Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2016

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ… ΠΑΡΑΚΑΝΕ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Δεν σταματάει να εκπλήσσει ο πατριώτης υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ (απίστευτος μέχρι πρότινος ο συνδυασμός ενός πατριώτη με την διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ…).

Έτσι, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, ανήρτησε στο Twitter μια εικόνα-κολλάζ με την αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον, εκατοδόλαρα, ένα άστρο του Δαυίδ και τη λεζάντα «η πιο διεφθαρμένη υποψήφια που έχει υπάρξει ποτέ!». Και βέβαια, με το αστέρι του Δαυίδ –που είναι το σύμβολο του διεθνούς σιωνισμού και υπάρχει στην σημαία του Ισραήλ- ο Τραμπ ήθελε να τονίσει...

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Σαρώνει στις τάξεις της Ελληνικής Νεολαίας η Χρυσή Αυγή!

Η τεράστια δυναμική και επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Ελληνική Νεολαία είναι κάτι που ακόμη και ο πλέον εμπαθής εχθρός της δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Είναι γνωστό ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ήταν μέχρι πρότινος δεύτερο στις προτιμήσεις των νέων (ανδρών και γυναικών). Και λέμε «ήταν», γιατί μετά την πλήρη μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί πλέον την πρώτη προτίμηση της Ελληνικής Νεολαίας.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο της εφημερίδας ''Δημοκρατία'', η οποία αναφέρει τα εξής:
«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι ο μέγας ωφελημένος...

ΟΛΟΙ ΟΙ… ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ Ο «ΑΛΛΟΚΟΤΟΣ» ΚΡΑΓΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

Μετά από τις διαρροές –που δεν διαψεύστηκαν- για την υποψηφιότητα του Πρετεντέρη με την νουδούλα στις επόμενες εκλογές, νέες διαρροές αποκαλύπτουν και δεύτερο «σταρ» των ΜΜΕ που θα είναι υποψήφιος βολευτής (στην Α΄ Αθηνών). Πρόκειται για τον «αλλόκοτο» (από κάθε άποψη…) δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Μπογδάνο, ο οποίος πανευτυχής κάνει και τις σχετικές διαρροές. Που όπως φαίνεται έχουν βάση, καθώς ο λεγάμενος επελέγη από τον φον Κούλη να...

Χασμουρητά VS πάθος, ερημιά VS πανικός: Σύγκριση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής


Την παραπάνω φωτογραφία διακινούν χρήστες των κοινωνικών δικτύων στο διαδίκτυο, στην οποία συγκρίνουν τις εκδηλώσεις του Σύριζα στην Κοζάνη και της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο.

Η εικόνα είναι ενδεικτική: Τρεις και ο κούκος στην εκδήλωση του Σύριζα, Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Οσο για το κλίμα, δείτε τα δύο βίντεο και θα καταλάβετε:

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ;

brontero-koytsoympas-9

Την… τιμητική του, μεταξύ των άλλων λημεριών των κομμουνιστοσυμμοριτών στο Βίτσι, κατά το 25ο «Αντιιμπεριαλιστικό» διήμερο της ΚΝΕ, είχε το μνημείο του «υπουργού» Υγείας της βουλγαροσυμμορίτικης «κυβέρνησης» των βουνών, Πέτρου Κόκκαλη, που έχει στήσει το ΚΚΕ. Και σ’ αυτό έσπευσαν να φωτογραφηθούν οι αρχικουκουέδες, Κουτσούμπας και Παφίλης.
Απορία (αφελέστατη): Η «κυβέρνηση» των...

Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ

kerkira
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Και ο πλέον αδαείς και απονήρευτος έχει καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον αυτό που προεκλογικά βροντοφώναζε. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η κοροϊδία και η γλοιώδης στάση των βουλευτών της κυβέρνησης απέναντι στην Ελληνική κοινωνία έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τελευταίο κρούσμα, μακάρι να είναι το τελευταίο, μέσω του οποίου επιχειρείται να χτυπηθεί η τουριστική επιχειρηματική δραστηριότητα στη Χώρα μας, μας έρχεται από το νησί των Φαιάκων. Ως γνωστόν η Κέρκυρα αποτελεί έναν εκ των καλυτέρων τουριστικών προορισμών που διαθέτει η Πατρίδα μας. Η τουριστική σεζόν  αποφέρει στο νησί έσοδα άνω των 500 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως καταλαβαίνεται,  ένα τέτοιο χρυσωρυχείο ουδείς θα δύναται να μην....