Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2013

Πάνω από 15% η Χρυσή Αυγή - Δημοσκόπηση ράπισμα στο αντισυνταγματικό τόξο!

Καταρρέουν καθημερινά τα σχέδια του συστήματος για ανάσχεση της Χρυσής Αυγής. Τα παπαγαλάκια του μνημονίου δεν μπορούν πια να αποκρύψουν τα διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Πριν προχωρήσουμε, να σημειώσουμε πως αναφερόμαστε στην δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που δημοσιεύει η εφημερίδα "Ποντίκι" του Δελλατόλα, του οποίου η εμπάθεια κατά της Χρυσής Αυγής είναι δεδομένη.


Στην εν λόγω δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί αναλυτικά αύριο τα κόμματα καταγράφονται τα εξής ποσοστά:

Ο κομμουνιστής Χατζηνικολάου πολεμάει την Χρυσή Αυγή και μοιράζει Άρη Βελουχιώτη δωρεάν!

ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ... ΑΛΛΑ Η ΒΡΩΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΑΝ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ... Η ΙΔΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ...

Η Ρεπούση ξαναχτύπησε: «Νεκρή γλώσσα» τα αρχαία ελληνικά - Να καταργηθούν!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η εκπρόσωπος του "συνταγματικού" τόξου εκφράζει συστηματικά εθνομηδενιστικές ανθελληνικές θέσεις, δρώντας ως λαγός της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

Σε καθημερινή, σχεδόν, βάση συνεχίζονται οι αντεθνικές προκλήσεις της ανεκδιήγητης Ρεπούση. Αυτήν τη φορά, στο στόχαστρό της μπήκε η διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών, της οποίας ζήτησε την κατάργηση, ενώ ζήτησε και την επανασυγγραφή  των εγχειριδίων Ιστορίας με...

Τα... βαρέα της όπλα ρίχνει η Συγγρού στην Αθήνα - Τρέμε Κασιδιάρη τον παιδαρά τον Άρη!

Νέα ονόματα πιθανών διεκδικητών του δήμου της Αθήνας από την ΝΔ, φέρνει στο φως η (σαμαρικότερη του Σαμαρά) ιστοσελίδα antinews. Τα δύο νέα ονόματα (γιατί τα υπόλοιπα είναι χιλιοακουσμένα) είναι του νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πετράν Τατούλη και –κρατηθείτε- του… γίγαντα της πολιτικής Άρη Σπηλιωτόπουλου. Ιδού:

«Ζεσταίνουν τις μηχανές τους τα κομματικά επιτελεία και οι υποψήφιοι για την «κούρσα» των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Το παρασκήνιο έχει πάρει φωτιά από...

Νέα "παράσταση" του Δένδια σε σέρβικο ΜΜΕ.."Όποιος αστυνομικός φέρεται...ναζιστικά θα υπάρχουν κυρώσεις"

Συνέντευξη στην εφημερίδα της Σερβίας "DANAS" έδωσε ο Υπουργός (ΑΝ)Ασφάλειας του Πολίτη Νίκος Δένδιας και δεν θα μπορούσε παρά να μην αναφερθεί στη Χρυσή Αυγή.

Για να λέμε και την αλήθεια, ΜΟΝΟ στη Χρυσή Αυγή αναφέρθηκε ο Δένδιας αποδεικνύοντας εκτός της εμμονής του στο Εθνικιστικό Κίνημα και τον τρόμο που νιώθει από την εισχώρηση της Χρυσής Αυγής στις τάξεις της Αστυνομίας που....ηγείται!
Έτσι λοιπόν προέβη σε πομπώδεις απειλές:

Εάν κάποιος αστυνομικός έχει σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή, δεν μπορώ να το γνωρίζω και δεν δικαιούμαι να ομιλώ γι' αυτό, εφόσον η συμπεριφορά του δεν επηρεάζει τη λειτουργία της υπηρεσίας ή δεν παραβιάζει το νόμο, αν κι εμένα προσωπικά ο πολιτικός λόγος του Κόμματος αυτού μου είναι ιδιαίτερα αποκρουστικός. Ωστόσο, αν.....

Φιέστα ΚΚέδων μόνο για λαθρομετανάστες - Τους γύρισαν την πλάτη οι Έλληνες Εργάτες

Πρέπει να είναι πολύ απελπισμένοι εκεί στο ΚΚΕ, αφού φτάσανε στο σημείο να απευθύνονται όλο και περισσότερο στους λαθρομετανάστες. Αυτό είναι απολύτως λογικό, από τη στιγμή που οι Έλληνες Εργαζόμενοι έχουν γυρίσει οριστικά την πλάτη στο ανθελληνικό και αντεργατικό αυτό κατασκεύασμα. Αφού, λοιπόν, οι Έλληνες Εργάτες τους έχουν στο «φτύσιμο» προσπαθούν να καλύψουν την ανυπαρξία και τη γύμνια τους απευθυνόμενοι σε «Μετανάστες εργάτες από το Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Αλβανία, Ρωσία και αλλού», όπως ενημερωνόμαστε από τον (Β) «ριζοσπάστη». 
Τουλάχιστον αυτή τη φορά το φωτογραφικό υλικό από τη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν παραπέμπει στο απίστευτα γελοίο σκηνικό που είχαμε δει πριν από λίγο καιρό, όπου λαθρομετανάστες πόζαραν στο φακό κρατώντας τον (Β) «ριζοσπάστη». Αν μη τι άλλο, μας θύμιζε τις.......

ΝΕΑ ΑΠΟ ΠΙΑΤΣΑ ΣΥΓΓΡΟΥ: Ο ΗΛΙΟ-ΚΑΜ(Μ)ΕΝΟΣ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

kammenos_mpoufan_600_375_-152015687978_600_375_-1520156882
Γράφει ο Αντίοχος.

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά έχει ήδη αρχίσει η επιχείρηση «επιστροφή των ασώτων ψηφοφόρων» στην αμαρτωλή πιάτσα της Συγγρού! Μας ενημερώνει σχετικά η πιο πιστή στον φον Αντωνάκη ιστοσελίδα:
«Την επιστροφή στη ΝΔ των … άσωτων ψηφοφόρων που έφυγαν για άλλα κόμματα, έχει στόχο το Μέγαρο Μαξίμου την επόμενη περίοδο. Η παλιννόστηση των δεξιών ψηφοφόρων που διασκορπίστηκαν στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 είναι ο βασικός στόχος.
Υψηλόβαθμοι κομματικοί και κυβερνητικοί παράγοντες έχουν επιφορτισθεί από τον Αντώνη Σαμαρά με το καθήκον να αλώσουν στην επαρχία και στα αστικά κέντρα τους φίλους και τις «επιρροές» των μικρών κομμάτων.
Διότι, αντίθετα από.....

Πάλι "ναζιστικό" χαιρετισμό είδαν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ...Ξέχασαν και άλλους παρόμοιους βέβαια, όπως του Ομπάμα και του Κουβέλη!

thermopyl-arxigos
Κατά την άφιξή του στις Θερμοπύλες, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους γνέφοντας με το δεξί χέρι. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που χαιρετάμε στην καθημερινότητά μας. Τα γελοία παπαγαλάκια του κατεστημένου απομόνωσαν ένα δευτερόλεπτο από την κίνηση αυτή και άρχισαν πάλι τα γνωστά τους παραμύθια για… “νεοναζιστικούς χαιρετισμούς” και άλλα φαιδρά. Γράφει επί λέξει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Πρώτο Θέμα: “Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και ναζιστικό χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από το Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος σε λόγο που έβγαλε καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της Ελλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του“.  Για να κατανοήσει ο κόσμος για πόσο κραυγαλέους ψεύτες μιλάμε, αρκεί να δει το ...........

Βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας - Το “συνταγματικό τόξο” νομιμοποιεί τις ορδές των λαθρομεταναστών


Βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας - Το “συνταγματικό τόξο” νομιμοποιεί τις ορδές των λαθρομεταναστών

Γη και ύδωρ δίνει στον Σύριζα η μνημονιακή συγκυβέρνηση σαν δώρο για τον επικείμενο γάμο ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εκλογές. Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα στην ατζέντα των διμερών συζητήσεων μεταξύ της κυβέρνησης και του εθνομηδενιστών ήταν η απόφαση του ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα του λαθρονομοσχεδίου Ραγκούση, η οποία δυσαρέστησε και της δύο πλευρές του ανθελληνισμού, την δεξιά νουδούλα και τον Σύριζα. Οι συζητήσεις, λοιπόν, για ένα νέο νομοσχέδιο έδιναν και έπαιρναν, αφού η απόφαση του ΣτΕ δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα σε όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» που στους λαθρομετανάστες βλέπουν αυτούς που.....

Ζήτω ο...πολυπολιτισμός!!! 1 στους 4 Ασιάτες είναι βιαστές...


Βιαστής 1 στους 4 Ασιάτες! Για ποιον «πολυπολιτισμό» μας μιλούν;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Όπως άλλωστε έγραφε και ο Ηρόδοτος είναι γνωστή η τάση των βαρβάρων προς το... "ασχημονείν"
 
Έρευνα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών σχετικά με την κακοποίηση και τη βία κατά των γυναικών στις ασιατικές χώρες είδε το φως της δημοσιότητας και φυσικά τα αποτελέσματά της κρίνονται σαφώς απογοητευτικά για τους οπαδούς της «πολυπολιτισμικότητας» και της λαθρολαγνείας. Κατεδείχθη περίτρανα πως ένας στους τέσσερις ασιάτες παραδέχεται πως έχει βιάσει γυναίκα, γεγονός το οποίο έρχεται σε σαφή αντίθεση με τα σύγχρονα «αντιρατσιστικά» κηρύγματα περί θετικών συνεπειών της λαθρομετανάστευσης.
Η έρευνα διεξήχθη κατά το χρονικό διάστημα 2010-13 στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, περιελάμβανε δε τις εξής χώρες: