Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 19, 2010

ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Προ μηνών, «εξαρθρώθηκε» με τυμπανοκρουσίες η αριστερή τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Βρέθηκαν 2-3 γιάφκες, πιάστηκαν 5-6 άτομα –από τους οποίους έλλειπαν τα «μεγάλα ψάρια», ακούστηκε από τα ΜΜΕ τις πρώτες ημέρες, ότι επίκεινται συλλήψεις τουλάχιστον 15 ατόμων επιπλέον, τους οποίους είχαν υπό στενή παρακολούθηση οι αρχές, κι ότι μόλις θα εξεταστούν εργαστηριακά τα ευρήματα στις γιάφκες, θα συλληφθούν κι άλλοι κ.τ.λ. Πέρασε ο καιρός, κι ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Προφανώς, κάπου «σκάλωσε» το πράγμα…  

Προ μηνός, «εξαρθρώθηκε» -επίσης με τυμπανοκρουσίες- «άγνωστη» αριστερή τρομοκρατική οργάνωση, βρέθηκαν 2-3 γιάφκες, συνελήφθησαν 6 άτομα –πάλι, κατά… διαβολική σύμπτωση απουσίαζαν τα «μεγάλα ψάρια»- , ακούστηκε από τα ΜΜΕ ότι τις επόμενες ημέρες επίκεινται πολλές συλλήψεις κι ότι μόλις θα «μιλήσουν» στα εργαστήρια τα ευρήματα στις γιάφκες θα συλληφθούν κι άλλοι κ.τ.λ. Ο καιρός περνάει και… φως δε βλέπουμε. Σταμάτησαν δε και τα ΜΜΕ να αναφέρουν έστω και μία λέξη για το θέμα. Πάλι κάπου «σκάλωσε» το πράγμα!
 
Τι γίνεται, όμως, και συνεχώς κάπου «σκαλώνει» το πράγμα; ...

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!

Με στόχο την πρόκληση σοβαρής αναστάτωσης, το διχασμό του λαού και την περιχαράκωση σε διάφορα ψευδοϊδεολογήματα, δήθεν «αριστεριστές», ετοιμάζουν προβοκατόρικες ενέργειες, οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες αποσκοπούν στην «ανακάλυψη φασιστικών και ρατσιστικών» οργανώσεων.

Τα περιθωριακά αυτά άτομα που υποκινούνται, εκτρέφονται και συντηρούνται οικονομικά από συγκεκριμένους κύκλους, δρουν επί του παρόντος στο κέντρο αστικών περιοχών, κυρίως της Λευκωσίας και μέχρι στιγμής...

Ο Ελληνικός Πολιτισμός σε συνεχή...δίωξη

Οι 5 τομείς που ετοιμάζεται να 'καταστρέψει' ο "στοχαστής" ΓΑΠ

1. Αλλαγές στο κράτος και την δημόσια διοίκηση
(νέο πειθαρχικό δίκαιο στο Δημόσιο, κάρτα του πολίτη, νέο ενιαίο μισθολόγιο)
2. Αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου ανάπτυξης
(νέος αναπτυξιακός νόμος, νέος επενδυτικός νόμος, ηλεκτρονικές προμήθειες, αξιοποίηση αεροδρομίου του Ελληνικού)
3. Κοινωνία συμμετοχής ευνομίας και Δικαιοσύνης
(εκλογικός νόμος, διαφάνεια για...

Ο Tomaso Schioppa και οι Κινέζοι...

Έχουμε γράψει και στο παρελθόν για τη νοοτροπία και τη μεθοδολογία της υπερδύναμης η οποία μπορεί να μεσουρανεί στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, χωρίς όμως να έχει μεταβάλλει την φύση της διακυβέρνησης στα Δυτικά πρότυπα.
Η αυστηρή πειθαρχία που αντικατέστησε την Μαοϊκή υπακοή έφερε αυτούς τους ρυθμούς ανάπτυξης συνδυασμένους όμως με τον ολοκληρωτικό κομματικό έλεγχο πίσω από το προσωπείο της “Ελεύθερης αγοράς”. Ο αναμορφωτής της Κίνας, Ντενγκ Ξιαοπίνγκ έβαλε την πινελιά που έλειπε για να γίνει η Κίνα πραγματική υπερδύναμη. Το ηθικό – ιδεολογικό υπόβαθρο του πολίτη σε σχέση με την προσωπική κοσμοθεωρία που ταυτιζόταν με τη νέα στόχευση της ηγεσίας.
Πίσω λοιπόν από τις όποιες λυκοφιλίες, η ρήξη....

Όλα τα ονόματα των επιχειρήσεων που χρωστούν στο κράτος

 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Η ΠΑΣΚΕ ΟΤΑ σε νέα αφίσα της 'κατακεραυνώνει' τον Πάγακλο

Έλληνα πόσο χαμηλά θα πέσεις;...Ζητάς ρουσφέτι από τους ανθρώπους(βουλευτές) που σε έφτασαν στην μιζέρια και τον εξευτελισμό

Με την οικονομική κρίση, το μνημόνιο και τα σκληρά μέτρα λιτότητας πέρασε, όπως φαίνεται ανεπιστρεπτί, η εποχή που οι ψηφοφόροι συνωστίζονταν στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών κρατώντας ανά χείρας τα λεγόμενα «πεσκέσια» μέσα σε ψάθινα καλάθια για να τα προσφέρουν υπερηφάνως στον βουλευτή της εκλογικής τους περιφέρειας προκειμένου να τους κάνουν κανένα ρουσφέτι. Ούτε ζωντανά, ούτε λάδι, ούτε κρασί, ούτε ελιές προσφέρουν πλέον στους βουλευτές. Αντιθέτως, τους ζητούν πλέον... δανεικά για να τους ψηφίσουν. Ζητούν λεφτά, ζητούν να μεσολαβήσουν για να πάρουν δάνειο, για να μην πληρώσουν τη ΔΕΗ ή για να πάρουν... παράταση στην εξόφληση κάποιου λογαριασμού, τους αποστέλλουν ταχυδρομικώς τον λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας για να τους τον εξοφλήσουν. Παίρνουν και επιταγές!

Και όταν οι βουλευτές, με...

Που μπορείτε να παρκάρετε παράνομα και άφοβα (χωρίς κλήση) στο Κολωνάκι!


Ακόμα και το "αγροτικό" σας  4Χ4...
Το (λασπωμένο) πολυτελές Jeep έχει παρρκάρει στο πεζόδρομο της  Βουκουρεστίου, όπου απαγορεύεται η Στάση και η Στάθμευση, με ΧΑΡΙΣΤΙΚΉ εξαίρεση  των ΛΙΜΟΥΖΙΝΩΝ.
Ο τυχερός ιδιοκτήτης πάντως δεν πήρε κλήση, παρ΄όλο τον στρατό της Δημοτικής και Κανονικής Αστυνομίας που παρελαύνει σ΄αυτό τον δρόμο της καλής κοινωνίας & ακριβών καταστημάτων.
Άρα...

Ελευθερολογία πριν και μετά το Διαδίκτυο

Του Πασχου Mανδραβελη


Συνήθως τα έγγραφα που οι κυβερνήσεις θέλουν να μείνουν κρυφά, έρχονται στη δημοσιότητα κατά μερικές δεκάδες σελίδες. Τόσες συνήθως μπορούν να φωτοτυπηθούν και να διαρρεύσουν στον Τύπο. Οχι όμως στην εποχή της πληροφορικής τεχνολογίας. Χωρίς αυτή δεν θα μπορούσε να υπάρχει κάτι σαν το κίνημα των WikiLeaks. Για ένα απλό λόγο: 251.287 διπλωματικά έγγραφα, που ήταν η τελευταία φουρνιά, είναι αδύνατον να φωτοτυπηθούν και να μοιραστούν. Μπορούν όμως να αντιγραφούν και να αποσταλούν ψηφιακά με το πάτημα ενός κουμπιού.
Στην εποχή προ της πληροφορικής τεχνολογίας υπάρχει μόνο μια σχετικά μεγάλη διαρροή εγγράφων. Το 1967, ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Ρόμπερτ Μακναμάρα, έδωσε εντολή να αποτυπωθεί η πορεία και η κατάσταση του πολέμου στο Βιετνάμ. Το έργο των 36 αναλυτών, που πήρε την ονομασία «Εγγραφα του Πενταγώνου», απαρτιζόταν από 3.000 σελίδες ιστορικής ανάλυσης για τον πόλεμο και 4.000 επίσημα έγγραφα. Από αυτές τις 7.000 σελίδες διέρρευσε ένα...

Ετοιμάζουν Προβοκάτσια “τύπου” Reichstag;.

Scientia potentia est” (H γνώση είναι δύναμη)
Sir Francis Bacon
netakias o Αιολεύς

Ετοιμάζουν Προβοκάτσια “τύπου” Reichstag;.
Θελωντας να συμπληρώσω το άρθρο της ολυμπιάδος
(Περιμένοντας την εξέγερση Αδειάζουν με “τρόπο” τα πολύτιμα α ντικείμενα της βουλής….)

Γράφω δύο συνειρμούς, που ήρθαν αμέσως στο μυαλό μου.

Τι είχε γίνει στο Reichstag το 1933;
Με στόχο τη συντριβή του...

Δε είναι πλάκα... Ρίξτε μια ματιά στα προνόμια και τις αμοιβές των 300 της Βουλής.

Απεβίωσε ο Τομάζο Πάντοα Σκιόπα ,πρώην υπουργός οικονομικών της Ιταλίας και μέχρι ...πρότινος σύμβουλος του πρωθυπουργού της Ελλάδας.

Απεβίωσε το βράδυ του Σαββάτου από καρδιακή ανακοπή ο Τομάζο Πάντοα - Σκιόπα, σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και πρώην υπουργός Οικονομίας της Ιταλίας.
Κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθετε σε εκατό φίλους του στο κέντρο της Ρώμης, ο 70χρονος οικονομολόγος αισθάνθηκε...

Μισθοί δραχμής με ακρίβεια ευρώ

Mπορεί η Ελλάδα να παραμένει στη ζώνη του ευρώ και το νόμισμα να μην μπορεί να υποτιμηθεί για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, ωστόσο η διαδικασία της εσωτερικής υποτίμησης που έχει επιλέξει η κυβέρνηση Παπανδρέου, μέσω της μείωσης μισθών που επιβάλλει στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, στο προσωπικό των ΔΕΚΟ και τους δημοσίους υπαλλήλους, επαναφέρει τα εισοδήματα των Ελλήνων στα επίπεδα της περασμένης δεκαετίας, δηλ. σε τιμές δραχμής. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τις τιμές της αγοράς που συνεχίζουν να εκτοξεύονται προς τα πάνω, μειώνοντας την αγοραστική αξία των εισοδημάτων που περικόπτονται.

Η χώρα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με...

illuminati ή μήπως κάτι περισσότερο...

από αἰέν ἀριστεύειν

Όλοι μας γνωρίζουμε, ή έχουμε ακούσει το όνομα illuminati
Πάρτε αυτή την “ όμορφη” λεξούλα και γράψτε την ανάποδα itanimulli.
Προσθέστε τώρα, στα αριστερά το www. και στα δεξιά το .com ώστε να φτιάξουμε μια διεύθυνση.
Βάλτε αυτή τη διεύθυνση και πατήστε Enter για να δούμε που θα σας πάει ………..
ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΕΣ!!!;;;

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των επιλεγέντων για τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ - Οδηγίες εγγραφής

Οι αρχικώς επιλεγέντες καθώς και οι επιλαχόντες (υποψήφιοι των κατηγοριών Α και Β) καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. www.eap.gr στο διαδίκτυο αμέσως μετά την κλήρωση ώστε να πληροφορηθούν σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής τους. Καλούνται επίσης οι επιλεγέντες και επιλαχόντες(κατηγορίες Α και Β)με δική τους ευθύνη, να αντλήσουν από το διαδίκτυο όλα τα απαραίτητα για την εγγραφή τους έντυπα, να τα συμπληρώσουν και να τα αποστείλουν στο Ε.Α.Π. με συστημένη επιστολή το αργότερο έως και τις 14 Ιανουαρίου 2011 (αποκλειστική προθεσμία, σφραγίδα ταχυδρομείου).
 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
§                     Οι ανήκοντες στην Κατηγορία Α θα πρέπει μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2011 να καταβάλουν την οικονομική τους συμμετοχή και να στείλουν μαζί με τα δικαιολογητικά τους και το αντίγραφο κατάθεσης στην Τράπεζα.
§                     Οι ανήκοντες στην Κατηγορία Β θα πρέπει μέχρι....