Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 29, 2010

Ραγκούσης-Νταλάρας: Ναι κάνω ρουσφέτια σε δικούς μου... υπάρχει κανα πρόβλημα;

Γράφει το ΔΕΞΙ ΕΧΤΡΕΜ
Απάντησε επιτέλους ο Ραγκούσης-Νταλάρας (αλήθεια αυτή η υπόθεση με τις πλαστογραφίες στο Λιμενικό Ταμείο Πάρου είναι ακόμα στο συρτάρι του εισαγγελέα Σύρου;) για τη ρουσφετολογική χορήγηση, μόνο με μια υπογραφή, των 70 επιπλέον μορίων λόγω “ΕΥΦΗΜΟΥ ΜΝΕΙΑΣ” στους πρασινοφρουρούς που ήθελαν να...

ΚΟΥΙΖ! ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ???

Από το http://fragma09.blogspot.com/2010/10/blog-post_2024.html

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ!
ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ......
Δεν εκλέχτηκε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Δεν πήρε το χρήσμα από τη Ν.Δ για υποψήφιος Δήμαρχος.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. της πρότεινε να αναλάβει το τομέα της Παιδείας και του Πολιτισμού και αυτή δε δέχτηκε. Του πρότειναν τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη και αυτός (σύμφωνα με δικές του δηλώσεις σε τοπικό κανάλι) αρνήθηκε.
Θα ιδρύσει το δικό της κόμμα . Δημιούργησε δικό του ανεξάρτητο συνδυασμό.
Ανεξαρτοποιήθηκαν κάποιοι βουλευτές της Ν.Δ οι οποίοι στη συνέχεια θα την ακολουθήσουν στο νέο της κόμμα. Παραιτήθηκαν κάποιοι σύμβουλοι της ΔΗΜ.Τ.Ο οι οποίοι είναι σήμερα υποψήφιοι σύμβουλοι στο δικό του ανεξάρτητο συνδυασμό. 

Πρέπει ή δεν πρέπει να ζητήσει εκλογές ο Σαμαράς;

Μετά τη διακαναλική, το σύστημα ΠΑΣΟΚ έχει πια ρίξει εντελώς τις μάσκες και δείχνει σε όλους ποιο είναι το πραγματικό του πρόσωπο: Ένα σύστημα διαιώνισης της εξουσίας, χωρίς να νοιάζεται για την τύχη και το αύριο της χώρας.
Κι αυτό είναι πολύ φανερό, όταν ο εκβιασμός της χώρας με τη διενέργεια εθνικών εκλογών, σε περίπτωση που «τολμήσουμε» να καταψηφίσουμε τον ΓΑΠ στις περιφερειακές, δεν συνίσταται καθαυτός στη διενέργεια των εθνικών εκλογών. Αυτό που αποτελεί την ουσία του εκβιασμού, συμπυκνώνεται η ακόλουθη δήλωση Πεταλωτή σχετικά με τα spreads: «Είναι αυτονόητο και ευνόητο ότι όταν δεν υπάρχει σταθερότητα στη χώρα, θα υπάρχει και άνοδος στα spreads». Με άλλα λόγια: «Αν δεν με ψηφίσετε, θα..

Ξεπέρασε τις 800μ.β. το spread του 10ετούς

Υψηλότερα των 800 μονάδων βάσης κινείται πλέον το spread του 10ετούς ομολόγου έναντι του γερμανικού, ακολουθώντας ανοδική πορεία από την προηγούμενη εβδομάδα, που είχε βρεθεί κάτω από τις 700 μ.β.
Το spread του 10ετούς κυμαίνεται στις..

Σιγά ρε "μάγκα" Ρέπα...

Δείτε τι είπε ο κ. Ρέπας στο κλείσιμο της ομιλίας του στη βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων: «Αναδιάρθρωση, εξυγίανση και ανάπτυξη του ομίλου ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και άλλες διατάξεις για το σιδηροδρομικό τομέα».

"Η ιστορία προχωράει από τους παρόντες, όχι με...

Ποιος ο λόγος που συμφωνήσατε να συζητηθεί ξεχωριστά το Καστελλόριζο, κύριε Παπανδρέου;

Του Μάκη Κουρή

Όπως συμβαίνει με τον απατημένο σύζυγο, έτσι και ο ελληνικός λαός έμαθε τελευταίος και μάλιστα σε μέρες υποτίθεται πλήρους διαφάνειας, που όλα είναι στο φως, σύμφωνα με τη δέσμευση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ότι πίσω από την πλάτη του, στα κρυφά, γίνονται διαπραγματεύσεις για το Αιγαίο μας...
Μ’ εμάς να προσφερόμαστε για υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Αντί της μόνιμης θέσης, της κόκκινης γραμμής από εποχής Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου, που ήταν ότι η μόνη διαφορά που έχουμε με την Τουρκία είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο. Και πήγαμε επί υιού Παπανδρέου στην άλλη άκρη. Να συζητάμε για....

Σκάνδαλο κατασκοπείας συγκλονίζει τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, με ελληνικό γυναικείο "άρωμα"

Μεγάλο κατασκοπευτικό σκάνδαλο συγκλονίζει την Τουρκία με την εμπλοκή 49 ατόμων εκ των οποίων οι 45 είναι εν ενεργεία στρατιωτικοί. Πιο συγκεκριμένα στις αρχές Αυγούστου η τουρκική Αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση για την σύλληψη στελεχών μίας ομάδας αξιωματικών οι οποίοι χρησιμοποιώντας γυναίκες συνοδούς εκβίαζε υψηλόβαθμα στελέχη των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας και κρατικών υπηρεσιών. Οι συγκεκριμένες γυναίκες....

Ο διώκτης της Ελληνίδας ηρωίδας Χαράς Νικολοπούλου υποψήφιος δήμαρχος

Ο κύριος Πουλιλιός είναι υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Σουφλίου, στην περιοχή του Έβρου.

Ενώ θεωρείται 'ανεξάρτητος', έχει γεμίσει το ψηφοδέλτιό του με στελέχη του Πα.Σο.Κ., ενώ παρασκηνιακά βοηθείται και από βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.

Για όσους δεν...

Αυτή τη δημοσκόπηση γιατί την αγνοήσατε;

Απορούμε με πολλά από τα blogs της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας αλλά και με το επιτελείο της ΝΔ και του Κώστα Αγοραστού.

Θα μας πείτε γιατί;
Γιατί τόσο καιρό, 2 εβδομάδες πριν από τις εκλογές, υπήρχε δημοσκόπηση σε μια από τις μεγαλύτερες πανελλαδικές μας εφημερίδες (Συγκεκριμένα στον Ε.Τ.), που έδειχνε τον Κώστα Αγοραστό να προηγείται με μεγάλη διαφορά από τον υπόψηφιο του Πα.Σο.Κ., Παπατόλια.
Συγκεκριμένα ο Αγοραστός λαμβάνει 28,5% και ο Παπατόλιας 26,2%.

Με τις αναγωγές (χωρίς δηλαδή λευκό και αποχή) η διαφορά...

Νυμφομανής με blog εξιστορεί όλες τις 'εμπειρίες' της

Γράφει το νυχτοπούλι

Μια φοιτήτρια του πανεπιστημίου του Oxbridge ξεκίνησε μια άκρως 'αποκαλυπτική' εξιστόριση των σεξουαλικών της εμπειριών μέσα από το blog της.
Το άκρως εντυπωσιακό είναι πως η κοπέλα, που αυτοχαρακτηρίζεται ως 'σέξυ' και....

Ο Μπερλουσκόνι σε νέο σκάνδαλο με ανήλικη

Νέο σκάνδαλο για την… αδυναμία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο «ωραίο φύλο» βγαίνει στην επιφάνεια, με την αποκάλυψη μιας 18χρονης, ότι κοιμήθηκε με τον Καβαλιέρε έναντι αμοιβής, όταν αυτή ήταν ακόμα ανήλικη.

Η Ρούμπι, που κατάγεται από το Μαρόκο, συνελήφθη από τις αρχές του Μιλάνο και για να μην απελαθεί ανέφερε στους αστυνομικούς ότι έχει φιλικές σχέσεις με τον Ιταλό πρωθυπουργό, ζητώντας τους επιείκεια.

Στην αρχή είπε ότι...

Χαμηλά η ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας

Η αντιμετώπιση των δημοσιονομικών προβλημάτων αναμένεται να μετριάσει, μεσοπρόθεσμα, τα προβλήματα ρευστότητας στην ελληνική οικονομία και να αποκαταστήσει τις προσδοκίες, που είναι αναγκαίες για την ανάκαμψη.

    Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε έκθεσή της, για την ανταγωνιστικότητα των οικονομιών των «27», που δόθηκε στη δημοσιότητα, στις Βρυξέλλες .

    Σε ότι αφορά την ελληνική οικονομία, επισημαίνεται ότι...

Ανίκανη κυβέρνηση θέλει να ορίσει "Υπουργό Αθήνας"

 Η ανικανότητα της κυβέρνησης δεν έχει όρια! Την έχουμε αποκαλέσει και κυβέρνηση στρουμφοχωριό, αλλά ανακαλούμε και ζητάμε συγγνώμη, από τον παπα-στρούμφ. Κι εκεί ακόμη, ο παπα-στρούμφ κυβερνούσε συνετά και αποτελεσματικά εναντίον του κακού Δρακουμέλ και της γάτας του!

Το νέο ανέκδοτο είναι η δήλωση Χρυσοχοϊδη ότι θα οριστεί Υπουργός Αθήνας!

Τα τρομερά προβλήματα και οι ολοένα αυξανόμενες καταγγελίες για την εγκληματικότητα και την εγκληματική αδιαφορία των πολιτικών για το τεράστιο θέμα της λαθρομετανάστευσης, που πλέον παίρνουν την μορφή χιονοστοιβάδας και ακόμη και οι “γλύφτες” δημοσιογράφοι δεν μπορούν να καλύψουν, οδήγησαν την κυβέρνηση να μας...

Οι εθνομηδενιστές ακόμη και τον Μικρό Ήρωα παράλλαξαν. ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Δεν είναι μόνο στα βιβλία Ιστορίας που χτυπάνε, αλλά και στην Μουσική !!!.

Παραδειγμα . Το βιβλίο Ανθολόγιο Α-ΣΤ στην σελίδα 85 (http://www.pi-schools.gr/books/dimotiko/mous_anth_a_st/dask/s_1_200.pdf
) που έχει τον Μικρό Ηρωα του Κηλαηδόνη

βγάλανε τις 2 πρώτες στροφές που αναφέρονται σε ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και ΙΤΑΛΟΥΣ δηλαδή τις :

Ημίγυμνες στο Κίβεο...

Κανείς δεν είναι τέλειος

Για περισσότερα από 10 χρόνια, χρησιµοποιήσαµε την καλύτερη τεχνολογία και τις πιο εξειδικευµένες γνώσεις για να κατανοήσουµε τον µικρόκοσµο του ανθρώπινου οργανισµού. Και αυτό που διαπιστώνουµε είναι ότι κανένας από εµάς δεν είναι τέλειος.
Ο κάθε άνθρωπος έχει 250 µε 300 πολυµορφισµούς του DΝΑ (δηλαδή γονίδια µε ελαττωµατικά αντίγραφα) οι οποίοι µε τον έναν ή τον άλλον τρόπο µπορεί να εµποδίσουν την εύρυθµη λειτουργία του οργανισµού µας.

Από αυτούς τους πολυµορφισµούς, οι περίπου 50 έως 100 γνωρίζουµε ότι συσχετίζονται µε κάποια γνωστή ασθένεια.

Εποµένως, ο ανθρώπινος οργανισµός είναι από τη φύση του φτιαγµένος έτσι ώστε...

Έρχεται συντριβή στη Θεσσαλία για το Πα.Σο.Κ. και οι πρώτες απειλές έπεσαν στο τραπέζι

 Δε σώζεται η κατάσταση με απειλές
Λυτούς και δεμένους έχουν επιστρατεύσει από την Ιπποκράτους ,για να κινητοποιήσουν τον κομματικό μηχανισμό του κόμματος, εν όψει των περιφερειακών εκλογών στη Θεσσαλία.

"Απειλές" εκτοξεύουν και μέσα από παραπολιτικά σχόλια εφημερίδων.
Στο "ΕΘΝΟΣ" για παράδειγμα,

Δεν θα κάνει πρόωρες εκλογές

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Καμιά απολύτως πρόθεση να εγκαταλείψει πρόωρα την εξουσία δεν έχει ο Γιώργος Παπανδρέου. Οπως και για όλους τους πολιτικούς, έτσι και γι’ αυτόν η εξουσία είναι το ανώτερο «ιδανικό», υπεράνω όλων. Γι’ αυτό και ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται, παρά τα όσα είπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη, να προκηρύξει πρόωρες βουλευτικές εκλογές, όσο κακό και αν είναι το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών για το ΠΑΣΟΚ στις 7 και 14 Νοεμβρίου.
Μια προσεκτικότερη μελέτη των διατυπώσεων που χρησιμοποίησε ο Γ. Παπανδρέου στη συνέντευξή του καθιστά εμφανέστερη την πρόθεσή του να μην οδηγήσει τη χώρα σε βουλευτικές εκλογές. Ας δούμε αναλυτικότερα τι ακριβώς είπε, καθώς...

Σκάνδαλο καλπονοθείας, με λαθρομετανάστες, αποκαλύπτει το "Π" από τους άθλιους της κυβέρνησης

"Το "Π" αποκαλύπτει πως γράφτηκαν στους εκλογικούς καταλόγους με διευθύνσεις - μαϊμού χωρίς έλεγχο από το Υπουργείο Εσωτερικών. Φόβοι ότι το ίδιο έχει συμβεί σε όλη την χώρα."
"...κάποιοι (;) έχουν επιχειρήσει - και σε γενικές γραμμές έχουν καταφέρει - να εγγράψουν στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών "ανύπαρκτους" μετανάστες, κυρίως από χώρες της...
Ευρωπαϊκής Ένωσης (Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία), χρησιμποποιώντας ψεύτικα ή πλαστά στοιχεία. Το θράσος των εμπνευστών της απάτης ήταν τέτοιο ,

Λίγη ντροπή δεν υπάρχει στην κυβέρνηση: Αποκλεισµένο από την Ελλάδα το Καστελλόριζο

Μέσω Τουρκίας γίνεται πλέον ο εφοδιασµός του Καστελλόριζου, γιατί δεν εκτελούνται ακτοπλοϊκά δροµολόγια που συνδέουν το ακριτικό νησί µε τη Ρόδο!
Εδώ και 15 ηµέρες διέκοψε τα ταξίδια που εκτελούσε τρεις φορές την εβδοµάδα το οχηµαταγωγό - επιβατηγό «Πρωτεύς». Κι αυτό γιατί σταµάτησε η επιχορήγηση των δροµολογίων του από το υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας. Οι λόγοι είναι σχετικοί µε τη χορήγηση τραπεζικής εγγύησης στην ιδιοκτήτρια εταιρεία του εν λόγω πλοίου, που ανήκει κυρίως στον Δήµο Σύµης και που συνδέει τη Ρόδο, εκτός από το Καστελλόριζο, µε τη Σύµη, την Τήλο και την Κω.

Οι κάτοικοι στα νησιά αντιµετωπίζουν τις τελευταίες εβδοµάδες σοβαρά προβλήµατα. Μέχρι τώρα...

Αν χαθεί η Στερεά...

...Αντώνη πρέπει να μάθεις ότι οι κομματικοί σου θα φταίνε
Από τις πρώτες μέρες της προεκλογικής μάχης, ο Χειμάρας, διατηρούσε ισχυρό προβάδισμα έναντι του υποψηφίου του Πα.Σο.Κ., Περγαντά. 
Στο μόνο νομό που δεν πήγαινε καλά ήταν αυτός της Εύβοιας.
Ξαφνικά όμως ένα μπαράζ εσωστρέφειας αλλά και...

"παπατζής" μικρο-πολιτικός

Εμείς το έχουμε ξαναγράψει...
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στον Πειραιά, χτυπάει την 'πρωτιά', στο δεύτερο γύρο, με τις ίδιες πιθανότητες , με τον υποψήφιο του Πα.Σο.Κ., Μίχα.
Όμως τα πασοκικά ΜΜΕ αντιλαμβανόμενα τη δυναμική Μιχαλολιάκου έχουν βάλει σκοπό να...

Σκάνδαλα: Νεποτισμός στα ΑΕΙ

Την ώρα που κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας ευαγγελίζονται ένα νέο, σύγχρονο και αξιοκρατικό πανεπιστήμιο, τα ανώτατα ιδρύματα της χώρας αποκαλύπτουν τις χρόνιες παθογένειές τους. Οι λίστες οικογενειοκρατίας που ετοιμάζονται να στείλουν τα ιδρύματα στο υπουργείο Παιδείας, ύστερα από σχετική κατεπείγουσα εντολή, επιβεβαιώνουν όλες τις κακές φήμες, αν και η αλήθεια είναι ακόμη χειρότερη. Μεγάλες σχολές, όπως η Ιατρική και η Νομική Αθηνών, αποδεικνύονται φέουδα ολίγων δεκάδων υψηλόβαθμων καθηγητών, ενώ άλλες μικρότερες είναι απλώς... οικογενειακές σχολές. Η Ιατρική είναι το απόλυτο παράδειγμα. Σε μια σχολή με περίπου 100 καθηγητές α' βαθμίδας, καταγράφηκαν 18 μέλη ΔΕΠ (Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού) όλων των επιπέδων (λέκτορες, επίκουροι, αναπληρωτές), που είναι τέκνα νυν και τέως καθηγητών στο ίδιο ίδρυμα, πλην ενός του...

Τα νέα τέλη κυκλοφορίας

Γερμανική κατοχή εν έτη 2010

ΣΤΗ ΜΕΤΑΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ η Γερμανία είναι αυτή που ορίζει το παιχνίδι. Ποικίλα τα παραδείγματα από το 1990 και μετά. Aλλο ένα χθες. Στη Σύνοδο Κορυφής των 27 η Γερμανίδα σιδηρά κυρία Ανγκελα Μέρκελ επέβαλε νέα Κατοχή στη Γηραιά Ηπειρο του 21ου αιώνα. Με όπλα αυτή τη φορά όχι τα πάντσερ και τα στούκας αλλά την οικονομική της δύναμη. Τη γερμανική βιομηχανία.


ΕΝΑ 4ο ΡΑΪΧ,

Περιοδεύει ο Άρης Γιαννακίδης μαζί με τον Αχμέτ Χατζηοσμάν στο Δέρειο!!!

http://dexiextrem.blogspot.com/
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονιάς και Θράκης Άρης Γιαννακίδης αυτή την ώρα βρίσκεται στο Μ. Δέρειο του νομού Έβρου μαζί με τον μουσουλμάνο βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν και γυρνάνε σπίτι-σπίτι μέσα στο σκοτάδι...

Τι δουλειά έχει ο Χατζηοσμάν στον Έβρο;;;

Δίνει γραμμή στους...

Μετανάστες με ψεύτικες διευθύνσεις στους εκλογικούς καταλόγους

Ερωτηματικά ως προς το αδιάβλητο των εγγραφών μεταναστών από την Ε.Ε. (κυρίως Βούλγαροι, Ρουμάνοι και Πολωνοί) στους εκλογικούς καταλόγους προκαλεί δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Ποντίκι», σύμφωνα με το οποίο τουλάχιστον μερικές δεκάδες στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων έχουν δηλωθεί με ψεύτικες διευθύνσεις.

Μάλιστα, η εφημερίδα δημοσιεύει και φωτογραφίες από τις διευθύνσεις τις οποίες έχουν δηλώσει ως τόπο κατοικίας τους οι μετανάστες, από τις οποίες προκύπτει ότι πρόκειται είτε για εγκαταλειμμένα σπίτια είτε για οικόπεδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το πρόβλημα οφείλεται στη...

Κουρή πες αλεύρι...

Απίστευτα πράγματα γίνονται στα 'καταστήματα' του Κουρή στα ΜΜΕ.
6 μήνες έχει να πληρώσει τους εργαζομένους του και τη βγάζει με 'εποχικούς', που τους πληρώνει 'μαύρα' λεφτά για ένα μήνα, τους κρατάει το πολύ 6, και τους στέλνει από εκεί που ήρθαν.

Άραγε...