Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 06, 2015

Ο Τσίπρας, ο Λένιν και τα... Θεοφάνεια - ΒΙΝΤΕΟ

"Ο κύριος εχθρός του κομμουνισμού είναι ο χριστιανικός κλήρος."
Λένιν

Τι θα έλεγε για τον πολιτικό του απόγονο σήμερα ο Λένιν αν τον έβλεπε σε αυτή την.... κατάσταση;! Να προσπαθεί να παίξει τον Χριστιανό και μάλιστα να μιλά για την Ορθοδοξία και το πόσο μεγάλη γιορτή για τον Ελληνισμό είναι, ενώ θα έφθανε στο σημείο να αφήσει και ένα περιστέρι ελεύθερο - σύμβολο του Αγίου Πνεύματος, μέρος του Τριαδικού Θεού, στον Αττικό ουρανό;!

Μάλλον ο Τσίπρας θα του απάνταγε με δικά του λόγια "Στην πολιτική, ηθική δεν υπάρχει, υπάρχει....

Ο Βαλλιανάτος, ο Θεοδωράκης και η "Επιτροπή" από τις ΗΠΑ που δίνει εντολές για το σχηματισμό των ψηφοδελτίων του "Ποταμιού"...! - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Σάλος στα μέσα ενημέρωσης, ειδικά του διαδικτύου, για το "ναυάγιο" Ποταμιού και Βαλλιανάτου με σκοπό ο δεύτερος να κατέλθει στις εκλογές με το κόμμα του Θεοδωράκη.

Ο γνωστός στο πανελλήνιο για τις ερωτικές του προτιμήσεις, Βαλλιανάτος έκανε και μια ανάρτηση στην προσωπική ιστοσελίδα του για να ενημερώσει το κοινό του για το γεγονός, ωστόσο ξετυλίγοντας όλη την ιστορία και τις στιχομυθίες που είχε με τον Θεοδωράκη αποκαλύφθηκαν και ορισμένα σημαντικά δεδομένα που έχουν το ανάλογο ενδιαφέρον.

Αρχικά αποκαλύπτει ο Βαλλιανάτος ότι ενώ δεν έχει συμφωνήσει με τον Θεοδωράκη να είναι υποψήφιος, ο δεύτερος διασπείρει ειδήσεις στο διαδίκτυο σαν "non - paper" κάτι που αποδεικνύει ότι τα ΜΜΕ είναι άψογα φερέφωνα του πολιτικάντη - κρατικοδίαιτου παρουσιαστή..(1)

Στη συνέχεια ενώ όλα έχουν ετοιμασθεί και ...

Πανικός στη ΝΔ...Απεγνωσμένες προσπάθειες να βρεθούν υποψήφιοι


Μπορεί ο πρόεδρος της ΝΔ να κήρυξε την έναρξη της προεκλογικής περιόδου με το στομφώδες πλην κωμικό για την περίπτωσή του «η νίκη είναι δική μας», η κοινωνική πραγματικότητα όμως στέκεται αμείλικτη, υποχρεώνοντας στελέχη της πατριδοκάπηλης δεξιάς σε αναδίπλωση και φυγή.
Καμία λοιπόν εντύπωση δεν προκαλούν οι διαδοχικές αρνήσεις στελεχών του κομματικού μορφώματος του Σαμαρά να κατέλθουν ως υποψήφιοι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Ποιος είναι εξάλλου τόσο αφελής ώστε να υπερασπιστεί με επιχειρήματα τα έργα και τις ημέρες της άθλιας, μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου; Πού θα βρει επιχειρήματα και κυρίως, ποιος θα τον πιστέψει;
Ως εκ τούτου, με μορφή χιονοστιβάδας πέφτουν τα «όχι» στις κρούσεις της Συγγρού σε στελέχη, προκειμένου να....

Βρωμάει...καμαρίλα ο βόθρος του Θεοδωράκη!

Γράφει ο Αινείας

Ευαγγελίζεται συνεχώς το νέο και το προβάλλει ως κύριο κορμό της προεκλογικής του καμπάνιας στα social media και στο διαδίκτυο.
Θέλει να τα αλλάξει όλα, χωρίς βέβαια να τα γκρεμίσει το αγόρι με τα "περίεργα" γούστα (γουστάρει.....ρωσικά εδέσματα) και τα ροζιασμένα χέρια όχι από τη δουλειά αλλά από το...κάψιμο του χιονιού στα σαλέ που συχνάζει.

Βλέπω λοιπόν ότι φωνάζει ότι ξεκινά κάτι....νέο, για να αλλάξει το παλιό..
Για να ξεκινήσουμε να καταγράφουμε τους "νέους" του εγχειρήματος του Big Boss που ανέλαβε πρώτος από όλους να προωθήσει τις "κρυφές λίστες":

1. Σ. Λυκούδης: Βουλευτής ΔΗΜΑΡ και συμμετέχων στην συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ
2. Π. Τατσόπουλος: Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, γνωστός για το "πήδημα της μισής Αθήνας"
3. Νίκη Φούντα: Βουλευτής ΔΗΜΑΡ και συμμετέχων στην συγκυβέρνηση ΝΔ -ΠΑΣΟΚ
4.

Σε νευρική κρίση ο Σαμαράς, απέλυσε τον σκηνοθέτη της περιοδείας του λόγω.... λήψεων!

Διαβάζουμε σε καθεστωτικό site ότι μετά το τέλος της περιοδείας του Σαμαρά σε Λάρισα και Καρδίτσα ο Πρωθυπουργός ήταν πυρ και μανία με τον σκηνοθέτη του και τον....απέλυσε, γιατί δεν έκανε καλές λήψεις και δεν φάνηκε ο όγκος του κόσμου που παρακολούθησε τις ομιλία του στη Λάρισα.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν είδε τις σκοτεινές εικόνες που τραβήχτηκαν, αλλά και τα εξειδικευμένα πλάνα στα χωριά της Καρδίτσας...
Κάπως έτσι την "πλήρωσε" ο σκηνοθέτης, παρ' όλο που και στις δύο περιπτώσεις δε φέρει καμιά ευθύνη αφού στη Λάρισα ήταν ελάχιστα χαρτογιακάδες και ο Σαμαράς μίλησε για....

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ: "ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ"

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 45

Αυτήν την σπουδαία μέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία η Χρυσή Αυγή εύχεται το φως του Θεού και της Ελλάδας να οδηγεί τον λαό μας.
Απέναντι στις ξένες δυνάμεις και τους εγχώριους υποτακτικούς τους που καταδυναστεύουν την Πατρίδα μας υψώνουμε σθεναρή φωνή Αντίστασης παρά την παράνομη φυλάκισή μας.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή


Διαβάστε περισσότερα: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Το φως του Θεού και της Ελλάδας να οδηγεί τον λαό μας | Χρυσή Αυγή

«Να μην έρθουν οι κομμουνιστές»: Γι’ αυτό ΜΑΥΡΟ στους μπολσεβίκους της Νέας Δημοκρατίας!


Πλησιάζουν με βήμα γοργό οι εκλογές και η ΝΔ έχει αρχίσει να ανακινεί τον «κομμουνιστικό κίνδυνο». Όμως, όλοι οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί ότι οι πραγματικοί κομμουνιστές βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία. Στο κενό πέφτουν λοιπόν οι παραινέσεις των «γαλάζιων» στελεχών προς τον κόσμο για στήριξη στη Νέα Δημοκρατία. Εμείς, απλώς, θα παραθέσουμε μερικά από τα βασικά επιχειρήματα που αποδεικνύουν ότι το πραγματικό κομμουνιστικό κόμμα στην Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία!
Λαθρομετανάστευση: Βγήκε στην Κομοτηνή ο Σαμαράς και είπε ότι αν χάσει τις εκλογές οι «κομμουνιστές» θα φέρουν τους λαθρομετανάστες. Πρόκειται περί.....

ΠΑΣΟΚ:"Δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες, μόνο πρόσφυγες...Να τους δώσουμε σε όλους άσυλο...Μόνο η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει το αντίθετο"

Προσφάτως ο Σαμαράς είχε την ευκαιρία για τελευταία φορά να περιοδεύσει στον Έβρο ως Πρωθυπουργός. Κοντά στα σύνορα με την Τουρκία έκανε δηλώσεις στις οποίες "καταδίκαζε" την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για διάθεση ασύλου και ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες.
(Παρέλειψε βέβαια να πει ότι είχε φροντίσει πρώτα ο ίδιος να κάνει πράξη την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομετανάστες, καθώς αυτός έδωσε άσυλο και ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες και τους "πρόσφυγες")

Με αφορμή λοιπόν αυτές τις δηλώσεις του το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου (ζήτημα αν θα πάρει 2% στον Έβρο), η Αλ Σάλεχ για την ακρίβεια,  εξέδωσε μια ανακοίνωση κατατοπιστικότατη του τρόπου σκέψης του καθεστώτος στην οποία τονιζόταν συνοπτικά τα εξής:
- Δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες
- Στους πρόσφυγες πρέπει άμεσα να δίνουμε άσυλο....(και ιθαγένεια;)
- Πρέπει ελεύθερα όλοι οι ....

Ούτε μισή ψήφος στη μασονοδεξιά ΝΔ!


Ούτε μισή ψήφος στη μασονοδεξιά ΝΔ!

Στα πλαίσια της μαύρης προπαγάνδας οι παπαγάλοι της πιάτσας Συγγρού αναπαράγουν την παραμύθα περί δήθεν επιστροφής ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής στη ΝΔ, ειδικά -όπως γράφουν- στην επαρχία.
Καθότι δεν υπάρχει ούτε ένα δεδομένο και ατράνταχτο στοιχείο για να αποδείξουν αυτή την παραμύθα, διαδίδουν πως η μπαρούφα αυτή έχει προκύψει από «στοιχεία ερευνών σε Πελοπόννησο και Μακεδονία».
Άλλοι θα κάνουν λόγο για ευσεβείς πόθους, άλλοι θα μιλήσουν για φρούδες ελπίδες, η Χρυσή Αυγή όμως απαντά: Ούτε μισή ψήφος στη μασονοδεξιά ΝΔ!
Ούτε μισή ψήφος στην....

Ο Ξηρός, ο Λάκης Γαβαλάς, η αγάπη του για τη μορταδέλα....και ένα βίντεο αφιερωμένο!

Αποδεικνύονται σιγά, σιγά άγνωστες πτυχές της ζωής ενός διαβόητου - αιμοβόρου τρομοκράτη με το όνομα Χριστόδουλος Ξηρός, με κωδική ονομασία "Σούζυ".
Εκτός λοιπόν του.... ντεκαπάζ που κοσμούσε το κεφάλι του "ληστοτρομοκράτη", έχουμε και νέα στιγμιότυπα της ζωής του...

Ο Λάκης ο Γαβαλάς, που μάλλον από αυτόν εμπνεύστηκε τη "διαφορετική" κόμη, είπε ότι περνούσαν πολλές ώρες μαζί βλέποντας ταινίες και συζητώντας στις φυλακές, ενώ δήλωσε ότι....

Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μετά από δύο μνημόνια, πάει ΣΥΡΙΖΑ για να “αλλάξει συθέμελα το σύστημα”! - ΒΙΝΤΕΟ από δήμοσιο εξευτελισμό του στα Γιάννενα


Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μετά από δύο μνημόνια, πάει ΣΥΡΙΖΑ για να “αλλάξει συθέμελα το σύστημα”!

Γράφει ο Αντίοχος

Τελευταία –μέχρι τώρα- «μεταγραφή» του ΣΥΡΙΖΑ από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, είναι ο Θανάσης Οικονόμου, πρώην βουλευτής. Το αστείο στην υπόθεση, είναι ότι αυτός ο βαθιά συστημικός ανακοίνωσε πως πάει στον ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξει –και μάλιστα «συθέμελα»- το… σύστημα:
«Στη σημερινή δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία, σημασία έχει να σωθεί ο τόπος και, ταυτόχρονα, το ίδιο αναγκαίο είναι να ....

ΙΔΟΥ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ

BOULI-NEA

Η Ελλάδα από το 1979 που έγινε η ένταξη της στη τότε ΕΟΚ έγινε σταδιακά το στρατόπεδο συγκέντρωσης και αργής εξόντωσης της Ευρώπης. Αυτό έγινε ορατό και ξεκάθαρο το 2010. Όλες οι μειονότητες που δεν είναι αποδεκτές στα πολιτισμένα κράτη της Ευρώπης, σε συνεργασία με την κάθε κυβέρνηση και υπό την «συνθήκη τάδε» τους μαζεύουμε εδώ αυξάνοντας με εκρηκτικό ρυθμό την εγκληματικότητα. Σήμερα πήγαμε ένα ακόμη βήμα το σχέδιο καταστροφής της χώρας μας, με τα μνημόνια που έφεραν τις αυτοκτονίες, που κατέστρεψε όλους τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες και δημιούργησε στρατιές Ελλήνων που δεν έχουν ούτε την στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη λόγω οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία ενώ χιλιάδες νοικοκυριά φυτοζωούν.
Δεν χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις για να....

Εκπομπή - πρόλογος της Προεκλογικής Εκστρατείας της Χρυσής Αυγής..Ηλίας Κασιδιαρης: "Το σύνθημα θα είναι να επιστρέψει η Εξουσία στους Έλληνες και..." - ΒΙΝΤΕΟ

....να μπουν οι κλέφτες στη φυλακή"

Δείτε την εκπομπή έναυσμα της προεκλογικής μας εκστρατείας.
Του Αγώνα για την απελευθέρωση της Ελλάδος από προδότες και κλέφτες.