις εκλογές"

 Άρθρο - κόλαφο εναντίον της Χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου, που ψήφισε επί της Αρχής το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο - έκτρωμα και δημιούργησε τετελεσμένο όσο αναφορά τον εκφυλισμό της κοινωνίας, του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ δημοσιεύει το μεγαλύτερο διαδικτυακό site για την Ορθοδοξία romfea.gr.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς χαρακτηρίζει το νέο νόμο ως όργιο... ανωμαλίας, διαστρέβλωση της Πίστης μας και προσπάθεια δημιουργίας μιας κοινωνίας παρασιτικών και παρά - φύση φαινομένων που κανείς δεν θα μπορεί να τα στηλιτεύσει καθώς θα... προστατεύονται όπως και οι κτηνοβάτες!!!

Στο τέλος του άρθρου καλεί, όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε συνειδητός υπηρέτης της Ορθοδοξίας και του Έθνους, τους Έλληνες ψηφοφόρους να....

Μητροπολίτης Άνθιμος στη ΔΕΘ: "Ζήτω η Ελληνικότατη Μακεδονία..", Αβραμόπουλος:" Αποδεχόμαστε τον όρο 'μακεδονία' για την ονομασία των Σκοπίων"

"Εξαιτίας συγκεκριμένων γεγονότων, θα επαναλάβω: Ζήτω η Ελληνικοτάτη Μακεδονία, η από χρόνων μακρών ελληνική και πάντοτε γενναία. Οι επίδοξοι κλέπται και παραχαράκται είναι βέβαιο ότι θα ηττηθούν....."

Αυτή ήταν η φράση του Μητροπολίτη Θεσαλονίκης Άνθιμου στη ΔΕΘ όταν, σε μια αποστροφή του λόγου του, αναφέρθηκε στην ανακάλυψη του τάφου της Αμφίπολης και με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε εκ νέου για την ονομασία του κρατιδίου Βόρεια του Αίμου.

Ένας σαφής υπαινιγμός προς τον "μακεδονομάχο" Σαμαρά που σκυλεύει τον.. τάφο της Αμφίπολης - ακόμη ένα ιστορικό ντοκουμέντο της ελληνικότητας της Μακεδονίας -, πολιτικολογώντας για "μνημόνια" και "ανάπτυξη" όταν την ίδια ώρα ο Υπουργός Εξωτερικών, και οσονούπω Ευρωπαίος Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωνε για το θέμα των Σκοπίων και της ονομασίας τους:
"'Η Ελλάδα, επιδεικνύοντας το.....

Είναι ο Αμερικανοκομμουνισμός... Συνέντευξη του "κομμουνιστή" Γλεζου στην... καπιταλιστική εφημερίδα N.Y. Times!

Μια από τις μεγαλύτερες - η 3η για την ακρίβεια - και ιστορικότερες εφημερίδες των ΗΠΑ, οι N.Y. Times δημοσιεύουν ένα πορτραίτο - συνέντευξη ενός επιφανή Έλληνα, αφιερώνοντάς του μια ολοσέλιδη καταχώρηση στην έντυπη έκδοσή τους.

Όχι δεν είναι κάποιος επιτυχημένος Έλληνας ομογενής επιστήμονας ή επιχειρηματίας.
Όχι δεν είναι κάποιος κυβερνητικός παράγοντας του σήμερα.
Δεν ούτε ούτε καν κάποιος "άγνωστος" Έλληνας στον καιρό του μνημονίου.

Είναι ένας..."αντιστασιακός"όπως τον χαρακτηρίζει η εφημερίδα. Ένας "αγωνιστής". Είναι το τοτέμ της Αριστεράς ο Μανώλης Γλέζος.

Ο μέσος άνθρωπος θα....

Νέα δημοσκόπηση αποτυπώνει την εξαΰλωση των "δεξιών" ΝΔ - Αν.Ελ. και τη σταθεροποίηση της Χρυσής Αυγής μοναδικός πόλος συσπέιρωσης των "πατριωτών" ψηφοφόρων..

Νέο κύμα δημοσκοπήσεων είχαμε τις τελευταίες ημέρες, που σε συνδυασμό με τη ΔΕΘ, σημαίνει και την έναρξη της.... πολιτικής χρονιάς και το τέλος της θερινής ραστώνης.
Σε όλες τις δημοσκοπήσεις αποτυπώνονται τα εξής χαρακτηριστικά:
- Η ΝΔ τείνει προς διάλυση
- Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος αλλά... δεν εισπράττει την οργή του κόσμου
- Τα υπόλοιπα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής, μετά βίας θα εκλέξουν βουλευτές αν γίνουν τώρα εκλογές.

και τέλος:
Σταθερή - Αγέρωχη και με ανοδικές συνεχώς τάσεις η Χρυσή Αυγή και το Εθνικιστικό Κίνημα.

Στην τελευταία, μέχρι την επόμενη, δημοσκόπηση της εφημερίδας "Παρασκήνιο", εκτός των παραπάνω συμπερασμάτων που διακρίνονται άλλη μια φορά, έχουμε και μια σοβαρή - επιτέλους - ένδειξη ότι......

Ανακαλύφθηκε νέος μαζικός ταφός εκατοντάδων ψυχώων από - ακόμη μια - θηριωδία του Στάλιν και των κομμουνιστών στην Πολωνία...

Στην φωτο : λουλούδια κοντά στο πορτρέτο ενός Πολωνού αξιωματικού που σκοτώθηκε το 1940 από την NKVD, την μυστική αστυνομία της ΕΣΣΔ, στο μνημείο (με τα ονόματα 1.442 εκτελεσθέντων αξιωματικών), κοντά στους μαζικούς τάφους στο Κατίν. Οι ερευνητές καλούν τώρα "νέο Κατίν" ένα νέο μαζικό τάφο Πολωνών στρατιωτών

Πολωνοί και Ουκρανοί επιστήμονες ανακάλυψαν έναν μαζικό τάφο που περιέχει μέχρι και 1.000 θύματα της σταλινικής τρομοκρατίας σε ένα κάστρο κάποτε ως λειτουργούσε ως φυλακή της μυστικής αστυνομίας.
Ανάμεσα στα θύματα στους τάφους ήταν Πολωνοί στρατιώτες. Ο πολωνικός Τύπος κάνει λόγο ότι....

Μικρομολογιούχος στο Σαμαρά: "Μας οδηγείς στην αυτοκτονία..." - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρωθυπουργός, Α. Σαμαράς, βρέθηκε κατά τη χθεσινή ημέρα στη ΔΕΘ για να... πολιτικολογήσει, ως είθισται για κάθε...πολιτικάντη, και να εξαγγείλει τα γνωστά και χιλιοειπωμένα περί "ανάπτυξης που έρχεται", τις "θυσίες των Ελλήνων που πιάνουν τόπο" και άλλα... κίβδηλα και μελοδραματικά.

Την ίδια ώρα έξω από τη ΔΕΘ βρέθηκαν και ελάχιστοι "θνητοί" Έλληνες - πλην των κομματικών/επιχειρηματικών κλακαδόρων - που είχαν καταφέρει να πλησιάσουν το χώρο της συνέντευξης.

Ένας από αυτούς πλησίασε τον Σαμαρά κατά την έξοδό του από την αίθουσα της συνέντευξης και με... τρεμάμενη φωνή του είπε: "Τι κάνεις...;!Είμαστε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.." για να εισπράξει το.....

Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς ξεμπροστιάζει τον Σαμαρά για το ξεπούλημα της Μακεδονίας


Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς ξεμπροστιάζει τον Σαμαρά για το ξεπούλημα της Μακεδονίας

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατέθεσε πρόσφατα ερώτηση για την μυστική διπλωματία που διενεργείται αναφορικά με το ζήτημα του ονόματος του κρατιδίου των Σκοπίων.
Μετά και το ηχηρό ράπισμα που δέχθηκε ο - όχι για πολύ ακόμα πρωθυπουργός -  στο ΝΑΤΟ με την προσφώνηση του Σκοπιανού υπουργού εξωτερικών, καθίσταται σαφές ότι προετοιμάζεται νέα μεγάλη προδοσία στο Μακεδονικό από τον Σαμαρά.
ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ

ΘΕΜΑ: «Με μυστική διπλωματία χειρίζεται το Σκοπιανό ο Πρωθυπουργός»
Είναι γνωστό ότι.....

Σεπτεμβριανά 1955: Ο ξεριζωμός του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης από τις ορδές των Τούρκων


Σεπτεμβριανά 1955: Ο ξεριζωμός του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης από τις ορδές των Τούρκων

«Βρισκόμασταν μόνοι στο σπίτι μόλις άρχισαν τα φοβερά γεγονότα. Είχε αρχίσει να σουρουπώνει, όταν ξαφνικά ακούσαμε ασυνήθιστο θόρυβο, ιδιαίτερα δυνατό. Φοβηθήκαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Ο θόρυβος δυνάμωνε συνεχώς και ο φόβος μας γινόταν εντονότερος. Στην κεντρική είσοδο είχα βάλει μια μεγάλη μπάρα, ενώ είχαμε κλείσει τα παράθυρα. Στο διπλανό σπίτι είχαν ήδη αρχίσει τη λεηλασία. Ακούσαμε φωνές να ζητάνε βοήθεια. Τελικά, μπήκαν από την πόρτα του κήπου. Την είχαν σπάσει με κασμάδες. Μόλις με είδαν, ρώτησαν με δυνατή φωνή και απειλητικό ύφος: «Τούρκοι είσαστε εσείς;» Όλοι απαντήσαμε: «Είμαστε Ρωμιοί μέχρι τα κεραμίδια»Τον ένα όροφο του σπιτιού τον λεηλάτησαν. Δεν άφησαν τίποτε στο πέρασμά τους. Έσπειραν τον ......

Δυναμικό παρών από εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στη Θεσσαλονίκη εναντίον της χούντας Σαμαρά...Φωτογραφίες

Πρώτες εικόνες από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη Χούντα Σαμαρά
Παρά την πολεμική τακτική του συστήματος με την απαγόρευση της προγραμματισμένης νόμιμης εκδήλωσης που είχε προαναγγείλει η Χρυσή Αυγή, εκατοντάδες Θεσσαλονικείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κινήματος, σπάζοντας τη συνομωσία της σιωπής για ακόμη μία φορά. Ενώ οι.....