Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 24, 2017

Οι Εβραίοι φέρνουν τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη και κάνουν το αντίθετο στο Ισραήλ

Στο βίντεο ένας απ' τους στοχαστές του εβραϊκού think tank JPPI που ασχολείται με το μέλλον του εβραϊκού λαού εξηγεί πολύ απλά γιατί το δημογραφικό είναι το κλειδί στην γεωπολιτική. 

Ο ραβίνος στοχαστής Dov Maimon λέει πως για να έχουν τον έλεγχο του Ισραήλ πρέπει να έχουν πλειοψηφία οι Εβραίοι στο Ισραήλ. Για αυτό και προσπάθησαν χρόνια ολόκληρα να αυξήσουν...

“Ελεύθερη Ώρα”: Ετοιμάζουν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για να εφαρμόσει τα σκληρά μέτρα και να σταματήσουν την Χρυσή Αυγή!

Γράφει η Βέτα Ανδρή

Έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, και σε πολλούς, η «χλιαρή» και παράξενη αντίδραση της ψευτοδεξιάς Νουδούλας στην ψήφιση του πρόσφατου μνημονίου από τους συγκυβερνώντες τσιπροψεκασμένους. Η ΝΔ, για λόγους ψηφοθηρικούς και για να κοροϊδέψει για μια ακόμα φορά τον κοσμάκη, μπορεί μεν να μην ψήφισε τα μέτρα, αλλά… υποσχέθηκε στους διεθνείς τοκογλύφους πως θα είναι αυτή που θα τα εφαρμόσει κατά γράμμα και μέχρι κεραίας! Δεν είναι καθόλου συμπτωματικό που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα μες στη Βουλή: «Ψηφίστε τα μέτρα και παραιτηθείτε»!!!
Τι ήθελε να πει ο αρχηγός των ψοφοδεξιών; Αν όντως η Νέα Δημοκρατία...

H διαδρομή ενός αφγανού “μετανάστη” από το ΝΑΤΟ στον αντιφασισμό!


Να, λοιπόν, που όσα λέμε τόσα χρόνια επιβεβαιώνονται πλήρως από την πραγματικότητα! 

Ρεπορτάζ για την διαδρομή ενός «μετανάστη» από το Αφγανιστάν, ονόματι Μασούντ Καχάρ, είχε το «Πρώτο Θέμα». Ας δούμε την ιστορία του, η οποία –σύμφωνα με το δακρύβρεχτο ρεπορτάζ- «τώρα αρχίζει να διαδίδεται»:

«Ο 40χρονος άνδρας είναι ένας από τους χιλιάδες μετανάστες που έχουν αφιχθεί στην Ελλάδα. Σε τι διαφέρει από τους υπόλοιπους; Σε δύο στοιχειώδη πράγματα. Πρώτον, απολάμβανε μία πολύ καλή θέση στο ΝΑΤΟ. Δεύτερον, επέστρεψε στο Αφγανιστάν, έφτασε στην Ελλάδα ως μετανάστης και δεν αρκέστηκε στα δικαιώματά του, όπως αυτά απορρέουν από τις διεθνείς συνθήκες, αλλά ενεργοποιήθηκε στον αγώνα εναντίον...