Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 11, 2015

Τσίπρας στη βουλή: Μετά από εμάς δεν θα έρθει η Νέα Δημοκρατία, αλλά η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τσίπρας στην χθεσινή του ομιλία για τις προγραμματικές δηλώσεις αναφορικά με το πολιτικό μέλλον της χώρας, ξεκαθάρισε προς την ψοφοδεξιά του Σαμαρά (όσο παραμένει βέβαια στην θέση του προέδρου) πως δεν θα ξαναδεί ποτέ εξουσία και έχει πάρει τον δρόμο τον αγύριστο προς τον εξαφάνιση. Αυτό που έχει συμβεί δηλαδή ήδη στο Πασόκ. Στην συνέχεια διεμήνυσε προς όλες τις κατευθύνσεις το αυτονόητο: Πως η επόμενη ηγεσία της χώρας θα είναι η Χρυσή Αυγή!
Συγκεκριμένα δήλωσε: "Όσοι επενδύουν σε αποτυχία της Ελλάδας, να γνωρίζουν...

Ο Στέφανος Χίος αποκαλύπτει την παράγκα Αθανασίου κατά της Χρυσής Αυγής με συναντήσεις δικαστών σε βίλες και σε ξενοδοχεία

Σοβαρές καταγγελίες για την δράση του παραδικαστικού κυκλώματος

Από σοβαρότατες καταγγελίες που οπωσδήποτε χρήζουν έρευνας και περαιτέρω αποφασιστικές κινήσεις από την νέα κυβέρνηση αλλά και από τα ελεγκτικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης, σκιάζεται η βιαστική έκδοση του βουλεύματος για την παραπομπή σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Χρυσής Αυγής» στο ακροατήριο, σε άγνωστο χρόνο και τόπο.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει γίνει δέκτης αυτών των καταγγελιών, τις οποίες έχει την δημοσιογραφική υποχρέωση να παραθέσει αφού αφορούν το κύρος, την καθαρότητα αλλά και την διαφάνεια στους κόλπους της Θέμιδος που θέλει και πρέπει να λέγεται «καθαρή και ανεπηρέαστη». Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι βασικά πρόσωπα...

Ξεπέρασε τον Άδωνι στο γλείψιμο των τοκογλύφων ο Βαρουφάκης: «Οι Γερμανοί είναι καλύτεροι Ευρωπαίοι από τους Έλληνες»

Σε άρθρο του στην γερμανική ιστοσελίδα Stern, ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ, Γιάννης Βαρουφάκης, αποδεικνύει τον άθλο του να καταφέρει να υπερκεράσει σε γλείψιμο ακόμα και τον «πρωταθλητή», Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Βαρουφάκης, λοιπόν, στο άρθρο του εκλιπαρεί για «κούρεμα» του χρέους επειδή αυτό δεν μπορεί να αποπληρωθεί. Αντί να μιλά ευθαρσώς για διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους, ο Βαρουφάκης χρησιμοποιεί τις ακόλουθες μπουμπούκιες εκφράσεις, προκειμένου να πείσει:
 
«οι Γερμανοί...

Θεοδωράκης - Ποτάμι: Μην κάνετε εξεταστικές γιατί θυμώνει τ’ αφεντικούλι μου!

Περιεκτικότατη και αποκαλυπτικότατη ήταν η πρώτη ομιλία του ποταμάρχη, Θεοδωράκη, εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Ο εν λόγω είχε πολλές κατηγορηθεί ως υπηρέτης συμφερόντων και με την πρώτη του  ομιλία κατάφερε να επιβεβαιώσει όλες τις κατηγορίες και να προσθέσει και μερικές ακόμα.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα της ομιλίας του πριν πούμε οτιδήποτε άλλο: «Μην μιλάτε τόσο εύκολα για εξεταστικές επιτροπές. Μην ποινικοποιείτε την πολιτική ζωή. Οι πολιτικές αποφάσεις που πήραν οι προηγούμενες κυβερνήσεις...

Ανδρέας Ανδριανόπουλος: «Πρέπει οπωσδήποτε να πετύχει ο Σύριζα, γιατί αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή»

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Alpha έδωσε ο πρώην υπουργός της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, πριν από λίγη ώρα. Αναλύοντας τις σκέψεις του ο συστημικός πρώην πολιτικός αποκάλυψε τον τρόμο ολόκληρου του καθεστώτος, που έχει γίνει το μόνο επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ, εκφραζόμενο από τον Βαρουφάκη σε Σαπέν και Σόιμπλε, προκειμένου να πάρουν κάποια μικρά ανταλλάγματα.

Μιλώντας στον εν λόγω σταθμό, ο Ανδριανόπουλος είπε: «Πρέπει οπωσδήποτε να...

Η Χρυσή Αυγή... εμπνέει και τον Καμμένο... Ο ψεκασμένος Πρόεδρος έκλεψε σύνθημα των Ελλήνων Εθνικιστών! - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Όλα ξεκίνησαν με τα προγράμματα. Ο Καμμένος και η ΝΔ αντέγραψαν πλήρως το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την Ασφάλεια της Χώρας, και τα Σώματα Ασφαλείας. Μετά συνέχισαν στο ίδιο στυλ για την αντιμετώπιση των ... λαθρομεταναστών και σήμερα υιοθετούν την αλλαγή στάσης σε επίπεδο γεωστρατηγικών προσεγγίσεων και συμμαχιών.

Ο Καμμένος δε, που είναι μετρ της... αντιγραφής της Χρυσής Αυγής και των πολιτικών της προτάσεων, αντέγραψε ακόμη και.... τα συνθήματά της!

Προσέξτε την χθεσινή ομιλία του επί των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης και θα καταλάβετε τι εννοούμε:
"Δεν στηρίζουν τον Τσίπρα και τον Καμμένο. Στηρίζουν την Ελλάδα και....

Νίκος Μίχος: "Είναι δυνατόν να μιλούν για τους αγρότες και την πρωτογενή παραγωγή οι... γιάπηδες του ΣΥΡΙΖΑ" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την ομιλία του βουλευτή Ευβοίας, Νίκου Μίχου...

Απίστευτες δηλώσεις του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης... Θα κάνει διάλογο με τους κουκουλοφόρους!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πιο επίσημα το ΚΡΑΤΟΣ να καλύψει το ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΟΣ δεν ξέρουμε αν γίνεται, αλλά σίγουρα θα δούμε αρκετά με το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ!

Διάλογο με όλους, ληστές, δολοφόνους, παιδεραστές, τρομοκράτες, κουκουλοφόρους και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», εξήγγειλε στη βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης  Νίκος Παρασκευόπουλος, κατά τη διάρκεια συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης: «Διάλογος με την πρώτη ευκαιρία και για οποιοδήποτε ζήτημα, διάλογος με υπόπτους, ενόχους, κουκουλοφόρους, τους πάντες – γιατί όπου δεν γίνεται διάλογος παραμονεύει η βία».
Εκτός, όμως, από τον διάλογο, υποσχέθηκε και....

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Όταν μία πολιτεία και οι θεσμοί αυτής έχουν σαπίσει, ουδείς αληθινός πατριώτης και σώφρονας πολίτης νοείται να λυπάται για το γκρέμισμα τής διαφθοράς υπό τις διαθέσεις λεηλασίας διεφθαρμένων και βαρβάρων. Διότι οι μεν διεφθαρμένοι είναι βέβαιο ότι θα παραδοθούν στην νιρβάνα των αυλοκολάκων τους, οι δε βάρβαροι, όντες αφέντες των διεφθαρμένων, θα ζητήσουν πλιάτσικο και κεφαλές τού λαού. Είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή που οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, πορευθέντες μπροστά, εξεγείρουμε τον έχοντα καθαρή καρδιά και ψηλό φρόνημα λαό προς ανακατάληψη τής φιλτάτης πατρίδος μας.
Οι δυνάμεις τού χαλασμού βρίσκονται ενώπιον τής δίκαιας οργής των δημιουργικών δυνάμεων τού Ελληνικού Έθνους. Αυτό είναι το νέο και οριστικό, το πραγματικό δίπολο τής πολιτικής αντιπαραθέσεως. Πατριώτες, Πιστοί και Εθνικιστές ενάντια στους Απάτριδες, Άπιστους και....