Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2013

Χρυσή Αυγή Εναντίον Όλων!


Συνεργασία: Χρυσή Αυγή Εναντίον Όλων!

Με τη διαπίστωση από τη πλευρά του κατεστημένου πως η δημοσκοπική άνοδος της αντισυστημικής, ανυπότακτης και ασυμβίβαστης Χρυσής Αυγής συνιστά αναπόδραστη εξέλιξη, κηρύχτηκε γενικός συναγερμός! Οι τρεις ετερόκλητοι σύμμαχοι, ένας που δηλώνει υπέρμαχος της ελεύθερης οικονομίας, έτερος που δηλώνει υπέρμαχος του σοσιαλισμού και ο τρίτος που υποδύεται τον ακραιφνή, έστω και ροζ, κομμουνιστή, συνέπτυξαν διακομματική συμμαχία. Με ποια κοινή άραγε πλατφόρμα αφού στα .....

Προκλητική αντεθνική δήλωση δημοσιογράφου της "Καθημερινής": "Οι Έλληνες είναι έτοιμοι να δεχθούν σύνθετη ονομασία για το θέμα των Σκοπίων"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η συγκεκριμένη...δημοσιογράφος είναι "προστατευόμενη" των Παπαχελά - Αλαφούζου και αρθρογραφεί στην "'Καθημερινή" εδώ και αρκετά χρόνια..Προπαγανδίζει συχνά τα...φαινόμενα "ρατιστικής βίας" π.χ. ΕΔΩ ακόμη και αν έχουν αποδειχθεί ψέματα και συκοφαντία.

Γιατί άραγε ακόμη μια δημοσιογράφος - κήνσορας αφού είναι τόσο βέβαιη για την άποψη των Ελλήνων δεν ζήτησε να γίνει δημοψήφισμα...;!


Συνέντευξη με τη δημοσιογράφο Δώρα Αντωνίου παρουσιάζει η σλαβική εφημερίδα των Σκοπίων ‘Ούτρινσκι Βέσνικ’, με τίτλο που παραθέσαμε στην επικεφαλίδα και από την οποία ξεχωρίσαμε ένα μικρό ενδεικτικό κομμάτι του δημοσιεύματος.

Ερώτηση της δημοσιογράφου Μίρκιτσα Πόποβιτς: Οι Έλληνες πολίτες πως θα δουν τώρα τη διαμάχη για το όνομα; Πιστεύετε ότι είναι έτοιμοι να αποδεχθούν την απόφαση, υπάρχει κάποια αλλαγή στις θέσεις του λαού από αυτές πριν είκοσι χρόνια, μετά τις μεγάλες διαμαρτυρίες στη Θεσσαλονίκη;
Απάντηση:

Valerie Plame > Η αποστολή της για τη CIA ήταν να βρίσκει πηγές και να στρατολογεί πράκτορες που θα βοηθούσαν την κυβέρνηση των ΗΠΑ να κατανοήσει, να προβλέψει και να επηρεάσει καλύτερα τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα

Πώς στρατολογούσε πράκτορες στην Αθήνα. Κυκλοφορούν Αμερικανοί πράκτορες ανάμεσά μας;
Αν ναι, πώς δρούν, τι είδους ζωή κάνουν και τι προσπαθούν να πετύχουν;

 

Μια –έστω και περιορισμένη- απάντηση σε όλα αυτά δίνει η πρώην πράκτορας της CIA Βάλερι Πλέιμ, με την αυτοβιογραφία της «Fair Game» (Τίμιο Παιχνίδι), που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ.
Πολλά κομμάτια της βέβαια, είναι εμφανώς λογοκριμένα από τη CIA, που διατηρεί αυτό το δικαίωμα σε όλα τα γραπτά νυν και πρώην πρακτόρων της. Για αυτό το λόγο πολλές αναφορές σε.....

Αισχρή ανθελληνική πρόκληση: Αχμέτ Μέτε : "Το μαρτύριο των 150.000 Τούρκων της Θράκης"

Το νέο ανθελληνικό παραλήρημα του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε σε εκδήλωση για την καταστροφή που υπέστη η  «Μητέρα Πατρίδα του η Τουρκία» στους Βαλκανικούς Πολέμους.
 Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε ότι « 150.000 Τούρκοι παραμένουν στο έλεος του ελληνικού κράτους» σε  συνέδριο στις 5 και 6 Ιανουαρίου στην Τουρκία οργανώσεις των Γκρίζων Λύκων για τα "100 χρόνια από την Βαλκανική Καταστροφή".
 Όπως μας ενημερώνει η.....

2,7 δις δίνουν οι Ρώσοι για τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, 0,9 οι άλλοι... Α, και κάτι σφαίρες...


Η κυβέρνηση αργεί χαρακτηριστικά να δώσει τη ΔΕΠΑ όμως, με αποτέλεσμα να έχουμε κάθε μέρα κι ένα τρομοκρατικό χτύπημα, μέχρι να βρούμε δικαιολογία να κόψουμε τους Ρώσους, ακόμη κι αν δίνουν τα δεκαπλάσια.Τις προθέσεις των Ρώσων να αναδείξουν την Ελλάδα σε…νέο εταίρο τους στη ΝΑ Ευρώπη μαρτυρούν οι μη δεσμευτικές προσφορές τους στον διαγωνισμό για την αποκρατικοποίηση των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», το συνολικό ποσό που προσφέρουν ανέρχεται στα 2,7 δισ. ευρώ, ενδεικτικό του θερμού ενδιαφέροντός τους.
Στρατηγικό της σύμμαχο επιδιώκει να κάνει εκ νέου την Ελλάδα η Μόσχα στα σχέδιά της για είσοδο στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.
 
Το γεωπολιτικό ενδιαφέρον των Ρώσων εκδηλώνεται μέσα από....

Ριπές Αμβρόσιου εναντίον των ιεραρχών και της επίσημης ελλαδικής Εκκλησίας για τη σύμπραξη με τους άθεους της Αριστεράς

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε σχετικά:

Θα το ζήσουμε και αυτό....2ήμερη εκδήλωση/διάλογος μεταξύ της Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Αριστεράς με βασικούς ομιλητές τους ΑΘΕΟΥΣ Κουράκη-Κούλογλου!!! και ιεράρχες που βυσσοδομούν εναντίον της Χρυσής Αυγής!!!!

Συνέρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη το πολυδιαφημισμένο Συνέδριο, στο οποίο θα παρακαθίσουν στο ίδιο τραπέζι παράγοντες της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Αριστερού ιδεολογικού χώρου, θα προσπαθήσουν δε να εύρουν κοινά σημεία ιδεολογικής προσεγγίσεως! Από τήν πρώτη στιγμή, κατά τήν οποία ανακοινώθηκε το Συνέδριο αυτό, νοιώσαμε ένα μεγάλο πόνο στην ψυχή μας. Ένα πόνο ψυχής μόνο καί μόνο, διότι η Εκκλησία, άθελά της ίσως, σε μια κρίσιμη ώρα για την πορεία του Έθνους, έρχεται να προσφέρει πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης στο χώρο της Αριστερής Κουλτούρας καί να πριμοδοτήσει τήν πορεία του Αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ πρός τήν Εξουσία! Τό μόνο, που δεν δυνάμεθα να γνωρίζουμε είναι ένα σημείο: Η Διοίκηση της Εκκλησίας μόνη της άραγε αποφάσισε να......

Τηλεοπτικό ρεπορτάζ από τη μεγαλειώδη πορεία της Χρυσής Αυγής στο Ναύπλιο και συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη..

Δείτε τα βίντεο....

Τυχαίο θα είναι και αυτό..Αρνήθηκε να δώσει διαπίστευση στην Ελένη Ζαρούλια μια εβραία "ιταλίδα" βουλευτής, λόγω...."αντισημιτισμού"

Διαβάζουμε στο site του (Κου) Κούλογλου: 

Επικαλούμενος άρθρα του Κατασταστικού και του Κανονισμού της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο Ιταλός βουλευτής (ούτε ότι είναι γυναίκα δεν κατάλαβε το..νούμερο)του Δημοκρατικού Κόμματος Φιάμμα Ναϊρενστάϊν αρνήθηκε τη διαπίστευση της βουλευτού Ελένης Ζαρούλια και ενός Ούγγρου βουλευτή, λέγοντας ότι και τα δύο μέλη ανήκουν σε ρατσιστικά και αντισημιτικά πολιτικά κόμματα, γεγονός που έρχεται σε σύγκρουση με τα ιδανικά και τις αρχές του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Το θέμα θα κληθεί να εξετάσει η Επιτροπή Θεσμικών Θεμάτων της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και, όπως προβλέπεται, είτε θα προτείνει την επικύρωση των διαπιστευτηρίων, είτε να μην τα επικυρώσει, είτε τέλος, να αφαιρέσει ορισμένα από τα κοινοβουλευτικά τους δικαιώματα, στη συμμετοχή ή εκπροσώπησή τους στις εργασίες της Συνέλευσης ή στα θεσμικά της όργανα.


Ποιά είναι άραγε η Fiamma Nirenstein;

Ιταλίδα πολίτης με "περιούσια" καταγωγή...Κοινώς εβραία(εδώ)
Και μάλιστα τόσο υψηλά ιστάμενη στη..."φυλή του Αβραάμ" που λόγω του συγγραφικού της έργου(όλα τα βιβλία της είναι για τους εβραίους...!!!! (εδώ) (Μιλάμε για μεγάλη "ιταλίδα πατριώτισσα") υπέρ του Ισραήλ και των εβραίων έχει ΤΙΜΗΘΕΙ δεόντως από τον "εκλεκτό" λαό..

Η Jerusalem Post το 2011 την έχει συμπεριλάβει στη λίστα με......

Η μόνη δύναμη που υπολογίζουν οι Τούρκοι, είναι η δύναμη των όπλων.

Πυρ κατά βούληση εναντίον Τουρκικού υποβρυχίου

Πως αντιμετωπίζεται η τουρκική επιθετικότητα

Ένα αληθινό περιστατικό
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Στον Τούρκο όταν δείχνεις τα μπροστινά σου, σου δείχνει τα πισινά του...Αν του δείξεις τα πισινά σου, θα σου δείξει τα μπροστινά του..
Κολοκοτρώνης
 
Φαρμακονήσι 27-4-1997:
Ένα «ασήμαντο» επεισόδιο...

Την Κυριακή του Πάσχα 27 Απριλίου 1997, όλος ο θρησκευόμενος Ελληνισμός εόρταζε περνώντας στιγμές οικογενειακής θαλπωρής που προσφέρουν αυτές οι θείες ημέρες. Στις απομακρυσμένες ελληνικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου, οι ακρίτες πέρασαν ένα λιτό Πάσχα, ευχόμενοι ο ένας στον άλλο και με την ελπίδα ο επόμενος εορτασμός να τους βρει κοντά στις οικογένειες τους.
Το Φαρμακονήσι είναι μία από αυτές τις.....