Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 03, 2010

Οι Τούρκοι "μπλέκουν" Έλληνες φοιτητές με το Wikileaks!

Περίεργους ισχυρισμούς διατυπώνει η τουρκική εφημερίδα   Vatan περί ''ανάμιξης'' Ελλήνων φοιτητών στις αποκαλύψεις του Wikileaks για την Τουρκία.

Συγκεκριμένα σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Vatan με τίτλο: «Ελληνική τρικλοποδιά στο Wikileaks» αναγράφεται ότι «η φωτογραφία του Atatürk σε poster του Wikileaks σχεδιάστηκε από το - προσέξτε το πομπώδες του χαρακτηρισμού -'‘ελληνικό φοιτητικό κίνημα’'... '‘Πράκτορες του Χάους'’»...
Αναφέρεται ότι σε...

Οι τρεις θάνατοι που άλλαξαν την ιστορία της κρίσης

Πάνω από τους αθηναϊκούς δρόμους που έβραζαν, η Αγγελική Παπαθανασοπούλου – έγκυος τεσσάρων μηνών που δούλευε σε τράπεζα του αθηναϊκού κέντρου – προσπαθούσε να ηρεμήσει τη φοβισμένη μητέρα της στην άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής. Ήταν το μεσημέρι της 5ης Μαΐου και οι αθηναϊκοί δρόμοι ξεχείλιζαν με λαϊκή οργή καθώς ο κόσμος διαμαρτύρονταν για τις δραστικές περικοπές δημοσίων δαπανών που είχαν τεθεί ως όρος προκειμένου η Ελλάδα να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή διάσωση.
«Μην ανησυχείς», είπε η κ. Παπαθανασοπούλου στη μητέρα της. «Είμαι στον επάνω όροφο». Συν τοις άλλοις,

Χυδαία επίθεση Χατζηνικολάου στον Τζαβάρα

Δε λέει να καταλάβει με τίποτα ο Χατζηνικολάου, όπως και οι λοιποί δημοσιοκάφροι, ότι κυβέρνηση δεν είναι η ΝΔ αλλά το Πα.Σο.Κ., και αντιπολίτευση πρώτιστως οφείλεται να γίνεται σε αυτό.

Σήμερα συμπεριφέρθηκε τουλάχιστον χυδαία, στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Κώστα Τζαβάρα, που ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγόρησε, ότι η ΝΔ ευθύνεται που τώρα είμαστε στο ΔΝΤ και περικόπτονται μισθοί, επιδόματα και δικαιώματα εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Τι να κάνει και ο Τζαβάρας, με το που είδε το μένος του παρουσιαστή, τον παρακάλεσε να...

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ:ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΖΑΝ-ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΟΛΟΜΠΑΝΙ ΣΤΗΝ Α1 ΤΟΥ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΦΑΓΟΥ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ,ΞΕΦΤΙΛΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (!!!),ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Α1,ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,ΕΧΕΙ ΤΗΝ...

Ο Καμίνης θα στηρίξει την παρέλαση των κίναιδων.!

Τουριστικό "αξιοθέατο" το "Athens Pride" και για τον Γερουλάνο
Όπως μας πληροφορεί το ηλεκτρονικό περιοδικό των Ομοφυλοφίλων «10%», ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης υποσχέθηκε στους κιναίδους της Αθήνας ότι ο Δήμος θα θέσει υπό την αιγίδα του την Ετήσια Παρέλαση «Gay Parade» που κάνουν κάθε Ιούνιο μεταξύ Πλατείας Κλαυθμώνος και Συντάγματος οι εν Αθήναις Ομοφυλόφιλοι!.. Κάτι που ηρνείτο κατηγορηματικά να κάνει ο απερχόμενος Δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης, φοβούμενος την οργή των Ελλήνων Πατριωτών. Επίσης,

Πάλι με τους μ@λ@κες θα ασχοληθούμε αλλά δε γίνεται...

 ...να μην τους απαντήσουμε
Πάλι τα ίδια ρε 'παραπολιτικοί';
Πάλι καταφέρατε να βρείτε ρωγμή στις σχέσεις Καραμανλή - Σαμαρά;
Είστε τόσο προβοκάτορες ή...

Αφγανοί στην Πάτρα κυνηγάνε αστυνομικούς.Βίντεο σοκ...Ρε ήμαρτον!

Ρήξη στις σχέσεις Γκρούεφσκι - «Ιδρύματος Σόρος»

Οι τελευταίες εξελίξεις στα Σκόπια δικαιώνουν τις εκτιμήσεις μας, περί δημιουργίας προϋποθέσεων ανατροπής του «καθεστώτος Γκρούεφσκι» από την εξουσία. Στις 25.10.2010 δημοσιεύσαμε στη voria.gr, άρθρο με τίτλο «Οι Η.Π.Α. πιέζουν για λύση στο Σκοπιανό, αλλά διπλωμάτες μας διαφωνούν». Γράψαμε τότε, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ότι Έλληνες διπλωμάτες των Σκοπίων συνέστησαν...

Η Θράκη μία νέα Κύπρος

Οι συνεχείς εξελίξεις στην γεωπολιτική σκακιέρα των Βαλκανίων, οι μυστικές διαβουλεύσεις της κυβέρνησης Παπανδρέου με την Άγκυρα, οι δηλώσεις των τουρκοφρόνων της Θράκης περί προσδοκιών «αναγνώρισης» και «απόκτησης δημοκρατικών ελευθεριών» διαγράφουν ένα ιδιόμορφο και άκρως επικίνδυνο ψηφιδωτό για τα επερχόμενα στην χώρα μας και ιδιαίτερα στην Θράκη.
Μιλώντας πρόσφατα με έναν Κύπριο που έζησε τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, αλλά και όλα όσα προηγήθηκαν της εισβολής αυτής, διαπίστωσα πως η «συνταγή» που ακολουθεί η Άγκυρα είναι σταθερή. Και γιατί να αλλάξει την πρακτική και τις μεθοδεύσεις της, άραγε, όταν είναι ιστορικά διαπιστωμένη η…

“Σύντροφοι”, δεν θα γίνετε άνθρωποι ποτέ;

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Παρακολουθήσαμε από προχθές (1η Δεκεμβρίου), το εξής αμίμητο γεγονός. Στην χθεσινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών υπήρξε μία πολύ μεγάλη ανοδική αντίδραση. Συγκεκριμένα ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε άνοδο 3,85 %, ο κυριότερος δείκτης ο γνωστός FTSE/ASE 20 είχε άνοδο 4,81 %, ο δείκτης των Τραπεζών ανέβηκε κατά 7,84 % και οι μετοχές της Εθνικής και της Αγροτικής Τράπεζας είχαν άνοδο 8,78 % και 3,08 αντίστοιχα.
Συμπερασματικά ήταν μία πολύ καλή (μετά από πολύ καιρό) χρηματιστηριακή ημέρα.
Μέχρι εδώ όλα καλά και απολύτως φυσιολογικά. Ένα ανοδικό ίσως λίγο έντονο ξέσπασμα στο Χρηματιστήριο μετά από πολλές πτωτικές συνεδριάσεις. Εδώ όμως αρχίζουν τα περίεργα…
Αντί αυτό το καλό χρηματιστηριακό κλίμα να...

Χαμός! Από τα χαράματα ο υπουργός μαζεύει από τα περίπτερα τη 3D πορνοταινία της αγαπημένης του!

Από τα χαράματα κορυφαίος  υπουργός και από αυτούς που πρωταγωνιστούν στο πάρε-δώσε με την Τρόικα, έχει ξαμολύσει ανθρώπους του στα περίπτερα για να μαζέψουν τα DVD με τη 3D πορνοταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η αγαπημένη του Βούλα Βαβάτση.
Είναι η σταρ των Πελοποννησιακών καλλιστείων η οποία αφού έχει καψουρέψει σφόδρα την υπουργάρα, αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με καυτό περιεχόμενο την παραγωγή της οποίας έκανε ο Δημ. Σειρηνάκης.
Λίγες ώρες πριν προσγειωθεί ο Στρος Καν στην Αθήνα, ο Έλληνας υπουργός έχει ν αντιμετωπίσει κι  ένα καυτό προσωπικό του πρόβλημα.
Άσε που...

Η αλαζονεία του ΣΕΒ

Υπερβαίνει τα όρια η αλαζονεία που επιδεικνύει εμπράκτως το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος.
Εκτιμώντας -σωστά ομολογουμένως- ότι η υποτονική αντίδραση των εργαζομένων στην καταιγίδα μέτρων της κυβέρνησης που καταλύουν θεμελιώδη δικαιώματά τους συνιστά μοναδική ευκαιρία κατεδάφισης όλων των εργατικών κατακτήσεων του 20ού αιώνα και στον ιδιωτικό τομέα, ο πρόεδρος των βιομηχάνων προχώρησε σε δύο εντυπωσιακές κινήσεις.

Πρώτον, κατέθεσε ένα υπόμνημα με προτάσεις επιστροφής των εργασιακών σχέσεων στον... 19ο αιώνα!
Ζητεί κατάργηση του....

Ο Βουλγαράκης τώρα...αρθρογράφος

Μαθαίνουμε ότι ο Βουλγαράκης ξεκινά συνεργασία με τον "Ελεύθερο Τύπο" και αναμένεται κάθε ημέρα να φιλοξενείται και ένα άρθρο του από την εφημερίδα.
Αναζητά διεξόδους ο πρώην βουλευτής για να επιστρέψει στην πολιτική (αλήθεια αυτή η εταιρεία συμβούλων που έχει πως πάεια πό δουλειες;), και μια εφημερίδα της κεντροδεξίας είναι η καλύτερη 'πύλη' επανεισόδου.
Δεν θέλουμε να είμαστε ιδιαίτερα καυστικοί για...

Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται αρκετά ενδιαφέρουσα..

Μέρα που διάλεξε ο Στρος Καν για να μιλήσει στη Βουλή για την 'ανάγκη' περαιτέρω περικοπών μισθών και εφαρμογής νέων αντιλαϊκών μέτρων..
Στις 7 Δεκεμβρίου.
Ξέρετε τι θα έχουμε έκεινη την περίοδο.
Στις 6 Δεκεμβρίου...

"Yes Sir" από τους Έλληνες βουλευτές στον Αμερικάνο πρέσβη.

Είχε δεν είχε ο Καρατζαφέρης σήμερα μας έκανε και γελάσαμε λιγάκι..(βρέθηκε στο πρωϊνό του Mega)
Για το κόμμα της Ντόρας ανέφερε:
"Ποιόν πάει να πείσει;"
"Εδώ δεν κατάφερε ούτε την οικογένειά της να βάλει στο κόμμα. Τους απλούς ανθρώπους που είναι και υποψιασμένοι θα πείσει;"

Είπε και τα γνωστά, γραφικά για τον Σαμαρα, όπως ότι άλλα λέει και άλλα εννοεί.
Ότι έχει αυταρχική λογική και άλλα τέτοια φαιδρά.

Είπε όμως και κάτι πολύ ουσιώδες...
Αναφέρε λοιπόν ότι...

Έκλεισε η σελίδα WikiLeaks.org

Το domain WikiLeaks.org καταργήθηκε από την αμερικάνικη εταιρία με δικαιολογία (όχι άδικα) μαζικών επιθέσεων DoS, προφανώς από τους Αμερικάνους. Τα έγγραφα που βγάζει καθημερινά η wikileaks συνεχίζουν να είναι προσβάσιμα είτε μέσω της http://statelogs.owni.fr είτε μέσω torrent search.
Μπορείτε να υποστηρίξετε τη WikiLeaks μέσω https://donations.datacell.com/ ή http://collateralmurder.com/en/support.html
dexiextrem

Θρίλερ με τις περικοπες μισθών

Σε εξέλιξη είναι το «θρίλερ» με τους μισθούς, με τους κοινωνικούς εταίρους να κάνουν ένα βήμα μπρος και δύο πίσω στο... καυτό θέμα των συμβάσεων. Η ΓΣΕΕ χθες εμφανίστηκε να αρνείται οποιαδήποτε συμφωνία, ενώ από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των εργοδοτών μιλούν για πολύωρες συναντήσεις! Το θέμα θα κλείσει τις επόμενες μέρες και αναμένεται να συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο την ερχόμενη Πέμπτη. Για την τελική ρύθμιση πρέπει να...

Το θέατρο του παραλόγου

EΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ σε μίζερο σκηνικό και με άθλιο σκηνοθέτη. Κυβέρνηση και κοινωνικοί εταίροι πετούν ο ένας το μπαλάκι στον άλλο. Την απόφαση για το τι ακριβώς θα γίνει με τον ιδιωτικό τομέα δεν τη λαμβάνει κανείς. Η κυβέρνηση είναι απούσα ηθελημένα. Το πολιτικό βάρος είναι ασήκωτο και δεν θέλει ούτε καν να δοκιμάσει να το σηκώσει. Γι’ αυτό κι έχει στήσει το παιγνίδι επικοινωνιακά με τέτοιο τρόπο ώστε να της έρθουν βολικά, αν και γνωρίζει πολύ καλά, από τον Αύγουστο ήδη, ότι το επικαιροποιημένο μνημόνιο ανέφερε πως οι επιχειρησιακές συμβάσεις θα υπερισχύουν των κλαδικών. Με απλά λόγια....

Mε Παρθενώνα (σ.σ προς το παρόν), αλλά χωρίς γλωσσική συνέχεια…

Άρθρο γραμμένο πριν 4 χρόνια, είναι επίκαιρο. Στοχοποιεί την βίαιη αλλαγή που έγινε στη γλώσσα, επί Ράλλη. Από τότε άρχισε η αποδόμηση της ΠΑΙΔΕΙΑΣ! Με πρώτο στόχο αυτόν, συνέχισαν στα επόμενα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σήμερα. Να μην ξέρουμε ποιοι είμαστε. Να νομίζουμε ότι αν μιλήσεις για ΕΛΛΑΔΑ, είσαι εθνικιστής!!!
Tου Xρήστου Γιανναρά
H εκδημία του Γεωργίου Pάλλη, πριν από μερικές εβδομάδες, έγινε αφορμή να αποτίσει τιμή ο κόσμος της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, σχεδόν ομόφωνα, στην υποδειγματική ευπρέπεια του ευγενικού αυτού άνδρα. Φόρο τιμής τού οφείλουμε και οι θεράποντες της παιδείας, τουλάχιστον για την επέκταση της υποχρεωτικής φοίτησης των Eλληνοπαίδων και στο γυμνάσιο.
Oι δάσκαλοι οφείλουμε να....