Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2011

Ίων Δραγούμης: Όσοι Ζωντανοί....

"Λευκή ας βαλθεί όπου έπεσες κολώνα - πως έπεσες γραφή να μην το λέει - λευκή με της πατρίδας την εικόνα μόνο εκείνη ταιριάζει να σε κλαίει, βουβή, μαρμαρωμένη να σε κλαίει".

Κωστής Παλαμάς
Ρήσεις Δραγούμη
 «Ακουμπώντας στο έθνος μου να γίνω πιο άνθρωπος. Δεν μπορεί κανείς να είναι άνθρωπος ξεχνώντας την καταγωγή του. Να θυμάται κανείς από πού βγήκε, που μεγάλωσε, ποιο έθνος τον ανέθρεψε. Μου αρέσει να βλέπει κανείς τους δεσμούς του. Αυτό θα πει ελευθερία».
Γράφει για την σύνδεση του έθνους με τον πολιτισμό: «Ποιος είναι ο τελικός των εθνών, πες τον προορισμό, πες τον αποστολή; Ο πολιτισμός! Να ένα έργο άξιο για τα έθνη, έργο αληθινά ανθρώπινο. Να η δικαιολογία των εθνών. Να πως τα έθνη είναι χρήσιμα στην ανθρωπότητα και να που έσφαλε ο Μαρξ πολεμώντας τα έθνη. Πολιτισμούς γεννούν τα έθνη και αυτά μονάχα. Δεν φθάνει όμως να είναι ένα έθνος πολιτισμένο, πρέπει να είναι πολιτισμένο και από δικό του πολιτισμό. Σε αυτό λοιπόν χρησιμεύουν τα έθνη. Οι πολιτισμοί γεννιούνται ο καθένας σε κάποια πατρίδα, σε κάποια εποχή και σε κάποιο έθνος. Έξω από αυτά δεν μπορεί να σταθεί πολιτισμός».
Για τον εθνικισμό: «Ο εθνικισμός είναι μορφή ενέργειας. Όλοι λοιπόν οι ενεργητικοί άνθρωποι είναι εθνικιστές, είτε το ξέρουν είτε όχι. Ο διεθνιστής είναι στοιχείο θανάτου για το έθνος του».
Θα έλεγε σήμερα στην Ρεπούση: «Τα Ελληνικά σχολεία είναι για 2 σκοπούς: να ανοίγουν τα μυαλά και να φουσκώνουν το παιδί με τον εθνισμό του. Η παράδοση είναι ο σύνδεσμος των ατόμων μίας φυλής, τωρινών και περασμένων, που τα κάνει έθνος. Ιστορία είναι η συνείδηση του συνδέσμου αυτού. Να νοιώθεις την καταγωγή σου, την συνέχεια του εθνικού εγώ σου, την ιστορία που σου κάνει συνειδητό το πέρασμα του έθνους σου μέσα στους αιώνες».
Για τους νεοραγιάδες: «Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που....

Ποιός πραγματικά κυβερνά τις ΗΠΑ; Ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ..

Απαγορευτικό για λοβοτομημένους...."αντιρατσιστές"!

ΘΗΡΙΩΔΙΑ! ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΙΣΛΑΜΟΦΟΝΤΑΜΕΤΑΛΙΣΤΗΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΒΡΕΦΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ!


Ο δράστης του φονικού, Νορντίν Αμράνι (Φωτογραφία από τη Daily Mail)5 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 123 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ εως αυτή την στιγμή ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΜ”Ε” ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ!!


Η Πακιστανική εφημερίδα “Karachi Post” συνέδεσε από την πρώτη στιγμή την επίθεση με δίκη ισλαμιστή που δολοφόνησε την αδερφή του για “λόγους τιμής” και η δίκη είχε ήδη αναβληθεί μετα την απειλή βόμβιστικής επίθεσης! Ο ισλαμοφασίστας “χτύπησε στην πλατεία όπου βρίσκεται το δικαστήριο, στοχεύοντας σε Χριστουγεννιάτικη αγορά γεμάτη οικογένειες “απίστων”!
ΕΛΕΕΙΝΟΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΙ. ΜΜ”Ε” ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΗΤΑΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΒΑΡΥΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ, ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ “ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ” ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ!
Ο άθλιος (και γνώριμος μας) Βαν Ρομπάι, στο ίδιο μήκος κύματος.
Προσπάθησε να βιάσει γυναίκα π0υ αντιστάθηκε και την δολοφόνησε εν ψυχρώ πριν την ενέργεια. Όπως ακριβώς οι τρομοκράτες του Μπεσλάν “πιστοί μαχητές” που βίαζαν και γλένταγαν σε.....

Είμαι ζωντανός σημαίνει....ΠΟΛΕΜΩ

Η εισβολή του «αόρατου» εχθρού συνεχίζεται κατά πάντων και με κάθε πρόσφορο τρόπο. Ακόμη και ο εκβιασμός για την καταστροφή της οικονομίας και της κοινωνίας έχει αναγορευτεί σε πολιτική τακτική από ελαττωματικές οντότητες. Από κοντά αναστήματα με ανύπαρκτη ηθική υπόσταση που νομοθετούν τις ξένες εντολές μετατρέποντας τους Έλληνες σε ζωντανούς νεκρούς και σκλάβους μιας μισοπεθαμένης Ευρώπης. Αυτή λοιπόν η πολιτική τάξη μαζί με τους συναδέλφους τους ανά τα ευρωπαϊκά έθνη ενεργούν για λογαριασμό της παγκοσμιοποίησης που είχε ξεκινήσει εν όπλοις με τους παγκόσμιους πολέμους και ολοκληρώνεται σήμερα δημοκρατικά και δανειακά.
Τότε τα....

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ!!

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ...

Προκλητική εμφάνιση του Συμβούλου της Παγκόσμιας Τράπεζας Γκάρυ Ριντ στη Βουλή. Αποκάλεσε τα Σκόπια «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», προκαλώντας την έκρηξη του βουλευτή της Ν.Δ. Γρηγόρη Αποστολάκου.

Σε ομιλία του στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με θέμα «Θεσμικές μεταρρυθμίσεις για να οδηγηθεί η Ελλάδα έξω από τη κρίση» ο Γκ. Ριντ – τυχαία άραγε (;) – αποκάλεσε «Μακεδονία» τα Σκόπια, σε μια αποστροφή του λόγου του για την οικονομική κατάσταση στις χώρες των Βαλκανίων.


Το…

Ο Σιωνισμός προωθεί τον "εκλεκτό" του για το χρίσμα των Ρεπουμπικαλών

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Που να δείτε τι σας έχουμε για μια....ΕΤΑΙΡΑ υποψήφια, υποτακτική του Σιωνισμού!
Σε λίγες μέρες τα...ωραία!

Του Michael Collins Piper (American Free Press) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ενώ δεν υπήρχαν στοιχεία για κάτι τέτοιο, η ελίτ των media ανακοίνωσε το πόσες ελπίδες δίνει η προεδρική εκστρατεία του πρώην προέδρου της Βουλής Newt Gingrich. Αυτό δεν ήταν έκπληξη για όσους γνωρίζουν ότι ο Gingrich έχει μακροχρόνιους δεσμούς με ισχυρούς κύκλους έξω από τη σφαίρα των ψηφοφόρων.
Το 1968, όταν οι.....

Η προβοκάτσια του Σιωνισμού εναντίον της Κρήτης, καλά κρατεί

Μία περίεργη δημοσίευση της μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας των ΗΠΑ που ασχολείται με...τηλεπικοινωνίες...

Πληθαίνουν οι προβοκάτσιες στο διαδίκτυο, ακόμα και από εταιρείες, κατά της Κρήτης!
Ήδη αρκετοί ψάχνοντας στην αγορά εργασίας βρήκαν στην ιστοσελίδα της Motorola τη μοναδική αγγελία εργασίας που υπήρχε για την Ελλάδα.
Εκεί διαβάζουμε ότι....

Δήλωση - ομολογία Καρατζαφέρη.. "Λαϊκίζω και παραπληροφορώ για να ανελιχθώ"..Πόσα τετράποδα θα τον ξαναψηφίσουν;

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Η προπαγάνδα των ΜΜΕ θα παίρνει την απάντησή της καθημερινά...


“Είμαι διαχειριστής, σε εταιρεία έκδοσης κοινοχρήστων, σε πολυκατοικίες στη Λάρισα. Διάβασα τυχαίως για σχόλιο σας στο φύλλο: «ΘΕΣΣΑΛΙΑ», Πέμπτη 8 Δεκ. 2011, σελ.3, με τίτλο «Ο ρατσισμός είναι εδώ». Θέλω να πληροφορήσω τον ή την συντάκτη-τρια του κειμένου κ.ΚΑΤ.ΤΑΣ, ότι στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι τα πράγματα.
1) Σε αστικό συμβόλαιο, για να είναι κατοχυρωμένος ο ιδιοκτήτης απαιτείται ΤΡΙΤΕΓΓΥΗΤΗΣ. Ο προαναφερόμενος έχει εγγυητή υπέρ αυτού;
2) Στο σύνολο των περιπτώσεων πίσω από τον νομότυπο αλλοδαπό, ακολουθούν πλήθος άλλων λαθραίων και μη αλλοδαπών, με το αζημίωτο πάντοτε διά τον νομότυπον.
3)

Ανιστόρητες, προκλητικές δηλώσεις του ραγιά Μπουτάρη..


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Ένας λαός που δν γνωρίζει την ιστορία του,είναι καταδικασμένος να αφανιστεί"





ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ


Σε καινοφανείς δηλώσεις προχώρησε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης από τη Σμύρνη –όπου βρισκόταν για επίσημη επίσκεψη- καθώς υπερέβαλλε εαυτόν για άλλη μια φορά μιλώντας για πολυεθνική Θεσσαλονίκη αλλά και χρησιμοποιώντας τις κλασικές ατάκες περί αδελφοποιήσεων, αδελφών, ξαδέλφων κτλ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκόφωνης εφημερίδας της Θράκης «Μπιρλίκ» (τουρκικά νέα) ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης  όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς ανακοίνωσε πως ήδη έχουν αρχίσει οι εργασίες για την ανέγερση τζαμιού στην πόλη του για τους 5000 μουσουλμάνους που –σύμφωνα με τον ίδιο- ζουν εκεί.
 «Αυτή τη στιγμή....

Να ποιοί είναι οι εβραίοι...Αιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού και του Χριστού...

Έσπασαν τον σταυρό κι έκαψαν την ελληνική σημαία στα Ιεροσόλυμα Τραγικές στιγμές περνάει το πατριαρχείο Ιεροσολύμων τις τελευταίες ώρες. Προχθές το βράδυ 13 εξτρεμιστές Ισραηλινοί μπήκαν στο μοναστήρι του Προδρόμου, στον Ιορδάνη ποταμό που βρίσκεται στην Ιεριχώ και κατέστρεψαν εικόνες και σταυρούς.
Βεβήλωναν ότι έβρισκαν μπροστά τους με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι αρχές και να μεταβούν στην περιοχή για να εκτιμήσουν τις ζημιές. Στην περιοχή έφτασε ο πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος και ο Έλληνας πρόξενος για να διαπιστώσουν ότι έσπασαν το σταυρό του τρούλου, κάτι κάγκελα που έχει γύρω από τη Μονή, κατέστρεψαν κάτι πολύ παλιούς κηροστάτες, ενώ έκαψαν και την ελληνική σημαία.
Μέχρι πρόσφατα η είσοδος απαγορευόταν στο μοναστήρι του Προδρόμου. Οι προσκυνητές και οι επισκέπτες αλλά και η αγιοταφική αδελφότητα είχε δικαίωμα να......