Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 22, 2015

Καταρρέει η ΝΔ: Ο Σαμαράς μάζεψε 5 κομματόσκυλα στην Καλαμάτα - Οι Έλληνες προτίμησαν να πάνε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Τα ΜΜΕ παρουσιάζουν ως θρίαμβο το πέρασμα του Σαμαρά από την Καλαμάτα με 5 Νεοδημοκράτες ενώ παράλληλα αποκρύπτουν την εκδήλωση του Εθνικιστικού Μορφωτικού Ιδρύματος Α.Ι.Γ.Ι.Σ. (Ανεξάρτητο Ίδρυμα Γεωπολιτικών και Ιστορικών Σπουδών) παρουσία εκατό και πλέον Εθνικιστών λίγα μέτρα μακριά.

O βουλευτής Μεσσηνίας Σαμαράς, μαζί με πέντε στην κυριολεξία παρατρεχάμενους της ΝΔ, επισκέφτηκε την Καλαμάτα με αφορμή τον αυριανό εορτασμό της 194ης επετείου από την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής ο πρώην πρωθυπουργός έκανε και δηλώσεις...

Τα ακούς ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ;! Οι Σιωνιστές εξυμνούν τον "φίλο και συνεργάτη τους" Πάνο Καμμένο

kammenos_evraioi
Γράφει ο Αντίοχος

Άρθρο-εγκώμιο στη «φιλία» Ελλάδος – Ισραήλ, δημοσιεύτηκε αυτές τις μέρες στο ισραηλινό σάιτ Arutz Sheva. Το άρθρο ξεκινά με την χαρακτηριστική φράση «οι ελληνοισραηλινές σχέσεις ποτέ δεν υπήρξαν καλύτερες», γεγονός που προκάλεσε το εξής πανηγυρικό σχόλιο του ντόπιου «εθνικοπατριώτη» που πρώτος έσπευσε να το αναδημοσιεύσει: «Αυτό προστίθεται στις επιτυχίες της εξωτερικής πολιτικής της νέας κυβέρνησης. Είναι η πρώτη φορά που ο ισραηλινός Τύπος γράφει τόσο «διαχυτικά» για την Ελλάδα, και αυτό προμηνύει θετικές εξελίξεις για την χώρα…».
Και πως φτάσαμε στο σημείο οι ελληνοισραηλινές σχέσεις να είναι οι καλύτερες παρά ποτέ; Όπως αναφέρει η σιωνιστική ιστοσελίδα, μετά την 25η Ιανουαρίου υπήρξαν κάποιοι φόβοι, για την αρνητική επιρροή κάποιων φολκλορικών συνιστωσάκηδων του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά καιρούς το παίζουν… «αντιιμπεριαλιστές» και «φίλοι των Παλαιστινίων»: «Μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε ένας προβληματισμός στο Ισραήλ ότι η πολιτική τους στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να αλλάξει. Ήταν ένας αριθμός ΣΥΡΙΖΑίων ακτιβιστών το τελευταίο καλοκαίρι που πρωταγωνίστησαν σε διαδηλώσεις ενάντια στην επιχείρηση Protective Edge. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έναν αριθμό φιλοπαλαιστινίων πολιτικών». Ωστόσο, όπως αναφέρει, οι φόβοι αυτοί σύντομα εξαλείφθηκαν: «Αλλά άλλοι παράγοντες περιόρισαν την οποιαδήποτε επιρροή πιθανώς να είχαν αυτές οι απόψεις στην ολοένα αυξανόμενη σχέση της Ελλάδας με το Ισραήλ».
Ποιοι ήταν οι «άλλοι παράγοντες» που επέβαλαν τις φιλοσιωνιστικές απόψεις στη συγκυβέρνηση; Ακούστε τη φωνή των σιωνιστών: «Χάρη στη συγκυβέρνηση του δεξιού κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι όποιοι φόβοι υπήρχαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα άλλαζε στάση απέναντι στην Ιερουσαλήμ διαψεύστηκαν. Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε νέες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις της Ελλάδας με το Ισραήλ και την Κύπρο. Ο Καμμένος μας είναι γνωστός. Ο Καμμένος ήταν πάντα φιλικός με το Ισραήλ, ειδικά πριν μερικά χρόνια πριν όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και είχαμε κάποια θέματα στην περιοχή». Αυτά, για να λυθεί η απορία κάποιων για το πώς ένας τύπος σαν τον Πανοκαμμένο «λύνει και δένει» στην «πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς»…

Νέα μεγάλη Εθνικιστική Νίκη αναμένεται στη Γαλλία... Η Ευρώπη ξυπνά!

Αυτοδιοικητικές εκλογές σήμερα στη Γαλλία σε 96 επαρχιακά διαμερίσματα με το "Εθνικό Μέτωπο", μετά τη σαρωτική νίκη του στις Ευρωεκλογές, να έρχεται να επιβεβαίωση την κυριαρχία του επί των "δημοκρατικών δυνάμεων" της χώρας.

Με τους περισσότερους υποψηφίους από κάθε άλλο κόμμα του εκεί "συνταγματικού τόξου", και με την κοινή γνώμη να στρέφονται στον Εθνικισμό η αναμενόμενη νικηφόρα εκλογική μάχη, ήδη έχει χτυπήσει "καμπανάκι κινδύνου" στις Βρυξέλλες, καθώς θα είναι ακόμη μια αιτία για να....

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διάγουν τις τελευταίες ημέρες τους... Αναμένεται να αυτοδιαλυθούν από τους ίδιους τους αρχηγίσκους τους!

Οι εκλογές κατέδειξαν με τον πλέον φανερό τρόπο την απέχθεια και το μίσος των Ελλήνων για τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που τους έφεραν ανεργία, αύξηση εγκληματικότητας και δυστυχία.

Σύμφωνα λοιπόν με τις κυριακάτικες φυλλάδες και τα δύο άθλια κόμματα του Μνημονίου ως απόρροια της διακυβέρνησής του εισέρχονται σε μια φάση εσωστρέφειας που αναμένεται να ολοκληρώσει τη... διάλυσή τους, κάτι για το οποίο μας προδιαθέτουν όλα τα ΜΜΕ.

Το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής που έχει ιδιαίτερες επαφές με το εσωτερικό της ΝΔ σημειώνει ότι ήδη το κόμμα έχει χωριστεί σε 3 "στρατόπεδα". Αυτό των σαμαροφρουρών, του γλούμπου - Δένδια και αυτό των... "αβραμοπουλικών".  Μάλιστα προχωρά το ρεπορτάζ ένα βήμα πιο πέρα και αναφέρει με βεβαιότητα ότι....

Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης


Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή αποδεικνύει έμπρακτα πως βρίσκεται στο πλευρό όλων των δοκιμαζόμενων Ελλήνων με δράσεις και πρωτοβουλίες εντός και εκτός Κοινοβουλίου.
Πρόσφατα στο νομοσχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας κατέθεσε τροπολογία υπέρ των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ που αδυνατούν λόγω της οικονομικής κρίσης να καταβάλλουν τις εισφορές τους και γι’ αυτό στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Δυστυχώς το ανθελληνικό κράτος και το «δημοκρατικό τόξο» δεν έκανε δεκτή την εν λόγω τροπολογία που θα διασφάλιζε τους συγκεκριμένους δοκιμαζόμενους Έλληνες ελεύθερους επαγγελματίες.

Ακολουθεί το κείμενο της τροπολογίας:
ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ

"Αυγή": Σκοπός της Αστυνομίας είναι να απαγορεύει τις πορείες της Χρυσής Αυγής

Το νέο "δόγμα" αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής από την Αστυνομία και το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. μας αποκάλυψε η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, "Αυγή".

Σε δημοσίευμά της, αναφορικά με το γεγονός της χθεσινής μεγαλειώδους συγκέντρωσης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στο κέντρο της Αθήνας, η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ δε θα είναι πια να "απαγορεύει τις διαδηλώσεις" αλλά να τις.... περιορίζει χωρομετρικά, όσο ογκώδεις και αν είναι.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

Η σημερινή συγκέντρωση της Χ.Α. πάντως θα είναι περικυκλωμένη με ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να μην έρθουν σε επαφή με κανέναν, αλλά και να μην κάνουν κάποια πορεία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Δεν πρόκειται να....

Ο ρόλος των εβραίων στην Επανάσταση του 1821

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: 
«Των Ιουδαίων το προς ημάς μίσος, υπερβαίνει και αυτό το τουρκικό μίσος» 

Αδαμάντιος Κοραής

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας. 

Σε λίγες μέρες θα κληθούμε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Τι ακριβώς συνέβη κατά την διάρκεια των 400 χρόνων σκλαβιάς από τους Τούρκους;
Ποιοι έσφαζαν μαζί με τους τούρκους τους Έλληνες και γιατί;
Μήπως ελπίζει ο Σύριζα και η κόκκινη χούντα των ΜΜΕ  πως θα σωπάσουμε και δεν θα δείξουμε στον λαό μας τα Ιστορικά στοιχεία;
Μήπως πιστεύουν πως θα μείνουμε στα «κλαρίνα» και στους χορούς που θα κατακλύσουν την πλατεία Συντάγματος και θα συναινέσουμε να «κουκουλωθούν» τα δεινά που τράβηξε τούτος ο λαός επί 400 χρόνια μέχρι και σήμερα;
Ή μήπως ελπίζουν πως θα...

Ο Κατρούγκαλος, τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και η Επανάσταση του 21

Γράφει ο Αινείας

"Οι διοικούντες , εκλεγόμενοι υφ ’ η μών του λαού , αναλόγως του δουλικού χαρακτήρος των , δεν θα είναι πρόσωπα παρεσκευασμένα δια την διακυβέρνησιν της χώρας . Τοιουτοτρόπως θα αποβώσιν ευκόλως πεσσοί εις το παιγνίδιον μας..."

Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β'

"Πανικός" έχει γίνει σήμερα από την "αποκάλυψη" του Πρώτου Θέματος σχετικά με το γεγονός ότι ενδεχομένως ο Υπουργός της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Κατρούγκαλος "τα 'πιανε" από τους απολυμένους ή σε διαθεσιμότητα υπαλλήλους αν πετύχαινε, όντα υπάλληλος δικηγορικού γραφείου, την επαναπρόσληψή τους στο Δημόσιο.

Μάλιστα το δημοσίευμα παρουσιάζει έγγραφα που έχουν υπογραφεί ημερομηνίες ανάληψης των υπουργικών καθηκόντων του Κατρούγκαλου εγείροντας ηθικά θέματα καθώς η θέση του στην Κυβέρνηση σχετίζεται άμεσα με το θέμα. Ο Κατρούγκαλος έδωσε άμεσα συνέντευξη τύπου, που υπονόησε δόλο από την μεριά της εφημερίδας και δήλωσε ότι αποτελεί συκοφαντικό δημοσίευμα που δε θα το αφήσει "έτσι απλά".

Χωρίς καμιά διάθεση να υποστηρίξω τον Κατρούγκαλο, κάθε άλλο, θα παραθέσω μια μικρή "συνωμοσιολογική" ιστορία όπως και είναι και το χωρίο στην αρχή της ανάρτησης.

Ένα κυβερνητικό στέλεχος κάνει μια δήλωση υπέρ ενός πολιτικού φορέα που διώκεται απηνώς από το καθεστώς, λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο η δικαστική εξουσία να μην του επιτρέπει να παρίσταται στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, όπως όρισε ο κυρίαρχος λαός, ενώ αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα.
Πρώτη αντίδραση όλων των ΜΜΕ είναι να....

Ανήμερα της αποφυλάκισης του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, το 1834 δικαζόταν ο Θ. Κολοκοτρώνης και ο Τερτσέτης μαχόταν για την αθωότητα του

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Η Ιστορία της Ελλάδας μας βρίθει «συμπτώσεων» και από διώξεις αθώων για διάφορες αιτίες. Συνήθως οι διώκτες είναι ελεεινοί και βρωμεροί ψεύτες που ανησυχούν από την παρουσία των αθώων που σχεδόν πάντα είναι και οι χρήσιμοι στο Έθνος και στον αγώνα.
Η χθεσινή ημέρα ήταν μια σημαντική ημέρα για τους Έλληνες Εθνικιστές και δείτε. 
Την ημέρα απελευθέρωσης του Αρχηγού από τα προσωρινά παράνομα δεσμά του, στο μακρινό παρελθόν εκεί που δικαζόταν ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ήταν 20 Μαρτίου 1834 όταν ένας εκ των δικαστών, ο Γεώργιος Τερτσέτης, πεπεισμένος για την αθωότητα του αγωνιστή αναφέρει:»Δεν θα με έχετε συνεργό στον φόνο δύο αθώων ανθρώπων».
Γιατί έτσι γράφεται η Ιστορία. Από εκείνους που....

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ


Μια νέα έρευνα για τον «αντισημιτισμό» στην Ελλάδα διενεργήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης (με υπεύθυνο τον γνωστό ποταμίσιο καθηγητή Μαραντζίδη…), με τη χρηματοδότηση των πρεσβειών της Βρετανίας, του Καναδά και της… Ρουμανίας.
Τα πορίσματα της έρευνας παρουσιάστηκαν στη βρετανική πρεσβεία από τον πρέσβη Τζον Κίτμερ (που είναι παντρεμένος με… άνδρα), με κεντρικό συμπέρασμα την «ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού και των αντιλήψεων για το Ολοκαύτωμα, μεταξύ της ελληνικής κοινής γνώμης» – παρά τον προπαγανδιστικό καταιγισμό!
Κατ’ αρχάς, ο Κίτμερ εξήρε τα.....

Δίκη ή «μάθημα Δημοκρατίας»;


Δίκη ή «μάθημα Δημοκρατίας»; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Την απάντηση ας δώσει η Δικαιοσύνη και όχι η κόκκινη Χούντα των ΜΜΕ

Απόλυτη η κυριαρχία της αριστεράς, κυριαρχία ιδεολογική και πολιτική από την μεταπολίτευση μέχρι τις ημέρες μας. Αυτής της κυριαρχίας αποτέλεσμα είναι η σφοδρή κι ολοκληρωτική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής από την συντριπτική πλειοψηφία των εφημερίδων και των τηλεοπτικών σταθμών.
Θα επανέλθουμε στο θέμα προηγουμένως όμως θα αναφερθώ στην επικείμενη δίκη τόσο εμού όσο και των υπολοίπων βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής. Σε μία δίκη, που με μία κατηγορία εφεύρεση, αυτήν της περίφημης “εγκληματικής οργανώσεως”, που κανένας δεν γνωρίζει πότε και από ποιους...