Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 31, 2011

Η Αρχαία Σπάρτη. Μια αιώνια Πολιτεία Τιμής και Δόξας.

Είναι γεγονός ότι στους περισσότερους, από όσους σήμερα ασχολούνται με την Αρχαία Ελληνική Ιστορία, είναι πλέον δημοφιλής η Αθήνα από την Σπάρτη. Αυτό πάντοτε βεβαίως κάτω από την καθοδήγηση του κατεστημένου των Πανεπιστημίων, που στην εποχή μας μοιραία είναι και αυτό φιλελεύθερο και… δημοκρατικό. Η Αρχαία Σπάρτη φαντάζει στα μάτια των πολλών σήμερα σαν ένα απόλυτα τυραννικό στρατιωτικό καθεστώς. Φυσικά και δεν έχουν έτσι τα πράγματα. Η Σπάρτη υπήρξε ένα πρότυπο πολιτείας, στην οποία κυριαρχούσε η Δικαιοσύνη, η Ισοπολιτεία και προπαντός το κοινό συμφέρον, η Τιμή, η Αξιοπρέπεια και το Καθήκον.
Ένα από τα πρώτα μέτρα που έλαβε ο Λυκούργος ήταν ως γνωστόν η κατάργηση του νομίσματος και η αντικατάστασή του με δύσχρηστα ογκώδη σιδερένια νομίσματα. Χιλιάδες χρόνια αργότερα, ένας μεγάλος του πνεύματος και της τέχνης της σύγχρονης εποχής, ο Βάγκνερ, τοποθετούσε στον χρυσό του Ρήνου όλα τα κακά του κόσμου. Το χρήμα ήταν το κακό και αυτό ο Λυκούργος το είχε διαπιστώσει πριν από 27 ολόκληρους αιώνες.
Η απόλυτη Κοινωνική Δικαιοσύνη, που επικρατούσε στην Αρχαία Σπάρτη, οδήγησε κάποιους στο...

Για όσους τους αρέσει η συνωμοσιολογία και οι "συμπτώσεις"...

Το αεροδρόμιο του Ντένβερ....
Ένας ύμνος στη Νέα Τάξη! Δείτε το βίντεο..

Λιτότητα Πα.Σο.Κ.: 24.556 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ !!!


Το ενδιαφέρον δεν είναι ότι κατά τον μήνα Μάϊο του σωτηρίου έτους 2011 η «Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας – Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης»  (δηλαδή το βιλαέτι του τότε Υφυπουργού Προπαγάνδας κυρίου Πεταλωτή) ξόδεψε 24.556,55 ευρώ, για «την προμήθεια ελληνικών εφημερίδων και περιοδικών» προς «ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας καθώς επίσης και την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Γ.Γ.Ε.-Γ.Γ.Ε. του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης  & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης».
Το ενδιαφέρον δεν είναι ότι το σχετικό Εγκριτικό Σημείωμα αναφέρεται στην...

Το τσιράκι της Νέας Τάξης, Jeffrey Παπανδρέου βρήκε το "νόημα της ζωής"...

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Μόλις ξεκίνησε η πιο Σκληρή Κατοχική Αρχή.

Μητρ.Καλαβρύτων Αμβρόσιος

 
securedownload.jpg
 
Η ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΗΛΘΕ!......
ΕΙΝΑΙ ΤΟ
«ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ»

Ως παιδί, αγαπητοί μου, έζησα την οδύνη και τα δεινά, που είχεν επισωρρεύσει στη Χώρα μας η Γερμανο-Ιταλική Κατοχή της περιόδου 1941-1945. Τότε λοιπόν υπήρχε μία σκιώδης Κυβέρνηση δοσιλόγων ή, άν προτιμάτε, μια Κυβέρνηση προσκυνημένων στον Κατακτητή και επομένως προδοτῶν, η οποία εκτελούσε τυφλά όλες τις εντολές του Κατακτητή. Η κυκλοφορία στους δρόμους το βράδυ, έπειτα από μια συγκεκριμένη ώρα, ήταν απαγορευμένη! Η μετακίνηση από...

Έλληνες Δημαγωγοί: Από τον Κλέωνα στον Ανδρέα και από τον Γιώργο στον Αντώνη!


    Κι αν με τον πρώτο μάλλον έχουμε ξεμπερδέψει λόγω ιστορικής απόστασης και λόγω του δεύτερου επιβιβαστήκαμε στον "Τιτανικό", τον τρίτο όπου νάναι τον αποβιβάζει το άρμα της εξουσίας αφού "λεφτά" δεν "υπήρχαν" τελικώς, με τον τέταρτο θα ξεμπερδέψουμε δύσκολα.
    Ομολογώ ότι  ανέμενα ένα λαϊκίστικο και δημαγωγικό λόγο εκ μέρους του κ. Σαμαρά, στο βαθμό που η κοινωνία αναζητά έστω και για ψυχολογική στήριξη, παρηγορητική ρητορική στην κατάσταση όπου περιήλθε η ελληνική οικονομία. Ποτέ όμως δεν θα σκεφτόμουν ότι ο κ. Σαμαράς θα ενέπλεκε στον πολιτικό του λόγο το ενδεχόμενο μια συνταγματικής αναθεώρησης, γεγονός σημειακό, θεσμικά ουσιώδες και πολιτικά σημαντικό ώστε να κερδίσει λίγους ακόμα πόντους στο παιχνίδι της επιμήκυνσης της λαϊκής ευαρέσκειας. Επιπλέον αν ο πολιτικός λόγος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκρυσταλλώνεται μοναδικά μέσα από τις προτάσεις της για το συνταγματικό χάρτη, τότε το μέλλον της χώρας διαγράφεται μάλλον μελανό.
    Ας έρθω όμως στο θέμα. Πρόσφατα η Νέα Δημοκρατία με....

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟ’ ΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ…

 Γράφει η Σοφία Τ.
1,5 χρόνο τώρα ολοκληρώνει το έργο 37 ετών, δηλ. την εξαφάνιση και υποδούλωση της Ελλάδας στα αρπακτικά της παγκόσμιας οικονομικής δικτατορίας και το καλαμπουρίζει κιόλας! Δηλ. τι θέλετε να πουλήσω την Πελοπόννησο;! Νομίζει ότι τον υποστηρίζει η Ελλάδα και ότι του λένε ψέματα στο «κόμμα»(= συμμορία) ότι ο κόσμος αν τους δει αφύλακτους θα τους λυντσάρει! Γιατί ΔΕΝ μπορούμε να τον ξεφορτωθούμε;! Τι άλλο πρέπει να κάνει; ΔΕΝ έχει μείνει και πολλή «δουλειά». Όμως έχει...