Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016

Η φωτογραφία της ημέρας: Αναρχία made in U.S.A.


Ο "αναρχοπατέρας" (κυριολεκτικά...) και αρχιμνημονιακός Σκουρλέτης χαριεντίζεται με τον...

Υποκλίθηκε στο σιωνιστικό κράτος ο Μητσοτάκης: Φόρεσε το κιπά και πήρε το χρίσμα


Στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος βρέθηκε στο πλαίσιο της επισκέψεώς του στο Ισραήλ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου φόρεσε το κιπά και κατέθεσε στεφάνι στα πλαίσια της εθιμοτυπίας που ξεκίνησε η οικογένειά του και προστάζει την δουλικότητα στον σιωνιστικό παράγοντα.

Γιατί, άραγε, όμως οι γραφικές φωτογραφίες με το κιπά, βρέθηκαν μέσω ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων και δεν αναρτήθηκαν...

ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΜΠΕΤΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ!

Βρε την συντρόφισσα Μπέτυ (Περιστέρα), την πρώην κνίτισσα που θα… χώριζε τον mister Tsipra αν συμβιβαζόταν – αλλά τελικά… δεν τον χώρισε. Όχι μόνο ανακάλυψε την… «κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας» (που ’λεγε και ο Λουί Μπρουνιέλ) και τα μοδάτα φορέματα, αλλά δημοσιοποιεί κιόλας τα… τυχερά της.

Έτσι, «διαρροή» στη φυλλάδα του Χατζηνικολάκη (Βαρδινογιάννη…) μας ενημέρωσε για...

Έλληνες VS Λαθρομετανάστες-Συριζαίους-ΜΚΟ: Επίθεση λαθρομεταναστών και δυναμική απάντηση από τους Έλληνες της Λέρου ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την εξέγερση και την επίθεση κατά των αστυνομικών που φρουρούσαν το hot spot, με τσεκούρια και μαχαίρια, νέα επεισόδια δημιούργησαν στην Λέρο οι προσκεκλημένοι των Τσίπρα και Καμμένου. Αλλά, αυτή τη φορά βρήκαν το μάστορά τους, με τους πολίτες να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους και να αποκαθιστούν την τάξη, σώζοντας τους… αστυνομικούς και «περιποιούμενοι» τους «αλληλέγγυους»!

Δείτε το βίντεο...

Θρασύτατη ομολογία Τσακαλώτου στην κρατική τηλεόραση: Αναζητούσαμε συμφωνία με τους δανειστές και πουλήσαμε στον κόσμο... σκληρή διαπραγμάτευση!


Θρασύτατη ομολογία Τσακαλώτου στην κρατική τηλεόραση: Αναζητούσαμε συμφωνία με τους δανειστές και πουλήσαμε στον κόσμο... σκληρή διαπραγμάτευση!

Το φαινόμενο του Γιωργάκη Παπανδρέου, ο οποίος σκεπτόμενος στην μητρική του γλώσσα, τα αγγλικά, μετέφραζε αρκετές φορές λάθος στα ελληνικά, φαίνεται ότι έχει μιμητές και στη συγκυβέρνηση, και μάλιστα με προεκτάσεις.
Ο λόγος για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος δυσκολευόμενος απίστευτα κι αυτός με τα ελληνικά του (τα οποία βρίσκονται σε άθλιο επίπεδο) έκανε μια απιστεύτου θράσους δήλωση στην κρατική τηλεόραση πριν από λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι αναζητούσαν με τους ευρωπαίους εταίρους μια συμφωνία «κάτι που θα μπορούσαμε να το πουλήσουμε στον κόσμο ότι κάνουμε σκληρή διαπραγμάτευση»!
Ο Τσακαλώτος σκέφτεται στα αγγλικά, η μετάφραση στα ελληνικά δεν.....

Όλο το «συνταγματικό τόξο» στο τουρκικό προξενείο: Τους ενώνει η έχθρα για τον Ελληνισμό - Φωτορεπορτάζ

Εκδήλωση για το Μπαϊράμι πραγματοποίησε το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, το άνδρο των τουρκοπρακτόρων και το ορμητήριο της προπαγάνδας που αποσκοπεί στην απόσχιση της Θράκης μας.
Στην εκδήλωση αυτή παρεβρέθηκαν εκπρόσωποι από όλο το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο» και κάθησαν στην ουρά, προκειμένου να σφίξουν το χέρι του τούρκου πρόξενου, στα πρότυπα πάντα των υπόλοιπων πολιτικάντηδων που έκαναν το ίδιο στην αμερικανική πρεσβεία.

Δείτε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα της εκδήλωσης, παρέα με τα... πολιτικά φρονήματα των επισκεπτών του τούρκου πρόξενου:

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟ… ΒΙΕΤΝΑΜ;

vietnam-1

Πολυήμερη επίσκεψη στο… Βιετνάμ (στην «Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Βιετνάμ, όπως την αποκαλεί η κουκουεδία) πραγματοποιεί ο αρχικουκουές Κουτσούμπας και οι παρατρεχάμενοί του.
Βέβαια, το Βιετνάμ δεν είναι απλά κομμουνιστική χώρα, αλλά… αμερικανοκομμουνιστική. Καθώς, προ ολίγων μηνών ο Γ.Γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος Βιετνάμ, Νγκουγέν Φου Τρονγκ, επισκέφθηκε την Αμέρικα και συναντήθηκε με τον Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, αλλά και με καπιταλιστές του Εμπορικού Επιμελητηρίου των ΗΠΑ, που ενδιαφέρονται να «επενδύσουν» (να προαγάγουν την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο», όπως θα ’λεγε ο Μαρξ) στην «Σοσιαλιστική Δημοκρατία».  
Αλλά και ο Ομπάμα πήγε προσφάτως στην....

Χωνέψτε το δεξιοί της φάπας και νεοφιλελεύθεροι...Η Χρυσή Αυγή πήρε το δρόμο της ανηφόρας

simaies_xrysh_augh
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, ο κ. Μητσοτάκης σχετικά με το θέμα συγκυβέρνησης Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που ισχύσει η απλή αναλογική. Μετά τη συνάντηση με τον κ. Ντράγκι στη Φρανκφούρτη, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε κατηγορηματικά ότι αποκλείει συνεργασία με τον Σύριζα, πρώτον για ιδεολογικούς λόγους και δεύτερον γιατί ενισχύονται τα άκρα. Το προνόμιο του λαϊκισμού δεν ανήκει μόνο στους αριστερούς αλλά και στους ψευτοδεξιούς. Για να αποδείξουμε ότι ο Μητσοτάκης σιγοντάρει τον Τσίπρα, δείτε τη στάση της Ν.Δ σε σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες στη Χώρα μας. Προ ημερών μοιράστηκαν οι...