Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 23, 2017

Επιτυχία των πατριωτικών δυνάμεων στην Γαλλία: Η Λεπέν διεκδικεί την Γαλλική Προεδρία!

Οι Γάλλοι Πατριώτες σημείωσαν σήμερα μία μεγάλη Νίκη. Μία Νίκη της Ευρώπης των Εθνών ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, την ισλαμοποίηση και την λαθρομετανάστευση.

Μία Νίκη που αποτελεί προάγγελο της επικράτησης όλων των Εθνικών Κινημάτων στην Ευρώπη και πρώτα απ' όλα της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα. Αξίζει να θυμηθούμε τι είχε δηλώσει...

O Τσίπρας προς διεθνείς τοκογλύφους: Βοηθήστε με γιατί αλλιώς θα 'ρθει η Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αντίοχος

«Μήνυμα» προς τα αφεντικά του, τους διεθνείς τοκογλύφους, έστειλε ο mister Tsipras, με άρθρο του στην «ναυαρχίδα» του αμερικανικού κατεστημένου και των οικονομικών συμφερόντων, Wall Street Journal.
Κι αφού λέει τα δικά του, καταλήγει ως εξής:

«… Η Ευρώπη εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τις συνέπειες μιας παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, μαζί με νέες προκλήσεις, όπως η προσφυγική κρίση. Αυτές οι προκλήσεις τροφοδότησαν έναν αυξανόμενο ευρωσκεπτικισμό και δημιούργησαν υπαρξιακούς κινδύνους για το ευρωπαϊκό εγχείρημα, σε μια εποχή...

Ιρακινός δολοφόνησε Αλβανό με τσεκούρι. Σε ποια χώρα άραγε;

Ένα 46χρονο «προσφυγάκι» από το Ιράκ συνελήφθη και ομολόγησε την ανθρωποκτονία 47χρονου αλβανού, η σορός του οποίου εντοπίστηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2017 μέσα στο πρόχειρο παράπηγμα που διέμενε, στην περιοχή του Αγίου Κοσμά.

Το θύμα κατακρεουργήθηκε με πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο από...