Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015

Τα “καμμένα” αναχώματα εναντίον του Λαϊκού Εθνικισμού

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Καρατζαφέρης, γέννημα θρέμμα της ΝΔ, δήλωνε περιχαρής ότι αποτελεί ανάχωμα ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Εν τέλει το ανάχωμα αυτό καταστράφηκε από την υπερψήφιση του Μνημονίου και τις μετέπειτα αλλεπάλληλες κωλοτούμπες για να αποφύγει την εκλογική συντριβή.

Μετά την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη του Καρατζαφέρη από τον Ελληνικό Λαό, το πολιτικό σύστημα επιστράτευσε μία ακόμα εφεδρεία του από τους κόλπους της ψοφοδεξιάς. Ο λόγος φυσικά για τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος στις 4 Ιουνίου έγραφε στο twitter:...

Κασιδιάρης ξεσπαθώνει εναντίον του τρίτου καταστροφικού μνημονίου της αριστεράς - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά στους δημοσιογράφους για το νέο αριστερό μνημόνιο.

Δείτε το βίντεο...

Ο Ρωμανιάς ομολογεί: "Τα μέτρα ήρθαν έτοιμα από τους δανειστές, η κυβέρνηση απλώς τα υπέγραψε!"


Ο Ρωμανιάς ομολογεί: Τα μέτρα ήρθαν έτοιμα από τους δανειστές, η κυβέρνηση απλώς τα υπέγραψε! ΒΙΝΤΕΟ

Ταφόπλακα στην απάτη της «σκληρής» διαπραγμάτευσης και στην επίπλαστη εικόνα της «εθνικής αξιοπρέπειας», έθεσε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γ. Ρωμανιάς.
Δια τηλεοπτικής του συνέντευξης, επιβεβαίωσε εκείνο το οποίο η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει από την αρχή των επαφών κυβέρνησης-δανειστών: το επαίσχυντο δηλαδή γεγονός ότι τα μέτρα που ψηφίστηκαν από τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου στη Βουλή των Ελλήνων ήρθαν γραμμένα από το εξωτερικό, δίχως να μεταβάλλει το παραμικρό η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου!
Πρόκειται σαφώς για μια ομολογία-βόμβα από το στόμα υψηλού κυβερνητικού παράγοντος, η οποία γκρεμίζει συθέμελα την ρητορική της αριστεράς περί διαφύλαξης της εθνικής αξιοπρέπειας. Τσίπρας και Καμμένος μάλιστα, επένδυσαν σε αυτή τη θέση, επιχειρώντας απεγνωσμένα να....

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΟΙ «ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ» ΠΕΡΑΣΑΝ, ΗΡΘΕ Η «ΒΑΪΜΑΡΗ», ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ’ ΡΘΟΥΝ ΟΙ… ΝΑΖΙ

papagaliak-internet__article
Γράφει ο Αντίοχος

Αμέσως μετά τις διπλές εκλογές του 2012 και το δυναμικό μπάσιμο της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό στερέωμα, ο ελληνικός λαός έμαθε ότι ζει στην περίοδο της… «Βαϊμάρης». Δηλαδή, στα χρόνια πριν από την ολοκληρωτική επικράτηση του ναζισμού.
Αργότερα, ήρθαν οι διώξεις και η καταστολή του εθνικιστικού κινήματος και οι καθεστωτικοί… δημοκράταροι ησύχασαν κάπως και ξέχασαν την «Βαϊμάρη». Αλλά, τώρα με το νέο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το… φάντασμα της «Βαϊμάρης» επέστρεψε ως εφιάλτης στα όνειρά τους! Έτσι, γνωστό και μη εξαιρετέο διαδικτυακό παπαγαλάκι του Καμμένου κάνει έκκληση για συσπείρωση όλων των....

Άγριο κράξιμο στο Λαφαζάνη από τους κατοίκους της Καρέας που καίγονταν - ΒΙΝΤΕΟ

laf-21-595x340
Νόμιζαν οι Λαφαζανίστας, ότι με το υποκριτικό «όχι» που ψήφισαν στο νέο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, όπου πηγαίνουν θα τους σηκώνει στον αέρα ο λαός και θα τους φωνάζει «Ουρά, Ουρά, ταβάριτς κομισάρ» («Ζήτω, Ζήτω ο σύντροφος υπουργός», στη γλώσσα του… Λένιν και του Στάλιν)!
Αλλά, ο ελληνικός λαός δεν είναι ηλίθιος, όπως νομίζουν! Έτσι, οι πολίτες αντέδρασαν με εντονότατες αποδοκιμασίες στην παρουσία του κουστουμαρισμένου «Έλληνα Λένιν» στον φλεγόμενο Καρέα.
Την στιγμή που άρχισε να κάνει τις…

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

maria_kannelopoulou

Με περίσσιο θράσος η κ. Κανελλοπούλου μας λέει πως το «ΝΑΙ» το οποίο ψήφισε στην βουλή δεν ήταν ένα «Ναι» στην λιτότητα και τα μνημόνια.
Στην υποκριτική που είναι  ταλαντούχα αυτό μπορεί και να ισχύει. Δεν ισχύει όμως στην καθημερινή πραγματικότητα,διότι οι ουρές των ΑΤΜ όπου περιμένουν  οι ηλικιωμένοι στους 40 βαθμούς Κελσίου  να εισπράξουν την σύνταξή τους είναι μια πραγματικότητα, διότι οι νέες φορολογικές επιβαρύνσεις σε είδη πρώτης ανάγκης κ.α. είναι μια πραγματικότητα, διότι η δήμευση της εθνικής κυριαρχίας  50δις είναι και αυτό μια πραγματικότητα και δεν είναι μια ατάλαντη… υποκρισία. Ο ελληνικός λαός είναι θύμα των....

Υπό κατάληψη η χώρα από τους λαθρομετανάστες και η κυρά Τασία ζητάει και άλλα κονδύλια! - Φωτογραφίες


Υπό κατάληψη η χώρα από τους λαθρομετανάστες και η κυρά Τασία ζητάει και άλλα κονδύλια! - Φωτογραφίες

Οι κάτοικοι των νησιών και των αστικών κέντρων βιώνουν μία τρομακτική κατάσταση από την επέλαση των λαθρομεταναστών. Είδαμε χθες την κατάσταση στην πλατεία Ομονοίας, όμως σήμερα η ίδια κατάσταση υπάρχει στο Πεδίον του Άρεως και την Πλατεία Βικτωρίας, από όπου και οι φωτογραφίες...

ΤΟ PLAN A ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

syriza
Γράφει ο Αντίοχος 

«Στηρίζουμε τον πρωθυπουργό, αλλά όχι το μνημόνιο. Δεν θέλουμε εκλογές, έχουμε κυβέρνηση εκλεγμένη και δυνατή», είπε ο… αντάρτης Λαφαζάνης (με τα ελβετικά φράγκα και τις εγγλέζικες λίρες στην καβάντζα).
Ενώ ο… γίγας Πετράκος, το πήγε και λίγο παραπέρα: «Στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά ζητάμε αλλαγή στρατηγικής. Σε περίπτωση εκλογών να μπούνε στη λίστα και οι 39».
Θα γίνουν σύντομα εκλογές, λοιπόν; Θα γίνουν, είπε και ελάλησε ο «προεδρικός» Σκουρλέτης, μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων. «Αν δεν είναι Σεπτέμβρης θα είναι Οκτώβρης», συμφώνησε ο Βούτσης.
Η βαλίτσα με το ένα τρίτο του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζει τη συγκυβέρνηση αλλά μόνο στα…

Η πρώτη ομιλία του αποφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή... ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων για την ομιλία του Συναγωνιστή Γιώργου Γερμενή - Φωτορεπορτάζ

Τετάρτη 15 Ιουλίου. Μια σημαδιακή ημέρα που κανείς δε θα ξεχάσει στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων.

 Ήταν η μέρα που ο Συναγωνιστής - Βουλευτής Β' Αθηνών της Χρυσής Αυγής και πολιτικά διωκόμενος, Γεώργιος Γερμενής, πραγματοποίησε την πρώτη του ομιλία μετά την αποφυλάκισή του.

Οι φίλοι και τα μέλη της Χρυσής Αυγής δε χωρούσαν στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η ομιλία κατακλύστηκαν από συγκίνηση όταν αντίκρισαν ξανά τον Συναγωνιστή Γερμενή, να περνά την πόρτα των γραφείων και δε....

Ο Πάντζας, το Μνημόνιο και 2 ταινίες της εποχής της Χούντας

Γράφει ο Αινείας

Πολλά κωμικοτραγικά συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στο Κοινοβούλιο με την ψήφιση του 3ου και πιο επαχθούς μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ. Θα εστιάσω λίγο περισσότερο ωστόσο στον άνθρωπο που είχε αναφωνίσει στο Ελληνικό Κοινβούλιο "Heil Hitler", ηθοποιό και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Πάντζα.

Από ότι φαίνεται η τέχνη αντιγράφει τη ζωή και έτσι ο "αριστερός" βουλευτής που έκανε καριέρα κατά την εποχή της Χούντας στον Ελληνικό κινηματογράφο φρόντισε να... θυμηθεί τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που είχε στις ταινίες που συμμετείχε.

Έτσι αφού...

ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: ΤΕΛΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙ!

meimartsipras

Πολλοί ήταν αυτοί που έπεσαν από τα σύννεφα με την μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ (και των ελαφροδεξιών συνοδοιπόρων του – μην τους ξεχνάμε κι αυτούς) και μάλιστα λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο του «όχι» στο δημοψήφισμα. Πιο πολύ απ’ όλους, εκείνοι οι μη αριστεροί ψηφοφόροι που εμπιστεύτηκαν αυτούς τους πολιτικούς αγύρτες, γιατί ήθελαν «τη ζωή τους πίσω»…
Εμείς βεβαίως δεν εκπλαγήκαμε καθόλου. Σαφώς το περιμέναμε και το είχαμε γράψει κιόλας, πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Προβλέποντας επιπλέον, πως....