Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 08, 2011

Ο κακός blogger και ο καλός χαφιές….


Η απίστευτη σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, απαγορεύει το τσιγάρο ενώ επιτρέπει τα ναρκωτικά. Απαγορεύει το blogging ενώ ενισχύει το ρουφιανιλίκι και τον χαφιεδισμό. Δεν θέλει ελεύθερους bloggers, ενώ ζητάει τη βοήθεια ελεύθερων ρουφιάνων και ελεύθερων χαφιέδων.
Όπως είχαμε επισημάνει με προηγούμενο άρθρο του Γιάννη Τριάντη από την«ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» με τον τίτλο «Κοινωνία χαφιέδων…», η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ανενδοίαστα και αστόχαστα νομιμοποιεί το «κάρφωμα» και τον χαφιεδισμό, εκπαιδεύοντας την κοινωνία στον χαφιεδισμό και δημιουργώντας ένα επικίνδυνο ίζημα.
Αντίθετα, επιδιώκει την κατάργηση της ανωνυμίας των bloggs, δηλαδή το ξεδόντιασμα της κοινωνίας που… μέσω του διαδικτύου (το μόνο ελεύθερο κοινωνικό μέσο επικοινωνίας που διαθέτει) δαγκώνει το κάθε υψηλά ιστάμενο λαμόγιο που ζημιώνει το κοινωνικό σύνολο.
Εντελώς προπαγανδιστικά και προκλητικά, η κυβέρνηση Παπανδρέου,  ισχυρίζεται ότι αυτό το κάνει για να προστατέψει τους πολίτες από τους συκοφάντες και τους εκβιαστές. Ψέματα, εντελώς ψέματα.
Kανένας blogger δεν κτυπάει ποτέ τον....

Πλάτων : Η μεγαλύτερη νίκη κάθε ανθρώπου

«Θεωρώ πιο γενναίο εκείνον που κυριαρχεί στα πάθη του από εκείνον που κυριαρχεί στους εχθρούς του. Η δυσκολότερη νίκη είναι εκείνη ενάντια στον ίδιο σου τον εαυτό» - Αριστοτέλης  
Γράφει ο Πλάτων στους Νόμους :

Ποιό site Κόμματος έχει τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα άραγε;

Μη βιαστείτε να απαντήσετε...

Πρετεντέρη δε σε χάλασε καθόλου....!!!

Αγνό γιαουρτάρκι... και σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς λιπαρά γιατί έχεις και "πειραγμένες" εξετάσεις!



Βρωμερή προβοκάτσια Mega – Γιώργου Παπανδρέου – ακροδεξιών για να πλήξουν τον Νίκο Χατζηνικολάου…


Αποκάλυψη από την Τρολυμπία
Είναι σαφές ότι κυβέρνηση και Mega προβληματίζονται από την ραγδαία αύξηση στην τηλεθέαση του Alter σε συνδυασμό με την ελεύθερη πτώση των ποσοστών του πάλαι ποτέ “Μεγάλου Καναλιού”
Την ίδια ανησυχία όμως μοιράζεται και ο αρχηγός της Ελληνικής ακροδεξιάς, Γιώργος Καρατζαφέρης, που βλέπει σταδιακά να αυξάνονται οι μέρες που δεν εμφανίζεται στο δελτίο του Άλτερ. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι την προπερασμένη εβδομάδα, μόλις 4 εργάσιμες εμφανίστηκε ζωντανά. Την πέμπτη ημέρα έπαιξαν μόνο οι δηλώσεις του με φωτογραφία…
Η αντίδραση των πυλώνων της εξουσίας λοιπον ήταν ασύμμετρη, αφού φρόντισαν να του στήσουν μία σατανική παγίδα με σκοπό να πλήξουν την αξιοπιστία του…
Ποιά ήταν αυτή;
Γνωρίζουμε όλοι τις φιλικές σχέσεις των ζευγων Παπανδρέου – Χατζηνικολάου. Τα προεκλογικά δείπνα, την στήριξη κλπ. Ο πρωθυπουργός λοιπόν, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που είχε κερδίσει δόλια με αυτές τις τρυφερές οικογενειακές εξόδους, έδωσε ένα αποκλειστικό – βόμβα στον Χατζηνικολάου. Μία απίστευτη είδηση που κανένας δεν θα την πίστευε, ακόμα και αν την έπαιζε συγχρόνως το CNN και το Russia Today!
ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!
Μιλάμε για απίστευτη είδηση… επιστημονικής φαντασίας. Σα να σου έλεγαν ότι ο ιπτάμενος δίσκος στο Roswell έγραφε στην άτρακτο “Κατερίνα” και ήταν καταχωρημένος σε εξωγήινη εταιρεία ιδιοκτησίας Γιώργου Βουλγαράκη (Κλασσικό αποκλειστικό “Πρώτου Θέματος” δηλαδή!)
Και όμως ο Χατζηνικολάου το πίστεψε και το μετέδωσε…
Από την προηγούμενη μέρα ο πρωθυπουργός είχε ήδη αναχωρήσει για Σέριφο όπου....

Στην Ελλάδα των σκανδάλων, όλα είναι δυνατά... Πλήρης απαξίωση της ΕΥΠ!


  • Σκάνδαλα και σκανδαλάκια ή η διαφάνεια της κυβέρνησης δεν είναι για όλους και για όλα;
  • Πότε και πώς ορίζεται ένα οικονομικό σκάνδαλο;
  • Πως και ποιοι ορίζουν τι είναι τελικά ένα σκάνδαλο;
  • Μπορούν, άραγε, οι εξωτερικές πιέσεις να καθορίσουν για το τι είναι εθνικά συμφέρον της χώρας μας;
  • Ποιοι και γιατί καθορίζουν το πώς θα λειτουργούν οι εισερχόμενες εθνικά ευαίσθητες πληροφορίες για την χώρα μας;
Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα "σκάνδαλο" που έγινε και που «προσδιορίστηκε» από καταχωρήσεις του Wikileaks και με ένα σκάνδαλο που δεν έγινε ή που –τουλάχιστον- δεν προσδιορίστηκε ως σκάνδαλο, αν και η οικονομική συναλλαγή μεταξύ δημόσιου – κρατικού υπαλλήλου και εταιρείας που διατηρεί η σύζυγός του, αφήνει την «μυρωδιά» σκανδάλου.

Η ιστορία δεν είναι σημερινή και αφορά την αγορά – προμήθεια ηλεκτρονικών Γεωγραφικών συστημάτων (GIS) Παρακολούθησης και Συλλογής Πληροφοριών (Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά την μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών). Πρώτη η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών βρέθηκε να διεκδικεί, μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και τελικά αγόρασε ένα τέτοιο σύστημα, το οποίο όμως...

"Κολλητοί" και "φίλοι" πλάι στο Γιωργάκη... αξιοκρατικά. Γιάννης Μίχας του ΕΦΕΤ





«Αξιοκρατία στο Δημόσιο. Τέρμα στο ρουσφέτι και στο βόλεμα των κάθε λογής «κολλητών». Μακριά από πρακτικές κομματισμού. Εμείς […] ερχόμαστε για να σπάσουμε αυτή τη φαύλη παράδοση. Για να προχωρούν οι άριστοι, και όχι απλώς οι αρεστοί».

Γ. Παπανδρέου, πρωθυπουργός, ομιλία στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο, Οκτώβριος 2009


Πως τα φέρνει η ζωή! Άλλοι απολύονται ή αναγκάζονται να κλείσουν τα μαγαζιά τους, κι άλλοι, αποτυχημένοι πολιτικοί, διορίζονται σε υψηλές θέσεις στο Δημόσιο. Τυχαίο; Τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο…

Στη γραφική μας χώρα γνωρίζουμε καλά ότι...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ιδού ο λόγος που ο κύριος Πάσχος Μανδραβέλης μπήκε στην επιτροπή για τα μπλόγκ


ο αρνητής της γενοκτονίας των Ποντίων
Σας παρουσιάζουμε τον πραγματικό λόγο που ο αμφισβητίας της γενοκτονίας των Ποντίων, ο λάτρης του Μουσταφά Κεμάλ Πάσχος Μανδραβέλης, μπήκε στην επιτροπή της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου για τα ΜΠΛΟΓΚ. Διαβάστε για να καταλάβετε το ...πάρε δώσε:
Αναδημοσίευση από http://www.skai.gr/news/articles/article/173719/ena-megalo-euharisto/

Τιμή και δόξα στους σύγχρονους νεομαρτυρες του Ελληνισμού…


http://img.protothema.gr/047058EC0A8713ADA231EBD2AFEC558D.jpg

…ήταν μία λέξη μοναχά, “Ελευθερία”

citypress-gr

Τασος Ισαάκ, Σολωμός Σολωμού , Αριστοτέλης Γκουμας.
Παρόν…
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε, και στις μέρες που ζούμε μας θυμίζουν ότι είμαστε Ελληνες, είμαστε ο σπορος που δεν πεθαίνει!
Στο άκουσμα τον ονομάτων τους το μυαλό μας κατευθείαν πάει στην γαλανόλευκη που κυματίζει ακόμα στο ακριτικό Καστελόριζο και στην κυρά της Ρω.
Μας θυμίζει την θυσία του Ελληνα μάγκα που τσαμπουκαλεμενος βλέποντας των θάνατο κατάματα πέθανε πάνω στον ιστό.
Μας θυμίζει τον Αριστοτέλη που...