Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 16, 2010

Το νέο δίλημμα που θα τεθεί θα είναι "Μας ψηφίζετει ή πτωχεύουμε"

Το 2009 ήταν το δίλημμα "Αλλάζουμε ή Βουλιάζουμε".
Η επικοινωνιακή προπαγάνδα ήταν σωστά στημένη, με όλους τους αβανταδόρους της (ΜΜΕ, Επιχειρηματίες κτλ), να την 'σπρώχνουν' έντεχνα στη ζωή των πολιτών.
Τα κατάφεραν και το μήνυμα τους πέρασε.
Οι συνέπειες τραγικές για την Ελλάδα αλλά έμεινε βαθιά χαραγμένη στη μνήμη των πολιτών η εξαπάτηση και ο εμπαιγμός με στόχο την αφαίμαξη της ψήφου του.


Κατά τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης του ΓΑΠ λίγο πριν προσυπογράψει την παράδοση της χώρας στα νύχια του ΔΝΤ είχαμε την παράφραση του πρώτου διλήμματος.
"Μνημόνιο ή Πτώχευση"
Και τότε η επικοινωνιακή προπαγάνδα στήθηκε εκ νέου σωστά.
Τα ΜΜΕ και οι μεγαλοεπιχειρηματίες, χαιρέτισαν την 'εισβολή' των τροϊκανών στην Αθήνα και καθημερινά οι 'πένες' των ναυλωμένων ουκρανών νταβατζήδων του τύπου,

Τέλος η δωρεάν μετακινήσεις και στα τρένα

Κόβουν τις δωρεάν μετακινήσεις και με τα τραίνα για τους στρατιώτες.
 
Αυτό καταγγέλει το Δίκτυο Ελεύθερων Φανταρών:
 
"Με το νόμο για τον ΟΣΕ έρχονται να κόψουν τις ατέλειες των στρατιωτών ενώ ήδη έχουν περιορίσει τις καταστάσεις επιβίβασης, δηλαδή τα δωρεά αεροπορικά εισιτήρια!
 
Ταυτόχρονα,

Πρώτη η Μύκονος...

Πρώτη και πάλι στις προτιμήσεις των Αμερικανών τουριστών η Μύκονος, καθώς...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ "ΜΠΡΑΒΟ,ΤΑ ΠΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ"-ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ...ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ "ΘΕΜΑΤΟΣ":
γράφει ο http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΧΙ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ,Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,Ο...ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΚΛΠ,ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!!

ΓΙΑΤΙ;ΠΡΟΦΑΝΩΣ,ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ "ΣΩΤΗΡΙΑ" ΜΕΣΩ ΔΝΤ,ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ!


ΑΛΗΘΕΙΑ,

Οι φάσεις του αγώνα Ξάνθη- Ολυμπιακού..Βίντεο

Ο… τυχοδιώκτης!

Ναί !!!


Και όμως !!!


Έτσι χαρακτήρισε τον "σοφό Νέστωρα" της πολιτικής κ. Καρατζαφέρη η Γ.Γ του Κ.Κ.Ε κ. Παπαρήγα !!!

Σε ομιλία της στο Αιγάλεω είπε συγκεκριμένα :
"Κοιτάξτε τώρα: Καρατζαφέρης, ο… τυχοδιώκτης! Τον οποίο τον λένε ακροδεξιό, τον λένε εθνικιστή, οι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά τον έχουν μπαλαντέρ για...

Σοκαριστικό βίντεο που ξεσκεπάζει τους Σκοπιανούς και τα ψεύδη τους

Ομολογία Σοκ από τον πρώην πρωθυπουργό της FYROM, Γκεοργκιέφσκι:

"ο Goce Delchev και ο Dame Gruev έδιναν θανατικές καταδίκες σε όποιον τολμούσε να πει ότι το αίμα του Μ. Αλέξανδρου κυλούσε στις φλέβες του"

Πριν περίπου 100 χρόνια, οι ΨευτοΜακεδόνες "Ήρωες" των σημερινών Σκοπιανών εκτελούσαν ως προδότη όποιον ...

'' Νέες μπίζνες '' για την οικογένεια Παπανδρέου Papandreou family


Δεν προξενεί εντύπωση η γλώσσα της ιστοσελίδας: αγγλικά και μόνον. Έχει και ενδιαφέροντα πρόεδρο: καθηγητής Ανδρέας Παπανδρέου - πιο γνωστός και ως «Αντρίκος», αδελφός του Έλληνα πρωθυπουργού.

Διαβάζουμε για τα έργα που προωθεί η συγκεκριμένη Μη Κυβερνητική 
Οργάνωση: 

«θα οργανώσει μια σειρά από εργαστήρια μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και του ιδιωτικού τομέα με στόχο την προώθηση του διαλόγου μεταξύ κυβέρνησης και βιομηχανίας για την επιτυχή εφαρμογή των πολιτικών που οδηγούν σε μια αύξηση των επενδύσεων σε έργα βιώσιμης ανάπτυξης». 

Τι ωραία πράγματα! Μετά την «3η Μεσογειακή Διάσκεψη για τη βιώσιμη ενέργεια» (τον περασμένο Μάη) ιδού η.....

Βρε Έλληνες, η όλη ατμόσφαιρα δεν σας μυρίζει μεγάλο κόλπο;


Όπως ακριβώς είχε γίνει με το χρηματιστήριο, όταν κάποιοι «τρέλαναν» όλους τους Έλληνες και τους οδήγησαν σαν πρόβατα σε ένα φανταστικό «Ελντοράντο» ώστε να κάνουν «οικειοθελώς» τη μεγαλύτερη, μέχρι εκείνη τη στιγμή, «δωρεά» χρημάτων προς τα μεγάλα ντόπια και ξένα συμφέροντα, το ίδιο ακριβώς μυρίζει και σήμερα.

Και πάλι ο ελληνικός λαός, ωσάν να οδηγείται με ένα μεγάλο κόλπο, σαν τα πρόβατα, απροστάτευτος και «τρελαμένος», όχι με την υπόσχεση πλουτισμού αυτή τη φορά, αλλά κάτω από την τρομοκρατία της «πτώχευσης, στο να ανεχτεί αδιαμαρτύρητα,....

Ο κύριος Γιακαλής έχει πολλούς υποστηρικτές... Οι περισσότεροι όμως είναι από την Αθήνα, την Κρήτη, τα Γιάννενα και ελάχιστους από το Βόρειο Αιγαίο.

Είναι γνωστή η τακτική των υποψηφίων να δημιουργούν καμπάνια μέσω κοινωνικών ιστοσελίδων.

Είναι άλλωστε πολλές φορές πολύ πιο χρήσιμη και περισσότερο αποδοτική από ένα απλό δελτίο τύπου ή μια καταχώρηση σε εφημερίδα.

Βέβαια κάποιοι το εκμεταλλεύονται, με αποτέλεσμα να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια εικόνα για την υποψηφιότητα τους που σε ανταποκρίνεται στην πραγμαμτικότητα.

Τρανή απόδειξη ο υποψήφιος περιφερειάρχης του Πα.Σο.Κ. στο Βόρειο Αιγαίο, Νάσος Γιακαλής.
Στη σελίδα της υποψηφιότητας του στο Facebook έχει αντικειμενικά αρκετούς υποστηρικτές απ΄τη στιγμή που μετράει ελάχιστες μέρες στο διαδίκτυο.

Όποιος δεν είναι υποψιασμένος θεωρεί ότι υπάρχει 'ρεύμα' υπέρ του.

Τόσο λάθος κάνουν όμως.
Μια καλοστημένη επικοινωνιακή προπαγάνδα είναι από...

16 Οκτωβρίου 1912. Απελευθέρωση της Κατερίνης

Στις 5 Οκτωβρίου 1912 κηρύχθηκε επίσημα  ο Βαλκανικός πόλεμος. Η απελευθέρωση της Πιερίας ανατέθηκε στην VIIη  Μεραρχία του Στρατού Θεσσαλίας, με διοικητή τον Κλεομένη ή Κλεομένους, συνταγματάρχη πυροβολικού.

Η προέλαση του Ελληνικού στρατού άρχισε από τη Λάρισα. Σε λίγες μέρες  η Ελασσόνα και το Σαραντάπορο  καταλαμβάνονται από το νικηφόρο στρατό. Στις 13 Οκτωβρίου η Μεραρχία στάθμευε στη Φουσκίνα (σημ. Αγία Τριάδα ή Ζωοδόχο Πηγή). O λοχαγός Κ. Μαζαράκης αρχηγός των Σωμάτων των Προσκόπων κατέλαβε τα Στενά της Πέτρας, γιατί είχε την πληροφορία ότι δυνάμεις του τουρκικού στρατού θα κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση.

Με διαταγή  του Κ. Μαζαράκη,

Πρωτοβουλία – σταθμός του Πάνου Καμμένου: Ο Χριστοφοράκος ενώπιον των Ελλήνων πολιτών!

"…αυτοί οι κύριοι θα έπρεπε να απολογηθούν ενώπιον των Ελλήνων πολιτών. Επειδή κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, θα τους μεταφέρω εγώ τις ερωτήσεις σας”!
Από την αρχή των λειτουργιών της εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens ο Πάνος Καμμένος ήταν ο βουλευτής που έθεσε τον φρενήρη ρυθμό κάνοντας την τη μοναδική εξεταστική που έβγαλε στην επιφάνεια (επιτέλους) τα ανομήματα πολιτικών, διοικητών, μεσαζόντων και λοιπών παραγόντων του δημοσίου βίου. Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις του Γιούνκερ που ουσιαστικά επιβεβαίωσαν την διαχρονική μας θέση, δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που δεν έχει αντιληφθεί ότι η υπόθεση της Siemens είναι ο μοχλός που εκκίνησε το Γερμανικό πλιάτσικο εις βάρος της Ελλάδας. Το μέγα σκάνδαλο της μεταπολίτευσης που ολοκληρώνεται τώρα από τα ίδια πρόσωπα με την εφαρμογή του περιβόητου μνημονίου.
Ο Πάνος Καμμένος λοιπόν, πήρε μία πρωτοβουλία – σταθμό για τη σύγχρονη δημοκρατία.
Με απόφαση της...

Είσαι ματάκιας...Τόσο το καλύτερο για την υγεία σου

Μια έρευνα της γνωστής εταιρίας εσωρούχων Triumph έδειξε ότι οι αγγλίδες είναι οι γυναίκες με τον μεγαλύτερο στήθος στην Ευρώπη(για μέσο όρο μιλάμε πάντα). Περισσότερες από τις μισές φοράνε νούμερο D. Και για να συμπληρωθεί η τριάδα, στο Νο 2 βρίσκεται η Δανία και στο Νο3 η Ολλανδία. Ετοιμάζεσαι για ταξιδάκι;
Τραβούν τα βλέμματα
Ξέρω ότι δεν σου λέω κάτι καινούριο. Μια έρευνα όμως..

"Σήριαλ" οι "ροζ φοιτήτριες" της Πάτρας!!!!

Π
άει καιρός (σχεδόν ένας χρόνος) που ο «Κόσμος» αποκάλυψε το ροζ κύκλωμα με τις φοιτήτριες στην Πάτρα, με τη σχετική αποκάλυψη να ανακυκλώνεται πανελλαδικά από μέσα ενημέρωσης.
 
Όμως, για κάποια blogs φαίνεται ότι δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα. Αντιγράφουμε από το blog «kampia»: «Σάλος στην Πάτρα με τις φοιτήτριες που έκαναν βίζιτες και διαφήμιζαν τις υπηρεσίες τους σε γνωστή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Μια 18χρονη από την Αθήνα, πρωτοετής σε Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, συνελήφθη για μαστροπεία...


Από τα φοιτητικά έδρανα του. Πανεπιστημίου Πατρών κατέληγαν σε

Επίθεση σε ελεγκτές για το κάπνισμα!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΝΑΝΑ...

Την επόμενη φορά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του αντικαπνιστικού νόμου θα πρέπει να το ξανασκεφτούν αν πρέπει να μπουν για έλεγχο σε ουζερί!!

Καθώς,

Ο 'εφιάλτης' επιστρέφει

Ο άνθρωπος της διαπλοκής, της διαφθοράς και του κατεστημένου.

Ο νεοέλληνας 'εφιάλτης, κληρωτός της CIA και των ΗΠΑ.

Αγαπημένος των μεγαλοεπιχειρηματιών και του παρασκηνίου.

Το ρεπορτάζ του VETO είναι χαρακτηριστικό.
Εμβάσματα,

Όργιο σπατάλης Πεταλωτή για να δώσει "γραμμή"

Ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το 'πουλέν' του Πα.Σο.Κ., ροταριανό, Πεταλωτή.

Θα μας εξηγήσει άραγε το golden boy του Πα.Σο.Κ. πόσο πήγε το μαλλί για τη φιλοξενία των δημοσιογράφων στο χλιδάτο ξενοδοχείο;

Αλλά και...

Τα ΜΜΕ προκαλούν πλέον απέχθεια στον ελληνικό λαό


Μωραίνει Κύριος…

Ερώτηση: Τι ακριβώς θα συνέβαινε, αν υπήρχαν στην Περιφέρεια Αττικής δύο «αντάρτικα» ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, κόντρα στην επίσημη υποψηφιότητα του κόμματος; Και μάλιστα και τα δύο είχαν σαφή διαφωνία με την κεντρική πολιτική του κόμματος για το Μνημόνιο;
Δεν θα έλεγαν τα επίσημα ΜΜΕ ότι… «διαλύεται η Νέα Δημοκρατία»;
Ασφαλώς αυτό θα έλεγαν!
Κι όμως, αυτό δεν συμβαίνει στη Νέα Δημοκρατία.
Συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ!
Και τα επίσημα Μέσα Ενημέρωσης δεν λένε κουβέντα!
Ή μάλλον λένε ελάχιστα. Σαν να πρόκειται για...

Συντηρώντας έναν μύθο

Όχι που δεν θα εκμεταλλευόταν την 'κατάσταση' που δημιουργείται ο Καρατζαφέρης.

Ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, την επόμενη Τρίτη, για να μας ενημερώσει για το μείζον θέμα του διαλόγου για την επανένωση της κεντροδεξίας.

Τώρα πιο 'θέμα' βλέπει ο Καρατζαφέρης δε γνωρίζουμε.

Δυστυχώς όμως τα ΜΜΕ και το σύστημα επιδιώκει, μέσω του τηλεαστέρα τους, να συντηρεί την παραφιλολογία για τις διεργασίες στην ευρύτερη Δεξιά, με σκοπό, τι άλλο το πριόνοσμα του αρχηγού της ΝΔ.

Παρόλες τις τοποθετήσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης...

Το ημερολογίο της Περαίωσης

Σποτάκι ΠΑΣΟΚ για εκλογές



http://staratalogia.blogspot.com/2010/10/blog-post_9502.html

Πυρ ομαδόν στο Μητσοτακέϊκο

Φωτεινή Πιπιλή

«Ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Μπακογιάννη είναι από τους πιο πλούσιους Ελληνες πολιτικούς. Δεν μπορείς, λοιπόν,

1/5 Έλληνες δε διαθέτει σταθερό τηλεφωνο

Oικονομία, ρυθμοί ζωής, κάλυψη σε κάθε χώρο και ανάγκη, συμφέρουσα επιλογή. Ο έλληνας καταναλωτής δεν έχει βάλει απλώς το κινητό τηλέφωνο στη ζωή του αλλά πλέον φαίνεται να ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα απεμπλοκής από το σταθερό και κατάργησης των συνδιαλέξεων μέσω αυτού. Ετσι ένας στους πέντε Ελληνες δηλώνει ότι είναι κάτοχος μόνο κινητού τηλεφώνου, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Ευρωβαρομέτρου, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι οι καταναλωτές. «Με καλύπτουν τα πακέτα προσφοράς δωρεάν χρόνου ομιλίας και αποστολής μηνυμάτων και οι ρυθμοί ζωής μου δεν μου επιτρέπουν να περνώ πολύ χρόνο στο σπίτι» λέει ο σύμβουλος Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Αθανάσιος Καραγεώργος. Τις συνδιαλέξεις και την αποστολή μηνυμάτων αποκλειστικώς μέσω κινητού προτιμά και η σπουδάστρια ΤΕΙ Νατάσσα Ζαφειράκου: «Οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί» λέει ο οποίος διαθέτει μόνο κινητό για τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του. Ο κ. Καραγεώργος υποστηρίζει ότι

Το «made in Greece» επιστρέφει..

Το «made in Greece» επιστρέφει στις συσκευασίες των ελληνικών προϊόντων. Και όχι μόνο του. Οι περισσότερες χώρες της νέας διεύρυνσης, στηριζόμενες πρωτίστως από τη Γαλλία και ακολούθως από την Αυστρία, διεκδικούν για τα δικά τους προϊόντα το αντίστοιχο «made in...»η  καθεμιά. Η οικονομική ύφεση οδηγεί σε κατάρρευση το «made in ΕU» που επί μία περίπου εικοσαετία κυριάρχησε στην ευρωπαϊκή αγορά. Η προστασία των εθνικών κλάδων παραγωγής, του αγροτικού και μεταποιητικού τομέα, αποτελεί πλέον «σωσίβιο σωτηρίας» για κάθε μία από 11 χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης που έχουν συμπαραταχθεί με το εθνικό «made in...». Πρωταρχικός στόχος...

Η ΕΛ.ΑΣ δημιουργεί ειδικό Τμήμα Δίωξης για τον... Παλαιοκώστα!



ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ... Ο BILL ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ!!!

Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, αποφασίστηκε, σε μυστική σύσκεψη που έγινε στις αρχές της εβδομάδας, η σύσταση και λειτουργία ενός τμήματος δίωξης του Βασίλη Παλαιοκώστα.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα “Βραδυνή”, στην σύσκεψη συμμετείχαν αξιωματικοί που θα το στελεχώσουν και αλλά και εκείνοι που θα επιλέξουν το προσωπικό που θα υλοποιήσει τα αστυνομικά σχέδια.

Για πρώτη φορά...

Ο «σεισμός» του Νοεμβρίου

Λίγες μόλις ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές πρόκειται να δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση προόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η ομάδα του δεύτερου κλιμακίου της Eurostat βρίσκεται από χθες στην Αθήνα. Τα αποτελέσματα του εξονυχιστικού νέου ελέγχου θα ανακοινωθούν στις 22 Οκτωβρίου και σε αυτά θα αποτυπώνεται η πρόθεση των Βρυξελλών μετά την αναμενόμενη αναθεώρηση του ελλείμματος του 2009 και τις επιπτώσεις στους στόχους του μνημονίου για το 2010.
Το διάβασμα των αριθμών και των στατιστικών καμπυλών προσομοιάζουν με..

Ρωμιός και Έλληνας

Αγαπητέ κ. Σταλίδη,
 Η πέμπτη παράγραφος του άρθρου του τέως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Χρ. Σαρτζετάκη πιστοποιεί ότι επικρατεί μεγάλη σύγχυση ως προς την πρόσληψη της διαχρονικής Ρωμιοσύνης καθώς και της έννοιας της Ελληνικότητας και της Νεοελληνικής εθνογένεσης.

Η καταξιωμένη ιστορικός-ακαδημαϊκός κυρία Γλύκατζη-Αρβελέρ κάποτε είπε: "Είμαστε Ρωμιοί, όσο και Έλληνες"!  Το ομογενές και  ομόγλωσσο, Ρωμαίικο, στοιχείο της πάλαι ποτέ Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, είναι εκείνο που διέσωσε την Ελληνική γλώσσα και κουλτούρα πάνω στην οποία θεμελιώθηκε, αιώνες μετά, το Νεοελληνικό κράτος. Χωρίς να ξεχνούμε και την συμβολή της ξερριζωμένης Μικρασιατικής Ρωμιοσύνης αλλά και των (παρεξηγημένων) αλλοφώνων του Γένους, της Βλαχουριάς και της Αρβανιτιάς, στην διαμόρφωση του προσώπου της σημερινής Ελλάδας.

Οι όροι Ελληνας και Ρωμιός είναι ταυτόσημοι, καί όπως έλεγε ο μακαρίτης π. Ιωάννης Ρωμανίδης,

Προστατέψτε επιτέλους την Βόρεια Ελλάδα

Επιτόκιο 1.4% έδωσε λοιπόν το ΔΝΤ στη φτωχή ΠγΔΜ ενώ εμείς σαν χώρα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και όλων των άλλων διεθνών οργανισμών βολευτήκαμε με ένα 5% (τουλάχιστον).
Πρώτα είπαμε ότι λεφτά έχουμε, μετά ότι λεφτά δεν έχουμε και οι «φίλοι» μας αποφάσισαν ότι 5% τόκος είναι καλά για μας. Πανηγυρισμοί για την μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας που κατάφερε να πάρει το δάνειο και να μην χρεοκοπήσει. Χίλια μπράβο στους ήρωες Έλληνες διαπραγματευτές που πέτυχαν αυτό το επιτόκιο.

Τα Σκόπια είναι..