Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 27, 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η μόνη γνήσια αντιμνημονιακή και αντικαπιταλιστική δύναμη είναι η Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικιστικού Κινήματος, παράνομα προφυλακισμένος εδώ και 17 μήνες, μίλησε για την μάχη που θα δώσει η Χρυσή Αυγή ενάντια στο Μνημόνιο της αριστεράς.

Δείτε το βίντεο...

Τιμή και δόξα στον μεγάλο Εθνικό ποιητή Κωστή Παλαμά που σαν σήμερα περνά στην αιωνιότητα - Ποιές ήταν οι πολιτικές του πεποιθήσεις;

Ο Γκρεμιστής

Ακούστε. Εγώ είμαι ο γκρεμιστής, γιατί είμ' εγώ κι ο κτίστης,
ο διαλεχτός της άρνησης κι ο ακριβογιός της πίστης.
Και θέλει και το γκρέμισμα νου και καρδιά και χέρι.
Στου μίσους τα μεσάνυχτα τρέμει ενός πόθου αστέρι.
Κι αν είμαι της νυχτιάς βλαστός, του χαλασμού πατέρας,
πάντα κοιτάζω προς το φως το απόμακρο της μέρας.


Ποιές ήταν οι πολιτικές πεποιθήσεις του μεγάλου μας εθνικού ποιητή;...

Ομολογία Βαρουφάκη στον Παπαδάκη: Κοροϊδεύουμε τον Λαό και λέμε την τρόικα «θεσμούς» για να μην ωφεληθεί η Χρυσή Αυγή!

Η κυβέρνηση και οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν κοινώς αποδεχθεί ότι η τρόικα εφεξής θα λέγεται «θεσμοί», ενώ το μνημόνιο θα αποκαλείται «συμφωνία». Ο Βαρουφάκης εξηγεί τους λόγους για τα «βαφτίσια» στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη:

"Ένα από τα πράγματα που μου ειπώθηκε, είναι ότι οι εκλογές δεν αλλάζουν τίποτα.  Είστε σε ένα μνημόνιο και πρέπει να το εφαρμόσετε. Αν συμφωνούσαμε και λέγαμε ότι η Δημοκρατία έχει καταργηθεί...

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΑΝ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΛΕΦΤΩΝ, ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ – ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»!

Απανωτές εξαρθρώσεις ληστοσυμμοριών που έχουν ρημάξει την Ελλάδα έχουμε αυτές τις μέρες, με κοινό χαρακτηριστικό σε όλες τις περιπτώσεις, ότι πρόκειται για συμμορίες «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών».
Έτσι, στα Εξαμίλια Κορινθίας εξαρθρώθηκε σπείρα αδίστακτων Αλβανών ληστών, 39, 33 και 32 ετών, που βασάνιζαν ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους Έλληνες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της συμμορίας είχαν διαπράξει 11 ληστείες και πέντε κλοπές σε περιοχές της Αχαΐας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Θεσσαλίας, καθώς και διακίνηση όπλων.
Σχετικά με...

Οι αλληλέγγυοι του Σύριζα και ο Καμίνης διοργανώνουν στο Σύνταγμα εκδήλωση για πρεζόνια και εμπόρους χασίς!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έχει μακρά παράδοση ο Καμίνης και ο ΣΥΡΙΖΑ σε..."απαγορευμένες" εκδηλώσεις τέτοιας κατωτάτης υποστάθμης.

Ιδού το κάλεσμα της ντροπής:

«1η Γιορτή της Κάνναβης, Σάββατο 9 Μάη στις 1 το μεσημέρι, πλατεία Συντάγματος!

Ήρθε η ώρα να γίνεις η αλλαγή που ονειρεύεσαι. Ήρθε η ώρα να γίνεις μέρος της ιστορίας.

Η κάνναβη θα γίνει νόμιμη μόνο αν η κοινωνία, μόνο αν εσύ το διεκδικήσεις δημόσια και υπεύθυνα.

Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε άτομα, ομάδες, συλλογικότητες και εγχειρήματα απ΄ όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο διεκδίκησης και απελευθέρωσης το Σάββατο 9 Μάη στη πλατεία Συντάγματος, στα πλαίσια της....

Ο ΜΠαρουφάκης αποκάλυψε την απάτη και το ψέμα του ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΝΤ1: "Αποδεχόμαστε το χρέος... Δεν θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας... Δεν υπάρχει ακόμη σχέδιο..."

Γράφει ο Αινείας

Μνημείο ψεύδους και απάτης (αλλά και ειλικρίνειας) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή συνέντευξη του Γ. Βαρουφάκη στον ANT1 καθώς ο Υπουργός Οικονομικών με τον πλέον άθλιο και φαιδρό τρόπο αποδόμησε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το χρέος, τα οικονομικά δεδομένα της Χώρας και φυσικά με τις μελλοντικές οικονομικές πολιτικές των "αριστερών" του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΜΠαρουφάκης λοιπόν αφού εξήγησε σε όλους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΤΕ δεν ήθελε τη ρήξη με την Ευρώπη, απλά κέρδισε λίγο χρόνο, έχει ως "θρησκεία" το ευρώ και με γνώμονα αυτή την "πίστη" θα πορευτεί.

Επίσης ο ΜΠαρουφάκης ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ όλο το χρέος και ομολόγησε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ για να διαγραφεί το χρέος, ενώ το "πρόγραμμα" του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας ως ένα ψεύδος, που επικοινωνήθηκε με άτιμο τρόπο, αφού...

Παπαγαλάκια του Φον Αντωνάκη: Μακάρι να πετύχει ο Τσίπρας για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αντίοχος
 
Σφοδρή κριτική στη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων κάνει η διαδικτυακή φωνή του φον Αντωνάκη (το διαβόητο antinews), σε δημοσίευμα με τίτλο «Ένα βήμα πριν από τη στάση πληρωμών η Ελλάδα!!!», που αναφέρεται στην –χαίρε βάθος αμέτρητον!- «μαύρη τρύπα» που υπάρχει στα έσοδα του κράτους, προβλέποντας με βεβαιότητα πως θα καταλήξει σε νέο Μνημόνιο.
Στο σημείο αυτό, ο σαμαρόφρων συντάκτης του άρθρου, που –όπως όλοι άλλωστε- γνωρίζει πολύ καλά τι θα ’ρθει μετά από την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει στην άκρη το κομματικό συμφέρον και βάζει μπροστά το συμφέρον του ευρύτερου συστήματος, ευχόμενος να πετύχει ο mister Tsipras, για να μην έρθει στην εξουσία η Χρυσή Αυγή:
«Όμως, η απορία μας είναι μία: Ποια χώρα, ποιοι βουλευτές, ποιο Κοινοβούλιο, ποια κόμματα και ποιο πολιτικό σύστημα μπορεί να αντέξει μια τέτοια εξέλιξη; Αν ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ αποδειχθεί ότ.....

Η DEUTSCHE WELLE περιγράφει σκηνές από το μέλλον... "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπογράψει τρίτο Μνημόνιο με νέα αιματηρά μέτρα"

tsipras-merkel
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Rheinische Post, κορυφαία στελέχη της γερμανικής κυβέρνησης εκτιμούν ότι το καλοκαίρι η Ελλάδα θα χρειαστεί και τρίτο «πακέτο στήριξης» ύψους 20 δις ευρώ, μεταδίδει η Deutsche Welle.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, επικαλούμενη κυβερνητικούς κύκλους, μετά την παράταση του τρέχοντος προγράμματος, η Ελλάδα θα χρειαστεί οπωσδήποτε το καλοκαίρι ένα νέο «πακέτο βοήθειας» ύψους 20 δις ευρώ. «Είναι απολύτως σαφές ότι το καλοκαίρι θα υπάρξει τρίτο πρόγραμμα», δήλωσαν κυβερνητικοί κύκλοι. Ο δε Σόιμπλε, σε σχετική ερώτηση που του ετέθη  στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής του ομάδας, απάντησε με νόημα: «Ποτέ μη λες ποτέ».
Κι όπως καταλαβαίνετε, «πακέτο στήριξης» χωρίς την....

Στυλιανίδης(ΝΔ): "Λάθος η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής"


Στυλιανίδης: «Λάθος εξαρχής η ποινική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βουλευτής της Ν.Δ Ευριπίδης Στυλιανίδης εκφράζει ανοιχτά τη διαφωνία του για την πολιτική δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αποδομώντας έτσι τις μεθόδους σκευωρίας που έστησε ο Σαμαράς και η κλίκα του εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Στο καινούριο τεύχος του περιοδικού «Επίκαιρα» ο Στυλιανίδης αναφέρεται, μεταξύ πολλών άλλων και στο ζήτημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όπου αναφέρει τα εξής:
«Η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Τρίτη θέση οφείλεται σε δυο λόγους: α) Επένδυσε πολιτικά στον ανθρώπινο πόνο που έφερε η κρίση, στην ανέχεια, στην ανεργία των νέων, στην εγκληματικότητα, στην ξενοφοβία. β) Επιχείρησε να......

Το ΠΑΡΑ-Κράτος με τις ευλογίες του Κράτους της Αριστεράς καίει άλλη μια φορά όλη την Αθήνα, καταστρέφοντας τις περιουσίες των Ελλήνων...

Στο έλεος των κουκουλοφόρων η Αθήνα: Φωτιές και καταστροφές στο κέντρο - Προκλητικά απούσα η Αστυνομία
Νέο δόγμα Πανούση: Σπάστε, κάψτε, διασκεδάστε!

Πορεία χωρίς Αστυνομία! Το νέο δόγμα του Συριζαίου υπουργού Προ-Πο Γιάννη Πανούση είναι γεγονός. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ ήταν κυριολεκτικά άφαντες και....

Πραγματικά ερωτήματα (και απαντήσεις) για την Ελλάδα


Πραγματικά ερωτήματα (και απαντήσεις) για την Ελλάδα

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Λανθασμένα ερωτήματα, λανθασμένες απαντήσεις.  
-Από πού θα βρεθούν τα χρήματα για την αποπληρωμή των διεθνών τοκογλύφων; 
Αντί του «Ποιοι δανείστηκαν, και με τι αντάλλαγμα, ενώ γνώριζαν την πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας; Να λογοδοτήσουν και να αποπληρώσουν με τις προσωπικές τους περιουσίες» και «Πώς θα βρεθούν οι πόροι και ποιες ενέργειες πρέπει να κάνουμε για να ζήσουν οι Έλληνες παραγωγικά;»
-Ποιες καταστροφές θα επισυμβούν εάν φύγουμε από το ευρώ; αντί του «Ποιοι τομείς της ελληνικής παραγωγής οικονομίας διαλύθηκαν από την παραμονή μας στην Ε.Ε. και την είσοδό μας στο ευρώ;» και «Ποιοι άλλαξαν την νοοτροπία του λαού μας, και τον έκαναν από δημιουργό, μεταπράτη;».
-Πώς θα κάνουμε για να μην μας....