Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017

Πρώην υπουργός ΝΔ: Το πολιτικό σύστημα καταρρέει - Μόνο η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει και κερδίζει ψήφους!

Ένα άκρως αποκαλυπτικό πολιτικό σχόλιο εμπεριέχεται στο σημερινό άρθρο του πρώην υφυπουργού Οικονομικού της ΝΔ, Παναγιώτη Μποκοβού το οποίο φιλοξενεί η εφημερίδα "Εστία".

Ο διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών σημειώνει χαρακτηριστικά: "Με όσα κάνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και οι άσχετοι κομμουνιστές υπουργοί του, με το σιγοντάρισμα των ΑΝΕΛ, θα έπρεπε, αν ήμασταν χώρα ενεργών πολιτών και όχι προβάτων, να βρίσκεται δημοσκοπικά πέριξ του μηδενός και όχι να κρατάει ακόμη κάποιες δυνάμεις και να υπάρχουν αναποφάσιστοι, οι οποίοι τάχα τι περιμένουν για να αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν στις εκλογές; Βέβαια, η Νέα Δημοκρατία προηγείται στις δημοσκοπήσεις...

Τους πιάσαμε στα πράσα! Ιδού πώς δουλεύει η κόκκινη χούντα των ΜΜΕ!

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης (αλλά με καπιταλιστική οικονομία, για να  κονομάνε τα συντρόφια…) υπάρχει μια αόρατη κόκκινη χούντα, η οποία όταν προκύπτει κάποιο θέμα που έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή, συνεδριάζει και βγάζει τη «γραμμή» που πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ – κι όχι μόνο τα κόκκινα.

Και δε λέμε λόγια, έχουμε ατράνταχτες αποδείξεις! Δείτε για παράδειγμα πως πέρασαν 4 μεγάλα καθεστωτικά ΜΜΕ...

Ανεπιθύμητος ο Σόρος στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης… Μόνο στην Ελλάδα κάνει «παιχνίδι»!

Ανεπιθύμητος είναι ο σιωνιστής Σόρος, σε μια σειρά από χώρες των Βαλκανίων (Σερβία, Ρουμανία, Σκόπια, Βουλγαρία) και στην Ουγγαρία. 

Στην Ουγγαρία, ο πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν έχει ανακηρύξει το 2017 «έτος απομάκρυνσης του Σόρος» και ο έμπιστός του Τσίλαρντ Νέμεθ έχει αναλάβει να καθαρίσει τη χώρα με κάθε τρόπο, από τα… ευαγή Ιδρύματα του Σόρος.

Στα Σκόπια, η κυβέρνηση του Γκρουέφσκι χρεώνει στον Σόρος την αναρχία και τους βανδαλισμούς που έγιναν...

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου δεν υπέκυψε στην κόκκινη τρομοκρατία

Τον τελευταίο καιρό, στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια όλης της χώρας, τα κομμούνια φέρνουν ψηφίσματα «συμπαράστασης» στον σταλινικό δήμαρχο της Πάτρας Πελετίδη, για το μοναδικό του «έργο» -εκτός από τα εγκαίνια του βασιλιά Καρνάβαλου- στην πόλη: την άρνησή του να παραχωρήσει –όπως υποχρεούται από το νόμο- δημοτικό χώρο στην Χρυσή Αυγή κατά την προεκλογική εκστρατεία το 2015, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι ψοφοδεξιές και κλεφτοπασοκικές πλειοψηφίες, είτε με τη θέλησή τους (λόγω… συνταγματικού τόξου) είτε υποκύπτοντας...