Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2011

Ήθελες ΠΑΣΟΚ εργαζόμενε.... Πάρτα τώρα...Και μην τολμήσεις να πεις κουβέντα είλωτα γιατί θα σε κάνει ντα ο Πάγκαλος


- Θεσμοθετείται το ελαστικό δεκάωρο χωρίς υπερωριακή αμοιβή για το χρόνο απασχόλησης που υπερβαίνει το οκτάωρο (με αντάλλαγμα την υπόσχεση για ρεπό).

- Θεσμοθετείται η δυνατότητα απασχόλησης νεοεισερχόμενων στην αγορά εργασίας νέων κάτω των 25 χρονών με μισθό αισθητά κατώτερο (έως και 20%) από ότι ορίζουν οι αντίστοιχες κλαδικές συμβάσεις ή ακόμα και η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση.

- Ανοίγει ο δρόμος για...

Ν. Λυγερός: "Οι νέες Θερμοπύλες μας είναι το Καστελόριζο"

Την Πέμπτη το βράδυ να έχεις ετοιμάσει το ελικόπτερο και να έχεις μαζέψει τα πράγματά του Ανθέλληνα - ΔυΝάσΤη

Και πάλι όμως δεν θα προλάβεις ΠΡΟΔΟΤΗ 

Παπαθεμελής αποστομώνει τον Ανθέλληνα Θάνο Βερέμη για ΕΛΙΑΜΕΠ


Στην «Καθημερινή» της Κυριακής 19/6/11, ο αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, καθηγητής Θάνος Βερέμης, περιέλαβε σε άρθρο του το ακόλουθο σχόλιο κατά του Προέδρου της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιου Παπαθεμελή:


«Πληροφορήθηκα ότι ο Στέλιος Παπαθεμελής (απουσιάζει από τη φωτογραφία του Φαληρέα) επανέλαβε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης ανυπόστατες κατηγορίες κατά του ιδρύματος του οποίου έχω την τιμή να είμαι αντιπρόεδρος. Τον προκαλώ για πολλοστή φορά να προσκομίσει επιτέλους στοιχεία που θα στήριζαν τις κατηγορίες του, διαφορετικά θα παραμείνει ένας κοινός συκοφάντης».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κου ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ:

ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΛΟΓΟΙ: «Η ΨΥΧΗ»

Δικαίωμα λόγου έχει ο νοών τί είναι ο λόγος. Τι είναι ο λόγος νοεί ο έχων παιδεία. Παιδεία έχει ο θέτων το οντολογικό ερώτημα. Το οντολογικό ερώτημα θέτει ο πολίτης της πόλεως, που έχει θέα του όντος. Άρα μόνον ο πολίτης της πόλεως έχει δικαίωμα λόγου. Θαυμάζειν είναι ο έρως προς το ερωτάν, ο οποίος ανθίζει επί της επίγνωσης της αγνοίας. Η άγνοια της αγνοίας δεν εγείρει ερωτήματα, τουναντίον διαθέτει αστόχαστες απαντήσεις.
 Η ΨΥΧΗ
Η ψυχή τηρεί στο βλέμμα της σκιά η θάμβος ανάλογα εάν ανέρχεται ή κατέρχεται. Στρεφόμενη προς το φώς δεν βλέπει και νομίζει ότι είναι τυφλή. Η φώτιση δεν είναι έκσταση αλλά φανέρωμα. Θείο θεσπέσιο θάμβος, αμήχανον κάλλος ορώης αν εν εμοί. Αλλ’ ηλιοειδέστατον οίμαι των περί τας αισθήσεις οργάνων. Ο,τι είναι ο ήλιος ως προς....

Το νέο σήμα του ΛΑΟΣ...

Μα τι προσπαθούσε ο Καρατζαφέρης;

Να αντιγράψει τη ΝΔ;


Για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα, αλλά και τον εύστοχο σχολιασμό, στο hellas-orthodoxy

Έτσι θα σας πω...: "Όταν θα γυρίσω θα σας γ...."


pikri-sokolata.blogspot.com

Γιατί πιέστηκε το ΤΤ απ' την Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να πουλήσει τα CDS με τα οποία εξασφαλίζονταν σε περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδας


http://4.bp.blogspot.com/-EF6UuhX-LFQ/TbvqUVVgLyI/AAAAAAAAAog/0UCuW5IJ4LE/s1600/CDS1.jpgΑς πάρουμε την περίπτωση της Ελλάδας, για να αρχίσουμε να εξηγούμε τι μπορεί να κρύβεται στον «γκρίζο» κόσμο των συμβολαίων ασφάλισης ελληνικού χρέους. Η συνολική ονομαστική αξία των CDS που έχουν συναφθεί επί του ελληνικού χρέους είναι περίπου 77 δισ. ευρώ.
Αυτό που μετράει, όμως, είναι η καθαρή αξία, δηλαδή το κέρδος για κάποιους ζημιά για τους αντισυμβαλλόμενους, που θα μείνει αν χρειασθεί να εκκαθαρισθούν αυτά τα συμβόλαια μετά από ένα «πιστωτικό γεγονός»: η καθαρή αξία δεν ξεπερνά τα 7 δισ. ευρώ.

Μπορεί αυτό το μικρό, σε σχέση με...

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥ


http://3.bp.blogspot.com/_1vTQyoATyzs/TUqasZpJf4I/AAAAAAAADHY/WhJ-Yq6hk3s/s1600/RED.jpgΟ κ. Παπανδρέου την Τρίτη και Τετάρτη, δια των επαφών του, των κινήσεών του και των δηλώσεών του, έδωσε την εντύπωση ότι παραιτείται της πρωθυπουργίας. Ζήτησε από τον κ. Σαμαρά να στηρίξει Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Ο τελευταίος συμφώνησε με τον όρο να είναι άλλος πρωθυπουργός. Τον όρο αυτό αποδέχθηκε ρητώς ο κ. Παπανδρέου. Όταν όμως ήλθε η ώρα υλοποιήσεως της άνω προτάσεώς του, επιδεικνύων σταθερότητα ανεμομύλου, υπανεχώρησε, κατόπιν πιέσεως πολιτικών του φίλων, ή ανθρώπων του περιβάλλοντός του – όπως διαθρυλείται.

Και κατέληξε σε....

Όταν ο Γερουλάνος καρφώνει την κυβερνητική προπαγάνδα: “Να που πήγαν τα λεφτά!” είπε για το στημένο στοίχημα…


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/06/25ce25b325ce25b525cf258125ce25bf25cf258525ce25bb211.jpg?w=278&h=208Πρέπει να μας θεωρούν τελείως κουνέλια ή απλά να καρφώνονται μόνοι τους. Δεν εξηγείται αλλιώς η θριαμβευτική ατάκα του υπουργού για την “εξάρθρωση” με τυμπανοκρουσίες του κυκλώματος των στημένων αγώνων…
Εμείς ρωτάμε: ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΒΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ; Αυτά που έφαγαν κάποιοι σαλτιμπάγκοι από κάποιους αλογομούρηδες; Μα για τόσο στόκους μας περνάτε;
Ποιόν δουλεύετε βρε συμπαθή υπουργέ; Αυτά τα λεφτά ψάχνουμε;
Αφού όμως θέλετε να κάνετε τον Κλουζώ, για πείτε μας εσείς,

Έτσι στήνονται και παίρνουν εντολές τα παπαγαλάκια στα ΜΜΕ

Φωτογραφία ντροπής και φρίκης

Βγάλτε του το τιμημένο καπελο - σύμβολο των Ειδικών Δυνάμεων...
Είναι ντροπή ο άνθρωπος που συνηγορεί στην ισοπέδωση της χώρας και την έλευση των κατοχικών δυνάμεων, να βρίσκεται ανάμεσα σε ήρωες του Ελληνικού Στρατού
Υ.Γ.
Τουλάχιστον ο "Τουρκόφιλος" - Μπεγλίτης δεν τόλμησε να το φορέσει...  Δεν ήθελε να χαλάσει τη φράντζα..

Πέφτει η Κυβέρνηση... "ΟΧΙ" Ρομπόπουλου στο Μεσοπρόθεσμο

Πέφτει η Κυβέρνηση της Κατοχής.... Και ο Ρομπόπουλος καταψηφίζει το Μεσοπρόθεσμο..
Μόνον μην αλλάξεις γνώμη πάλι μεγάλε.. Γιατί τότε εσύ θα τρέχεις πρώτος να κρυφτείς

παραίτηση Καραμπελιά από τη Σπίθα του Μίκη Θεοδωράκη...

 Μένει μόνος του ο αμετανόητος Στανιλοφρουρός
η επιστολή παραίτησης του Γ. Καραμπελιά από τη Συμβουλευτική Επιτροπή της «Σπίθας»
«Σύντροφοι γρηγορείτε, ο παλιός κόσμος είναι ήδη πίσω σας»*…
Τα τελευταία γεγονότα στο εσωτερικό της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών έχουν τροχοδρομήσει αρνητικότατες εξελίξεις για το εγχείρημά μας. Η έλλειψη εσωτερικής δημοκρατίας, που παρατηρήθηκε στη συνδιάσκεψη, δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά...

"ΜΑΥΡΟΥΣ" στο ξύλο θα σας κάνουμε σε "REAL" χρόνο....

Να που κάποιοι πάνε καλά στον καιρό του ΔΝΤ! κοίτα σύμπτωση να τους πετύχουμε και τους δύο παρέα!ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ olympia.
ΜΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ

Κύριε Παπανδρέου, η Μακεδονία, συμπεριλαμβάνεται στην “πατρίδα”;

Taxalia

Αγαπητέ κ.Πρωθυπουργέ,
διαπιστώνουμε με θλίψη την πλήρη αποστασιοποίηση της κυβέρνησης σας, από τα όσα εξωφρενικά πράττει η Σκοπιανή προπαγάνδα αυτές τις μέρες -από το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στα Σκόπια, το άγαλμα του Φιλίππου στο Μοναστήρι/Bitola, το “ελληνομακεδονικό” λεξικό, τη συζήτηση να αλλάξει το όνομα της πρωτεύουσάς τους σε “Αλεξάνδρεια”, την “Ελληνομακεδονική επιτροπή” του Κογκρέσου, τη “”Μακεδονική Υποστηρικτική Ομάδα”  στις ΗΠΑ και τόσα άλλα.
Βλέπουμε αντιδράσεις μόνο από την αντιπολίτευση, ενώ το κόμμα σας σιωπά.
Γιατί;
Μήπως, δεν είναι η Μακεδονία, κομμάτι της “πατρίδας”, μια λέξη που τόσο συχνά επικαλείστε;
Με εκτίμηση
taxalia
Υ.Γ.

Φωτόπουλος προς Κυβέρνηση: "Είστε προδότες και λιπόψυχοι"

«Εμείς δεν πρόκειται να γραφτούμε στο βιβλίο της ιστορίας για τους προδότες και τους λιγόψυχους. Προσωπικά θα πέσω όρθιος, ακόμη και αν χρειαστεί να μπω φυλακή για το καθήκον μου να υπερασπιστώ τη ΔΕΗ». Με αυτό τον τρόπο ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος προαναγγέλλει την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην επιχείρηση σε περίπτωση που δεν εξαιρεθεί από το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Ταυτόχρονα διαμηνύει προς τους «χθεσινούς» του ΠΑΣΟΚ ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον πολιτικό του χώρο. «Να φύγω εγώ από το ΠΑΣΟΚ και να μεινουν ποιοι? Αυτοί που άμα τους ρωτήσεις τι είναι ΠΑΚ θα σου απαντήσουν μπαταρίες..»λέει χαρακτηριστικά. 

- Τι απαντάτε σε όσους λένε «δεν είναι τσιφλίκι σου η ΔΕΗ Φωτόπουλε για να κατεβάζεις τους διακόπτες και να κόβεις το ρεύμα;