Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ο Ιωάννης Λαγός, σε σταλινικού τύπου απομόνωση

Η κατάληξη της πιο τρομερής σκευωρίας που γνώρισε η χώρα μας στην σύγχρονη πολιτική της Ιστορία ήταν αυτή που είχε προαναγγείλει το Σύστημα. Διά στόματος Βορίδη, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, εδώ και εβδομάδες το κατεστημένο είχε προκαταλάβει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Είχαν προαναγγείλει προφυλακίσεις βουλευτών και σήμερα τις είδαμε να γίνονται πράξη και μάλιστα μπροστά στις κάμερες των βραδινών δελτίων.  

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ο συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός βρίσκονται στις φυλακές του Κορυδαλλού, προφυλακισμένοι για πολιτικούς λόγους, χωρίς απολύτως κανένα εις βάρος τους στοιχείο. Το κατεστημένο αποφάσισε πως για να σταματήσει τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής έπρεπε να χτυπήσει με μέσα παράνομα και αντισυνταγματικά την κεφαλή του Κινήματός μας, τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Γράφει σχετικά η ιστοσελίδα defencenet.gr:...

Μη χάσετε σήμερα στις 21:30 την πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον δικαιωμένο Ηλία Κασιδιάρη! Θα μιλήσει για όλα τα δραματικά γεγονότα!

Απόψε εκτάκτως στις 21:30 η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα έχει μαζί στο στούντιο...

Ξένα ΜΜΕ: Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής θα γυρίσει μπούμερανγκ στον Σαμαρά

Ακόμα και τα υπερατλαντικά παπαγαλάκια του συστήματος συνειδητοποίησαν πως η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι παράνομη, στημένη, αστήρικτη και σύντομα που η Αλήθεια θα λάμψει, θα γυρίσει μπούμερανγκ σε αυτούς που την σχεδίασαν με μοναδικό στόχο να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.
 
Σε δημοσίευμα τους, οι New York Times μιλούν για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα τονίζοντας πως «σόκαρε την χώρα και η κυβέρνηση ξεκίνησε μια προσπάθεια να εξουδετερώσει την οργάνωση». Ωστόσο, η αμερικανική εφημερίδα σημειώνει πως «ήδη σοβαρά ερωτήματα έχουν δημιουργηθεί σχετικά με τον...

Ποινικολόγος Δημητρακόπουλος: Αντισυνταγματική η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής που δεν στοιχειοθετείται - ΒΙΝΤΕΟ

Ο έγκριτος ποινικολόγος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όντας πολιτικά αντίθετος με την Χρυσή Αυγή, αλλά διατηρώντας την τιμή και την επαγγελματισμό του κατακεραύνωσε για ακόμη μια φορά τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις που οδηγούν στην παράνομη και αστήρικτη πολιτική δίωξη των Ελλήνων Εθνικιστών.

Από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1:...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Η. Κασιδιάρης: “Η μεγαλύτερη σκευωρία στην σύγχρονη πολιτική Ιστορία της Ελλάδος” - ΒΙΝΤΕΟ

Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής για την άδικη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού του κόμματος....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ – ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ»!

Κύπρος-λεφτά1-310x232
Προ ημερών, το ΑΚΕΛ (δηλαδή το Κ.Κ. της Κύπρου), κατέθεσε φάκελο στον υπουργό Δικαιοσύνης, ζητώντας να κηρυχθεί το ΕΛΑΜ «παράνομη» και «εγκληματική οργάνωση».
Όμως, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, συνελήφθησαν δύο ηγετικά του στελέχη, για την υπόθεση του σκανδάλου της επένδυσης του Ταμείου Συντάξεως της Cyta στη Δρομολαξιά.
Πρόκειται για....

ΤΩΡΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ στον εισαγγελέα με σύνθημα: "Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ ακμαία και θα κατέβει στις εκλογές όποτε και αν γίνουν"

Πριν από λίγο έφθασε στην Ευελπίδων ο εθνικιστής βουλευτής Χρήστος Παππάς ακμαίος και περήφανος φωνάζοντας για να ακούσουν οι χαμερπείς δημοσιογράφοι...

"Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει... Και θα είναι παρούσα στις εκλογές όποτε και αν γίνουν...!!!"

και όπως είπε και ο Αρχηγός
"Ζήτω η Νίκη"

Προφυλάκισαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής για να μην πέσει η Κυβέρνηση ...........ΣΤΙΣ 12:30 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ


Προφυλάκισαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής για να μην πέσει η Κυβέρνηση

Σ.Σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΣΤΙΣ 13:30 Ο ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ  
Τρέμουν την πολιτική δύναμη των Ελλήνων Εθνικιστών και γι΄ αυτό προχώρησαν σε συνταγματική εκτροπή
Η σημερινή, τα ξημερώματα της Τετάρτης 03/10, απόφαση για προφυλάκιση εν ενεργεία Αρχηγού Κοινοβουλευτικού Κόμματος συνιστά κυριολεκτικά ένα Κυβερνητικό Πραξικόπημα. Εκτροπή από τη Συνταγματική νομιμότητα και περιστολή των πολιτικών ελευθεριών. Τους υπενθυμίζουμε: Δεν λυγίζουμε!
Με μία πρωτοφανή ενέργεια στα παγκόσμια δικαστικά χρονικά, το καθεστώς Σαμαρά ξεπέρασε σε αυθαιρεσία ακόμα και τριτοκοσμικούς Δικτάτορες της Αφρικής. Χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο και βασιζόμενο σε...........

Πού είναι η δημοσκόπηση Πανά;

Ένα περίεργο παρασκηνίο, πίσω από το οποίο κρύβεται ο τρόμος του συστήματος, έχει στηθεί σχετικά με την τελευταία δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά, η οποία επρόκειτο να δημοσιοποιηθεί την περασμένη Δευτέρα. Είχε γράψει σεχτικά το makeleio.gr πριν 5 μέρες:

"Όπως σας έχουμε προαναφέρει αυτές τις ημέρες η δημοσκοπική ομάδα του καθηγητή Πανά πραγματοποιεί μια μεγάλη και κυρίως ανεξάρτητη δημοσκόπηση που καταγράφει τις εκλογικές δυνάμεις των κομμάτων. Η δημοσκόπηση που θα δημοσιεύσει τη Δευτέρα το makeleio.gr είναι κυλιόμενη και καταγράφει μέρα με την ημέρα- άρχισε πριν τη δολοφονία Φύσσα- τα ποσοστά των κομμάτων και θα ολοκληρωθεί το Σαββατο. Αυτό που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε μιας και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει στο επίκεντρο των εξελίξεων είναι ότι ...

Defencenet.gr: "Ο Μιχαλολιάκος δε θα φοβηθεί να πεθάνει για την Ιδέα του....Οι Εθνικιστές απέκτησαν νέο ήρωα"

Αν αποφυλακιζόταν και ο Νίκος Μιχαλολιάκος σήμερα θα έπεφτε η κυβέρνηση. 

Ή τουλάχιστον οι παραιτήσεις Δένδια-Αθανασίου που αποφεύχθηκαν πριν λίγες ώρες, θα γινόντουσαν άμεσα πράξη.

Ο ίδιος ο Α.Σαμαράς προχωρούσε από τις ΗΠΑ σε δηλώσεις που προσπαθούσε να δικαιολογήσει τους διωγμούς των πολιτικών του αντιπάλων.

«Οι ακραίοι της Χρυσής Αυγής είναι υπόλογοι και υπόδικοι, κάποιοι είναι ήδη προφυλακισμένοι, κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει ποτέ ως τώρα» δήλωσε ...

ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την Ουάσινγκτον όπου είχε σήμερα συνάντηση με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.
«Η εικόνα της χώρας δεν....

Οι Ιδέες δεν φυλακίζονται! Συγκέντρωση συμπαράστασης - Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων στις 12:30


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε για την άθλια μεθόδευση του καθεστώτος εναντίον των Εθνικιστών  και του Αρχηγού που οδήγησε στην παράνομη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.


Συγκέντρωση συμπαράστασης στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, σήμερα Πέμπτη 12:30
Καλούμε τους Έλληνες Εθνικιστές σε συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας απέναντι στην άδικη και παράνομη πολιτική δίωξη κατά του Αρχηγού και των συναγωνιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Διώκεται το φρόνημα και οι Ιδέες των....