Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2012

Τραυματίας αστυνομικός έξω από την ΑΣΟΕΕ μετά από επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας !!

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε πριν από λίγη ώρα έξω από την ΑΣΟΕΕ, όπου είχαν αναζητήσει καταφύγιο ομάδες αλλοδαπών μικροπωλητών.

Οι μικροπωλητές προσπάθησαν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι πραγματοποίησαν επιχείρηση-σκούπα έξω από το κτίριο της ΑΣΟΕΕ στο πλαίσιο ελέγχου του παρεμπορίου. Ορισμένοι έφυγαν αλλά κάποιοι άλλοι μπήκαν εντός του πανεπιστημιακού χώρου και στη συνέχεια πέταξαν καδρόνια προς τους αστυνομικούς.


Ομάδες αστυνομικών βρίσκονταν ήδη εκεί, καθώς νωρίτερα σήμερα το πρωί είχε.....

Η Ελλάς, η Τουρκία και η Κληρονομιά μιας Αυτοκρατορίας


Μέγα ζητούμενον και ερώτημα της νέας Ελληνικής πραγματικότητος, το οποίον προέκυψε από την εθνεγερσία του 1821 η Ελληνική ταυτότης, το τι είναι και τι ορίζεται ως ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΣ. – Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ “ΦΙΛΙΑΣ”

Σύμφωνα με τους καθηγητές Παπανούτσο και Τσάκωνα, όσο και εάν αυτό ηχεί αντιπαθητικό στα αυτιά και στην σκέψη κάποιων, η νέα Ελληνική εθνική συνείδηση γεννήθηκε στον Μυστρά από το κίνημα των «Ελληνιζόντων». Δεν είναι τυχαίο ότι ο τελευταίος Αυτοκράτωρ της πόλεως των Κωνσταντίνων, ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς των θρύλων, αποκαλούσε εαυτόν Βασιλέα των Ελλήνων. Είναι σαφές ότι το ελεύθερο κράτος, που προέκυψε από την συνθήκη του Λονδίνου, έστω και εάν έφθανε μέχρι την Μελούνα, ήταν η ψυχή μίας εν δυνάμει αυτοκρατορίας, ήταν ο κληρονόμος της Ελληνικής Αυτοκρατορίας και αυτό ακριβώς πήρε σάρκα και οστά με την Μεγάλη Ιδέα.
Χωρίς αμφιβολία, δεν είχαν, όπως και δεν έχουν και σήμερα, όλοι οι Έλληνες την ίδια αντίληψη για το ποιο πρέπει να είναι το μέλλον του Έθνους και για το τι είναι Ελληνικότης. Είναι χαρακτηριστικό ότι την παράδοση του Χάνδακος, του Ηρακλείου της Κρήτης δηλαδή, από τους Ενετούς στους Τούρκους τον 17ο αιώνα, την διεπραγματεύθησαν δύο Έλληνες. Ο ένας ήταν εκπρόσωπος των Ενετών και ο άλλος εκπρόσωπος των Οθωμανών…
Η νέα Ελλάς, που....

Τι κοινό έχει ο Κανάκης με τον Χρυσοχοϊδη?


Ο βρώμικος ρόλος του γελωτοποιού, και οι επιλεκτικές αντιπολιτευτικές πουστιές που παίζει στην εκπομπή του  βαφτίζοντάς τες σάτυρα , έχουν αρχίσει και γίνονται γνωστές στους τηλεθεατές του ΑΝΤ-1.
Αυτό όμως που γνωστοποίησε και στους υπόλοιπους (των άλλων Καναλιων) μέσω ενός τάχα μου κοινωνικού μηνύματος, είναι ότι κι αυτός συμπεριλαμβάνεται στο ποσοστό των μαθητών  που υπήρξαν  θύτες η θύματα (& σεξουαλικής) κακοποίησης στο σχολείο.
Το σίγουρο είναι ότι η "Εταιρεία" στη οποία ο Αντωνάκης προτρέπει τους βασανισμένους να απευθυνθούν τηλεφωνικά (για θεωρητική συμπαράσταση) χρηματοδοτείται για...

«Χέρι – Χέρι» τοκογλύφοι και εγκληματίες με Καρατζαφέρη…!! Αμηχανία στο ΛΑ.Ο.Σ. από τη σύλληψη Καραμπέρη!!

Υποψήφιος του Λά.Ο.Σ. στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ο εγκέφαλος της επαχθούς συμμορίας των τοκογλύφων, που εξαρθρώθηκε στην Θεσσαλονίκη. Έτσι εξηγείται και ο πολιτικός έρωτας του Καρατζαφέρη και των βουλευτών του προς τους τοκογλύφους του ΔΝΤ και του Μνημονίου.
Οι άνθρωποι αν μη τι άλλο είναι συνεπείς… http://taxalia.blogspot.com/ Πίσω από την δράση της συμμορίας κρύβονται εγκληματικές ενέργειες και αυτοκτονίες επιχειρηματιών. Στην μία φωτογραφία βλέπετε τον Καρατζαφέρη σε γεύμα (εργασίας;) με τρεις από τους συλληφθέντες για το κύκλωμα των τοκογλύφων, ενώ στην άλλη είναι ο Βελόπουλος που θα μας σώσει από την χρεοκοπία(εάν παραγγείλουμε το πακέτο του…) με τον εγκέφαλο της συμμορίας.

Διαβάστε τι έγραψε το σάιτ taxalia της Θεσσαλονίκης:

Οι μογγόλοι έχουν τρελαθεί τελείως...Μέχρι και τον Πόντο ανακάλυψαν σαν "τουρκικό" από το 3000π.χ. όταν αυτοί ακόμη έγδερναν ζώα στις Στέπες...

Το τουρκικό επιστημονικό κατεστημένο προκειμένου να υπηρετεί το πολιτικό αντίστοιχό του δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να φαίνεται φαιδρό και ασόβαρο. Το νέο κρούσμα επιστημονικής φαιδρότητας το χρεώνεται ο καθηγητής Ντεμίρ Νεκατί, ο οποίος υποστηρίζει ότι η αρχαία Οινόη του Εύξεινου Πόντου δεν ήταν ποτέ ελληνική!
Σύμφωνα με τον Τούρκο «καθηγητή», υπάρχει μια τάση στην Τουρκία, όλα τα μη εξηγήσιμα στην γλώσσα τους τοπωνύμια να αποδίδονται σε ελληνικές ή αρμενικές ρίζες. «Αυτό είναι λάθος», λέει ο φωστήρας της επιστήμης, «αφού η Οινόη είναι μια πανάρχαια τουρκική πατρίδα, εδώ και 5.000 χρόνια»!!!
Τώρα πως οι Τούρκοι βρέθηκαν στον Εύξεινο Πόντο την 3η χιλιετία π.Χ. είναι ένα χωροχρονικό παράδοξο το οποίο οι Τούρκοι επιστήμονες θα μας εξηγήσουν κάποτε με κάποια θεωρία της "ασχετικότητας". Παρόλα αυτά ο.....

Απίστευτη αποκάλυψη από το Oylmpia.gr.... Ήξερε και η ΝΔ για τα CDS και...σιώπησε..

Διαβάστε το ρεπορτάζ και...φρίξτε στο olympia.gr

Κοσμοπολίτικος φιλελεύθερος διεθνισμός και νεοκομμουνιστικός διεθνισμός

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κλιμακούμενη και μεθοδευμένη επίθεση του Ιμπεριαλισμού των παγκόσμιων σκευωρών, που είτε ως Κοσμοπολίτικος Διεθνισμός, είτε σαν Αριστερίστικος – Νεοκομμουνιστικός Διεθνισμός αποπειράται να εξαφανίσει την αντίσταση των Εθνικολαϊκών δυνάμεων και την Εθνική Σκέψη σ’ ολόκληρο τον πλανήτη και ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Κάθε υγιής στάση καταδικάζεται σαν Εθνικισμός και Ρατσισμός. 

Όποιος τιμά την παράδοση και την Ιστορία του Λαού, μη δεχόμενος τον εξευτελισμό και την δουλοποίηση, είναι “εθνικιστής”. Όποιος συνεχίζει να.....

Κάπως έτσι διαλύουν τα κράτη οι Σιωνιστές...

Δείτε...

Για το MEGA είναι υβριστικό σύνθημα ο....Εθνικός μας Ύμνος...!!!!

Παπαδήμας και Χριστόφιας τηλεφωνιούνται για το....Κυπριακό! Μάλλον πρέπει να προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα..

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας ενημέρωσε τηλεφωνικώς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Λουκά Παπαδήμο για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει της συνάντησης με τον ΓΓ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, καθώς και για τη χθεσινή απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου.

 Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέφανου Στεφάνου, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, ο Ελληνας Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις επαφές που είχε και που αφορούσαν στο Κυπριακό..