Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 04, 2015

Τρομοκρατημένος Αμερικανός Γερουσιαστής προειδοποιεί: "Έρχεται η Χρυσή Αυγή και θα λυθεί η Ελλάδα από τα δεσμά μας!"


Αμερικανός Γερουσιαστής προειδοποιεί: Έρχεται η Χρυσή Αυγή και θα λυθεί η Ελλάδα από τα δεσμά μας!

Ομολογουμένως «συγκινητική» ήταν η ομιλία – προειδοποίηση στο Καπιτώλιο του αμερικανού Γερουσιαστή, Μπέρνι Σάντερς, όπου ουσιαστικά περιέγραψε την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα μετά την υπογραφή του τρίτου αριστερού μνημονίου. Σας παραθέτουμε αυτούσιες τις δηλώσεις του αμερικανού γερουσιαστή:
«Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα το τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή. Μερικοί άνθρωποι χαρακτηρίζουν αυτό το κόμμα νεοναζιστικό, ενώ άλλοι λένε πως....

Απόλυτη ξεφτίλα..Κατάληψη και επεισόδια του Αστυνομικού τμήματος της Κω από λαθρομετανάστες.. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

lathro_kos
Ένταση σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί στον αύλιο χώρο του αστυνομικού τμήματος της Κω, όπου βρίσκονται περίπου 500 μετανάστες και πρόσφυγες, προκειμένου να αποκτήσουν τα απαραίτητα έγγραφα για τη μετακίνηση τους στην πρωτεύουσα. 
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η ένταση ξεκίνησε από μερίδα Ιρακινών, οι οποίοι διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση (περισσότερο από 15 μέρες παραμονής στην Κω) της απόκτησης των.....

Πολιορκείται η Αθήνα από τους λαθρομετανάστες. Γέμισε η Ομόνοια μετανάστες


Γέμισε πάλι η Ομόνοια από λαθρομετανάστες που «λιάζονται» στην πλατεία

Πίσω από την σιωπή που έχει επιβάλει η καθεστωτική προπαγάνδα τόσο της πολιτικής ορθότητας όσο και της κυβέρνησης, η «κατάληψη» της πλατείας Ομονοίας από τους λαθρομετανάστες (οι οποίοι επιμένουν να «λιάζονται» σύμφωνα με την τόσο… επιτυχημένη αστοχία της γραφικής, πλην επικίνδυνης, κυρά Τασίας) συνεχίζεται.
Εκτός από τους καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονται βλέποντας ότι εκτός από την οικονομική κρίση η παρουσία στην περιοχή τους σε μόνιμη βάση των λαθρομεταναστών δρα κι αυτή αρνητικά και αποθαρρυντικά για την έλευση πελατών, η όλη εικόνα του κέντρου της πρωτεύουσας λειτουργεί αποτρεπτικά για τους Αθηναίους, οι οποίοι αποφεύγουν την κίνηση στην συγκεκριμένη περιοχή.
Η εκτός τόπου και χρόνου κυρά Τασία και οι...

Η Μπακογιάννη αποκαλύπτει τον ρόλο των «Λαφαζανίστας»: Στημένοι για να μη γίνει αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή!


Η Μπακογιάννη αποκαλύπτει τον ρόλο των «Λαφαζανίστας»: Στημένοι για να μη γίνει αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή!

Πως γίνεται αλήθεια οι δήθεν αντιμνημονιακοί της «Αριστερής Πλατφόρμας» από τη μία να λένε ότι διαφωνούν με τα μνημόνια και από την άλλη να διατρανώνουν σε όλους τους τόνους ότι «στηρίζουν την κυβέρνηση»; Πώς γίνεται από τη μία να μην ψηφίζουν τα μνημόνια και από την άλλη να επιτρέπουν την ψήφισή τους, δίνοντας στήριξη στην μνημονιακή συγκυβέρνηση; Πως γίνεται από τη μία να βρίζονται και από την άλλη ο Λαφαζάνης να δηλώνει «όλα μια χαρά»;
Αυτές τις απλές αντιφάσεις της πολιτικής ζωής του τόπου έσπευσε να εξηγήσει με δηλώσεις της στο MEGA, η Ντόρα Μπακογιάννη. Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού σας παραθέτουμε την δήλωση:
«ή κάνει κυβέρνηση ειδικού σκοπού δυο ετών που...

Πρώτη φορά στα χρονικά κυβέρνηση ομολογεί ότι είναι ανίκανη


Πρώτη φορά στα χρονικά κυβέρνηση ομολογεί ότι είναι ανίκανη

Η εικόνα μεταξύ παιδικής χαράς και τσίρκου που δείχνει στα έργα και τις δραστηριότητές της η κυβέρνηση ομολογείται ακόμη και από τα ίδια τα στελέχη της. Ο Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς (ο οποίος προ ημερών είχε δηλώσει ότι θα παραιτηθεί, αλλά μάλλον μετά το… ξέχασε) με δηλώσεις του είπε τα εξής χαρακτηριστικά για τις «ικανότητες» της κυβέρνησης:
«Το διάστημα του εξαμήνου, ειδικά στον τομέα τον δικό μου, το συνταξιοδοτικό, τα πρόσωπα που είχαν εξουσιοδοτηθεί να διαπραγματεύονται για το συνταξιοδοτικό, δεν ήξεραν κοινωνική ασφάλιση. Αν τους ρωτήσεις τώρα τι...

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

dromokaiteio_3
Δραματική είναι η κατάσταση για το Δρομοκαϊτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, καθώς υποφέρει από τις πολυάριθμες εισαγωγές ασθενών, τις ελλείψεις κονδυλίων και τα μεγάλα κενά σε προσωπικό. Το θεραπευτήριο που εφημερεύει 2 φορές την εβδομάδα και εισάγει σε κάθε εφημερία 30-40 ασθενείς, εκ των οποίων το 70% είναι με εισαγγελική παραγγελία για εγκλεισμό, διαθέτει 160 κλίνες οξέων περιστατικών. Οι νεοεισερχόμενοι ασθενείς που αποτελούν οξέα περιστατικά νοσηλεύονται αναγκαστικά σε νοσηλευτικά τμήματα χρονίως πασχόντων ή στο Γηροψυχιατρικό τμήμα (αν και είναι νέοι) ή στο τμήμα μέσης νοσηλείας.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Σωματείο Εργαζομένων, το προσωπικό αποδεκατίστηκε από...

Η πρώτη ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής μπροστά σε όλους τους Έλληνες... Τετάρτη στις 7:30 στην Τ.Ο. Αθηνών

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 51
Μετά από 18 μήνες παράνομης προφυλάκισης και 4 μήνες επιπλέον μήνες αντισυνταγματικού και παράνομου κατ’ οίκον εγκλεισμού, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αποδεικνύει ότι οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ την Σημαία του Εθνικού Αγώνα. 

Η πρώτη ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής μετά την άρση των παράνομων περιοριστικών όρων.

ΑΘΗΝΑ: Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης, Τετάρτη 5 Αυγούστου 19.30

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ


 
Πολλοί ιστορικοί, διαφόρων πολιτικών αποχρώσεων, έχουν ασχοληθεί κατά καιρούς με το καθεστώς της 4ης Αυγούστου. Άλλοι το χαρακτήρισαν ως «Μεταξική δικτατορία», άλλοι ως «Μοναρχοφασισμό», άλλοι δε ως «Ελληνικό Εθνικοσοσιαλισμό». Με την ασφάλεια της παρέλευσης επτά και πλέον δεκαετιών από την εποχή που η χώρα εκυβερνάτο από τον Ιωάννη Μεταξά, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα στοιχεία που απαιτούνται ώστε ο αναγνώστης να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα για αυτήν την ιστορική περίοδο.
 Το βράδυ της 4ης Αυγούστου 1936 έκλεισε μια.....

BANKINGNEWS: ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ BLACKROCK ΚΑΙ LAZARD Η ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ – ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΡΙΔΙΑ ΣΤΑΘΑΚΗ – ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ

syriza

Τα πρόσωπα που εξουσιοδοτούνται να προσλάβουν στρατιές ξένων συμβούλων για τη διαπραγμάτευση και τη συγγραφή της νέας δανειακής σύμβασης είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος
«Αγγελία» για την πρόσληψη χρηματοοικονομικών συμβούλων με συμβάσεις τρίμηνης διάρκειας που θα «γράψουν» το τρίτο Μνημόνιο έβαλε η κυβέρνηση δίνοντας δουλειά στους ξένους οίκους.
Αυτό προβλέπει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που...

Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ Η… ΑΛΑΝΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΔΙΕΞΟΔΑ

meimartsipras
Γράφει ο Αντίοχος

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται μετεκλογικά η νουδούλα. Καθότι, έχει υποχρεωθεί από τους διεθνείς της εντολοδότες και προστάτες και να παίζει τον άχαρο ρόλο της ουράς του mister Tsipra και να μην έχει καμία συμμετοχή στην πίτα της εξουσίας – για να μη βρεθεί στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης η Χρυσή Αυγή και χαλάσει η… σούπα του συστήματος.
Εδώ πρόκειται για...

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Τέταρτοι στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού! Οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής για το Δημογραφικό


ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Τέταρτοι στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού! Οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής για το Δημογραφικό

Η Χρυσή Αυγή έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους τα τελευταία χρόνια πώς στόχος του Μνημονίου δεν είναι πρωτίστως η οικονομική καταστροφή της χώρας, αλλά κυρίως η βιολογική εξαφάνιση του Ελληνισμού. Αυτή η ασύμμετρη απειλή, σε συνδυασμό με την λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης, θα μετατρέψουν σύντομα εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα. Η προδοτική συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ, μέσα σε 5 μήνες επέβαλε τα αθλιότερα και καταστροφικότερα για την Πατρίδα μας νομοθετήματα (τρίτο μνημόνιο και λαθρονομοσχέδιο). Την ίδια ώρα, οι απόλυτοι αριθμοί είναι αμείλικτοι:
Τέταρτη χώρα στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού είναι η Ελλάδα από τότε που....

Το Εθνικό Καθεστώς του Μεταξά, η παγκοσμιοποίηση και η κλεπτοκρατία


Το Εθνικό Καθεστώς του Μεταξά, η παγκοσμιοποίηση και η κλεπτοκρατία

Η ηγεσία της Γερμανικής Σχολής Πολέμου, είχε αποφανθεί για τον ηγέτη της 4ης Αυγούστου: ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΑΛΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ.
Γυρνώντας στην Ελλάδα ο Μεταξάς δεν έμεινε αδρανής. Αφού τελείωσε την υπηρεσία του ως αξιωματικός στο στράτευμα, αποφάσισε να πολιτευτεί για να βοηθήσει με τις γνώσεις του και με την εμπειρία του την πατρίδα του. Μπαίνοντας στο σύστημα των τότε πολιτικάντηδων, έδωσε όλες του τις δυνάμεις ώστε η χώρα μας να γίνει υπολογίσιμη σε φίλους και εχθρούς στην υφήλιο.
Διακρίνοντας την ....

Ρεσιτάλ Κασιδιάρη - Ηλιόπουλου στην πολιτική εκπομπή: "Η Χρυσή Αυγή και πάλι γιγαντώνεται...Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε τον ελληνικό λαό" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την εκπληκτική εκπομπή...