Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 05, 2012

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...!!! ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ "ΕΜΠΛΕΞΑΝ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...!!!

ΘΕΩΡΗΣΑΝ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΠΣΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ!!!



ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ...! ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ZOUGLA.GR ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΥΑ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ":

Τα ζώα (βλέπε λαθρο-ΟΡΚΣ) επιτέθηκαν και χτύπησαν Έλληνα στη Νίκαια γιατί νόμισαν ότι είναι Χρυσαυγίτης..Βίντεο με τους αλλαλαγμούς των ΖΩΩΝ και..

..την επίθεση στο άτυχο παληκάρι που έκανε το ...έγκλημα να φορά μπλούζα του Ολυμπιακού...

Τέλος στην πορεία των αναρχοάπλυτων στη Νίκαια..Μια ακόμη νίκη..Οι Έλληνες Εθνικιστές ξεπέρασαν σε αριθμό την πορεία των ανθελλήνων

Η "αντιρατσιστική πορεία" τελείωσε και τα αναρχοάπλυτα επιστρέφουν στις βίλες και τις τρύπες τους, ενώ τα λαθρο-ΟΡΚΣ πάνε για....πιάτσα

Το πλήθος του κόσμου όμως που ήρθε να βοηθήσει στον αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών ήταν το καλύτερο που κρατάμε από τη σημερίνη μέρα..
Με ελάχιστες εξαιρέσεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ της περιοχής βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά της Χρυσής Αυγής και φώναζαν συνθήματα μαζί τους..απόδειξη πως η προπαγάνδα του κατεστημένου έχει τελειώσει και δεν πιάνει...

Ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως τα αναρχοάπλυτα με τα λαθρο-ΟΡΚΣ δεν ήταν ούτε 500 άτομα, ενώ οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ με τους "πατριώτες" της περιοχής ξεπέρασαν τους 600...

Εμπρός για...

Να ποιοί θέλουν να κλείσουν τα γραφεία των Ελλήνων Εθνικιστών...Τα αναρχομιάσματα με τα λαθρο-ΟΡΚΣ

Οι φωτογραφίες τα λένε όλα.....

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, υπέρ της αναρχικής γιάφκας της Βαλτετσίου

(Το λημέρι του 29χρονου πληρωμένου δολοφόνου των 5 στην Κύπρο)

Όπως είναι γνωστό, ο 29χρονος (γράφουμε «29χρονος» γιατί οι αρχές δεν έχουν δώσει το όνομά του στη δημοσιότητα – γιατί άραγε;) μαφιόζος-δολοφόνος των 5 ατόμων στην Κύπρο, είναι δραστήριος αναρχοκομμουνιστής και διέμενε στην «κατάληψη» που έχουν κάνει ομοϊδεάτες του σε κτίριο της οδού Βαλτετσίου, στα Εξάρχεια.

Στο συγκεκριμένο κτίριο,

Προκλητική η Άντζελα Δημητρίου.."Δεν είμαι υποχρεωμένη να ξέρω που είναι η Κερύνεια.."...Ακόμη πιο προκλητική όμως η.....

...Στεφανίδου που όχι απλά δεν την επιπλήτει αλλά της "χαϊδεύει τα αυτιά" λέγοντας της ότι "Έχεις δίκιο...Σε καταλαβαίνω..."

Πόσο ακόμη θα ξεσπέσει η νοημοσύνη μας..;
Πόσο ακόμη θα έχετε όλοι εσείς ανοιχτή την τηλεόραση για να ακούτε αυτές τις γραικυλικές απόψεις..

Δείτε το βίντεο....

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για βουλευτικά οχήματα

Τα οχήματα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν θα χρησιμοποιηθούν για τις προσωπικές τους μετακινήσεις, αλλά για κομματικές δραστηριότητες, με έμφαση στο έργο κοινωνικής αλληλεγγύης. Μέσα στα καθήκοντα κάθε βουλευτή είναι να βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων και όχι να κάνει βόλτες προεκλογικά. Αν κάποιοι θεωρούν πως αυτό είναι παράνομο, τότε ας μας αφαιρέσουν τα βουλευτικά οχήματα.
 
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

 

Λαθρομεταναστευτικό (φυλετικό) μίσος ενάντια στους 'Ελληνες...!! Μαζεύτε τους, τώρα!!!



Πριν κάποιες μέρες στο ύψος της Καλλιθέας κάπου στη Συγγρού στις οχτώ το πρωί μια κοπέλα έβγαινε από τα "Γρηγόρης -μικρογεύματα" κρατώντας ένα κύπελλο καφέ στο χέρι και στον ώμο την τσάντα της. 
 
Μόλις βγήκε δέχθηκε επίθεση από....

Να τα μας...Αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών θέλει ο Ρουπακιώτης (φίλος Κουβέλη)

Αυτά είναι τα.....ωραία της "ελληνικής Τρόϊκας"

Ο Αντώνης Ρουπακιώτης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, προανήγγειλε χθες την άμεση ενεργοποίηση του σύγχρονου νομοσχεδίου για τα ναρκωτικά αλλά καθώς επίσης και ενός νέου Σωφρονιστικού Κώδικα.
Είναι γεγονός, πως το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά είναι ήδη έτοιμο, αλλά δεν είχε ψηφιστεί ακόμα από τη Βουλή. Το εν λόγω νομοσχέδιο προέβλεπε,μεταξύ άλλων,την ευνοϊκότερη αντιμετώπιση των χρηστών, την αποποινικοποίηση της χρήσης σε ιδιωτικό χώρο, ενώ άλλαζε επίσης το όλο τοπίο δίνοντας βάση στον τομέα παρακολούθησης προγραμμάτων απεξάρτησης.

Κάλεσμα των Ελλήνων Εθνικιστών της Νίκαιας...Υποχρέωσή μας να προστατεύσουμε την Τ.Ο. Νίκαιας από τους αναρχομπολσεβίκους και τους λαθρομετανάστες

 Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής
 
Αντώνη Σαμαρά που θα μας… έσωζες από την αριστερά, να χαίρεσαι τους συμμάχους σου

Τρόμαξε το σύστημα και τα αριστερά του δεκανίκια με την τεράστια απήχηση που έχει η Χρυσή Αυγή στις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας (η οποία αναμένεται να γιγαντωθεί στο άμεσο μέλλον) και θέτει σε κίνηση το μηχανισμό του αναρχοκομμουνιστικού παρακράτους, μήπως και την ανακόψει με το γνωστό τρόπο:

Ανικανόητα ή μήπως προσχεδιασμένη ενέργεια...;Αποφυλάκισαν τρομοκράτες πριν γίνει η δίκη και αυτοί εξαφανίστηκαν!!!

Αυτά, μόνο στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα συμβαίνουν: Αποφυλάκισαν τα κατηγορούμενα για βαριά κακουργήματα, όπως απόπειρες ανθρωποκτονιών πολλών ανθρώπων, δεκάδες επιθέσεις όπως αυτή με ρουκέτα RPG-7 κατά της αμερικανικής πρεσβείας, κορυφαία στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης, Επαναστατικός Αγώνας, Νίκο Μαζιώτη και την σύντροφό του Παναγιώτα Ρούπα και βέβαια αυτοί ... εξαφανίστηκαν!
Οι Ν. Μαζιώτης και Π. Ρούπα είχαν αφεθεί ελεύθεροι με....

Οι αντιεξουσιαστές και η "παραμύθα" του ανθρωπισμού...!!

Από όλα φαίνεται ότι έχει ο ... κύκλος των αντιεξουσιαστών στην χώρα μας. Έτσι - χωρίς να μας εκπλήσσει- μαθαίνουμε τις τελευταίες ημέρες για τους πληρωμένους δολοφόνους του αντιεξουσιαστικού χώρου, που εκτελούν συμβόλαια θανάτου. 
 
Αναρωτιόμαστε εάν και αυτά είναι στο όνομα του "ανθρωπιστικού" αγώνα των αναρχικών. Και το πιο αστείο είναι ότι ως δικαιολογία για την παρουσία τους στην Κύπρο, οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι δεν πήγαν να σκοτώσουν αλλά απλά μετέφεραν κοκαϊνη.
Ο 41χρονος που διέμενε με συγγενείς του στη Ν. Ιωνία είχε κατηγορηθεί....