Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24, 2014

ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ

Δε φαίνεται να συμφωνεί με τις κυρίαρχες απόψεις στο Μαξίμου για απαγόρευση της Χρυσής Αυγής, ο υπουργός Εσωτερικών Μιχελάκης. Μιλώντας, λοιπόν, στην εκπομπή «Ανασκόπηση σήμερα» του Action 24 και απαντώντας στην πιο συνήθη ερώτηση των τελευταίων μηνών (εάν θα πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή), είπε τα εξής:

«Η απάντηση πρέπει να...

ΤΩΡΑ η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής - Κασιδιάρης και Τσάγκας σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις

O Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τον εξαιρετικό νομικό Χριστόφορο Τσάγκα θα σχολιάσουν όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Ομολογία Συνταγματικής εκτροπής το πόρισμα των εγκάθετων ανακριτριών
  • Εθνικιστικός σεισμός στην Κρήτη κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Ελληνικής Αυγής»
  • Οι δικογραφίες διαρρέονται από το “Bήμα”, αλλά η Βουλή δεν τις παραδίδει στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!
  • Νέες πολιτικές διώξεις: Διέταξαν ΕΔΕ για τον υποψήφιο περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Bankingnews.gr: Πολιτική δίωξη και επικίνδυνη εκτροπή με φαιδρά «τεκμήρια» και γελοίες υποθέσεις

Η έγκυρη οικονομική και πολιτική ιστοσελίδα "Banking news" φιλοξενεί ένα άρθρο - κόλαφο για την πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Το παραθέτουμε αυτούσιο:

"Πολιτική σκευωρία, πολιτική δίωξη και επικίνδυνη εκτροπή…το χτύπημα κατά της Χρυσής Αυγής με φαιδρά «τεκμήρια» και γελοίες υποθέσεις

Το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να προστατεύσει την Δημοκρατία και να μην εγκλωβιστεί σε σταλινικές μεθόδους. Μόνο ως δικαστική και πολιτική εκτροπή μπορεί να θεωρηθεί η απόφαση δύο δικαστικών λειτουργών να άρουν τις βουλευτικές ασυλίες σε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής με στόχο τον εγκλεισμό στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τα επιχειρήματα της δικαιοσύνης και των δύο δικαστικών λειτουργών είναι φαιδρά. Ένα όπλο που βρέθηκε, ένα βιβλίο, μια εικόνα και άλλες τέτοιες γελοιότητες αποτελούν το κατηγορητήριο που θα «αποδείξει» ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση; Είναι προφανές ότι...

Η. Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει στις εκλογές ακόμα και μέσα από τη φυλακή! ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στην εκπομπή "Αντιρήσεις" του Αλέξανδρου Βέλιου στο Kontra Channel.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ανέλυσε τις θέσεις και το πρόγραμμα του κόμματος, ενώ παράλληλα σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα των παράνομων πολιτικών διώξεων κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει κανονικά στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές, ακόμα και αν το σύνολο των βουλευτών της βρεθεί στα κελιά της Τιμής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Διώκουν τον υποψήφιο περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη για... τις δηλώσεις που έκανε! - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης είναι ένας σύγχρονος ήρωας. Είναι ικανότατος αστυνομικός και είναι εθνικιστής, συνεπώς πρέπει να διωχθεί για να συντηρηθεί ο μύθος περί κακών Χρυσαυγιτών.

Διοικητική εξέταση διατάχθηκε για τον εν ενεργεία αστυνομικό Γιώργο Σπυρόπουλο από τα Σφακιά, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Κρήτη". Οι υπάλληλοι του Δένδια διέταξαν ΕΔΕ για τον εν ενεργεία αστυνομικό για την ομιλία του κατά την επίσημη παρουσίαση του ψηδοδελτίου!

Επαναλαμβάνουμε: διατάχθηκε ΕΔΕ για τις δηλώσεις που έκανε! Εάν δεν είναι αυτό πολιτική δίωξη, τότε τι είναι;

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης είναι ένας άνθρωπος του οποίου η υποψηφιότητα αποτελεί απάντηση στην λασπολογία και τις μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Είναι η δήλωση ότι η Χρυσή Αυγή είναι η αφρόκρεμα της Ελληνικής Κοινωνίας. Με καταγωγή από τα Σφακιά και τα Μαρτυρικά Καλάβρυτα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, Γιώργος Σπυρόπουλος είναι εν ενεργεία αστυνομικός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΙΩΚΟΥΝ...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗ, ΣΑΝ ΤΗΝ… ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ

1391933_224653537700103_1021304521_n
Από τη μία μεριά είναι τα παπαγαλάκια που διαδίδουν για να σπείρουν πανικό κι απογοήτευση στους νυν και μέλλοντες ψηφοφόρους του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, ότι «μετά την πρωτοβουλία των ανακριτριών –με εντολή Σαμαρά-τελειώσαμε με την Χρυσή Αυγή, θα τεθεί εκτός νόμου και εκτός εκλογών, ακόμα κι αν εμφανιστεί με άλλο όνομα».

Από την άλλη, υπάρχουν και οι πιο ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι, που βλέπουν την Χρυσή Αυγή ως… Λερναία Ύδρα και δε συμφωνούν καθόλου με τους προπαγανδιστές της… δεκάρας. Ιδού ένα άρθρο που γράφτηκε στην καθεστωτική «Καθημερινή» από τον Σ. Ζούλα, με τον ενδεικτικό τίτλο «Η Λερναία Ύδρα και η Χρυσή Αυγή» και που το’ χει πιάσει το… νόημα:
«Μερικοί πιστεύουν ότι «τελειώσαμε με τη Χρυσή Αυγή», αφού....

Φωτορεπορτάζ αηδίας και εμετού... Άνδρο ανθελληνων , λαθρομεταναστών και ανομίας η ΑΣΟΕΕ... Μόνο με έναν τρόπο θα καθαρίσει αυτό το έκτρωμα...

μπουρδελο

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ηλίας Κασιδιάρης ΤΩΡΑ για Δήμαρχος. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ο τίτλος του άρθρου τα λέει όλα: Μία βόλτα διαρκείας πέντε λεπτών στο εξωτερικό και εσωτερικό του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), θα πείσει και τον πιο δύσπιστο Έλληνα πως το κτήριο αυτό μόνο τύποις μπορεί να ονομαστεί Πανεπιστήμιο, καθώς de facto είναι κανονικό άντρο παρανομίας.  

Μια ειδησεογραφική μας ομάδα αποτελούμενη από δύο άτομα πήγε στο εν λόγω κτήριο και με μία φωτογραφική μηχανή απαθανάτισε τα αίσχη που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην ΑΣΟΕΕ,
εισπράττοντας φυσικά επιθετικές ματιές “φοιτητών” που με μεγάλη εχθρικότητα παρατηρούσαν την κάθε κίνησή τους.
Σίγουρα δεν είχαν συνηθίσει κάτι τέτοιο, αφού τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ουδέποτε τόλμησαν να......

Η «τυχαία» σύμπτωση του ερχομού της τρόικας και των αποκαλύψεων για τις ΜΚΟ με τη νέα «Χρυσαυγιάδα».


Η «τυχαία» σύμπτωση του ερχομού της τρόικας και των αποκαλύψεων για τις ΜΚΟ με τη νέα «Χρυσαυγιάδα»

Η κυβέρνηση του μνημονίου βρίσκεται σε έναν αγώνα «υπαρξιακών διαστάσεων» εναντίον της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ΝΔ είναι πλέον τρίτη και το ΠΑΣΟΚ ανύπαρκτο. Είναι και το γεγονός ότι οι «εταίροι» πιέζουν για ξεπουλήματα και χαράτσια, τα οποία δεν έχουν ακόμα υλοποιηθεί, ούτε μπορούν να υλοποιηθούν μέχρι τις ευρωεκλογές και τον οριστικό ενταφιασμό της κλεπτοκρατίας από την Χρυσή Αυγή.
Την Πέμπτη που μας πέρασε τα ΜΜΕ άνοιξαν επισήμως την.....

Η Νέα Δημοκρατία γλύφει τους Ρομά (γύφτους όπως τους λέει ο λαός) για τις ψήφους τους..


 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δε νομίζουμε ότι υπάρχουν - πλην των εγκεφαλικά ανεπαρκών και διορισμένων - πατριώτες που να ψηφίζουν το κόμμα των "περιούσιων", των "ευπαθών" και εσχάτως των λαθρομεταναστών!

Η άνευ προηγουμένου δημοσκοπική βουτιά της ψοφοδεξιάς που την έχει ρίξει στα όρια της "Πολιτικής Άνοιξης" έχει αναγκάσει τους παρατρεχάμενους του Σαμαρά να τάζουν λαγούς με πετραχήλια δεξιά και αριστερά προς άγραν ψήφων.

Επειδή όμως ο ελληνικός λαός τους φτύνει κατάμουτρα για την προδοσία και την κατάσταση που έχουν φέρει στη χώρα, οι Νεοδημοκράτες αφού μάζεψαν τα σκουπίδια του Καρατζαφέρη (Ροντούλη - Τζαβέλλα), τώρα κάνουν άνοιγμα στους ευπαθείς ή για όσους ξέρουν καλά τους ψηφοφόρους του 50εύρου!

Έτσι χθες αντιπροσωπεία με....

Συνέντευξη ποταμός του Ηλία Κασιδιάρη: "Οι κλέφτες και οι προδότες που μας κυβερνούν θέλουν να μας βάλουν φυλακή.. Τιμή μας... Ο λαός είναι μαζί μας"

Δείτε το βίντεο....

Κατάμεστη η αίθουσα για την υποψηφιότητα των Εθνικιστών στην Περιφερεια Κρήτης. Ένας σύγχρονος Ήρωας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης για τη Χρυσή Αυγή.. -ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Ξενοδοχείο "Belvedere" στην Χερσόνησο Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του υποψηφίου περιφερειάρχη Κρήτης.


Υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης είναι ένας άνθρωπος του οποίου η υποψηφιότητα αποτελεί απάντηση στην λασπολογία και τις μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Είναι η δήλωση ότι η Χρυσή Αυγή γενικώς είναι η αφρόκρεμα της Ελληνικής Κοινωνίας. Με καταγωγή από τα Σφακιά και τα Μαρτυρικά Καλάβρυτα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, Γιώργος Σπυρόπουλος είναι εν ενεργεία αστυνομικός.
Με θητεία στο πιο επίλεκτο σώμα του Ελληνικού Στρατού, τις Υποβρύχιες Καταστροφές, ο Γιώργος Σπυρόπουλος έχει στο ενεργητικό του δύο....

Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΧΕ «ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ» ΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ! ...

10-Euro-rev
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Σατανική" σύμπτωση;!
Στα πρόθυρα της διχοτόμησης βρίσκεται πλέον η Ουκρανία. Μετά την φυγή του προέδρου της χώρας από το Κίεβο, απηύθυνε διάγγελμα προς τον ουκρανικό λαό από το Χάρκοβο, δηλώνοντας ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.
Από την άλλη, έχει ήδη κηρυχθεί έκπτωτος από τη βουλή της Ουκρανίας και θεωρείται αδύνατη η επιστροφή του στο Κίεβο. Στο οποίο επέστρεψε η αντίπαλός του Γιούλια Τιμοσένκο, μετά την αποφυλάκισή της, με απόφαση της βουλής.
Παράλληλα, οι.....

Πολεμώντας με την γραφίδα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Πολεμώντας με την γραφίδα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Το θράσος: και φυλακισμένοι και άνθρωποι του συστήματος!
Το θράσος αυτών που κατ’ επάγγελμα και από εμπάθεια πολιτική συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή πραγματικά δεν έχει όρια. Την ίδια ώρα, κατά την οποίαν τόσο ο γράφων το κείμενο αυτό, όσο και πέντε ακόμη βουλευτές του Κινήματός μας ευρίσκοντο φυλακισμένοι χωρίς στοιχεία από μια ολοφάνερη πολιτική δίωξη, υπάρχουν κάποια ορφανά του Μαρξ μαζί με κάποιους χρυσοκάνθαρους καλοπληρωμένους προπαγανδιστές του συστήματος, οι οποίοι σε κανάλια και φυλλάδες ισχυρίζονται ότι είμαστε… άνθρωποι του συστήματος! Ποιου συστήματος; Του ίδιου που με μεθοδεύσεις παράνομες, οι οποίες θυμίζουν γκάνγκστερ, μας έχει στην φυλακή και μας έχει αφαιρέσει τα πολιτικά μας δικαιώματα. Ο κύριος λόγος για την φυλάκισή μας είναι βεβαίως η ....