Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2017

ΠΑΡΤΕ ΤΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ, ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!

Η επιστροφή των μασόνων
Σήμερα γιορτάζουν οι… δημοκράταροι, της «δημοκρατίας ‘74», στο σύνολό τους! Σήμερα είναι η δεύτερη γιορτινή μέρα του χρόνου γι’ αυτούς – η άλλη είναι η 17 Νοεμβρίου, της αριστερής συνιστώσας του συστήματος, της διαβόητης «Γενιάς του Πολυτεχνείου».

Σαν σήμερα επέστρεψε ο ψευτο-εθνάρχης τους και το υπόλοιπο κοπάδι των φαύλων πολιτικάντηδων, την ίδια ώρα που η Κύπρος δεχόταν την εισβολή του Αττίλα. Διόλου τυχαία. Την πούλησαν για να ξαναγυρίσουν!

Ξαναγύρισαν και διέλυσαν τη χώρα! Από πού ν’ αρχίσεις και που να τελειώσεις. Παρέλαβαν μια οικονομία ακμάζουσα, με μηδέν ανεργία...

Τρανό μήνυμα των απανταχού Μακεδόνων - πλήρης ταύτιση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία ΜΑΣ!

Σε αντίθεση με τον ενδοτισμό που διέπει όλο το φάσμα του «συνταγματικού τόξου», οι απανταχού Μακεδόνες δεν πρόκειται  ποτέ να αποδεχθούν για το κράτος των σκοπίων ονομασία σύνθετη ή μη που να περιέχει τον όρο Μακεδονία. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα που έστειλαν χθες το πρωί από την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) ομογενείς Μακεδόνες, κηρύσσοντας την έναρξη του 12ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων και του 71ου Παμμακεδονικού Συνεδρίου Αμερικής.

«Η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής και οι παμμακεδονικές ενώσεις όλου του κόσμου δεν θα δεχτούμε ποτέ κανένα όνομα σύνθετο ή μη που να περιέχει τον όρο Μακεδονία και προειδοποιώ αυτούς που προσπαθούν να συμβιβαστούν και να δώσουν τη Μακεδονία μας, λέγοντας ότι η Μακεδονία...