Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2014

Μίκης Μάντακας.... Ο Ήρωας που πέθανε για την Ιδέα!

mantakasposter__large__article

O Μίκης Μάντακας ήταν ένας Έλληνας φοιτητής που δολοφονήθηκε από Ιταλούς αναρχικούς σε ηλικία 22 ετών επειδή δεν έκρυβε πως ήταν Έλληνας Εθνικιστής.

Ο Μίκης Μάντακας γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στου Παπάγου και ήταν γιός του αποστρατευμένου υποστράτηγου Νίκου Μάντακα και σε ηλικία 18 ετών πήγε στη κοινωνικοπολιτικά ταραγμένη Ιταλία να σπουδάσει Ιατρική. Η Ιταλία την εποχή εκείνη αναταρασσόταν από βίαιες συγκρούσεις στα Πανεπιστήμια ανάμεσα σε αντιμαχόμενες πολιτικά παρατάξεις, οι διαδηλώσεις ήταν καθημερινές σε όλη την Ιταλία, οι απεργίες τότε παραλύουν τη χώρα, οι κυβερνήσεις δείχνουν αδύναμες να αντιδράσουν, η διαφθορά διαχέεται σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της Ιταλίας, η μαφία εισέρχεται σε όλες σχεδόν τις.....

Νέες ανθελληνικές - εκτρωματικές δηλώσεις από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γαϊτάνη: "Να νομιμοποιηθούν όλοι οι "λάθρο", τους θεωρούμε αδέλφια μας"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ούτε με τα Γαϊτα(ΓΑ)νηα των "ευπαθών" που σφάζουν και σφάζονται στο κέντρο δεν βάζουν μυαλό οι ανθέλληνες - άεθνοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ας κάνουν υπομονή όμως... οι μιαροί κομμουνιστοσυμμορίτες. Οσονούπω έρχεται στην Περιφέρεια Αττικής και στην Αθήνα... Εθνικιστικός αέρας και θα τους στείλουμε..."πακέτο" με τους "αδερφούς" τους στη Βόρεια Αφρική και στη Μογγολία.
 
Απίστευτες προτάσεις από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννα Γαϊτάνη ακούστηκαν στη Βουλή! Η βουλευτής του κόμματος της Αριστεράς τάθηκε υπέρ της νομιμοποιήσης όλων των λαθρομεταναστών! Συγκεκριμένα,τάχθηκε κατά του διαχωρισμού των μεταναστών σε παράνομους και μη σημειώνοντας ότι πρέπει να νομιμοποιηθούν όλοι!
Μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής για το νέο μεταναστευτικό κώδικα, κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση, με αφορμή μια σειρά πρωτοβουλιών.
«Να θυμίσω» είπε, «τον κ. Παπαδόπουλο, υπουργό Υγείας, που ζητούσε από τους γιατρούς και το υγειονομικό προσωπικό να γίνονται ρουφιάνοι των μεταναστών, δηλαδή, να καταγγέλλουν τους μετανάστες στην αστυνομία όταν δεν έχουν χαρτιά; Να μιλήσω για.....

Εικόνες ΣΟΚ: Βουλευτής της ΝΔ σε «παραστρατιωτική εκπαίδευση» με όπλα

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν οι Εθνικιστές έχουν κυνηγετικά όπλα με άδεια και φορούν παραλλαγή διώκωνται, ενώ αν είναι Νεοδημοκράτες κανένα πρόβλημα.

Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εντοπίστηκε εν μέσω «παραστρατιωτικής εκπαίδευσης», φορώντας παραλλαγή και έχοντας στον ώμο του όπλο, έχοντας μόλις κάνει "εκπαίδευση" με πραγματικά πυρά.

Τεκμήριο – απόδειξη για την ύπαρξη παραστρατιωτικού τάγματος είναι τόσο η στολή παραλλαγής των γαλάζιων ταγμάτων εφόδου, που συνιστά...

Νέα βόμβα Βούτση: Συνταγματική εκτροπή οι μεθοδεύσεις κατά της Χρυσής Αυγής - Και κλάμα ο Πρετεντέρης στο MEGA! ΒΙΝΤΕΟ

Σύσσωμο το καθεστώς Σαμαρά - Βενιζέλου, συνεπικουρούμενο από τα παπαγαλάκια των "νταβατζήδων" επιτίθεται στον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Σύριζα, Νίκο Βούτση επειδή είπε την αλήθεια.

Την σκυτάλη της επίθεσης απέναντι στον Βούτση πήρε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος στην επιτροπή Δημόσιας Τάξης δήλωσε: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά καταγγέλλοντας δήθεν πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, ώστε να την θέσει εκτός νόμου". Απευθυνόμενος μάλιστα στον Νίκο Βούτση ζήτησε εξηγήσεις: "Θα παρακαλούσα να μας πείτε αν εσείς κλείνετε το μάτι στην ακροδεξιά και να υπάρξει διευκρίνιση για την τοποθέτησή σας στην Ολομέλεια περί πολιτικής δίωξης και μεθόδευσης της κυβέρνησης να τεθεί το κόμμα της Χρυσής Αυγής εκτός νόμου".

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα όμως επανέλαβε την θέση του τονίζοντας: "Δεν είπα για τη δικαιοσύνη που σεβόμαστε, αλλά ότι από πολιτικούς κύκλους και δημοσιολογούντες παίζεται και αυτό το σενάριο, ενώ το Σύνταγμα μας το απαγορεύει. Εμείς έχουμε πει ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί προ του νόμου και όχι εκτός νόμου. Θέλουν την πολιτική πελατεία της Χρυσής Αυγής χωρίς την Χρυσή Αυγή". Κατέληξε μάλιστα πως οι άνθρωποι πρέπει να διώκονται για τις πράξεις τους και όχι για τις Ιδέες τους!

Χολή έσταξε και το κανάλι του Μπόμπολα, με τον Πρετεντέρη να χαλιέται αφάνταστα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ TO ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA...


Αριστερός δημοσιογράφος: Αντιδημοκρατική μεθόδευση ο χαρακτηρισμός της Χρυσής Αυγής ως «εγκληματική οργάνωση»

O δημοσιογράφος της «Ελευθεροτυπίας» Γιάννη Τριάντη, από τη στήλη «αντιπαραθέσεις» της αριστερής εφημερίδας, επισημαίνει τα αυτονόητα, τα οποία περιφρονούν τυφλωμένοι από το κυνήγι της εξουσίας οι σύντροφοί του και δη οι ηγετικές κλίκες των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αριστεράς.
«Ο διχασμός στο θέμα της Χρυσής Αυγής, προσέλαβε νέες διαστάσεις, μετά το πόρισμα των ανακριτριών, που ζητάει την άρση ασυλίας όλων των βουλευτών της», σημειώνει ο δημοσιογράφος, δίνοντας έμφαση στο καίριο ερώτημα το οποίο έθεσε ο εισαγγελέας Β. Φλωρίδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στις αρχές της εβδομάδος: «ο ρόλος της Δικαιοσύνης είναι να λύσει ένα πολιτικό πρόβλημα ή να απονείμει δικαιοσύνη»;

Ομολογεί ο Γιάννης Τριάντης: «η εύλογη ανησυχία...

Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαίπουλος στην εκπομπή "Επί του Πιεστηρίου" κατακεραυνώνουν ελαφροδεξιούς και καθεστωτικούς δημοσιογράφους..."Έχουμε το λαό μαζί μας" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Πολίτης ξεφτυλίζει τη Βούλτεψη της Νέας Ψοφοδεξιάς... "Χρήζετε ψυχιατρικής παρακολούθησης"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!

Είναι βαθιά νυχτωμένοι οι ”εγκέφαλοι” που νομίζουν ότι με τις πλαστές δημοσκοπήσεις θα πείσουν τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα της Αθήνας που βιώνουμε την πολυπολιτισμικότητα σε όλο της το μεγαλείο (κλοπές, φόνοι, ναρκωτικά, πορνεία) να ψηφίσει τους υπεύθυνους της διαφθοράς και της δυστυχίας μας.
  Βρε Δήμαρχε έναν δρόμο και κάτι πλακάκια ξήλωσαν πριν ένα μήνα και έχουν σπάσει τα αυτοκίνητά τους οι κάτοικοι. Γιατί δεν έκλεισες τις λακκούβες, αλλά τις άφησες ανοιχτές; ΠΟΥ; ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ… ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΩΝ!!!

 
Γιατί να ψηφίσουμε τον αποτυχημένο Δήμαρχο των αφρικανών και των gay ή τον επίσης αποτυχημένο Κακλαμάνη που επί θητείας του δεν τολμούσαμε να βγούμε από το κτίριο που δουλεύαμε στο κέντρο; Παζάρι ναρκωτικών δίπλα στην αστυνομία υπήρχε στην Ομόνοια και κλοπές γίνονταν κάθε λεπτό!

Όσο για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, αυτός πριν μερικά χρόνια δήλωνε στην τηλεόραση του μέγκα υπερήφανο.....

Ο υποψήφιος της ΝΔ στην περιφέρεια επιλέχθη για να.... διευκολύνει τη συμμαχία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στο β' γύρο εναντίον της Χρυσής Αυγής!

koumoutsakos_giorgos
Στον Γ. Κουμουτσάκο κατέληξε, λοιπόν, η ΝΔ, για την περιφέρεια Αττικής, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον μέγα πασοκάρχη Σγουρό. Γιατί όμως; Τώρα ντράπηκε η νουδούλα η… ναζιάρα να ταυτιστεί με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, λες και δεν συγκυβερνάει μαζί του από τον Ιούνιο του 2012; Ή μήπως είναι άλλη η αιτία;

Όντως, είναι άλλη η αιτία και σας την αποκαλύπτουμε ευθύς αμέσως. Ο Σγουρός, για πολλούς και διαφόρους λόγους, δεν έχει....

Η βια έχει ονομα: "Αριστερά"


Η Ελλάδα επί 40 χρόνια ζει την βαρβαρότητα της "επαναστατικής" μεταπολίτευσης: “Μεταπολίτευσι η  συνέχεια του εμφυλίου πολέμου με ειρηνικά μέσα” (Στέλιος Ράμφος, Η λογική της Παράνοιας, 2011, σελ 20).  Η αριστερά γεμάτη βαθύτατη, υπεροπτική και κυνική περιφρόνηση προς τους Ελληνες και το μέλλον τους, με τρόπο αγύρτικο, δημαγωγικό και παραπλανητικό επέβαλε  την θέληση της με την απροκάλυπτη βία. Να θυμίσουμε στους παρακεντέδες του “συνταγματικού τόξου”  ότι η βία και αριστερά είναι σαν σιαμαίοι αδερφοί που αν τους χωρίσεις πεθαίνουν. Ο πυρήνας της σκέψης της παραμένει σταθερός στην συνθηματολογία του "ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, Μελιγαλάς".
Στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης αναπτύχθηκε ένα.....

"Ω λιγοστοί, ω διαλεχτοί

  "'Ω λιγοστοί κι ώ διαλεχτοί κι αρίφνητοι αύριο ίσως ! Είναι μια αλήθεια κάτου εδώ που τη χτυπάει το μίσος, είν εδώ πέρα μια Ομορφιά που η καταφρόνια δένει, κι είν εδώ πέρα μια Αρετή δειλή και ντροπιασμένη. 'Ω νέοι, ώ πρωτοξύπνητοι στο φώς, χαρές τ΄Απρίλη, από τους πράσινους κορμούς γινοντ' οι.....

Ηλίας Κασιδιάρης σχολιάζει στο "Μακελειό" τις δημοσκοπήσεις.... "Μη αναστρέψιμη η κατάσταση για το καθεστώς... Η Χρυσή Αυγή προελαύνει και ας μπούμε φυλακή"

Δείτε το βίντεο...