Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας πανηγυρίζει αγκαλιά με τους Πασόκους - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Περισσότερους πασόκους παρά βέρους συριζαίους είχε το 2ο Συνέδριο του Σύριζα, η πρώτη μέρα του οποίου ήταν χθες. Βεβαίως αυτό δεν προκαλεί καμία έκπληξη, αφού ο Σύριζα είναι η νεκρανάσταση του παλιού σημιτικού πασόκ.

Στην ομιλία του ο Τσίπρας, από κοινού με τους πασόκους, τον εκπρόσωπο της ΝΔ και τους ψεκασμένους συνοδοιπόρους του πανηγύρισε την καταστροφή της χώρας από τις πολιτικές του.

Για το προσφυγικό δεν είπε λέξη, παρά το γεγονός ότι οι αντιδράσεις είναι σφοδρές και...

Ούτε βήμα πίσω από τους Έλληνες γονείς της Βόλβης - Η αποχή συνεχίζεται κανονικότατα

Είδαμε την προ ημερών αντίδραση των Ελλήνων Γονέων της Βόλβης να αποφασίσουν αποχή από τα μαθήματα, όσο το ανθελληνικό κράτος θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών τους.

Είδαμε επίσης και την απάντηση των συριζαίων, οι οποίοι διά του Περιφερειακού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας που διόρισαν, ενεργοποίησαν τον «αντιρατσιστικό» νόμο και έβαλαν τον Εισαγγελέα να λύσει το ζήτημα.

Υπολόγιζαν οι συριζαίοι πως οι Έλληνες θα είναι σαν τα μούτρα τους και ότι μόλις ακούσουν «Εισαγγελέα» θα κάνουν πίσω, αφήνοντας τα παιδιά τους...

“Δημοκρατία”: Ο ίδιος ο Στουρνάρας έκανε τις διαρροές στον “Βηματοδότη” για τον εξευτελισμό του από τον Κασιδιάρη

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα ανάρτηση είδαμε στην “Δημοκρατία”, στην σελίδα με τα παραπολιτικά σχόλια.

Σε σχετικό κείμενο με την συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Στουρνάρα, και αφού αναλύεται το περιεχόμενο αυτής της συμπεριφοράς, φτάνοντας στο τέλος του κειμένου έχουμε το “ζουμί” του, το οποίο έχει ως εξής:

Το να χτυπά λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ τον Στουρνάρα με αυτά τα επιχειρήματα ή να ετοιμάζονται τάσεις να ζητήσουν την παραίτησή του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είναι λανθασμένη τακτική. Ο διοικητής ούτως ή άλλως δεν πέρασε καλά στην Εξεταστική...

Λαθρομετανάστες - κτήνη βίασαν ανάπηρη γυναίκα σε αμαξίδιο στην Σουηδία!

Η είδηση όπως περιγράφεται στα ΜΜΕ είναι απολύτως ανατριχιαστική!

Ιδού μια χαρακτηριστική ανάρτηση από γνωστή ιστοσελίδα: “Μία γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από έξι μετανάστες σε ένα κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Σουηδία, το οποίο επισκέφθηκε προκειμένου...