Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 11, 2014

Μάιος 2014 - Εκλογές: Τιμωρήστε τους τοκογλύφους των ελπίδων σας! - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Μάιος 2014 - Εκλογές: Τιμωρείστε τους τοκογλύφους των ελπίδων σας! - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"

Κι’ αν δεν μπορείς να κάνεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τουλάχιστον μην την εξευτελίζεις, γράφει ο ποιητής. Και τα λόγια του αυτά καθίστανται επίκαιρα για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, που θα ρίξουν ένα χαρτί στις κάλπες την 18η και την 25η Μαΐου του 2014.
Όλοι εσείς, οι οποίοι είδατε την ζωή σας να καταρρέει επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, όλοι εσείς που δεν τολμήσατε και δεν μπορέσατε, καίτοι είστε ο κυρίαρχος λαός, όπως σας λένε, όλοι εσείς που δεν μπορέσατε να ανατρέψετε τους .....

Η ΕΥΡΏΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ.... ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ -

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής και πλέον ολοκληρώθηκαν οι τυπικές διαδικασίες για την συμμετοχή του Κινήματος στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, με απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας.

Έτσι διαψεύστηκαν οικτρά τα παραπολιτικά κέντρα με τις περίφημες «δικαστικές πηγές» που ανέφεραν τις τελευταίες εβδομάδες ότι......

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ; ΕΚΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ… 3,5%, ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ «ΙΩΝ» – Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ’ ΧΟΥΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

c6c3fec7c720c12f81249b25a68359c3_xl
Συναγωνισμό για το ποια θα εμφανίσει χαμηλότερα την Χρυσή Αυγή, κάνουν αυτές τις ημέρες οι εταίρες δημοσκοπήσεων. Έτσι, μετά την e-voice, που εμφάνιζε το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών… πέμπτο κόμμα, με ποσοστό 6,4%, έρχεται η  
PublicIssue και εμφανίζει την Χρυσή Αυγή… έκτο κόμμα, με 3,5%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ιδού τα ρεζιλίκια τους:
ΣΥΡΙΖΑ 18,5%
ΝΔ 18%
Ποτάμι.....

Το "ΕΘΝΟΣ" του Μπόμπολα προαναγγέλλει "δυσάρεστες εκπλήξεις" το βράδυ των εκλογών!


Στο “Έθνος” του Μπόμπολα ετοιμάζονται για την διάψευση των μαϊμού δημοσκοπήσεων

Το καθεστώς, ευρισκόμενο σε ανεξέλεγκτο πανικό από την δυναμική και τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, βγάζει σωρηδόν μαϊμού δημοσκοπήσεις στην προσπάθεια του να στρεβλώσει την λαϊκή βούληση. Πλησιάζουν, όμως, ανησυχητικά κοντά οι ημερομηνίες των διπλών εκλογών και της εμπράγματης διάψευσης όλων των εγκάθετων δημοσκόπων.
Οι υπάλληλοι του Μπόμπολα, βέβαια, γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερη πολιτική δύναμη, με ποσοστά πέριξ του 20%, όμως δεν μιλάνε μπας και χαθεί καμία ψήφος για τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Προσπαθούν, όμως, να......

Ρεπορτάζ του BBC για την παρουσίαση των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπορτάζ για το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής έκανε το BBC, που διαπιστώνει ότι παρότι ο Αρχηγός και βουλευτές έχουν συλληφθεί, το κόμμα θα καταλήξει με έδρες στην Ευρωβουλή.

Δειτε το βίντεο...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ELNEWS – HELLENICPRIDE !! “GAME OVER” ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΪΟΥ!”

1) Μου είναι πραγματικά δύσκολο, να παίρνω συνέντευξη από έναν πολιτικό κρατούμενο, που κανείς ακόμα δεν έχει καταλάβει το λόγο, που βρίσκεται μέσα. Τελικά, ποια είναι η πραγματική αιτία της κράτησής σου; 
Πραγματικά μια πολύ καλή ερώτηση, η οποία μετά από 4 μήνες παράνομης και ΑΔΙΚΗΣ κράτησής μου, δεν έχει ακόμη απαντηθεί. Δεν έχουν ψελλίσει τα επίορκα δικαστάκια που εμπλέκονται στην υπόθεσή μας, μια αξιοπρεπή και αληθοφανή, έστω, δικαιολογία. Προφυλάκισαν ένα νέο οικογενειάρχη, με ένα μωρό 13 ΗΜΕΡΩΝ χωρίς να δώσουν την παραμικρή εξήγηση. Ο δε εισαγγελέας Ντογιάκος, το αποκαλύπτω για πρώτη φορά τώρα, όταν μετά την ανάκριση των 6 ωρών με πήρε στο γραφείο του, αποκαλύφθηκε ότι δεν είχε διαβάσει το κατηγορητήριό μου!!! Όταν του είπα για τις κατηγορίες που μου απαγγέλλονται είπε επί λέξει: “Λέει τέτοια πράγματα στο κατηγορητήριο;” Με ανέκρινε, δηλαδή, μαζί με τις άλλες δύο αποτυχημένες ανακρίτριες (η Κλάπα έχει ποσοστό 95% αθωώσεων στο δικαστήριο, όσων έχει προφυλακίσει) χωρίς να γνωρίζει το κατηγορητήριό μου, έχοντας ήδη προειλημμένη την απόφασή του, πάντα, βέβαια, με “εντολή Σαμαρά”. Αυτό το λέω μετά λόγου γνώσεως… Έγραψε ο τύπος αυτός, λοιπόν, για την προφυλάκισή μου ότι αν αφεθώ ελεύθερος είμαι “ύποπτος τέλεσης νέων εγκλημάτων” χωρίς να με έχει ανακρίνει ούτε για ΜΙΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ. Για τις γνωστές αστειότητες της αποτυχημένης που χοροπηδούσε και έλεγε ότι θα μας κλείσει όλους φυλακή, τι να σχολιάσω; 
2) Πώς είναι το κλίμα μέσα στα κελιά της Τιμής; Υπάρχει ακόμα ψυχική δύναμη σε όλους;
Το κλίμα και η ψυχολογία στα κελιά...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ Ο Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! – ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!

MATLarisaL
Με “πίσσα και πούπουλα” υποδέχθηκαν οι Λαρισαίοι τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο στη πόλη τους, όπως ξεπροβόδιζαν οι κάτοικοι στις πόλεις της Άγριας Δύσης τους ανεπιθύμητους επισκέπτες (ήδη έχει γράψει κάποιες πρώτες πληροφορίες από το σκηνικό το defencenet.gr).
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, θα έτρωγε το ξύλος της αρκούδας αν δεν τον έσωζαν δύο διμοιρίες ΜΑΤ από τους οργισμένους Λαρισαίους ανάμεσα στους οποίους πρωτοστατούσαν στις διαμαρτυρίες απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες.
Πεδίο μάχης έγινε ο...

Αποθέωση της Χρυσής Αυγή στην Πύλο - Έπεσε και το τελευταίο κάστρο του Σαμαρά

Αποθέωση της Χρυσής Αυγή στην Πύλο - Έπεσε και το τελευταίο κάστρο του Σαμαρά
Πλήθος κόσμου συνέρρευσε το....

Τρέμει η Τρέμη την αλήθεια της Χρυσής Αυγής - Ρεπορτάζ του MEGA για το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής (ΒΙΝΤΕΟ)


Τρέμει η Τρέμη την αλήθεια της Χρυσής Αυγής: Βγάλτο, βγάλτο! ΒΙΝΤΕΟ

Ούτε μαγνητοσκοπημένες δεν αντέχουν τις δηλώσεις της Χρυσής Αυγής τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων.

Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα στο ρεπορτάζ για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου, αρχικά δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόσωπο από τους 42 άξιους Συναγωνιστές που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Νίκης.
Τόσο πολύ τους πονάνε τα πρόσωπα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος!
Αρκέστηκαν στο να.....

Δεν δίνει την αίθουσα δημοτικού συμβουλίου ο Καμίνης - Θα την δώσει σε μια βδομάδα ο Ελληνικός Λαός!


Δεν δίνει την αίθουσα δημοτικού συμβουλίου ο Καμίνης - Θα την δώσει σε μια βδομάδα ο Ελληνικός Λαός!

Με πρωτοφανές "δημοκρατικό" ήθος και το γνωστό του μίσος απάντησε ο λαθροδήμαρχος Καμίνης στο αίτημα του συνδυασμού "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Αθήνα", προκειμένου να διοργανωθεί η προβλεπόμενη εκδήλωση παρουσίασης του προγραμμάτος του συνδυασμού στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Καμία έκπληξη δεν προκαλεί η απάντηση της παρούσης αρχής του Δήμου, επί του αιτήματος για την παραχώρηση της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου. Την απάντηση, την οποία υπογράφει η μαριονέτα του λαθροδημάρχου, παρατίθεται κατωτέρω, για να αποσπάσει φυσιολογικά την......

Η Μαριλένα Κοππά -Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ - τορπιλίζει τον Βενιζέλο "Μην ψηφίζετε ΕΛΙΑ - ΠΑΣΟΚ, ψηφίστε Σαμαρά. Ένα δεκανίκι ειναι πια το ΠΑΣΟΚ"

Νέα εγκεφαλικά στο Βενιζέλο και στην κουστωδία του (ΕΛΙΑ - ΠΑΣΟΚ) προκαλεί η νυν ανεξάρητη, και πρώην Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαριλένα Κοππά.

Σχετικά με τη δυναμική του ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ στην κοινωνία η συνεργάτιδα του Γεωργίου Παπανδρέου (ΓΑΠ) δεν ήταν καθόλου επιεικής και δεν στρογγύλεψε καθόλου τα γεγονότα φανερώνοντας ότι το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ έχει μηδενική παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας και πως είναι απλά ένα δεκανίκι του Σαμαρά.

Κάλεσε μάλιστα τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, όσους απέμεινα, "να μην πετάξουν την ψήφο τους στην ΕΛΙΑ", αλλά "να ψηφίσουν Σαμαρά", καθώς ο Βενιζέλος έχει δημιουργήσει ένα κόμμα που....