Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 27, 2013

Σαν Σήμερα ο Γρίβας Διγενής περνά στην Αιωνιότητα...

Ένα αφιέρωμα στη ζωή του Μεγάλου Έλληνα και ένα τραγούδι που γράφτηκε για αυτόν...

ΑΘΑΝΑΤΟΣ...

Εμετός και Αηδία..Ο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡ-CIA φωνάζει: "Είμαστε όλοι Πακιστανοί..."

Αυτή είναι η Αριστερά που "χαϊδεύεται" από το αστικό μεταπολιτευτικό καπιταλιστικό καθεστώς..
Ενα παρασιστικό καρκίνωμα στη ραχοκοκαλιά του Έθνους..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-έκτρωμα
(οι πιο οξύθυμοι καλύτερα να το αποφύγουν...)

3 νέες κυριακάτικες δημοσκοπήσεις...3η Δύναμη το Εθνικιστικό Κίνημα

"Kapa Research" για το ΒΗΜΑ

Το συνέδριο της "Εκκλησίας και Αριστερά" έκλεισε με....."μπολσεβικικό" μήνυμα. "Αν θέλετε παπάδες Χριστιανοί Ορθόδοξοι...πληρώστε τους"

Να απαλλαγεί το κράτος από την υποχρέωση να καταβάλει τους μισθούς των ιερέων ζητά ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης, μιλώντας σε συνέδριο που διοργάνωσε η Θεολογική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου με θέμα "Εκκλησία και Αριστερά".

Ο Κουράκης ζητά την κατάργηση της μισθοδοσίας των ιερέων από το κράτος,  και προτείνει την επιβολή φόρου υπέρ της Εκκλησίας που θα επιβάλλεται μόνο στους πολίτες που οικειοθελώς θα δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξο.

Έτσι έκλεισε το...πολιτικό συνέδριο  - επιστέγασμα της προσπάθειας μέρους προσκυνημένων, διεθνιστών κληρικών να...νομιμοποιήσουν και "θρησκευτικά" την αθεϊστική, εθνομηδενιστική συνιστώσα των εβραιομπολσεβικισμού που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα για τους συμμετέχοντες στο αφιέρωμά μας..

Δείτε το βίντεο - παρωδία με τις δηλώσεις Κουράκη

Ποιού υπουργού η σύζυγος προτιμά/εκτιμα τα τουρκοσήριαλ;

Δείτε την απάντηση...

Βαλκανικό κομμουνιστικό συνέδριο για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής


Συνάντηση «κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων από χώρες των Βαλκανίων» (Αλβανία, Βουλγαρία, Κροατία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία και «Μακεδονία» – εφόσον πρόκειται για το «Κ.Κ. Μακεδονίας»…), έγινε σήμερα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με «οικοδεσπότη» το ΚΚΕ και με την παρουσία της Παπαρήγα, η οποία νωρίς το πρωί έκανε και την εισαγωγική τοποθέτηση.
Το θέμα της....

Πώς εξαφανίστηκε η Αρχαία Σπάρτη

Μια απίστευτη βαρβαρότητα. Πως εξαφανίστηκε η αρχαία Σπάρτη.Θησαυροί της αρχαίας ελληνικής τέχνης καταστραφήκαν και λεηλατηθήκαν, όπως είναι γνωστό, από ρωμαίους... φράγκους σταυροφόρους, από τον ενετό στρατηγό Μοροζινι και από τον Άγγλο (Σκωτο για την ακρίβεια) Έλγιν. Εξίσου μεγάλη καταστροφή επήλθε από περιηγητές και απεσταλμένους μουσείων, πανεπιστημίων και βασιλιάδων της Ευρώπης, που ηλθαν στην Ελλάδα στους χρόνους της τουρκοκρατίας, για να αποθησαυρίσουν νομίσματα, χειρόγραφα, επιγραφές και έργα τέχνης.

 Όλους αυτούς υπέρβαλε σε ....

ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Στάση κατά της ηγεσίας των Ε.Δ. αλλά ... μην κάνετε θόρυβο: Η κυβέρνηση κοιμάται!

Ξαφνικά αργά το βράδυ ξέσπασε μια κρίση εντός του στρατεύματος που κάποτε ούτε ως αστείο δεν θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι θα μπορούσε να συμβεί: Μια ομάδα συνδικαλιστών στρατιωτικών εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, επειδή κατ'αυτούς, "σύμφωνα με διαρροή πληροφοριών, το ΣΑΓΕ συζήτησε και πολύ σύντομα εισηγείται προς την αρμόδια πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών σειρά αρνητικών οικονομικών μέτρων γα τα στελέχη και το προσωπικό των ΕΔ"!
Δηλαδή μια ομάδα κατώτερων αξιωματικών και υπαξιωματικών, κατηγορεί το....

Ύμνοι Δούρου για τον Ομπάμα...Ούτε ο Soros τέτοια αγιογραφία!!!


Οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ - Ούτε ο Ομπάμα δεν θα έγραφε έτσι για τον εαυτό του

Από την αρχή της εμφάνισης αυτού του εθνικιστικού ιστολογίου, αποκαλούσαμε τους συριζαίους «αμερικανοκομμουνιστές». Πολλοί ξενίστηκαν και απόρησαν. Μα πως είναι δυνατόν; Υπάρχουν τέτοιοι; Κι όμως υπάρχουν και βρίσκονται εδώ κοντά μας, δίπλα μας και είμαστε καθημερινώς υποχρεωμένοι να βλέπουμε τα αντιπαθητικά μούτρα τους στα κανάλια! Κι όλοι αυτοί που ...

Σφάζουν τους Έλληνες οι αλλοδαποί


Άλλοι δύο φόνοι από αλβανική συμμορία εξιχνιάστηκαν
 
Με καθυστέρηση σχεδόν ενός χρόνου εξιχνιάστηκε ότι πίσω από δύο φόνους βρίσκεται αλβανική συμμορία, η οποία δρούσε ανεξέλεγκτα σπέρνοντας τον  θάνατο σε κάθε πέρασμα της. Συγκεκριμένα,