Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 07, 2015

Επικός Αρβανίτης και Παππάς πέταξαν, κυριολεκτικά, το ανθελληνικό νομοσχέδιο απόδοσης ιθαγένειας στα μούτρα των Συριζαίων ΒΙΝΤΕΟ

Αυτούς τους εκπροσώπους θέλει το ΕΘΝΟΣ για να αναστηθεί και να αντισταθεί πραγματικά....

Ηλίας Κασιδιάρης: Ξεπούλησαν μέσα σε λίγες ώρες το υπερήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων - ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε ο Κασιδιάρης για τις σημερινές διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης;

Δείτε το βίντεο...

ΤΟ «ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ» ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ» ΚΚΕ ΣΤΟ… ΣΥΣΤΗΜΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Με αστειάκια που διαρρέει ο Περισσός στα φιλικά του ΜΜΕ (δηλαδή σε όλα τα ΜΜΕ των ολιγαρχών-πρώην κομμουνιστών), επιχειρεί να δικαιολογήσει την παρουσία του αρχικουκουέ Κουτσούμπα στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

Έτσι, τον γύρο του διαδικτύου κάνει η «είδηση» για την ατάκα Κουτσούμπα, που «έσπασε το πρωτόκολλο» (ω, τι τρομερό, μα πως το κατάφερε αυτό ο… μέγας επαναστάτης;).

«Ρε παιδιά ό,τι και να πείτε θα διαφωνήσω, δεν με αφήνετε να φύγω;», φέρεται πως είπε ο γγ του σφυροδρέπανου ΚΚΕ.

Αλλά, δεν αποχώρησε παρά μόνο όταν ολοκληρώθηκε το συμβούλιο, δηλαδή μετά από 7 ολόκληρες ώρες… Είναι αυτό που λέει ο λαός: «τραβάτε με κι ας κλαίω»!

Κι εδώ προκύπτει το αμείλικτο ερώτημα:...

Στα σκουπίδια, εκεί που της αρμόζει, το μέλλον της ψοφοδεξιάς


Στα σκουπίδια, εκεί που της αρμόζει, το μέλλον της ψοφοδεξιάς

Η κατάντια της ΝΔ έφτασε σε τέτοιο σημείο ώστε η παραίτηση από την αρχηγία της του Αντώνη Σαμαρά, αντί να αποτελεί την είδηση της ημέρας, να θεωρείται ως κατωτέρας αξίας και σημασίας νέο ακόμη και από την παραίτηση του Βαρουφάκη. Ένα ακόμη δείγμα της απελπιστικής και μη αναστρέψιμης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το άλλοτε κραταιό αυτό κόμμα εξουσίας. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, τα όσα συμβαίνουν μετά το τέλος της εποχής Σαμαρά, οδηγούν σε έναν άμεσο κίνδυνο της απόλυτης πολιτικής γελοιοποίησής της, αν δούμε τόσο τον ευρύ αριθμό των όσων ακούγεται ότι θα διεκδικήσουν το χρίσμα του νέου αρχηγού της ΝΔ όσο και για το ποιους πρόκειται.
Ο μέχρι τώρα αριθμός των....

ΧΑΜΟΣ στη Μυτιλήνη - Σε εξέλιξη εξέγερση των λαθρομεταναστών που θέλουν να πάνε στον Πειραιά! (Βίντεο)



Σε εξέλιξη βρίσκεται η νέα εξέγερση μεταναστών στον καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά – Τεπέ…

Περίπου 1.000 άτομα προτάσσοντας γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους διαμαρτύρονται για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής τους και για τη μεγάλη καθυστέρηση της έκδοσης του πολυπόθητου εγγράφου που τους επιτρέπει να ταξιδέψουν προς Πειραιά.
Να σημειώσουμε ότι...

Απειλούν με κούρεμα καταθέσεων τον φτωχό λαό οι Συριζαίοι εκατομμυριούχοι-oμολογιούχοι της Blackrock!


Απειλούν με κούρεμα καταθέσεων τον φτωχό λαό οι Συριζαίοι εκατομμυριούχοι-oμολογιούχοι της Blackrock!

Αφού πρόδωσε τη βούληση του Ελληνικού Λαού, εκπεφρασμένη κατά μεγαλειώδη τρόπο στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ο Σύριζα απειλεί πλέον και τις καταθέσεις των Ελλήνων. Ενδεικτικό της εξαπάτησης εις βάρος του Λαού, στην οποία επιδίδεται ο Σύριζα και τα στελέχη του, τα όσα δήλωσε ο Δ. Μάρδας σε ερώτηση σχετική με το ενδεχόμενο κουρέματος καταθέσεων:
«Υπάρχει και μια οδηγία της Ε.Ε. που προβλέπει κάποια πράγματα. Αυτό το θέμα δεν το έχουμε συζητήσει εκεί που θα έπρεπε να το έχουμε συζητήσει δηλαδή στα αρμόδια όργανα. Υπάρχουν πολλές λύσεις για να λυθούν τα προβλήματα και δεν είναι η μόνη λύση για να αποκατασταθεί η ρευστότητα».
Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, ο αναπληρωτής υπουργός ακολουθώντας συγκεκριμένη γραμμή της κυβέρνησης, όχι μόνο.....

SAMAREXIT! ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

samarasanergos
Καταραμένη ανεργία…

ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3!

politikoi_arxhgoi
Γράφει ο Αντίοχος

Τι προβλέπουν άραγε οι διαδικασίες για τα συμβούλια των πολιτικών αρχηγών; Πως ότι λέει ο κάθε αρχηγός κόμματος –σχετικό ή άσχετο με το ζήτημα που απασχολεί το συμβούλιο- καταγράφεται στα επίσημα πρακτικά, τα οποία εν συνεχεία δημοσιεύονται στον τύπο, για να μάθει ο ελληνικός λαός τι ρόλο έπαιξε ο καθένας τους. Όμως, στην περίπτωσή μας δεν κρατήθηκαν πρακτικά και ιδού πως:
«Στις αρχικές τοποθετήσεις τους, οι πολιτικοί αρχηγοί χρησιμοποίησαν ξύλινη γλώσσα περιγράφοντας τις γνωστές πάγιες απόψεις τους. Εκεί παρενέβη ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης: «Αν μαζευτήκαμε εδώ για να...

Μέτωπο Νεολαίας και Χρυσή Αυγή άλωσαν όλη την Ανατολική Αττική... Δράσεις σε σχολεία και δρόμους - Φωτογραφίες!

http://xa-an-at.blogspot.gr/  

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Συναγωνιστή και βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο, με θέμα "Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ".  Μας επεσήμανε ότι ετοιμάζονται χιλιάδες να αποκτήσουν ελληνικά διαβατήρια και μετά να δημιουργήσουν κόμματα μειονοτήτων και να δημιουργήσουν αποσχιστικές τάσεις και εκατοντάδες τζαμιά με σκοπό να κατακλειστεί η Ελλάδα από εκατομμύρια μουσουλμάνους.

Το σχέδιο καταστροφής της χώρας μας, που μόνο η....

Συντάξεις: Τα ψέμματα των δανειστών - Όλη η αλήθεια για το ασφαλιστικό


Συντάξεις: Τα ψέμματα των δανειστών - Όλη η αλήθεια για το ασφαλιστικό

Άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Από τους μύθους που καλλιέργησαν οι διεθνείς τοκογλύφοι και αναπαρήγαγαν τα ντόπια παπαγαλάκια τους, ξεχωρίζει το ότι οι Έλληνες λαμβάνουν μια από τις υψηλότερες κατά κεφαλήν συντάξεις στην Ευρώπη και αποχωρούν από την αγορά εργασίας μόλις κλείσουν το 50ό έτος της ηλικίας τους. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία των δανειστών.
Σύμφωνα με αυτά, η μέση σύνταξη στην Ελλάδα είναι αρκετά χαμηλότερη από.....

Ο Μεϊμαράκης, ο Βελουχιώτης και ο...π@ύτσος που θα γλύψει ο Παυλόπουλος! ΒΙΝΤΕΟ

Η δεξιά της καρπαζιάς, η ψοφοδεής και πατριδοκάπηλη παράταξη του «η Κύπρος κείται μακράν» και του ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας, η διεθνιστική πλέμπα των κοσμοπολιτών με τις βαθιές υποκλίσεις στους τοκογλύφους της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, οι συνεταίροι του κλεφτοΠΑΣΟΚ και εμπνευστές των κουμπαριών και της «ελληνοτουρκικής φιλίας», προχωρούν με μεταβατικό (και ίσως μόνιμο) πρόεδρο τον πολλά βαρύ και όχι, Βαγγέλα Μεϊμαράκη.
Αν μη τι άλλο, η μασονοδεξιά των Μνημονίων έμεινε πιστή στη γραμμή της συμπόρευσης με το ΚΚΕ. Και επειδή την τελευταία κυρίως εβδομάδα, τα μνημονιακά ψοφίμια της Συγγρού ξέδωσαν, διαλαλώντας από δω κι από κει πως η Χρυσή Αυγή συμπαρατάχθηκε με....

ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

xa-enantion-olon
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Σήμερα το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρώτη Γραμμή», με παρουσιαστές τους Λυριτζή και Oικονόμου, λέει ο Λυριτζής κατά τις έξι και τριάντα το χάραμα. Η χρυσή Αυγή δεν θα είναι στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Εκεί, να μείνουν στο περιθώριο. Δεν θέλουμε οι ναζιστές και εγκληματικές οργανώσεις. Να’ σαι καλά, είπα από μέσα μου, τις μετοχές μας ανεβάζεις με τη στάση σου. Έλα όμως που δεν ήξεραν οι παραπάνω δημοσιογραφίσκοι, ότι ο αρχηγός μας έλαβε πρόσκληση από την προεδρία της δημοκρατίας. Επίσης δεν ήξεραν και την μετέπειτα άρνηση του αρχηγού μας. Λύσσαξαν αυτές τις μέρες οι δημοσιογράφοι της πεντάρας (ή των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ), και έβγαλαν όλη τη....