Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 03, 2012

Δημοσκόπηση της Public Issue για άλλη μια φορά επιβεβαιώνει το αυτονόητο...Οι Εθνικιστές μπαίνουν στη Βουλή

Το βαρόμετρο της Public Issue φέρνει τα εξής αποτελέσματα...

Ας θυμηθούμε όμως και τα αποτελέσματα του προηγούμενου μήνα

Οι “Ιdees Μodernes”…

«Μας επιβουλεύονται οι idees modernes, ο σύγχρονος πολιτισμός με τον μασωνισμό του, με τη φιλανθρωπία του, με την αλληλοβοήθειά του, με τον κοινοβουλευτισμό του».
Ίων Δραγούμης 1905
«…Τι είναι η πλειοψηφία; Πλειοψηφία είναι η ανοησία. Μυαλό είχαν πάντα οι λίγοι. …Πρέπει να ζυγίζη κανείς τις ψήφους κι όχι να τις μετράη! …Το Κράτος θα καταστραφή αργά ή γρήγορα, όταν νικάη η πλειοψηφία κι αποφασίζη η ανοησία!…»
ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΣΙΛΛΕΡ
«…Η Δημοκρατία αντικαθιστά τον διορισμόν από τους ολίγους ικανούς, με την εκλογήν από τους.....

ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...

Είναι στην «κρυφή ατζέντα» των κομμάτων – Θα επιβληθεί τον Ιούνιο! Στο τέλος, θα φορολογήσουν και τον… αέρα που αναπνέουμε!

Πριν από λίγο καιρό, είχε γράψει σ’ αυτήν την ιστοσελίδας πως η μνημονιακή συγκυβέρνηση ετοιμάζεται να επιβάλλει νέο ειδικό φόρο (χαράτσι) και στα αγροκτήματα (και τα εκτός σχεδίου οικόπεδα), με βάση την αντικειμενική τους αξία. Τώρα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση βουλευτή, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, διέψευσε τις σχετικές πληροφορίες και είπε για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, πως;

Ο εκδιωχθείς Ελληνόψυχος πρώην πρόξενος της Κορυτσάς λέει αλήθειες που πονάνε: "Οι αλβανοί μας μισούν θανάσιμα.."

Πριν από έναν ακριβώς χρόνο ο τότε πρόξενος στην Κορυτσά κ. Οικονόμου είχε ανακληθεί από την κυβέρνηση Παπανδρέου ως «επικίνδυνος εθνικιστής». Ποίο ήταν το αμάρτημά του; Ότι μιλώντας σε εκδήλωση Βορειοηπειρωτών είπε: «Στην Κορυτσά υπάρχουν Έλληνες και πρέπει να απολαμβάνουν μειονοτικών δικαιωμάτων, όπως όλοι οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου και της υπόλοιπης Αλβανίας». Σε προχθεσινή συνέντευξή του ο κ. Οικονόμου είπε μεταξύ άλλων:
«Ο ανθελληνισμός από τον οποίον διακατέχονται οι Αλβανοί είναι ΜΗ αναστρέψιμος. Μάς μισούν θανάσιμα, επιβεβαιώνοντας την παροιμία "ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος."
 Καθημερινά κυκλοφορούν στην Αλβανία πολυτελείς εκδόσεις ιστορικών βιβλίων που στάζουν μίσος για την Ελλάδα, ενώ στα αλβανικά σχολεία τα παιδιά μαθαίνουν ότι....

Το τέλος της "κρίσης" είναι η αρχή της Παγκόσμιας Δικτατορίας...

Αποδεικνύει τη δουλικότητα στους Εβραίους ο ΓΑΠ και η Κυβέρνηση καθημερινά..Σειρά είχε η υπόθεση των γεννοσήμων

Για ισραηλινά συμφέροντα, τα οποία –σύμφωνα με τις πληροφορίες του- βρίσκονται πίσω από τη φασόν παραγωγή πάμφθηνων φαρμάκων σε χώρες του Τρίτου Κόσμου μιλά στο newsbomb ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, με αφορμή τον εφαρμοστικό νόμο για την Υγεία που ψηφίστηκε την Τετάρτη και θεσμοθετεί την επιλογή του φθηνότερου σκευάσματος.
«Πριν από δύο χρόνια, επί Κυβερνήσεως Παπανδρέου, όταν ο ίδιος ήταν και Υπουργός Εξωτερικών, έκανε μια συμφωνία με το Ισραήλ για τα Superpharm, για τα φαρμακεία-αλυσίδες που είναι στον Καναδά, στο Ισραήλ και την Πολωνία. Δεν μπορούσαν όμως να μπουν στην Ελλάδα γιατί δεν υπάρχει ιδιοκτησιακό καθεστώς που να το επιτρέπει. Ο νόμος απαγορεύει την αλυσίδα φαρμακείων. Δεν επιτρέπεται και πουθενά αλλού στην Ευρώπη. Ήθελαν λοιπόν να μπουν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας. Γιατί έχουμε γίνει πειραματόζωα.
Ψάχνοντας λοιπόν να βρω στοιχεία για την εταιρεία αυτή, είδα ότι......