Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 27, 2014

Οι λαϊκές γειτονιές του Πειραιά παραμένουν γαλανόλευκες και Εθνικιστικές..Μεγαλειώδης δράση της Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Αττικής στη Νίκαια και το Κερατσίνι

Μεγαλειώδης ενημερωτική δράση από εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά - Φωτορεπορτάζ
Το Σάββατο 26/4 οι τοπικές Πειραιώς και Περάματος πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία ενημερωτική πολιτική δράση με την συνδρομή συναγωνιστών από τις τοπικές Λιοσίων και Δυτικών προαστίων παρουσία του βουλευτή Β' Αθηνών και υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής με....

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ!

Η εκλεκτή υποψηφιότητα του καταδρομέα στρατηγού Ελευθέριου Συνοδινού στις ευρωεκλογές με το εθνικιστικό κίνημα, τάραξε τα νερά και προκάλεσε ίλιγγο στα πάσης φύσεως παπαγαλάκια του καθεστώτος. Τα οποία ξεσπάθωσαν και ζητούν… έρευνα σε βάθος για τις σχέσεις των στρατιωτικών με την Χρυσή Αυγή και διώξεις κατά των εθνικιστών στρατιωτικών (που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία…)!

Διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε ένα δείγμα της καθεστωτικής προπαγάνδας, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα τη λύσσα, τη μανία, αλλά και την αμηχανία που προκάλεσε στους παπαγάλους των υπευθύνων της δυστυχίας μας η συγκεκριμένη υποψηφιότητα:

“Χρυσά γαλόνια” η ΧΑ! Η υποψηφιότητα στρατηγού καταδρομέα...

Δυναμική πορεία διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής στην Καβάλα


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται καθημερινά σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Χρυσή Αυγή ΠΑΝΤΟΥ!

Παρά το κλίμα τρομοκρατίας και την προαναγγελία νέων διώξεων από τη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε μια ακόμα μαζική συγκέντρωση, αποδεικνύοντας πως τα όσα διαδίδονται περί διάλυσης του κόμματος δεν είναι παρά ψέματα.

Το πρωί του Σαββάτου εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες προέβησαν σε συγκέντρωση και δυναμική πορεία διαμαρτυρίας κατά της...

Σκανδαλίδης: "Στις εκλογές αυτές παίζεται η ύπαρξη του ΠΑΣΟΚ" - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε στην ερώτηση δημοσιογράφου για το "τι μέλλει γενέσθαι" ο πρώην Γραμματέας και ισόβιος υπουργός, Γ. Σκαναδαλίδης σχετικά με το ΠΑΣΟΚ - Ελιά.

Με αφορμή την δεικτική παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού ΓΑΠ σε παρουσίαση βιβλίου συνεργάτιδάς του και υποψήφια με τη ΔΗΜΑΡ για την Ευρωβουλή (Μ. Κοππά), δίπα στο Φώτη Κουβέλη, που σηματοδοτεί την πλήρη απαγκίστρωση του Γ. Παπανδρέου από το Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ - Ελιά, ο Σκαναδαλίδης κλήθηκε να τη σχολιάσει σε συνδυασμό με τις επικείμενες εκλογές (Αυτοδιοικητικές - Ευρωεκλογές).

"Στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ δίνει μάχη ύπαρξης..Σε αυτό τον αγώνα κανείς δεν πρέπει να λείπει".

Ουσιαστικά λοιπόν ο πρώην υποψήφιος για Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ομολόγησε ότι το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ είναι πιθανότατα με το ένα πόδι στον, πολιτικό, τάφο, τον όποιο ήδη έχει σκάψει ο ΓΑΠ και τώρα του βάζει και τα καρφιά στο φέρετρο με κάθε τρόπο. (Ψηφίζει "ΠΑΡΩΝ" σε ψηφοφορίες, στηρίζει Κουβέλη κτλ).

Δείτε το βίντεο....

Δήμος Αθηναίων: "Μακράν πρώτος σε δημοφιλία στα κοινωνικά δίκτυα ο Ηλίας Κασιδιάρης"


Δήμος Αθηναίων: Μακράν πρώτος σε δημοφιλία στα κοινωνικά δίκτυα ο Ηλίας Κασιδιάρης

Απομένει λιγότερο από ένας μήνας για τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών και η Sidebar Monitor παρουσίασε κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πορεία των υποψήφιων δημάρχων του δήμου Αθηναίων στα Social Media. Οι πολιτικοί οι οποίοι έχουν λάβει υποψηφιότητα είναι οι Καμίνης, Σπηλιωτόπουλος, Κακλαμάνης, Σακελλαρίδης, Κασιδιάρης, Σοφιανός, Βαλλιανάτος και Καπερνάρος. Πάμε να δούμε τι ντόρο κατάφεραν να δημιουργήσουν ο καθένας, αλλά και όλοι μαζί, στα Social Media, από την 1η έως την 25η Απριλίου.
Ξεκινώντας με τις αναφορές, πρώτος με τεράστια διαφορά είναι ο Κασιδιάρης με 50.972 αναφορές και στη συνέχεια ακολουθεί ο .......

Λίγο πριν την πανωλεθρία αποχωρούν οι υποψήφιοι της Αθήνας... Πρώτος έκανε την αρχή ο Βαλλιάνατος (Θα ακολουθήσουν και άλλοι....)

Χωρίς τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο θα διεξαχθεί η προεκλογική μάχη για τον δήμο της Αθήνας, καθώς ο τελευταίος απέσυρε την υποψηφιότητά του. 

Ο "βασιλιάς των gay", που κατήλθε ως υποψήφιος των... gay και τίποτα περισσότερο, παρά την υπερ-προβολή από τα ΜΜΕ, διαπίστωσε ότι η υποψηφιότητά του.."δεν τράβαγε" και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Στο μεσοδιάστημα βέβαια πρόλαβε και αποκάλυψε την σεξουαλική ταυτότητα του συνυποψηφίου του Ν. Κακλαμάνη και του υποψηφίου με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την Ευρωβουλή, Αμυρά, αλλά και το γεγονός ότι ο αντίπαλος όλου του κατεστημένου είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο Γ. Βαλλιανάτος είναι ο πρώτος που....

Νέο καρφί του Γλέζου στον Τσίπρα..."Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε"

Με τυμπανοκρουσίες ανακοινώθηκε προ ημερών η υποψηφιότητα του "Τοτέμ" της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζου, στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήταν το επικοινωνιακό τρικ που χρησιμοποιήθηκε από την Κουμουνδούρου για να καλύψει, το φτύσιμο που έφαγε από την πριμαντόνα, "εθνικό μας γελωτοποιό", Λαζόπουλο - παρά τα συνεχή παρακάλια - αλλά και την υποτακτικότητα που επέδειξε η ηγεσία της Κουμουνδούρου στο Τουρκικό Προξενείο αποσύροντας την υποψήφιο της "ρομά" Σαμπιχά ως.... υπερεθνικίστριας!

Βέβαια μπορεί ο Γλέζος να θεωρείται, καλώς ή κακώς δε θα το κρίνουμε τώρα, βαρύ όνομα με έντονη απήχηση στην κοινωνία, ωστόσο δεν......

Ο Γ. Κύρτσος - υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Σαμαρά - ομολογεί: "Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο!"

Την ίδια ώρα που οικονομικά ιδρύματα και σοβαρές εφημερίδες της Ευρώπης και του κόσμου ολόκληρου, υποστηρίζουν ότι το πανηγυριτζίδικο «πρωτογενές πλεόνασμα» είναι ένα λογιστικό τρικ του φον Αντωνάκη -με την ανοχή της τρόικας και της Κομισιόν, μέχρι την 25η Μαΐου-, προς εξαπάτηση των ψηφοφόρων, έρχεται ένας υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και τους επιβεβαιώνει απόλυτα!
Και εδώ δεν πρόκειται για τον πρώτο τυχόντα, αλλά για τον γνωστό μεγαλοδημοσιογράφο Γιώργο Κύρτσο! Έγραψε, λοιπόν, ο Κύρτσος σε άρθρο του στην εφημερίδα Free Sunday, την Κυριακή 21 Απριλίου:
Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο εφόσον δεν βασίζεται στις οικονομικές και δημοσιονομικές επιδόσεις της χώρας. Προκύπτει μέσα από μία......

Το ψηφοδέλτιο Νίκης της Χρυσής Αυγής για τον Πειραιά... Δείτε τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων!


Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Πειραιά ο συνδυασμός «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά»

Κατατέθηκε σήμερα 26 Απριλίου στο Πρωτοδικείο Πειραιά ο συνδυασμός της Νίκης, «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά» με επικεφαλής τον Νίκο Κούζηλο. Παρά τις διώξεις, τη λάσπη και την τρομοκρατία 72 Έλληνες και Ελληνίδες δίνουν δυναμικά το παρόν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης  Μαρτίου.
Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από ανθρώπους που.....

Ο ΛΗΣΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ – ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

10841794

Ο γνωστός αναρχικός Γιάννης Δημητράκης μαζί με τρία ακόμα άτομα που επέβαιναν σε μηχανές, επιτέθηκαν με πέτρες και αντικείμενα στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων.
Οι συγκεκριμένοι αναρχικοί – τρομοκράτες είχαν παρεισφρήσει σε μοτοπορεία οπαδών και ουδεμία σχέση είχαν με τους φιλάθλους που πηγαίναν στο γήπεδο. 
Οι αστυνομικές δυνάμεις προέβησαν σε τέσσερις συλλήψεις, όχι φυσικά για την επίθεση στα γραφεία ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, αλλά γιατί οι δράστες εν συνεχεία πυρπόλησαν ένα περιπολικό στην οδό Κηφισίας. Μάλιστα πάνω τους βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
Σημειώνουμε πως ο Γιάννης Δημητράκης καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 25 ετών και 6 μηνών για....

Η Ελλάδα των ονείρων μας και η Ευρώπη των τοκογλύφων - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Η Ελλάδα των ονείρων μας και η Ευρώπη των τοκογλύφων - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Σε ένα μήνα, την 25η Μαΐου 2014 πρόκειται να διεξαχθούν στην Πατρίδα μας οι εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων της χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο. Το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών κρίνεται σημαντικό τόσο από εθνικής, όσο και από Ευρωπαϊκής απόψεως. Από πλευράς Ευρώπης είναι σημαντικό γιατί σε αυτές θα κριθεί κατά πόσον οι δυνάμεις, ο οποίες αντιτάσσονται στο καπιταλιστικό τέρας των Βρυξελλών, θα ενισχυθούν, έχοντας σαν βασικό τους αίτημα μία άλλη Ευρώπη, την Ευρώπη των Εθνών, των Λαών, των Πατρίδων. Από πλευράς εθνικής οι Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014 έχουν πράγματι την.....

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΕ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ!

Screenshot_8

Εν μέσω πρωτοφανών δηλώσεων και πολέμου φωτογραφικών ντοκουμέντων ανταγωνισμού  υποτακτικότητας και ραγιαδισμού στον Τούρκο, από μέρους στελεχών της Χούντας Σαμαρά και του ξενοκίνητου Σύριζα, ενώ δηλαδή τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου επιδίδονται σε πλειστηριασμό ξεπουλήματος της Θράκης στον εχθρό, η κλίκα των επίορκων, σε πολιτική και δικαστική εξουσία, αποφασίζει την παράταση της προφυλάκισης του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για άλλο ένα εξάμηνο, απόφαση-σκάνδαλο με μία μονάχα σκοπιμότητα: να καμφθεί το φρόνημα του Ελληνικού Λαού, να καμφθεί το αγωνιστικό φρόνημα των αγωνιστών της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας.
Η βρωμιά κι η ανηθικότητα του Καθεστώτος των.....