Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2013

Όταν η Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, Α-Π-Ο-Θ-Ε-Ω-Ν-Ε τον "ηγέτη" Ερντογάν...

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όχι ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ δεν "τυχαία" η μεταστροφή...Λέγεται "δημοκρατικός κηφηνισμός" ή αλλιώς αριστερή θολοκουλτούρα και την έχει εξηγήσει πρώτος από όλους ο Πλάτωνας στο κορυφαίο έργο του "Πολιτεία".

Θεωρούσε μοντέλο πρότυπο την πολιτική του Τούρκου Πρωθυπουργού

Πριν λίγο καιρό η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου έβλεπε μέσα από τα ροζ γυαλιά της και το πολιτικό καθεστώς στην Τουρκία, το οποίο χαρακτήριζε ζηλευτό και ιδανικό για άλλες χώρες. Μάλιστα, τα έλεγε και σε τουρκική εφημερίδα.

Ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτίνα στην Zaman:
Χάρη στον πρωθυπουργό Ερντογάν, ο οποίος έχει......

Εμετική κατάντια της πατρίδας μας: Λαθρομετανάστες δηλώνουν ευθαρσώς στον Alpha ότι ζουν κλέβοντας!!! - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το εξίσου αηδιαστικό είναι ότι στο τέλος του βίντεο το ανθελληνικό υπουργείο ΠΡΟΠΟ αντί να τους απελάσει, φτιάχνει κι άλλα στρατόπεδα λαθρομεταναστών με όλα τα κομφόρ.

Στο παρακάτω βίντεο, λαθρομετανάστες δηλώνουν “μπίζνεσμαν” Δηλαδή, κάνουν “μπίζνες” στην Ελλάδα. Με τις οποίες “μπίζνες” εννοούν ότι κλέβουν ότι βρουν μπροστά τους όπως π.χ κινητά, χρυσαφικά κλπ. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα μάλιστα να δηλώσουν ότι οι δουλειές πάνε καλά. Αυτή είναι η ανάπτυξη του Σαμαρά. Γεμίσαμε από “μπίζνεσμαν”. Το “επιχειρείν” σε νέα επίπεδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Δήλωση-ξεφτίλα αστυνομικού για τον αλβανό που άρπαξε την 13χρονη: "Αγαπιούνται τα παιδιά.."!!! - BINTEO

Χωρίς σχόλιο παραθέτουμε τη δήλωση του αστυνομικού διευθυντή Καβάλας για τον αλβανό που αποπλάνησε την 13χρονη από τα Σπάτα. Η υπόθεση είχε τελικώς αίσιο τέλος, αφού βρέθηκε το κορίτσι, όμως αυτό δεν ακυρώνει τις ευθύνες των αρχών και της κυβέρνησης. Αξίζει να σημειωθεί στα της υποθέσεως ότι ο αλβανός είχε συλληφθεί στο παρελθόν με ποσότητα ναρκωτικών και είχε απελαθεί. Αυτό είχε γίνει πριν ένα χρόνο, όμως η διοικητική απέλαση δεν κατάφερε να κρατήσει τον αλβανό εκτός Ελλάδος. Λίγους μήνες μετά και αφότου «ξεκουράστηκε» πέρασε και πάλι τα αφύλακτα, «τρύπια», ελληνοαλβανικά σύνορα για να εγκληματίσει ξανά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ:...

Ανατριχιαστική ομολογία του πακιστανικού κτήνους.."Κάρφωσα ένα κοντάρι στο λαιμό του γιατρού"...Έλληνες φώναζαν έξω από το δικαστήριο "ΘΑΝΑΤΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ" (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι αριστεροί "ηθικοί αυτουργοί"
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φροντίστε ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ να λέτε ότι ο γείτονας "αλλοδαπός" ή ο λαθρομετανάστης που χρησιμοποιείτε για τις δουλειές του...ποδαριού, όπως κηπευτική, μάζεμα ελιών, υδραυλικό κτλ είναι "καλό παιδί και τίμιο"....
Η Νέμεσις έρχεται.

"Τους σκότωσα γιατί μου χρωστούσαν. Έλιωσα με μια πέτρα το κεφάλι της γυναίκας και κάρφωσα ένα ξύλινο κοντάρι στο λαιμό του γιατρού..." είναι μερικά από τα λόγια της ομολογίας του πακιστανικού κτήνους που δολοφόνησε 2 Έλληνες στην Εύβοια στο σπίτι των οποίων εργαζόταν.

"Μου είχαν δώσει λιγότερα από.....

Βούλτεψη: "Αρνούμαι τον έλεγχο επειδή......είμαι βουλευτής του "συνταγματικού τόξου" "!!!

Το πρώτο περιστατικό ανυπακοής στο Προεδρείο της Βουλής, και προσωπικά τον Μεϊμαράκη είχαμε από βουλευτή της....Νέας Δημοκρατίας και όχι της Χρυσής Αυγής όπως συστηματικά προπαγάνδιζαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Η βουλευτής Σοφία Βούλτεψη προσερχόμενη στη Βουλή και φτάνοντας στην πύλη υποχρεώθηκε από τον αστυνομικό να ελεγχθεί για περίπτωση που οπλοφορεί.
Εκείνη όμως με τη θρασύτητα και την αλαζονεία που διακρίνει όλους τους πολιτικούς ταγούς του "συνταγματικού τόξου" αρνήθηκε σθεναρά, περνώντας τη φρουρά.

Ο διάλογος ήταν ο εξής:

Αστυνομικός: Ξέρετε, ισχύει το μέτρο

Σοφία Βούλτεψη: Να....

Και οι τούρκοι στηρίζουν... συνταγματικό τόξο: “Να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου!”

"Εάν κατασκευαστεί τζαμί στην Αθήνα, η Χρυσή Αυγή θα κατεβάσει στο δρόμο 100.000 πολίτες" προειδοποιεί η παράνομη και ανθελληνική "ένωση τούρκων δυτικής Θράκης"

Ο πρόεδρος της παράνομης ανθελληνικής οργάνωσης ΑΒΤΤF Χαλίτ Χαμπίπογλου προέβη στην εξής δήλωση:...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΙ ΧΜΕΡ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ;

Ταπεινά συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων τους ζήτησαν πρώην σκύλοι των Ερυθρών Χμερ της Καμπότζης που "δικάζονται" από τον ΟΗΕ. Υπενθυμίζουμε πως τα θύματα της κομμουνιστικής κτηνωδίας του καθεστώτος του Πολ Ποτ (που στην Ελλάδα έχει ουκ ολίγους θαυμαστές, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ…), ανέρχονται σε 1.700.000, από βασανιστήρια, πείνα και καταναγκαστικά έργα, από το 1975 έως το 1979.

Ο Χιου Σαμφάν , επικεφαλής του κομμουνιστικού...

Η γεροντομπεμπέκα, Έλλη Στάη μίλησε και αυτή για τη Χρυσή Αυγή....!

Συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό "Focus", το οποίο παρεμπιπτόντως εξύβριζε την Ελλάδα πριν κάποιο χρονικό διάστημα και βεβήλωνε τον πολιτισμό της, έδωσε η άνκορμαν του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων της ΝΕΤ, Έλλη Στάη.

Ανάμεσα στα πολλά και διάφορα χιλιοειπωμένα, οικονομική κρίση κτλ, αναφέρθηκε και στο "φιανόμενο Χρυσή Αυγή" λέγοντας:

«Άνοιξαν πυρ εναντίον μου  όταν αναφέρθηκα στην Χρυσή Αυγή ως "νεοναζιστική ακροδεξιά". Εγώ απλώς.....

37.000 χάπια - ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στο φορτηγό αλλοδαπών από την Αίγυπτο...Θα μαστούρωναν ολόκληρη τη Χαλκιδική!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Λέτε ο Κανάκης να ήξερε τίποτα για αυτά που συμβαίνουν πέριξ της Χαλκιδικής όπου διατηρεί το μεγαλύτερο beach bar και club; 

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα κατορθώματα των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών» που φέρνουν και διακινούν στην Ελλάδα μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών δείχνοντας πως έχουν πάρει και το εμπόριο ναρκωτικών στον έλεγχό τους. Τα ναρκωτικά είναι μία από τις μεγαλύτερες πληγές που αντιμετωπίζει η Ελληνική Κοινωνία και μία από τις πιο κερδοφόρες βιομηχανίες παγκοσμίως και όπως βλέπουμε οι λαθρομετανάστες έχουν......

Βανδαλισμοί στο Ελληνικό Προξενείο της Κωνσταντινούπολης με υπογραφή......ΣΥΡΙΖΑ!!!

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσαν διάφοροι "γνωστοί - άγνωστοι" στην Κωνσταντινούπολη στα γραφεία του Ελληνικού Προξενείου της Κωνσταντινούπολης.

Οι "αγανακτισμένοι" της Πόλης έριξαν μια βόμβα μολότοφ η οποία έσβησε γρήγορα όμως χωρίς να προκαλέσει ζημιές και εν συνεχεία προχώρησαν σε πρόκληση φθορών στα εξωτερικά φυλάκια και το θυρωρείο, τα οποία ήταν εντελώς αφύλακτα παρά την υποχρέωση της τουρκικής αστυνομίας να φυλάσσονται νυχθημερόν.

Το παράξενο όμως στη φωτογραφία δεν είναι στην πρόσοψη του κτιρίου αλλά ακριβώς δίπλα, που οι δράστες φρόντισαν να αναφέρουν και την....πολιτική τους "ταυτότητα".

Δείτε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που παρουσιάζουμε..

Ένας "χουντικός" εξολομολογείται...."Τον Παπαδόπουλο τον έριξε η Mossad.. Οι εβραίοι έφεραν τη Μεταπολίτευση"

Δείτε το βίντεο με την κυνική ομολογία ενός πρωτοπαλίκαρου του Ιωαννίδη που εξιστορεί το ρόλο της εβραϊκής μυστικής υπηρεσίας Mossad στα δρώμενα του 74' στην Ελλάδα...

Από την πτώση του Παπαδόπουλου και την έλευση του Ιωαννίδη μέχρι την προδοσία της Κύπρου και τη μεταπολίτευση.

Δεν τα υιοθετούμε αλλά έχουν σημαντική ιστορική αξία...