Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 19, 2014

GUARDIAN: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΣ… ΣΟΚΑΡΕΙ

Όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, έτσι και σε τούτη η Χρυσή Αυγή πρόσφερε σοκ και δέος στους διεθνείς τοκογλύφους, στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους και στους ντόπιους συνεργάτες τους. Είναι πολύ χαρακτηριστικό το σχετικό με τα αποτελέσματα των εκλογών δημοσίευμα της γνωστής φυλλάδας των Άγγλων λόρδων, το οποίο και σας μεταφέρουμε:

«Σε μία ακόμη εξέλιξη που μπορεί να σοκάρει...

Ζωντανά η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής - Κασιδιάρης και Παναγιώταρος σχολιάζουν τα αποτέλεσματα

O Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τον Ηλία Παναγιώταρο σχολιάζουν απόψε τα υψηλά αποτελέσματα της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα και δη στην Αττική που προκάλεσαν αίσθηση σε όλη την Ευρώπη και αποτελούν προμήνυμα θριάμβου για τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

χρυση-αυγη1  
Είθισται, την επομένη των εκλογών να αναλύονται τα πολιτικά μηνύματα αυτών. Κοινή συνισταμένη όλων των καθεστωτικών ΜΜΕ –ντόπιων και ξένων- το μήνυμα της αντοχής και της αύξησης των δυνάμεων της Χρυσής Αυγής.
Γράφει για παράδειγμα η ακροαριστερή (και συστημική…) «Ελευθεροτυπία», σε άρθρο της με τίτλο «Μήνυμα σε όλους»:

«Αν μπορεί να κρατήσει κάποιος τα βασικότερα πολιτικά μηνύματα από τη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση, αυτά είναι: Το αποτέλεσμα στην Αθήνα και στην Αττική, εκεί όπου ζει η μισή Ελλάδα της κρίσης. Η άνοδος της Χ.Α. στην Αθήνα κυρίως και στην Αττική, που.....

ΑΝΑΛΥΣΗ Defencenet: Άλωσε τα κάστρα της ΝΔ η Χρυσή Αυγή - Πρώτη δύναμη σε Κολωνό και Σεπόλια, τεράστια άνοδος ακόμα και στο Κολωνάκι!


ΑΝΑΛΥΣΗ Defencenet: Άλωσε τα κάστρα της ΝΔ η Χρυσή Αυγή - Πρώτη δύναμη σε Κολωνό και Σεπόλια, τεράστια άνοδος ακόμα και στο Κολωνάκι!

Εντυπωσιακά ευρήματα προκύπτουν από τα χθεσινά αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Αθηναίων, με τον Η. Κασιδιάρη να "αλώνει" προπύργια των κεντροδεξιών αστών όπως το Κολωνάκι με ποσοστό...14%, και σε Κολωνό, Σεπόλια όπου κατάφερε και ήρθε πρώτος με 21%!
Eιδικά το Κολωνάκι θεωρείται "καστροσυνοικία" της ΝΔ καθώς κατοικούν πολίτες υψηλού βιοτικού επίπέδου, και λόγω της αστυνόμευσης της περιοχής δεν αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με άλλες περιοχές των Αθηνών από την ανεργία και την παράνομη λαθρομετανάστευση.

Με 16,2 % ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος δήμαρχος της Χρυσής Αυγής ήρθε τέταρτος στη χθεσινή αναμέτρηση (οριακά τον πέρασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος) διαψεύδοντας όσους.....

Capital.gr: Ο νικητής... δυστυχώς είναι ένας, η Χρυσή Αυγή!

Μέσα στο ρευστό πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται, οι πολιτικοί συσχετισμοί μεταβάλλονται. Την ώρα που κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν προβληματισμένοι, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει κατακόρυφα. Ο δημοσιογράφος Κώστας Στούπας μέσα από άρθρο στο capital.gr παραδέχεται πως ο πραγματικός νικητής των εκλογών είναι η Χρυσή Αυγή.

«Ο νικητής των χθεσινών εκλογών είναι ένας: Η Χρυσή Αυγή. Με ποσοστά διπλάσια αυτών των τελευταίων βουλευτικών εκλογών στην Αθήνα και την περιφέρεια Αττικής κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την πολιτική της νίκη.

Η εξέλιξη αυτή αποκτά...

Ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα - Τα τελικά αποτελέσματα

Οι αντιξοότητες και οι ιδιομορφίες των διπλών αυτοδιοικητικών εκλογών ήταν ομολογουμένως πολλές. Δεν μιλάμε μόνο για την πολεμική που επί μήνες ασκήθηκε εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών και την συνωμοσία σιωπής που εφήρμοσε το καθεστώς εναντίον των συνδυασμών της «Ελληνικής Αυγής». Υπήρξε ζήτημα πολιτικοποίησης των συγκεκριμένων εκλογών, το οποίο ναι μεν κερδήθηκε, όμως όχι στο 100%. Αυτό, άλλωστε, γίνεται έκδηλο από τα ποσοστά που πήραν στα «σπίτια» τους μερικοί εκ των υποψηφίων του συστήματος, ποσοστά που προφανώς δεν αντικατοπτρίζουν τα ποσοστά που θα λάβει το καθεστώς στις ευρωκάλπες.

Πάμε, όμως, να δούμε εν συντομία την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματός σε αριθμούς και ποσοστά...

Πόνος στον Ευαγγελάτο (newsit): Έφτασε και το 20% ο Κασιδιάρης - πρώτος σε πολλές περιοχές της Αθήνας

Η εκτόξευση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους, που προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Ο Ευαγγελάτος ομολογεί ότι η Χρυσή Αυγή τα πήγε πολύ καλά, ειδικά στο λεκανοπέδιο, ενώ σε περιοχές της Αθήνας ο Κασιδιάρης χτύπησε πρωτιά. Συγκεκριμένα γράφει το newsit:

«Το 16,1% του Ηλία Κασιδιάρη στην Αθήνα ήταν για πολλούς η δεύτερη μεγάλη έκπληξη των εκλογών ύστερα απ' την πρωτιά Σακελαρίδη. Ωστόσο με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη...

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τα θύματα των Ελλήνων του Πόντου - Σήμερα στις 19:30 στις Αχαρνές

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τα θύματα των Ελλήνων του Πόντου - Σήμερα στις 19:30 στις Αχαρνές
Το 1919, στις 19 Μαΐου, οι διωγμοί, η τρομοκρατία, οι εξορίες, η κρεμάλα, οι πυρπολήσεις των χωριών και οι δολοφονίες των Ελλήνων του Πόντου,  από τους τούρκους του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ανάγκασαν τους  Έλληνες να ξεριζωθούν γράφοντας με το αίμα χιλιάδων μια από τις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας. Από τότε, 353.000 ψυχές Ελλήνων ζητούν δικαίωση!
19 Μαΐου, Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ! ΤΙΜΑ και ......

Κλάμα και οδυρμός στις φυλλάδες των νταβατζήδων - Σοκαρίστηκαν με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Ακόμα δεν έχουν χωνέψει τα παπαγαλάκια του καθεστώτος το ράπισμα που δέχθηκαν χθες από τον ελληνικό λαό.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ...


Ξεφτυλίστηκαν οι δημοσκόποι. 3% δίναν στους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής σε Δήμο Θεσσαλονίκης και Κεντρική Μακεδονία και πήραν 9%


Ξεφτιλίστηκαν οι δημοσκόποι: 3% δίνανε στην Μακεδονία. Πήραμε 9%

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα ίδια θα συμβούν και την επόμενη Κυριακή στις 25 Μαΐου.
 
Στο συγκλονιστικό ποσοστό του 3% έδιναν οι δημοσκοπήσεις στον  υποψήφιο για το Δήμο της Θεσσαλονίκης  Αρτέμη Ματθαιόπουλο όλο το χρονικό διάστημα πριν τις εκλογές. Τελικά όμως ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής συγκεντρώνει μέχρι στιγμής ποσοστό  8,1%.
Το ίδιο φαινόμενο των…

«Πρώτο Θέμα»: Ενισχυμένη η Χρυσή Αυγή - Τι λένε οι αναγνώστες στα σχόλια;

Ανησυχία στα καθεστωτικά ΜΜΕ και στο αντισυνταγματικό τόξο προκαλεί η άνοδος της Χρυσής Αυγής. Ενδεικτικό του κλίματος είναι το άρθρο στο protothema.gr, όπου είναι εμφανής ο προβληματισμός του καθεστώτος, μπροστά στην αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, παρά τις διώξεις.

Εν συνεχεία διαβάστε τα σχόλια, όπου οι αναγνώστες αναγνωρίζουν την δυναμική της Χρυσής Αυγής.

«Η ΧΑ φαίνεται να υπερδιπλασιάζει τα ποσοστά της στην Αθήνα καθώς στις εθνικές εκλογές του 2012 έλαβε 7,81% - Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος λαμβάνει ποσοστό κοντά στο 11%

Σημαντικά ενδυναμωμένη βγαίνει η Χρυσή Αυγή απο τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε σχέση με τα ποσοστά που έλαβε στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου 2012 δημιουργώντας έντονο προβληματισμό στο σύνολο του πολιτικού κόσμου.

Το σύνολο σχεδόν των δημοσκοπήσεων που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες...

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ!

Συλλήψεις και φυλακίσεις αρχηγών κομμάτων της αντιπολίτευσης δεν γίνονται μόνο στο μνημονιακό προτεκτοράτο Σαμαροβενιζελιστάν. Γίνονται και σε άλλες… δημοκρατικές χώρες. Όπως για παράδειγμα στο Σουδάν.

Συνελήφθη, λοιπόν, στην πρωτεύουσα Χαρτούμ, ο ηγέτης...

Ο Αγώνας για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία συνεχίζεται!

Απέναντι σε ένα αντεθνικό Καθεστώς κομματικών συμμοριών, το οποίο συνδράμουν οι κρατικοδίαιτοι εργολάβοι του ψεύδους με τις ρυπαροφυλλάδες και τα τσοντοκάναλά τους, οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε έναν Αγώνα σκληρό, αλλά αγνό και δίκαιο.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, σημείωσε...

Η Χρυσή Αυγή είναι ο πραγματικός νικητής των εκλογών! BINTEO

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, έκανε δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα. Η Χρυσή Αυγή, παρά τις διώξεις και την τρομοκρατία, πέτυχε ραγδαία άνοδο των ποσοστών της και είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τη μάχη των Ευρωεκλογών.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...