Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 10, 2011

Κοίτα να δεις σύμπτωση... Πάλι δολοφόνοι και βιαστές πιάστηκαν από την Αστυνομία και περιέργως ήταν αλβανοί...; Τυχαίο;


Τι λέει η συνταγή του αλβανού για να φτιάξει κέικ...
-Πρώτα κλέβουμε 2 αυγά....


και ένα ακόμη...

Είναι ένας αλβανός ένας Έλληνας και ένας αμερικάνος στον πύργο του Άιφελ..
λέει ο αμερικάνος "Εμείς βγάζουμε τόσα δολάρια που τα πετάμε..." και βγάζει ένα 20δόλαρο και το πετά...", γύριζει τότε ο αλβανός και λέει στον Έλληνα "Δεν πιστεύω να κάνεις και εσύ καμμία τέτοια μ@λ@κία... Φοβάμαι λίγο τα ύψη..."

Είμαστε Ρατσιστές; Ε, όχι κύριοι... Δεν μπορεί αυτά τα Ορκ να έρχονται στη χώρα μας, να μας κλέβουν, να μας σκοτώνουν, να βιάζουν τις γυναίκες μας και ταυτόχρονα εμείς να το βουλώνουμε και κάνουμε τους πολιτισμένους, δίνοντάς τους και πολιτικά διακιώματα...

Διαβάστε την είδηση τώρα για το ποιοί ήταν οι "Ληστές με τα καλάσνικοφ" και ελάτε να μας πείτε μετά "Ρατσιστές"

"Τα ΜΜΕ κατέστρεψαν την Ελλάδα..."

 σ.σ. Πασπαρτού: Ξεφύγετε λίγο από τα στερεότυπα και τις "φόρμες" και διαβάστε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής ενός φωτισμένου Γέροντα της Εκκλησίας μας..

Η αγαπημένη μας Πατρίδα, η δοξασμένη Ελλάδα, η Χώρα των Αγίων και των Σοφών, εισήλθε πια σε μια περίοδο μεγίστης ταπεινώσεως και ευτελισμού! Δεν είναι μόνο η φτώχεια, η οποία μαστίζει τον σημερινό οικογενειάρχη, τον πολύτεκνο, τον άνεργο, τον ασθενή, τον ηλικιωμένο, τον συνταξιούχο, τόν έμπορευόμενο, τον επιχειρηματία, τον αγρότη, τον επιστήμονα, τον κάτοχο μεταπτυχικακού Διπλώματος, τον ταλαντούχο νέο, όλους ανεξαιρέτως! Η φτώχεια, στην οποία μας εβύθισε το παρηκμασμένο πολιτικό σύστημα, βασανίζει ήδη σήμερα -καί στο εγγύς μέλλον θα βασανίσει πολύ περισσότερο- τον σημερινό 'Ελληνα. Θα θυμηθούμε την εποχή, που λέγαμε «το ψωμί ψωμάκι»!   Αλλά εμείς σήμερα....

Το έγκλημα της εκτίναξης του δημοσίου χρέους της χώρας made by Andreas Papandreou...

γράφει ο Αργύρης Παπαστάθης
Αλλιώς φανταζόταν τη δεκαετία του 1980 ο Δηµήτρης Κουλουριάνος. «Μετά την πτώση της χούντας, το 1974, υπήρχε διάχυτη ευφορία, νοµίζαµε ότι όλα τα προβλήµατα θα λυθούν αυτοµάτως. Η προσέγγισή µου ήταν ότι το ξεχαρβάλωµα της ελληνικής οικονοµίας απαιτούσε µια περίοδο νοικοκυρέµατος. Χρειαζόµασταν δύο τετραετίες για να αλλάξουµε τις δοµές µε µεταρρυθµίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές». Γρήγορα αντιλήφθηκε ότι το πράγµα πήγαινε αλλού. «Βρε παιδιά, δεν γίνεται “στις 18 Σοσιαλισµό”, δεν περνάς τόσο εύκολα από ένα σύστηµα δυτικό, καπιταλιστικό, σε κάτι άλλο» έλεγε στον στενό κύκλο των συνεργατών του Ανδρέα Παπανδρέου όταν επέµεναν στο σύνθηµα «στις 18 Σοσιαλισµό» τις παραµονές του εκλογικού θριάµβου του ΠαΣΟΚ (18 Οκτωβρίου του 1981).

Μετά τη νίκη ο Παπανδρέου ζήτησε από τον Κουλουριάνο να....

Η Σταυροφορία εναντίον του Χριστιανισμού στις ΗΠΑ συνεχίζεται...Απαγόρευσαν σε δωδεκάχρονη μαθήτρια να φοράει σταυρό


Άλλο ένα παράδειγμα για το πώς οι γραφειοκράτες της κυβέρνησης προσπαθούν να επιβάλουν την «πολιτικά ορθή» ατζέντα τους στα παιδιά του σχολείου.
Ένα σχολείο στην Ομάχα της Νεμπράσκα, λοιπόν, υποστηρίζει ότι ο χριστιανικός σταυρός και το ροσάριο έχουν υιοθετηθεί ως σύμβολα από συμμορίες και για αυτό αποφάσισαν να «προστατεύσουν» ένα δωδεκάχρονο κορίτσι.
Η πόλη της Ομάχα, έχει ένα μεγάλο και αυξανόμενο πληθυσμό Μεξικάνων και είναι πιθανό ότι....

Συνεχίζουν οι αλβανοκατσαπλιάδες τις προκλήσεις απέναντι στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ της ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

σ.σ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην Κυβέρνηση και στο Υπ.Εξ. συνεχίζουν τον ραγιαδισμό... και αφήνουν αβοήθητους του ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ μας..
Καλά εκεί στην 8η Στρατιά στα Γιάννενα δεν υπάρχει κάποιος να βγάλει την ΤΘΤ έστω για μια... ασκήση;!

 Η αλβανική κυβέρνηση, παρά τις αρχικές υποσχέσεις, προέβη σε αλλαγές στο ερωτηματολόγιο, αλλά και στην επιβολή προσκομμάτων στη διαδικασία, ακόμη και προστίμων, με σκοπό να δυσχεράνει την καταγραφή της ελληνικής καταγωγής πολιτών και να αποθαρρύνει όσους θέλουν να δηλώσουν Έλληνες.
Η πιο κραυγαλέα αντιδημοκρατική παρέμβαση είναι η....

Βρήκαμε το νέο σχέδιο της Κυβέρνησης για τη σωτηρία...τους!

Δείτε το όπως το σχεδίασε η "καλλιτέχνιδα" Άννα (Σα)ραγκούση-Νταλάρα...

Ζητείται Έλληνας να σώσει τη Θράκη...

  • Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στην Θράκη με την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας
  • Γιατί τόσος ραγιαδισμός;
  • Υπόλογη η σημερινή Κυβέρνηση
Η Θράκη αφήνεται στο έλεος του Θεού... Μακάρι να ήταν έτσι. Θα υπήρχε κάποιο έλεος. Δυστυχώς, η Θράκη σήμερα αφήνεται στα χέρια της... Άγκυρας!
Δεν αφουγκράζεστε τις κραυγές αγωνίας που έρχονται από Έλληνες Χριστιανούς, Πομάκους και Ρομά της Θράκης;
Δεν μαθαίνετε τις ενέργειες του Τούρκου Προξένου στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς;
Την τρομερή καταπίεση των Πομάκων, τον εκτουρκισμό με ομαδική περιτομή 71 παιδιών Ρομά στο Δροσερό Ξάνθης και 50 σε περιοχή Κομοτηνής;
Οι Ρομά δεν έχουν καμιά σχέση με τους Τούρκους. Παραβιάζονται μειονοτικά δικαιώματα. Όλα τα έξοδα και τα τρικούβερτα γλέντια είναι του Προξενείου.
Πόθεν; Πόσο ο Διοικητής της Εθνικής Τραπέζης ελέγχει την Ziraat Bank;
Η Τουρκία στην Θράκη παίζει ελεύθερα τον ρόλο και προστάτη στην μειονότητα. Σε 2,5 μήνες....

Άγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Σπύρος Καγιαλές


Σπύρος Καγιαλές (Καγιαλεδάκης), ο άνθρωπος που έκανε το σώμα του κοντάρι για την Ελληνική σημαία.
Κατά το έτος 1872 στην Χαλέπα Χανίων σε ένα φτωχικό σπιτάκι γεννήθηκε ένα μωρό που θα συγκινούσε με την ηρωική του πράξη τον Ελληνισμό και ολόκληρο τον κόσμο. Ονομαζόταν Σπύρος και ήταν γιος του Δημήτρη και της Μαρίας Καγιαλεδάκη. Ο πατέρας του Δημήτρης καταγόταν από το χωριό Γραμβούσα και η μητέρα του Μαρία από τα περήφανα και αδούλωτα Σφακιά. Τέτοιας περήφανης γενιάς τέκνο ήταν ο μικρός Σπύρος που έκλεινε μέσα στην καρδιά του μόνο οικογένεια και Ελλάδα. Ο Σπύρος ανδρώθηκε μέσα σε ένα φλογερό....

Τι άλλο θα ακούσουμε από τους μ@λ@ες της Ε.Ε... "Στείλτε τα πολεμικά πλοία σας στην Τουρκία για συντήρηση και αναβάθμιση .."

Για λόγους "οικονομίας", όπως δήλωσε σε Έλληνες αξιωματούχος σύμβουλος του Αλμούνια..
Όχι δεν σας κάνουμε καθόλου πλάκα..

Διαβάστε ακριβώς τη δήλωσή του...

Ο παράφρων Ιουλιανός... Ένα κείμενο συστημένο στους οπαδούς των νεοπαγανιστικών θρησκειών..Μεταξύ αυτών και των "οπαδών της πατρώας θρησκείας"

Εκπληκτικό κείμενο-τομή....
Διαβάστε....

Εκεί καταντήσαμε... το κάθε μ@λ@κιστήρι αφροαμερικανάκι να μας "δουλεύει"

Διαβάστε τι έγραψε ο μπασκετμπολίστας Μακ Γρέιντι στο twitter του μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα...

Να τι γίνεται στις καταλήψεις των αναρχομπολσεβίκων και των απογόνων των κομμουνιστοσυμμοριτών... "Υπερβολική χρήση κοκαΐνης έκαν 2 ανήλικες στα Γιάννενα και μεταφέρθηκαν σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο"


Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο 15χρονες μαθήτριες του 4ου Λυκείου Ιωαννίνων, που τελεί υπό κατάληψη κι όπου σύμφωνα με μαρτυρίες, έκαναν χρήση κοκαΐνης και αλκοόλ.

Οι δύο 15χρονες, μαθήτριες του ίδιου σχολικού συγκροτήματος, βρίσκονταν στο σχολείο το βράδυ της Παρασκευής, όπου μαζί με συμμαθητές τους είχαν οργανώσει πάρτι με  ναρκωτικά.


Η αστυνομία συνέλαβε...