Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2015

Ηλίας Κασιδιάρης για παράνομα θαλασσοδάνεια κομμάτων: “Να διωχθούν άμεσα πολιτικοί και τραπεζίτες” - ΒΙΝΤΕΟ

Το μέγα σκάνδαλο της συγκάλυψης πολιτικών και τραπεζιτών που χορήγησαν εκατοντάδες εκατομμύρια στα κόμματα έφερε στη βουλή σήμερα η Χρυσή Αυγή. Ο Ηλίας Κασιδιάρης απαίτησε να σταματήσει η παράνομη τροφοδότηση των καθεστωτικών κομμάτων με χρήματα ανήκουν στον Ελληνικό λαό και να διωχτούν πολιτικοί και τραπεζίτες.

Δείτε το βίντεο...

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ, ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

Γράφει ο Αντίοχος

Μιλώντας ο… ξακουστός Μπουμπούκος στην τηλεόραση των μεγάλων αφεντικών αυτού του τόπου (δηλαδή στο Mega), στην οποίο εμφανίζεται συχνότατα, είπε ότι αυτό είναι το μεγάλο πολιτικό θέμα, που αναδείχθηκε και σε αντιπαράθεσή του σε τηλεοπτική εκπομπή με τον Βαγγέλα, είναι το τι θα γίνει εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα καταφέρει και ζητήσει από την αντιπολίτευση να ψηφίσει τα νομοσχέδια που θα φέρει και ζήτησε να τοποθετηθούν οι… μνηστήρες της νουδούλας για το ενδεχόμενο μελλοντικής «μεγάλης συγκυβέρνησης» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Φαίνεται πως ο Μπουμπούκος περνάει τους Έλληνες για μεγάλα… κορόιδα! Νομίζοντας, ότι έχουν ξεχάσει ότι είναι από τους λίγους πολιτικάντηδες που...

Στην πολιτισμένη Σουηδία οι κάτοικοι ξεσηκώνονται εναντίον των λαθρομεταναστών!

Το Tärnsjö ήταν μέχρι πριν από λίγο καιρό ένα απλό ήρεμο χωριό βόρεια της Στοκχόλμης. Μετά την άφιξη 20 οικογενειών προσφύγων, όμως, η ηρεμία αυτή διαταράχτηκε.
Τα προβλήματα ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο, όταν, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι του χωριού μιλώντας στη Daily Mail, μετανάστες άρχισαν να πετούν πέτρες σε αυτοκίνητα ντόπιων και οι τελευταίοι ανταπάντησαν κάνοντας ακριβώς το ίδιο.

Ο «πόλεμος» μεταξύ των δύο πλευρών επεκτάθηκε και στα social media, με νέους του χωριού να διοργανώνουν «events» για να...

ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ… ΒΟΡΙΔΗΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ» ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!


ÂÏÕËÇ - ØÇÖÏÖÏÑÉÁ ÃÉÁ ÔÏÍ ÐÑÏÛÐÏËÏÃÉÓÌÏ ÔÏÕ 2014
(EUROKINISSI/ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÏÕËÏÓ)

Γράφει ο Αντίοχος

Τα… αποκαλυπτήρια των όσων φαινομενικά αλλόκοτων συμβαίνουν τελευταία στο παρασκήνιο της νουδούλας έκανε –ηθελημένα ή άθελά του- χθες ο Μάκης ο Βορίδης (ο… Mykonian), ο οποίος… εκδηλώθηκε (και μην πάει αλλού το μυαλό σας…) στην επιτροπή Οικονομικών της βουλής, υπέρ αυτού που κινεί τα νήματα της διάσπασης-διάλυσης, με… πολιορκητικό κριό τον… «άφθαρτο Τζίτζι» -και όχι μόνον αυτόν: του φον Αντωνάκη Σαμαρά! Ιδού τι είπε ο «Μάκαρος» (όπως τον αποκαλούσαν κάποτε αυτοί που δεν ήξεραν τι μέρος του λόγου είναι…):
«Εάν θέλετε συναίνεση θα....

"Εθελόντρια" του ISIS μόλις επεδίωξε την.... χειραφέτησή της, τη δολοφόνησαν οι "προστατευόμενοι" της Τουρκίας και του Σιωνισμού!

kesinovic.24.11.708

Τραγικό και πρόωρο τέλος είχε η ζωή της Σάμρα Κεσίνοβιτς, όταν προσπάθησε να διαφύγει από τη Συρία. Η έφηβη από την Αυστρία, που είχε γίνει το κορίτσι- διαφήμιση για το Ισλαμικό Κράτος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τους τζιχαντιστές. 
Η 17χρονη δολοφονήθηκε ενώ προσπαθούσε να το σκάσει από τη Ράκα, την.....

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


aristera_tromokratia__article

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά την… ατυχέστατη (γιατί ήρθε η κατάρριψη του ρωσσικού αεροσκάφους και την εξαφάνισε από την επικαιρότητα) βομβιστική επίθεση στο κτίριο του ΣΕΒ στο κέντρο των Αθηνών, άρχισαν πάλι οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι να πλάθουν σενάρια για την «7η γενιά τρομοκρατών» και ν’ αναρωτιούνται ποια παρακρατική κομμουνιστική συμμορία έβαλε τη βόμβα – λες και δεν ξέρουν ότι η συμμορία είναι μία και μοναδική, με διάφορες επωνυμίες.
Λοιπόν, για να τελειώνουμε με ....

Είναι εδώ! Ανοιχτές απειλές τζιχαντιστών στους τοίχους της Ανατολικής Αττικής

Επαναδημοσιεύουμε μία παλαιότερη «προφητική» ανάρτηση που είχε γραφτεί μετά την σφαγή του Charlie Hebdo από ισλαμιστές τρομοκράτες και πολλούς μήνες πριν τη σφαγή στο Παρίσι.
Στη δημοσίευση φαίνεται καθαρά η απειλή που αποτείνεται από τους τζιχαντιστές προς τους Έλληνες. Αυτή η ίδια απειλή διατυπώθηκε και επισήμως με προπαγανδιστικό βίντεο του ISIS, το οποίο θέτει την Ελλάδα στο στόχαστρο
«Aνοιχτά απειλούν οι ισλαμιστές στην Ανατολική Αττική. Συνθήματα όπως "θάνατος στους άπιστους" και παρεμφερούς περιεχομένου με κωδικούς και σύμβολα,γραμμένα σε τοίχους, μάντρες, γήπεδα, κτίρια δήμων της Ανατολικής Αττικής.

Η Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής της Χρυσής Αυγής, ως οργανικό μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή,  δεν έχει παύσει στιγμή να προειδοποιεί, να ....

Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ


συριζα-τρομοκρατες

Γράφει ο Αντίοχος

Μια ακόμα «καταδρομική» επιδρομή έκανε χθες η… ημιπαράνομη κομμουνιστική συμμορία «Ρουβίκωνας», στον περίβολο της κατοικίας του Γερμανού πρεσβευτή στο Χαλάνδρι, όπου οι «κοινωνικοί αγωνιστές» της πέταξαν φέιγ βολάν και ανήρτησαν πανό «συμπαράστασης και αλληλεγγύης» προς «πρόσφυγες και μετανάστες». Έβγαλαν κι ένα βίντεο από την «επιχείρηση», το οποίο πασάρισαν στα καθεστωτικά ΜΜΕ για να πράξουν το καθήκον τους να το προβάλλουν.     
Ερώτηση 1η: Η κατοικία του Γερμανού πρεσβευτή είναι από τους....

Ε. Καρακώστας προς κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ: Είστε οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού! ΒΙΝΤΕΟ

Σταράτες κουβέντες από τον "κομμουνιστοφάγο" της Χρυσής Αυγής....

Πίνδαρος: Το έργο του «Εθνικού ποιητή» και ο γνήσιος σεβασμός στην παράδοση και τη θρησκεία


Πίνδαρος: Το έργο του «Εθνικού ποιητή» και ο γνήσιος σεβασμός στην παράδοση και τη θρησκεία

Μελέτησε παλιούς ποιητές, επικούς και λυρικούς, όπως τον Όμηρο, τον Ησίοδο, τον Αλκμάνα και τον Στησίχορο, ενώ διδάχτηκε την Πυθαγόρεια φιλοσοφία και την τεχνική της χορικής σύνθεσης. Στην Αθήνα, εκτός από επιρροές στη μόρφωση του, δεν δέχτηκε καμιά άλλη παρέμβαση στην ιδεολογία του, καθώς οι δημοκρατικές κινήσεις που επικρατούσαν δεν είχαν καμιά απήχηση στον ίδιο. Με τον στίχο του προκαλούσε, κυριολεκτικά, τη σαγήνη στους σύγχρονους και μεταγενέστερους του πνευματικούς ανθρώπους, αλλά και στον λαό ολόκληρο. Παραδόξως, τα μεγάλα κατορθώματα των Ελλήνων κατά των Περσών δεν τον συγκίνησαν πνευματικά, όπως συνέβη με τον Αισχύλο και τον Σιμωνίδη. Ωστόσο, αργότερα εξύμνησε τις λαμπρές υπηρεσίες των Αθηναίων σε όλη της Ελλάδα, οι οποίοι τον τίμησαν και του δώρισαν το ποσό των μυρίων δραχμών.
Η φήμη του ποιητή διαδόθηκε ταχέως, ώστε να...