Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 06, 2016

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δίνει το σύνθημα: "Έλληνες ξεσηκωθείτε....Η Επανάσταση δε σταμάτησε ποτέ"

Δείτε το βίντεο - αφύπνισης από την ομιλία του Αχηγού της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Αθηνών....

Ακόμα η και η... κολλημένη με τη νουδούλα Rass ομολογεί: Τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με ανεβασμένα ποσοστά!

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η ένωση σκευωρών και εντολοδόχων της ΝΔ είχε στα χείλη το σύνθημα Rass – Rass Antonis Samarass και η γνωστή εταιρεία τραγελαφικών δημοσκοπήσεων Rass θέτει στην υπηρεσία της κωμωδίας άλλη μία γαλάζια μαϊμού δημοσκόπηση.

Πριν πούμε το οτιδήποτε να θυμίσουμε ότι προ των Ευρωκλογών που η Χρυσή Αυγή έλαβε 9,4% και η νουδούλα καταποντίστηκε, η Rass έδινε βραχεία κεφαλή στη νουδούλα και εμφάνιζε την Χρυσή Αυγή στο 6,1%. Τόσο αξιόπιστη εταιρεία.

Προ των εκλογών του Ιανουαρίου 2015 η Rass αντίστοιχα έδινε 3,8% (!) στην Χρυσή Αυγή εμφανίζοντας το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ως πέμπτο! Τελικώς η Χρυσή Αυγή βγήκε τρίτη με σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από αυτό που έδινε η Rass. Τόσο αξιόπιστη εταιρεία.

Τώρα η εταιρεία δημοσίευση νέα δημοσκόπηση στην εφημερίδα «Το Παρόν» και στην πρόθεση ψήφου...

MISTER TSIPRAS: ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΜΟΥ

Γράφει ο Αντίοχος

Ομιλία στην Κεντρική Επιτροπή του αμερικανοκομμουνιστικού συνονθυλεύματός του, πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα ο mister Tsipras, ο οποίος… ξεσπάθωσε κατά της Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας, λοιπόν, για το λεγόμενο «προσφυγικό» πρόβλημα και συνδυάζοντάς το με τις πολιτικές λιτότητας (τις οποίες ακολουθεί πρώτος και καλύτερος ο ίδιος), είπε ότι:  

«Η Ευρώπη είναι σε νευρική κρίση για λόγους πολιτικής αδυναμίας, γιατί οι πολιτικές λιτότητας εξέθρεψαν...

Αποκάλυψη Αυστριακής εφημερίδας: "Κλείνουν όλα τα σύνορα της Ευρώπης από 9 Μαρτίου...Η Ελλάδα γίνεται η αποθήκη των λαθρομεταναστών"

lathro__synora
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε αντίθεση με πολλούς άλλους εμείς στο blog μας διατρανώνουμε τη χαρά μας που επιτέλους θα ζήσουμε την ενεργητική κατάφαση του Εθνικισμού και του διαρκή αγώνα εφ'εξής μέχρι την Τελική Νίκη.
 
Μια είδηση-βόμβα (η οποία για μας είναι λίγο-πολύ αναμενόμενη και πολλάκις προαναγγελθείσα…) περιέχει η μεγάλη αυστριακή εφημερίδα Der Standard. Και πιο συγκεκριμένα, αποκαλύπτει το προσχέδιο του κοινού ανακοινωθέντος της Συνόδου Κορυφής που θα γίνει τη Δευτέρα. Σε αυτό θα αναφέρεται ότι η “Οδός των Δυτικών Βαλκανίων” θα κλείσει οριστικά και αμετάκλητα για όλους τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους, ασχέτως αν είναι από την Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν ή οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, άρα όσα «προσφυγάκια» βρίσκονται ήδη επί ελληνικού εδάφους και οι εκατοντάδες χιλιάδες που θα’ ρθουν στον ελληνικό… παράδεισο, εδώ θα μείνουν!
Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, οι…

Εθνικός Μητροπολίτης Αμβρόσιος: "Ντρέπομαι που ζω σε χώρα άθεων και ομοφυλόφιλων και λαθρπομεταναστών...Ως πότε δυστυχή Έλληνα θα το υπομένεις;!"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κάλεσμα Αγώνα και Αντίστασης από τον Εθνικό Ιεράρχη με τις Εθνικές Δυνάμεις της Χώρας για να μείνει η πατρίδα σε χέρια ελληνικά...

ΝTΡΕΠΟΜΑΙ, ΠΟΥ ΖΩ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! 

 Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ...ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

 __________Δημοσιεύθηκε και σας την παρουσιάζουμε! Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας κατά τρόπο σκανδαλώδη και προκλητικό  βολεύει τους δικούς του ανθρώπους! Ένας ακόμη φίλος του από τήν «παληά παρέα του» διωρίσθηκε Σύμβουλος μέ μισθό 2027 € μηνιαίως! 
_________Ντρέπομαι, που ζώ σ' αυτή την ταλαίπωρη Χώρα των αθέων, των ψευταράδων, των καταχραστών, των......

Διάγγελμα Μουζάλα: "Κάντε ότι μπορείτε ο καθένας για να....μην ανέβει και άλλο η Χρυσή Αυγή"


Απίστετα προκλητικές και ενδεικτικές του πώς αντιμετωπίζουν το μείζον εθνικό πρόβλημα ήταν οι δηλώσεις του υπουργού λαθρομετανάστευσης του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μουζάλα, σχετικά με την αθρόα εισβολή απρόσκλητων στην Πατρίδα μας.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό μεταξύ άλλων τόνισε πως: "Ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη προσφέρουν πολλά στο προσφυγικό και πρέπει να συνεχίσουν να το πράττουν, ειδάλλως το κενό θα το καλύψουν οι ακροδεξιοί και η Χρυσή Αυγή".
Κοινώς, ο Μουζάλας διαμηνύει προς....

Και επίσημα υπάλληλοι της...Ε.Ε. τα αναρχοκομμούνια των Εξαρχείων...

anarxia


Τη χορήγηση έκτακτης χρηματοδότησης ύψους 3,5 δισ. ευρώ για προσλήψεις στα «κέντρα καταγραφής προσφύγων και μεταναστών» (πιο γνωστά ως “Hot Spots”) που έχουν δημιουργηθεί και σ’ αυτά που θα δημιουργηθούν στο προσεχές μέλλον στα ελληνικά νησιά, ζήτησε η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων και ενέκρινε η Κομισιόν.
Τα φράγκα προέρχονται από.....

“ΦΡΟΥΡΙΟ ΕΛΛΑΣ” η μόνη λύση


“ΦΡΟΥΡΙΟ ΕΛΛΑΣ” η μόνη λύση - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

“Το σπίτι που γεννήθηκα
κι ας το πατούν οι ξένοι
στοιχειό είναι και με προσκαλεί·
ψυχή, και με προσμένει…

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Η ξενοκρατία επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα και σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής. Ο εθνικός πλούτος της Πατρίδας μας είναι υποθηκευμένος στους παγκόσμιους τοκογλύφους με τα περίφημα μνημόνια, τα οποία έχουν εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία, ενώ με το αγγλικό δίκαιο έχουν υποθηκεύσει όλη την περιουσία του λαού μας!
Οι πολυεθνικές αλωνίζουν ασύδοτες με.....

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

13s1agrot-thumb-large
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Τσικνοπέμπτη προχθές, και άρχισαν από νωρίς το πρωί τα γλέντια για τη διπλή εορτή της ημέρας. Απ’ τα χαράματα στην Κρήτη άρχισε να ρέει η τσικουδιά και οι μπαλωθιές στον αέρα έδιναν ρεσιτάλ. Στη Ρούμελη άρχισαν από το πρωί να σουβλίζουν αρνιά και κοκορέτσια. Στη Μακεδονία με ό,τι όχημα είχε εύκαιρο μπροστά του ο κάθε αγρότης βγήκε στους δρόμους κορνάροντας. Στη Θεσσαλία…….
Δεν άντεξα να μην σαρκάσω, για το τι θα γίνονταν αν ήταν σοβαρές οι προτάσεις που έδωσε το πρωί της τσικνοπέμπτης στους αγρότες ο κ. Μητσοτάκης. Τα ΜΜΕ βρήκαν την ευκαιρία να......